2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ayyy ben yıne acıktımmmm hiç doymuyorum ben ya... bıde sankı 10 yıldır yemek yemıyomusum gıbı mıdem guruldamıyo mu sınır oluyom valla:)

Gülgüzelim hoşgeldin. Bence doktora bir sor. Ben daha sonra çıkar diye biliyorum ama.

Kızlar bu arada alıntı yapamıyorum nolur kusura bakmayın olur mu?

yok cnm ne kusuru sende .. benımde yapmam zor oldu ):)) ınsallah cıkar ewlenınce cıkar dedıler :)) cıkmadıı sımdı nolucak bılemıyorum zaten buyuk bıde gogusler sonra sutler kalır ıcınde sıser fılan acır ememezde cocuk . ınsallah cıkar ya

uyurkene uyku sersemi kandırdım :)))))))))

Herkese günaydınlarr :))
Güzel bir gün diliyorumm..ankara yağmurlu kapalı ve birazda soğudu..gerçi yağmuru çok severim ama kapalı havadada içim sıkılıyo..öğlen nasıl dışarı çıkcam bakalım..
Buarada sağlık ocağını aradım ve yarınn tetanoz aşımı olcam..ayyy tırsmaya başladım.ben böle değildim ama tetanozun ismindenmidir nedir acık korkuyom sanki...

Kızlar günaydın,

Sabah çok neşeliydim bebişim de kıpır kıpırdı ama moralim bozuldu. Eşimin müdürü aramış bu akşam kıbrısa gidiyor c.tesi akşam gelecek Çok üzüldüm ya ben de mecbur annemlere taşınacağım. Hiç sevmiyorum kocişten ayrı kalmayı çok özlerim ben ama ya

demetcim sende hoşgeldin ne güzel tekrardan seni aramızda görmek
çiğdemcim sanada kolay gelsin cnm
sabah sabah amma kaynatmışsınız hee şimdi ben bi geçmişe bakim

uyurkene uyku sersemi kandırdım :)))))))))

iyi yapmıssınnn :)) ben acıkcası kendımde kacıyorum yanii vıcdan azabı cekıyorum 5 ayda 5 defa ancak olmustr:)) oda ısrar etmıyor oyleee gecınıp gıdıyoruz... bebek oncesı bıkmıstımm :) yok yumurtlama gunu yok 14. :içelim:gun yok 17 .gun sımdı dınlenmedeyız :))

Bel ağrısı çekeniniz var mı kızlar ya? Benim biraz temizlik yapınca falan çok belim ağrıyor yaa...
Bir de erken sütü gelen var mı?

Canım benim, ben de Allah'a şükür şimdilik bel ağrısı değil, hiç bi sorun yok. İnşallah öyle devam eder. Canım bu arada, eğer süt geliyosa senden, sakın sıkma kuzum. Vücut doğum geliyo sanıp, ona göre hazırlanıyomuş. :CüvCüv:

günaydın güzel anneleri ve küçük melekleri :))))))

Günaydın cancan, nasılsın bakim bugün

günaydınnn dünya güzeli bebeklerinn dünyaa güzeli anneleriiii:ecrin_bebek:

Günaydın canım, bebikinde iyidir umarım. Hava kapalı ve kasvetli ama muhabbet yerinde valla hihoyyyt

ay kızlar grip olcam gibi çok halsizim giydim kısa kolluları erken getirdim yazı üşüttüm sanırım

Ayy cancan, dikkat et ıhlamur iç limonlu istersen. olumunekankayizsmile

Günaydııınn Kıslaaarrrr.... Herkese çok güzel bir gün dilerimmm :)))

Demetciimm Hoşgeldiinn... ne güzel artık hep bizimleymişsin :)))

Günaydın canımcım, sana da bol neşeli ve huzurlu bir gün diliyorum sırnaşık şey

herkese günaydın güzel anneler nasılsınız bakalım
bizde bebişimle iyiyiz

Günaydın canım benim, hep iyi olun inşallah, güzel bi gün diliyorum cancan.

Canım benim günaydın, benimde çiçolarım çok hassaslaştı, bi de tam tamına iki beden büyüdü, inanılmaz ya.75 lik ken 85'lik oldum valla, daha da gitcek gibi. Almış başını gidiyo valla :roflol:

ewet ankara bugun karanlık boğukkk tadı tzuzu yok gıbı.. ınsanın ruhu daralıyor yaa..bahar geldı derken gerı kısmı gelıyor ? :umursamaz:

Kızlar ben kaçar. Moralim bozuldu. Biraz yatağımı falan toplim de banyo yapim. kendime geleyim biraz. Bütün kaynanalardan nefret ediyorum ben ya.. Of.
Kuzum da stres oldu ona da 1-2 masal okuyum bari de kendine gelsin kuzucuk. Hepinizi kocaman öpüyorum gelirim gene.

gunaydın canım hosgeldın... benımde yarın aşım... ama kendımı tesellı etmeye basladım... ama zaten ben ıgneden korkmuyorum kı sonrasından korkuyorum... cok agrırımı cok şısermı dıye...

herkese günaydın...
bütün anneler ve bebişler iyilermi?
ben ve kızım bu aralar daha iyiyiz çok şükür...

hosgeldın canımm... Allah hep ıyı etsın sızı boyle ıns... bızde ıyıyız kızımlaaa... :):)

gunaydn şekerım... bende sevmıyorum eşimden ayrı kalmayı ya... ıns hemen gıdıp gelır saglıkla

herkese günaydın...
bütün anneler ve bebişler iyilermi?
ben ve kızım bu aralar daha iyiyiz çok şükür...

Günaydınn :))
İyi olmanız ne güzellll..dün benim erkekimde bütün gün pek bi sessizdi.ama dikkat ediyorum ne zaman yatsam (saat 12 gibi yatıyorum en geç) acayip tekmeliyoo :)) acaba diyorum yan yatıyom yaa ondanmı rahatsız oluyo, eşimde öle diyo ezme çocuğu diyo ama nette hep yana yatın diyo.sırt üstü yatmayı pek önermiyolar.bana kalsa ben hep sırt üstü yatarım malum bu sıralar belim ve kalçam ağrıdığı için sırt üstü çok iyi geliyo ama yatmamaya çalışıyom napayım..anlamadım gitti her gece yattığımda hemen başlıyo bizim oğlan.:))))9

Canım benim günaydın, benimde çiçolarım çok hassaslaştı, bi de tam tamına iki beden büyüdü, inanılmaz ya.75 lik ken 85'lik oldum valla, daha da gitcek gibi. Almış başını gidiyo valla :roflol:[/QUOTE]

wallaha ya nasıl tasıycaz daha yolun yarısındayız akannehir bı bukadar daha buyudugnu dusunemıyorummm bennn (((

tamam canım bozma sinirini tadını çıkarmaya çalış... yine bekleriz hemen :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…