2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

herkese günaydın...
bütün anneler ve bebişler iyilermi?
ben ve kızım bu aralar daha iyiyiz çok şükür...

Günaydın canım.. Hoşgeldiinn...

Üzülme Didemcim.. sayılı gün çabuk geçer inş. böle hamileyken daha da zor oluyor insanın kocasından ayrı kalması ben de çok iyi biliyorum... ama ne yapacaksın... ekmek parası :))) herşey bebeklerimizin geleceği için...

ayy ebnimkilerde büyüdüler walla artık olmuyo eskiden taktıklarım taşıyo
yarın bende artık yeni alıcam kendime siz aldınızmı
acaba yine daetekli falanmı alınır yaa bilmiyorumkismile

canım ben toparlayıcı aldım ve ınan faydasınıda goruyorum...

Üff ya kayınvalidem de sinir etti sabah sabah yok söyle tahlil yaptırsın şekeri vardır kalbi vardır felaket tellalı gibi oğluna lafı geççmiyor benim beynimi yiyorrrr

canım destekli sıkar diye düşünüyorum bri de onlar sert oluyor... ben de değiştirdim.. yumuşak ve desteksiz aldım.... çok rahatım şuan :)))

özlemcim bu arada sınav soruları yayınlanmış hebrin olsun

evet canım dün hemen baktım... 2 dersim 50 nin altında kalıyor... Türk Vergi Sistemi tam 50 :))) diğerleri çok daha iyi canım yanlış almadımsa cevapları... sen de baktın mı?

kızlerr bu arad ben gecen gun hamıle kılodu alcaktım bı tane almıstım daha once 7.5 demıstı... gecen gun gırdım camasırcıya hamıle kılodu ıstıyorum dedım... kalmamıs ama buyuk beden camasırlardan gosterdı... ınanın haamıle kılodundan farkı yok hemde tanesı 1.5 tl... bence bosyere okadar para vermeyın buyuk beden alın...:)

evet canım dün hemen baktım... 2 dersim 50 nin altında kalıyor... Türk Vergi Sistemi tam 50 :))) diğerleri çok daha iyi canım yanlış almadımsa cevapları... sen de baktın mı?

iyimiş cnm o zamam sonuçların bende 3 derse çalışmamıştım onlar kötü diğerleri benimde iyi 50 üzerinde
inş. finallerde veririz yaa yoksa bütünlemeye kalırsa bütünlemeye giremiyebiliriz bile bebişler daha yeni olmuş olucaklar

Üff ya kayınvalidem de sinir etti sabah sabah yok söyle tahlil yaptırsın şekeri vardır kalbi vardır felaket tellalı gibi oğluna lafı geççmiyor benim beynimi yiyorrrr

sakiinn canım sakiinn.... boşver ne derse desin he de geç... zaten yaptırmıyor musun? hepsi yapılıyor...

Seymacım ben 4 tqane aldım hamile kilodu çok rahat oluyor ama kaça bilmiyorum anneme aldırdım

ben şimdi çıkıyorum kızlar eşimin halasının kızı geliyomuş
o gidince yine gelirim hoşçakalın şimdilik

Canım bende yeni aldım bi tane.satıcı kız bi model gösterdi hamileler bunu alıyolar genelde dedi..bende beğendim.teli süngeri filan yok.ten rengi ve önü düz işlemesiz yani.kıyafettede belli olmuyo..çok rahat.almanı tavsiye ederim.

canım bende almak istiyom..bana hiç bişey olmuyo artık çünkü.yada ben sıkıntılı bi tipim hiç bişeyle artık rahat edemiyom..artık eşimin eşofmanlarını,pijamalarını üstlerini giyiyorum evde :))) çok rahat oluyoo..ama külot benimde almam lazım.bende hamile külodu bakmıştım.gözüme çok büyük gelmiştii.karar verememiştim ama karnım deli gibi büyüdüğü için artık alcam sanırım boshayallersmile

günaydın herkese...
hepiniz iyisinizdir inş. biz oğlumla iyiz çok şükür dün ilk aşımızı olduk 1 ay sonra ikincisine gün verdiler
azıcık kolum ağrıyor hala ama 30 cm lik iğneden sonra aşı vızz gelir opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…