- 24 Şubat 2010
- 1.615
- 594
- 173
Günaydın bebeğim ve ficil.
Ya keşke benim de erken gelse yaa... Göğüslerim o kadar büyüdü ki anlatama. Ama hala gelen giden yok. Neden bu kadar çok büyüdüler o zaman
tabi cnm aklın gelen herşeyi. Ben mesela tutmaktan korkardım küçükken nasıl elimde tutar nasıl banyo yaptırırım diye. Ama şimdi alıştım. Biran önce doğsa da yıkasam diyorum..
Günaydın cnaım, benle bebikim iyiyiz. Umarım sizde de herşey yolundadır. Ayrıntıl usg den umarım çok sevindirici haberlerle çıkarsın, ben çok mutlu çıktım çünkü, darısı gireceklerin başına :Saruboceq:
Bel ağrısı çekeniniz var mı kızlar ya? Benim biraz temizlik yapınca falan çok belim ağrıyor yaa...
Bir de erken sütü gelen var mı?
günaydın güzel anneleri ve küçük melekleri :))))))
günaydınnn dünya güzeli bebeklerinn dünyaa güzeli anneleriiii:ecrin_bebek:
günaydın kızlar biz geldik dün taramamız vardı bebeğim iyi çok şükür ama zayıf üzüldüm daha iyi beslenmem lazım
normale göre zayıf dr bi daha ki ay 550 gr olması lazım dedi bakalım bende dikkat edice bundan sonra beslenmeme pek yemiyordum 5 ayda 5 kilo almışım ama yumurta yoğurt falan yemem lazım ihmal ettim kızıyorum kendime
Kızlar bzım bı tanıdıgımızın gelını dogum yapmıstı ama sutu gelmedı... pompayla falanda olmadı kanatmıstı hatta... hemen şey dedıler kocası emsın gelır:):):)
şeymacım sabah sabah güldürdün beniii :roflol: :roflol: :roflol: yapmışlar mı bari ve tabi sonuç almışlar mı?
Kızlar bzım bı tanıdıgımızın gelını dogum yapmıstı ama sutu gelmedı... pompayla falanda olmadı kanatmıstı hatta... hemen şey dedıler kocası emsın gelır:):):)
kıs gelmıs valla:):) napcan mecbura kalınca:):)
kıs gelmıs valla:):) napcan mecbura kalınca:):)
yok ben bu saydıklarının hiçbirini yemiyorum aklıma gelince sadece en fazla yediğim et neyse bundan sonra dikkat etmem lazım eyvahedigeldismilebanada proteyın al bol bol dedı.. ama ben zaten yeterınce alıyorum dusunsene gunde 1 yumurta yıyorum 2-2.5 su bardagı sut yersem bı kase yogurt yıyemesem 4 bardak ayran ıcıyorum... bıtek kırmızı et yıyemıyorum ama her hafta 3-4 sefer tavuk yıyorum sonra 2 dılım kasar bı dılım beyaz peynır yıyorum gunluk kocman... daha ne yapabılırım kı... bende senın gıbı 5 ayda 5 kılo almısım
kocama söleyeyim bari sütüm gelmiyo :))))))))))) diyeeee
ayy iğrençççç e gelmiş mi bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?