- 16 Ekim 2009
- 14.445
- 8.146
- 448
Günaydın sohocum. Valla alıntı yapamıyorum çok yavaş net kusura bakmayın. Evte artık hep sizinleyim. Yalnız birşeye takıldım ben. Arkadaşlar bu emzirme işi varya hani şeyma arkadaşımız demiş kocası emsin diye. Neden iğrenç diyorsunuz ki? Siz bu çocuğu nasıl yaptınız anlamadım yani. Bence mantıklı bir durum. Gelmezse denerim...
nasıl ya olur mu öyle şey o zaman herkes bi koca bulsun süt gelsin diye yada mesela annem beni hiç emzirememiş sütü gelmemiş ama bizi yapmışlar :))
hihoyyytGünaydın kıslarrrr
günaydın kızlar biz geldik dün taramamız vardı bebeğim iyi çok şükür ama zayıf üzüldüm daha iyi beslenmem lazım
günaydınn canımmmm. benim de çok fena memişlerr taşıyamıyorummkaydirigubbakcemile3Günaydın bebeğim ve ficil.
Ya keşke benim de erken gelse yaa... Göğüslerim o kadar büyüdü ki anlatama. Ama hala gelen giden yok. Neden bu kadar çok büyüdüler o zaman
ayyy çok güldümmmmmmmmzemuszemus eşime söylimde sevinsin garippKızlar bzım bı tanıdıgımızın gelını dogum yapmıstı ama sutu gelmedı... pompayla falanda olmadı kanatmıstı hatta... hemen şey dedıler kocası emsın gelır:):):)
ayy kızlar bu arada benim kızım kepçe kulaklıymış :)))))) doktor kepçe kulaklı bi kızın olcak artık saçlarını uzatırsın dedi kepçem benim yaaa :)
ayy kızlar bu arada benim kızım kepçe kulaklıymış :)))))) doktor kepçe kulaklı bi kızın olcak artık saçlarını uzatırsın dedi kepçem benim yaaa :)
nasıl ya olur mu öyle şey o zaman herkes bi koca bulsun süt gelsin diye yada mesela annem beni hiç emzirememiş sütü gelmemiş ama bizi yapmışlar :))
Valla şimdi söylesem adam akşamı bekleyemez herhalde =)
Angel canım inşallah hayırlı haberlerle gelirsin. Alıntı yapamadım. Bizim de 15 nisanda perşembe günü kontrolümüz. Ama aşı işini çözemedim ya benim 20. hafat doluyo yarın şimdi bugün hastaneye gideceğim. Orda vurdurabilir miyim? Bir de ne aşısıydı tetenoz değil mi?
ben kendi isteğim için biraz sütü kullanmış olucaam ama yapıcak bişiy yok erkek bebekler kolay sünnet olsun diye fıstıklarla oynamaları kadar normal kocamda kızım için yapsın bişiyler (artık kızım için mi !!! annesi için mi bilemicem :)
Katılıyorum sana canım... zaten uzun zamandır en çok ilgilendiği yani ilgilenebildiği yerler oralar diyeyim... idare etme açısından... zaten büyüdüler de asla tutamam onu :))))
Kızlar bişey soracağım. Öksürürken bazen altına kaçıran var mı? Ya bazen midem bulanır gibi oluyor ve öksürüyorum. O arada kaçıyor biraz idrarım. Doktoruma da soracağım ama aranızda böyşe bir sorun yaşayan var mı acaba?
Canım benim gittiğim hastanede dışarıdan da alabiliyorlar. Hafta içi bir gün. Başka anne adayları ile tanışıyorsun. Hamile yogası yapıyorsun rahatlıyorsun. Yani özel hastanelere de sorsan olur. Dışarıdan alım yapıyor hepsi bildiğim kadarı ile. Hep fiyatı da çok faiş değil. Ayda sadece 50 tl veriyorsun.
Ahhh
Benim dekoltelerim hiç olmuyor yaa, yeni mi alsam ne yapsam bilemedim ya...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?