2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım bende yok ama bazen tam kalkıyorum wc den... çamaşırımı çekiyorum bir bakıyorum yine bişey gelmiş... hani böle tam yapamamışım gibi....

canım bahane sunmana gerek var mı senin? azcık şöle dekolteli şeyler 2 tur atıver yanında o zaten direkt başlayacaktır işleme kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

kaç zamandır kocamı göremiyorum senin haberin yok galiba en sonunda gazozuna ilaç koyucamm

yaa o çok kötü ben geçen gün hapşırdım ve kaçırdım, kociş de yanımda , altıma yaptım dedim, gülmekten kırıldı manyak

:1hug:

Hoşbulduk tatlım nasılsın? Ay çok özledim hepinizle sohbet etmeyi ya? Nasılsın tatlım nasıl gidiyor? Ya maşallah senin baya büyümüz 6. aya gelmişsin ya?..:1hug::1hug::1hug:

İyiyim, hastaydım biraz; seni görünce geçti :asigim: . Biz de seni özledik... Aramıza yeni arkadaşlarımız katıldı. Evet 6. ayı dolduracağım inşallah haftaya. Eh büyüdü minişler, tepiklemeye başladı, cuma da ayrıntılı usg var.
Sen nasılsın? Geçici bir süre için gelmedin, bundan sonra gitmeyeceksin di mi??

Günaydııınn Kıslaaarrrr.... Herkese çok güzel bir gün dilerimmm :)))

Demetciimm Hoşgeldiinn... ne güzel artık hep bizimleymişsin :)))

günaydın canımın içi güsel arkadaşımmŞeniz

ayy kızlar bu arada benim kızım kepçe kulaklıymış :)))))) doktor kepçe kulaklı bi kızın olcak artık saçlarını uzatırsın dedi kepçem benim yaaa :)

:kedi: :kedi:

Yok canım. Bundan sonra hep yanınızdayım. Kaynanam aradı şimdi sinir etti bu kadın beni ya. Bugün hastanede eğitimim var,biliyor. Kayınpeder okul matinesine bilet almış 25 tl vermiş de. Biri bana biri kaynanama. Şimdi aradı .130 da baban alacak bizi dedi. Bende hastaneye gideceğim dedim. Ama biletler yanar sonra gidersin buraya gidelim diyor ya. Bende kocişi aradım müsait değilmiş. Bana ne matineden falan ya, yok yemek vereceklermiş yok bilmem ne. Gitmeyeceğim işte anlamıyor kadın dillden ya salak mı ne? Sanki bana sordu da aldı kayınpederde.

GUNAYDINNNN kızlarr sabah sabah kaynatyırosunuz gene maşallahhh :)) herkes formunda anlasılan bugun keyfıler yerınde .:)) ay bn kocama dokundurtmuyorrrum bıl zaten hassass benımkıler buyuduler ıyıce bıde emdıremem ( ama sl gogus ucum ıcerde benım o nasıl couzlcek bılmıyorum. dkttra bı sorayım dıyorum zamanla cıkarmı ? yoksa kızım nasıl emicek (

Meralim Merhaba canım. Seni gördüğüme sevindim. Bebişimizin de iyi olmasına daha çoks evindim tabi. Allah iyilikler ve sağlıklar versin cümlemize inşallah...

Gülgüzelim hoşgeldin. Bence doktora bir sor. Ben daha sonra çıkar diye biliyorum ama.

Kızlar bu arada alıntı yapamıyorum nolur kusura bakmayın olur mu?

Çok sevindim Demetcim vallahi. K.validem temizlik yapalım diyor. Ben şimdilik çıkıyorum. Kendinize çok iyi bakın. Yarın görüşürüz...

:asigim: :asigim: Lokumum sen iki kere hoşgeldin...

saol canom... Hoşbulduk bis deee

herkese günaydın güzel anneler nasılsınız bakalım
bizde bebişimle iyiyiz

günaydın canım hoşgeldiinn :)))

günaydın canımın içi güsel arkadaşımmŞeniz
:kedi: :kedi:

günaydın balımmm... opuyorumnanaktan

kocam yanımda ama sadece yanımda sorun orda kocamla kardeş kardeş uyuyoruz mutluyuzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

acaba benim kızım yalancı olurmu ya :)))))))))))))))))))))))

ben de bazen düşünüyorum yalan sölemek zorunda kaldığımda inş. olmazlar canım... denedin mi bişeyler :))) ne yapsan fayda etmiyor mu yoksa? bir geçen gece demişsin uyurken naptın kız adama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…