- 16 Ekim 2009
- 14.445
- 8.146
- 448
Kızlar bişey soracağım. Öksürürken bazen altına kaçıran var mı? Ya bazen midem bulanır gibi oluyor ve öksürüyorum. O arada kaçıyor biraz idrarım. Doktoruma da soracağım ama aranızda böyşe bir sorun yaşayan var mı acaba?
Deeeemeeeeettttttt kuşuuuuuummmm hoşgeeeeldiiiinnnn :asigim::asigim:
canım bahane sunmana gerek var mı senin? azcık şöle dekolteli şeyler 2 tur atıver yanında o zaten direkt başlayacaktır işleme kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Deeeemeeeeettttttt kuşuuuuuummmm hoşgeeeeldiiiinnnn :asigim::asigim:
Kızlar bişey soracağım. Öksürürken bazen altına kaçıran var mı? Ya bazen midem bulanır gibi oluyor ve öksürüyorum. O arada kaçıyor biraz idrarım. Doktoruma da soracağım ama aranızda böyşe bir sorun yaşayan var mı acaba?
:1hug:
Hoşbulduk tatlım nasılsın? Ay çok özledim hepinizle sohbet etmeyi ya? Nasılsın tatlım nasıl gidiyor? Ya maşallah senin baya büyümüz 6. aya gelmişsin ya?..:1hug::1hug::1hug:
kaç zamandır kocamı göremiyorum senin haberin yok galiba en sonunda gazozuna ilaç koyucamm
gerçi iki gün önce uykusdaykene kandırıp kötü emellerime alet ettimn
kaç zamandır kocamı göremiyorum senin haberin yok galiba en sonunda gazozuna ilaç koyucamm
Günaydııınn Kıslaaarrrr.... Herkese çok güzel bir gün dilerimmm :)))
Demetciimm Hoşgeldiinn... ne güzel artık hep bizimleymişsin :)))
ayy kızlar bu arada benim kızım kepçe kulaklıymış :)))))) doktor kepçe kulaklı bi kızın olcak artık saçlarını uzatırsın dedi kepçem benim yaaa :)
hiii kocan nerdeki canım? valla haberim yok :)
:asigim: :asigim: Lokumum sen iki kere hoşgeldin...
herkese günaydın güzel anneler nasılsınız bakalım
bizde bebişimle iyiyiz
günaydın canımın içi güsel arkadaşımmŞeniz
:kedi: :kedi:
kocam yanımda ama sadece yanımda sorun orda kocamla kardeş kardeş uyuyoruz mutluyuzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
acaba benim kızım yalancı olurmu ya :)))))))))))))))))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?