- 24 Şubat 2010
- 1.615
- 594
- 173
herkese günaydın...
bütün anneler ve bebişler iyilermi?
ben ve kızım bu aralar daha iyiyiz çok şükür...
Kızlar günaydın,
Sabah çok neşeliydim bebişim de kıpır kıpırdı ama moralim bozuldu. Eşimin müdürü aramış bu akşam kıbrısa gidiyor c.tesi akşam gelecekÇok üzüldüm ya ben de mecbur annemlere taşınacağım. Hiç sevmiyorum kocişten ayrı kalmayı çok özlerim ben ama ya
gunaydın canım hosgeldın... benımde yarın aşım... ama kendımı tesellı etmeye basladım... ama zaten ben ıgneden korkmuyorum kı sonrasından korkuyorum... cok agrırımı cok şısermı dıye...
Ay canım desene aynı gün iğnemizi olcaz.inşallah sonrasında bi sıkıntı olmaz.içimizi ferah tutalım biz :))
ewet ankara bugun karanlık boğukkk tadı tzuzu yok gıbı.. ınsanın ruhu daralıyor yaa..bahar geldı derken gerı kısmı gelıyor ? :umursamaz:
Evet ya yağmur yağsa çok iyide yağmayıp böle kapalı olması biraz sıkıntı yapıyo insanda..dün anıttepede parkurda yürürken bi yağmur başladı sonra dolu attırdıı şimşekler filan..ama azimliydim yağmurda bilem yürüdüm 1-2 tur :))
ayy ebnimkilerde büyüdüler walla artık olmuyo eskiden taktıklarım taşıyo
yarın bende artık yeni alıcam kendime siz aldınızmı
acaba yine daetekli falanmı alınır yaa bilmiyorumkismile
gunaydın canım hosgeldın... benımde yarın aşım... ama kendımı tesellı etmeye basladım... ama zaten ben ıgneden korkmuyorum kı sonrasından korkuyorum... cok agrırımı cok şısermı dıye...
Ay canım desene aynı gün iğnemizi olcaz.inşallah sonrasında bi sıkıntı olmaz.içimizi ferah tutalım biz :))
insallah canım ya hıc acımaz:):) hemncecıkk gecer...
özlemcim bu arada sınav soruları yayınlanmış hebrin olsun
evet canım dün hemen baktım... 2 dersim 50 nin altında kalıyor... Türk Vergi Sistemi tam 50 :))) diğerleri çok daha iyi canım yanlış almadımsa cevapları... sen de baktın mı?
Üff ya kayınvalidem de sinir etti sabah sabah yok söyle tahlil yaptırsın şekeri vardır kalbi vardır felaket tellalı gibi oğluna lafı geççmiyor benim beynimi yiyorrrr
Bende gecen aldım ama galİba yİne kÜÇÜk gelİyo yanları sıkıyo
kızlerr bu arad ben gecen gun hamıle kılodu alcaktım bı tane almıstım daha once 7.5 demıstı... gecen gun gırdım camasırcıya hamıle kılodu ıstıyorum dedım... kalmamıs ama buyuk beden camasırlardan gosterdı... ınanın haamıle kılodundan farkı yok hemde tanesı 1.5 tl... bence bosyere okadar para vermeyın buyuk beden alın...:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?