2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canım benim gittiğim hastanede dışarıdan da alabiliyorlar. Hafta içi bir gün. Başka anne adayları ile tanışıyorsun. Hamile yogası yapıyorsun rahatlıyorsun. Yani özel hastanelere de sorsan olur. Dışarıdan alım yapıyor hepsi bildiğim kadarı ile. Hep fiyatı da çok faiş değil. Ayda sadece 50 tl veriyorsun.

aaa çok iyiymiş yaaa
ben bi araştırayım en korktuğum şey alt değiştirmek bakalım nasıl yapıcam :kedi:
onuda gösteriyolarmı uygulamalı oalrakk:kedi:

tabi cnm aklın gelen herşeyi. Ben mesela tutmaktan korkardım küçükken nasıl elimde tutar nasıl banyo yaptırırım diye. Ama şimdi alıştım. Biran önce doğsa da yıkasam diyorum..

herkeze kocaman gunaydınnnn::) mıdemın guruldamasına uyandım ansı acıkmısız oyle:):) burda bugun yamur var aşı yaptırmaya gıtcektım bende... ne zman dısarı cıkmak ıstesem yagmur yagıyo zaten

Günaydın canımcım, hava kapalı olunca insanı kasvet basıyo, ama az kaldı güneş görcez artık. kaydirigubbakcemile5

Günaydın cnaım, benle bebikim iyiyiz. Umarım sizde de herşey yolundadır. Ayrıntıl usg den umarım çok sevindirici haberlerle çıkarsın, ben çok mutlu çıktım çünkü, darısı gireceklerin başına :Saruboceq:

oncelikle hepinize gunaydin arkadaslar opuyorumnanaktan ..ne asisi kizlar? benim hicbirseyden haberim yok:sm_confused: 24.haftama girdim dr bsey demedii

Günaydın cancan; ben de doktorumdan değil, doğum yapan kızlardan duydum ve doktoruma sordum. Sağlık ocağına kayıt yapıyosun, ozaman da ya aşı yapıyolar yada, aşı için çağırıyolar. Sağlık ocağına git direk (ama ikametin olduğu sağlık ocağı) :lepi:

kizlar buarada seker testi 24.haftada yapiliyormus ama bana dr 26.haftaya gun verdi kafam karisti simdi bilmiyorumkismile siz kacinci haftada yaptirdiniz??

Doktorum beni de 24. hafta da çağırdı, istersen bir ara sor doktoruna. Belki de kesin bi haftası yoktur canım. yerimseniben

Anladım canım yine de saol. Ben gidince soracağım dokora bakalım o ne diyecek canımö. Bu arada senin de kızının ismi çok güzel ZEYNEP. Maşallah adıyla büyüsün inşallah canım...

inşallah tatlısımmm zeynep ismini cok sevıyorum Allahtan eşimde sevıyomus.. :)

tabi cnm aklın gelen herşeyi. Ben mesela tutmaktan korkardım küçükken nasıl elimde tutar nasıl banyo yaptırırım diye. Ama şimdi alıştım. Biran önce doğsa da yıkasam diyorum..

canım ne guzel keske burlardada olsa bende gıtsem cok ısterdım... Ama Allaha cok sukur herseye cesaretım var herseyın atından kalkarım dıyorum... kardesımden alıskınım zaten... annem ben 4. sınıfa gıderken falan gotermıstı alt degıstırmeyı şimdi cok kolaylıkla degıstırıyorum... yıkayadabılırım zaten ılk zamnlar babmızda yardım eder ıns... zaten cok heveslı... bıtek emzırmek o nasıl olcak cok merak edıyorum... :):)

Bel ağrısı çekeniniz var mı kızlar ya? Benim biraz temizlik yapınca falan çok belim ağrıyor yaa...
Bir de erken sütü gelen var mı?

Bel ağrısı çekeniniz var mı kızlar ya? Benim biraz temizlik yapınca falan çok belim ağrıyor yaa...
Bir de erken sütü gelen var mı?

benımde agrıyo bı temızlık yapıyom 2 gun agrı cekıyorum sonra:):) benım sutum 4 aylıkken geldı tatlım:):)

günaydın kızlar biz geldik dün taramamız vardı bebeğim iyi çok şükür ama zayıf üzüldüm daha iyi beslenmem lazım

Günaydın bebeğim ve ficil.

Ya keşke benim de erken gelse yaa... Göğüslerim o kadar büyüdü ki anlatama. Ama hala gelen giden yok. Neden bu kadar çok büyüdüler o zaman

günaydın kızlar biz geldik dün taramamız vardı bebeğim iyi çok şükür ama zayıf üzüldüm daha iyi beslenmem lazım

canım benımkıde zayıf bende cok uzuldum ılk baslarda... bide beslenmeme okadar cok dıkkat edyodum kı ben 5 kılo almısım bebıs almamıs benden...doktorumuz takıbe aldı bızı bakalım gelecek ay ne olcak... inşallah alır kuzucuklar kılo...

ay kızlar grip olcam gibi çok halsizim giydim kısa kolluları erken getirdim yazı üşüttüm sanırım

Günaydın bebeğim ve ficil.

Ya keşke benim de erken gelse yaa... Göğüslerim o kadar büyüdü ki anlatama. Ama hala gelen giden yok. Neden bu kadar çok büyüdüler o zaman

canım seınkı bır gelcek cok gelcek bak zaman... çeşme gıbı akarmıs...:) tatlım bebiş emsın gelır zaten hemen... canını sıkma...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…