2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

normale göre zayıf dr bi daha ki ay 550 gr olması lazım dedi bakalım bende dikkat edice bundan sonra beslenmeme pek yemiyordum 5 ayda 5 kilo almışım ama yumurta yoğurt falan yemem lazım ihmal ettim kızıyorum kendime

Kızlar bzım bı tanıdıgımızın gelını dogum yapmıstı ama sutu gelmedı... pompayla falanda olmadı kanatmıstı hatta... hemen şey dedıler kocası emsın gelır:):):)

tabi cnm aklın gelen herşeyi. Ben mesela tutmaktan korkardım küçükken nasıl elimde tutar nasıl banyo yaptırırım diye. Ama şimdi alıştım. Biran önce doğsa da yıkasam diyorum..

ayy banyoyu ben uzun bi zaman yaptıramam sanırım
annemler yardım edicek artık:) tabi kocişte:)

günaydın canım iyi olmanıza sevindim maşallah canım
inşallah güzel haberlerle gelirim yanınıza
Allah ım hepimizin yardımcısı olsun yüzünü güldürsün canımmŞeniz

Bel ağrısı çekeniniz var mı kızlar ya? Benim biraz temizlik yapınca falan çok belim ağrıyor yaa...
Bir de erken sütü gelen var mı?

benim de bel ağrım kasık ağrım oluyor canım
ama doktor normal diyor
dinlenmek lazımmış bol bol

günaydın güzel anneleri ve küçük melekleri :))))))

günaydınnn dünya güzeli bebeklerinn dünyaa güzeli anneleriiii:ecrin_bebek:

günaydın kızlar biz geldik dün taramamız vardı bebeğim iyi çok şükür ama zayıf üzüldüm daha iyi beslenmem lazım

günaydın kızlarrr nasılsınızzbayanssulusmile

banada proteyın al bol bol dedı.. ama ben zaten yeterınce alıyorum dusunsene gunde 1 yumurta yıyorum 2-2.5 su bardagı sut yersem bı kase yogurt yıyemesem 4 bardak ayran ıcıyorum... bıtek kırmızı et yıyemıyorum ama her hafta 3-4 sefer tavuk yıyorum sonra 2 dılım kasar bı dılım beyaz peynır yıyorum gunluk kocman... daha ne yapabılırım kı... bende senın gıbı 5 ayda 5 kılo almısım

Kızlar bzım bı tanıdıgımızın gelını dogum yapmıstı ama sutu gelmedı... pompayla falanda olmadı kanatmıstı hatta... hemen şey dedıler kocası emsın gelır:):):)

şeymacım sabah sabah güldürdün beniii :roflol: :roflol: :roflol: yapmışlar mı bari ve tabi sonuç almışlar mı?

:roflol::roflol::roflol:
ya dışımdan gülüyorum herkes bana bakıyor
yapmayın böle şeyler arkadaşlar
:roflol::roflol::roflol:

Günaydııınn Kıslaaarrrr.... Herkese çok güzel bir gün dilerimmm :)))

Demetciimm Hoşgeldiinn... ne güzel artık hep bizimleymişsin :)))

ay ya internet çok mu yavaş yoksa benim bilg da mı sorun var anlamadım ya. sabahtan beri işkence çekiyorum resmen.

yok ben bu saydıklarının hiçbirini yemiyorum aklıma gelince sadece en fazla yediğim et neyse bundan sonra dikkat etmem lazım eyvahedigeldismile

ayy kızlar bu arada benim kızım kepçe kulaklıymış :)))))) doktor kepçe kulaklı bi kızın olcak artık saçlarını uzatırsın dedi kepçem benim yaaa :)

Günaydın sohocum. Valla alıntı yapamıyorum çok yavaş net kusura bakmayın. Evte artık hep sizinleyim. Yalnız birşeye takıldım ben. Arkadaşlar bu emzirme işi varya hani şeyma arkadaşımız demiş kocası emsin diye. Neden iğrenç diyorsunuz ki? Siz bu çocuğu nasıl yaptınız anlamadım yani. Bence mantıklı bir durum. Gelmezse denerim...

nasıl ya olur mu öyle şey o zaman herkes bi koca bulsun süt gelsin diye yada mesela annem beni hiç emzirememiş sütü gelmemiş ama bizi yapmışlar :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…