2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

:):)

Ay benim oğlumda göbekli ya. Aynı babası gibi balkonu ile gelecek. Doktor bile şaşırdı bu nasıl bir göbek diyor ya...

çok doğru dedin canım ben açık açık yazmaya utanmıştım ben gelmese de bir denetebilirim... tarif etsin bana sütün tadının nasıl oldğunu :roflol:

Günaydın kıslarrrr
hihoyyyt
günaydın kızlar biz geldik dün taramamız vardı bebeğim iyi çok şükür ama zayıf üzüldüm daha iyi beslenmem lazım

üzülmee alır daha minicikkkkkç iyimiş ya sen ona bakk.:)
Günaydın bebeğim ve ficil.

Ya keşke benim de erken gelse yaa... Göğüslerim o kadar büyüdü ki anlatama. Ama hala gelen giden yok. Neden bu kadar çok büyüdüler o zaman
günaydınn canımmmm. benim de çok fena memişlerr taşıyamıyorummkaydirigubbakcemile3

Kızlar bzım bı tanıdıgımızın gelını dogum yapmıstı ama sutu gelmedı... pompayla falanda olmadı kanatmıstı hatta... hemen şey dedıler kocası emsın gelır:):):)
ayyy çok güldümmmmmmmmzemuszemus eşime söylimde sevinsin garipp
ayy kızlar bu arada benim kızım kepçe kulaklıymış :)))))) doktor kepçe kulaklı bi kızın olcak artık saçlarını uzatırsın dedi kepçem benim yaaa :)
ay yerim ben o kulaklarııııısositososito

ayy kızlar bu arada benim kızım kepçe kulaklıymış :)))))) doktor kepçe kulaklı bi kızın olcak artık saçlarını uzatırsın dedi kepçem benim yaaa :)

onu da mı görebiliyorlar yaa?? çok şaşırdıımm

nasıl ya olur mu öyle şey o zaman herkes bi koca bulsun süt gelsin diye yada mesela annem beni hiç emzirememiş sütü gelmemiş ama bizi yapmışlar :))

koca bulmaya ne gerek var canım herkesin evinde var zaten :) çocuklarımızın babası :))

Canım utanacak bişrey yok aslında. Yani yapmadığımız şey mi sanki allah aşkına. Kimse kimseyi kandırmaya çalışmasın bence. Doğanın kanunu bu yani :)

ben kendi isteğim için biraz sütü kullanmış olucaam ama yapıcak bişiy yok erkek bebekler kolay sünnet olsun diye fıstıklarla oynamaları kadar normal kocamda kızım için yapsın bişiyler (artık kızım için mi !!! annesi için mi bilemicem :)

Valla şimdi söylesem adam akşamı bekleyemez herhalde =)

Katılıyorum sana canım... zaten uzun zamandır en çok ilgilendiği yani ilgilenebildiği yerler oralar diyeyim... idare etme açısından... zaten büyüdüler de asla tutamam onu :))))

Kızlar bişey soracağım. Öksürürken bazen altına kaçıran var mı? Ya bazen midem bulanır gibi oluyor ve öksürüyorum. O arada kaçıyor biraz idrarım. Doktoruma da soracağım ama aranızda böyşe bir sorun yaşayan var mı acaba?

kızlar bu arada ben naptımmm:):) arkadasla konusyodum sımdı son ayında oda kokruyo dogumdan... gıttım kıza ne anlattım assa komsum dogum yaptı cok zor olmus olumlerden donmus kadın dedım:):):) ayyy kadın benım yuzumden doguramıcak::):) sonradan dank ettı karsımdakının dogum yapcak bı kadın oldugu... bu hamılelık benı kotu etkıledı dusunemiyorum ya:):)

Ben tetenoz aşımı hastanede yaptırdım cnm, 7 tl verdim. aşı kartıda verdiler

canım bahane sunmana gerek var mı senin? azcık şöle dekolteli şeyler 2 tur atıver yanında o zaten direkt başlayacaktır işleme kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Katılıyorum sana canım... zaten uzun zamandır en çok ilgilendiği yani ilgilenebildiği yerler oralar diyeyim... idare etme açısından... zaten büyüdüler de asla tutamam onu :))))

hehe:):) valla bız hamılelıgın absından berı hıccc ara vermedık hersey son surat devam:):)

canım bugun sabah doktorumda bu konu vardı... oksuruken hapsururken bıde agır bısey kaldırıken ıdrar kacabılıyomus... hamıleıkten dolayı oda baskı yapıyo ya bence bızımkı hamılelıktennnn...

Hangi yakada cnm senin hastanen ????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…