Çok sevindim Demetcim vallahi. K.validem temizlik yapalım diyor. Ben şimdilik çıkıyorum. Kendinize çok iyi bakın. Yarın görüşürüz...
Gülgüzelim hoşgeldin. Bence doktora bir sor. Ben daha sonra çıkar diye biliyorum ama.
Kızlar bu arada alıntı yapamıyorum nolur kusura bakmayın olur mu?
Çok sevindim Demetcim vallahi. K.validem temizlik yapalım diyor. Ben şimdilik çıkıyorum. Kendinize çok iyi bakın. Yarın görüşürüz...
[ı]
saol canom... Hoşbulduk bis deee [/ı]
[ı]günaydın canım hoşgeldiinn :))) [/ı]
[ı]günaydın balımmm... Opuyorumnanaktan [/ı]
[ı]ben de bazen düşünüyorum yalan sölemek zorunda kaldığımda inş. Olmazlar canım... Denedin mi bişeyler :))) ne yapsan fayda etmiyor mu yoksa? Bir geçen gece demişsin uyurken naptın kız adama :d:d:d [/ı]
uyurkene uyku sersemi kandırdım :)))))))))
Bel ağrısı çekeniniz var mı kızlar ya? Benim biraz temizlik yapınca falan çok belim ağrıyor yaa...
Bir de erken sütü gelen var mı?
günaydın güzel anneleri ve küçük melekleri :))))))
günaydınnn dünya güzeli bebeklerinn dünyaa güzeli anneleriiii:ecrin_bebek:
ay kızlar grip olcam gibi çok halsizim giydim kısa kolluları erken getirdim yazı üşüttüm sanırım
Günaydııınn Kıslaaarrrr.... Herkese çok güzel bir gün dilerimmm :)))
Demetciimm Hoşgeldiinn... ne güzel artık hep bizimleymişsin :)))
herkese günaydın güzel anneler nasılsınız bakalım
bizde bebişimle iyiyiz
GUNAYDINNNN kızlarr sabah sabah kaynatyırosunuz gene maşallahhh :)) herkes formunda anlasılan bugun keyfıler yerınde .:)) ay bn kocama dokundurtmuyorrrum bıl zaten hassass benımkıler buyuduler ıyıce bıde emdıremem( ama sl gogus ucum ıcerde benım o nasıl couzlcek bılmıyorum. dkttra bı sorayım dıyorum zamanla cıkarmı ? yoksa kızım nasıl emicek (
herkese günaydın...
bütün anneler ve bebişler iyilermi?
ben ve kızım bu aralar daha iyiyiz çok şükür...
Herkese günaydınlarr :))
Güzel bir gün diliyorumm..ankara yağmurlu kapalı ve birazda soğudu..gerçi yağmuru çok severim ama kapalı havadada içim sıkılıyo..öğlen nasıl dışarı çıkcam bakalım..
Buarada sağlık ocağını aradım ve yarınn tetanoz aşımı olcam..ayyy tırsmaya başladım.ben böle değildim ama tetanozun ismindenmidir nedir acık korkuyom sanki...
Herkese günaydınlarr :))
Güzel bir gün diliyorumm..ankara yağmurlu kapalı ve birazda soğudu..gerçi yağmuru çok severim ama kapalı havadada içim sıkılıyo..öğlen nasıl dışarı çıkcam bakalım..
Buarada sağlık ocağını aradım ve yarınn tetanoz aşımı olcam..ayyy tırsmaya başladım.ben böle değildim ama tetanozun ismindenmidir nedir acık korkuyom sanki...
herkese günaydın...
Kızlar günaydın,
Sabah çok neşeliydim bebişim de kıpır kıpırdı ama moralim bozuldu. Eşimin müdürü aramış bu akşam kıbrısa gidiyor c.tesi akşam gelecekÇok üzüldüm ya ben de mecbur annemlere taşınacağım. Hiç sevmiyorum kocişten ayrı kalmayı çok özlerim ben ama ya
herkese günaydın...
Kızlar ben kaçar. Moralim bozuldu. Biraz yatağımı falan toplim de banyo yapim. kendime geleyim biraz. Bütün kaynanalardan nefret ediyorum ben ya.. Of.
Kuzum da stres oldu ona da 1-2 masal okuyum bari de kendine gelsin kuzucuk. Hepinizi kocaman öpüyorum gelirim gene.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?