- 16 Ekim 2009
- 14.445
- 8.146
- 448
Canım benim gittiğim hastanede dışarıdan da alabiliyorlar. Hafta içi bir gün. Başka anne adayları ile tanışıyorsun. Hamile yogası yapıyorsun rahatlıyorsun. Yani özel hastanelere de sorsan olur. Dışarıdan alım yapıyor hepsi bildiğim kadarı ile. Hep fiyatı da çok faiş değil. Ayda sadece 50 tl veriyorsun.
herkeze kocaman gunaydınnnn::) mıdemın guruldamasına uyandım ansı acıkmısız oyle:):) burda bugun yamur var aşı yaptırmaya gıtcektım bende... ne zman dısarı cıkmak ıstesem yagmur yagıyo zaten
hepinize günaydın kıslarrropuyorumnanaktan
bugün burda da havalı kapalı basık sıkıcı:) ama ben iyiyim çok şükür
sizler nasılsınız melekleriniz nasıll
benim haftaya salı kontrolüm var sanırsam ayrıntılı ultrasonumda olcak gün saymaya başladım yani salı sabahtanda aşımı olacağım bayanssulusmile
hepinizi kocaman öperimm
oncelikle hepinize gunaydin arkadaslar opuyorumnanaktan ..ne asisi kizlar? benim hicbirseyden haberim yok:sm_confused: 24.haftama girdim dr bsey demedii
kizlar buarada seker testi 24.haftada yapiliyormus ama bana dr 26.haftaya gun verdi kafam karisti simdi bilmiyorumkismile siz kacinci haftada yaptirdiniz??
Anladım canım yine de saol. Ben gidince soracağım dokora bakalım o ne diyecek canımö. Bu arada senin de kızının ismi çok güzel ZEYNEP. Maşallah adıyla büyüsün inşallah canım...
:)))
iyidir iyidir annesi bendebildiğin gibi yoğunluk
sabah sabah azcık görüyüm sizi dedim yoksam gelemiyorum yanınıza Şeniz
maşallah canım... allah hıc bırımızın agzının tadını bozmasın bebişlerde hep ıyı olsunlar ıns:):)
tabi cnm aklın gelen herşeyi. Ben mesela tutmaktan korkardım küçükken nasıl elimde tutar nasıl banyo yaptırırım diye. Ama şimdi alıştım. Biran önce doğsa da yıkasam diyorum..
Günaydın canımcım, hava kapalı olunca insanı kasvet basıyo, ama az kaldı güneş görcez artık. kaydirigubbakcemile5
aynne tatlım ya hava kapalıysa benım yataktan cıkasım gelmıyo devamlı uyumak ıstıyorum... bı ruzgar var burdada bı yagmur sorma... dun ne guzeldı keske dun cıksaydım
günaydın annişler nasılsınız????????
Bel ağrısı çekeniniz var mı kızlar ya? Benim biraz temizlik yapınca falan çok belim ağrıyor yaa...
Bir de erken sütü gelen var mı?
Bel ağrısı çekeniniz var mı kızlar ya? Benim biraz temizlik yapınca falan çok belim ağrıyor yaa...
Bir de erken sütü gelen var mı?
günaydın güzel anneleri ve küçük melekleri :))))))
günaydınnn dünya güzeli bebeklerinn dünyaa güzeli anneleriiii:ecrin_bebek:
günaydın kızlar biz geldik dün taramamız vardı bebeğim iyi çok şükür ama zayıf üzüldüm daha iyi beslenmem lazım
Günaydın bebeğim ve ficil.
Ya keşke benim de erken gelse yaa... Göğüslerim o kadar büyüdü ki anlatama. Ama hala gelen giden yok. Neden bu kadar çok büyüdüler o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?