Canım bende yeni aldım bi tane.satıcı kız bi model gösterdi hamileler bunu alıyolar genelde dedi..bende beğendim.teli süngeri filan yok.ten rengi ve önü düz işlemesiz yani.kıyafettede belli olmuyo..çok rahat.almanı tavsiye ederim.
canım bende almak istiyom..bana hiç bişey olmuyo artık çünkü.yada ben sıkıntılı bi tipim hiç bişeyle artık rahat edemiyom..artık eşimin eşofmanlarını,pijamalarını üstlerini giyiyorum evde :))) çok rahat oluyoo..ama külot benimde almam lazım.bende hamile külodu bakmıştım.gözüme çok büyük gelmiştii.karar verememiştim ama karnım deli gibi büyüdüğü için artık alcam sanırım boshayallersmile
ben bıtan buldum burada ama almadım 69,90 Tl dedı bır adet sutyen..demırı yok destegı sungerı hıc bıseyı yok ama 2 beden kucultme ozlellıgı ve garatısını werıyolarr..almak ıstıyorumm ama cok pahalaı ya markası neydı bılmıyorum suan aklımda degıl ama dıkkatımı cektı yaza dogru belkı alırım kafam kızarsa . boyle nasıl dolascam koca koca memelerr:) hadı karnımı anlıyorumdaa:))
:):) canım dedıgım gıbı hanı hamıle degınce herseyın fıyatını ıkıye katlıyolar... ınan benım hamıle kılodumla normal buyuk beden aldıgım kılodun arasında hıcbır fark yok... o kadar cok para vermeye gerek yok yanı:):)
[
Oooo sorma canım aynen öle.saçma sapan tişörtler bile 40-50 liradan başlıyo.bildiğin penye tişört yani.neymiş hamile tişörtü işte.mecbur alcaz diye nasılda abartılı fiyatlar.valla bende senin gibi büyük beden bikaç kilot alırım olur biter.sonuçta içimide kimse göremiceğene göre..saol cnm tavsiyen için..
günaydın herkese...
hepiniz iyisinizdir inş. biz oğlumla iyiz çok şükür dün ilk aşımızı olduk 1 ay sonra ikincisine gün verdiler
azıcık kolum ağrıyor hala ama 30 cm lik iğneden sonra aşı vızz gelir opuyorumnanaktan
bende normal mağazalara gidip büyük beden kıyafetlere bakıp o tişörtlerden alıyorum, hamileyim diye kazıklanmak istemiyorum açıkçası, büyük bedenlerde idare ediyo
Kızlar gÖbİŞte catlaklar olan varmı ??????????
GÜNAYDIN CANIMCIM, İYİ OLMANIZA ÇOK SEVİNDİM. BİZDE KUZUMLA İYİYİZ. AŞI OLDUĞUM İLK GÜN AĞRI SIZI YOKTU, AMA SONRAKİ GECE SIZLADI ÇOK FENA, ÜZERİNE UYUMUŞUM SANIRIM. ohaoldumsmile
hep sol tarafıma yatıyorum ama bi uyanıyorum sırt üstü yatıyorum anneme internetten hamile yastığını gösterdim hemen dikti bi tane yatarken bacaklarımın arasına koyuyorum onu daha rahat oluyor artık...
göbişte yok bende ama basenlerde çok var nivea bebe yağı kullanıyorum faydası varmı emin değilim...
bu arada benim milupa paketim geldi kızlar
hep sol tarafıma yatıyorum ama bi uyanıyorum sırt üstü yatıyorum anneme internetten hamile yastığını gösterdim hemen dikti bi tane yatarken bacaklarımın arasına koyuyorum onu daha rahat oluyor artık...
göbişte yok bende ama basenlerde çok var nivea bebe yağı kullanıyorum faydası varmı emin değilim...
bu arada benim milupa paketim geldi kızlar
bu arada 1 ay oldu üye olalı milupa paketim gelmedi benim
sidemcım bebişin cicilerını gordum sımdı cok guzeller ozlelıkle denızcı takımına bayıldım... saglıkla gıysın ıns...
bende normal mağazalara gidip büyük beden kıyafetlere bakıp o tişörtlerden alıyorum, hamileyim diye kazıklanmak istemiyorum açıkçası, büyük bedenlerde idare ediyo
GÜNAYDIN CANIMCIM, İYİ OLMANIZA ÇOK SEVİNDİM. BİZDE KUZUMLA İYİYİZ. AŞI OLDUĞUM İLK GÜN AĞRI SIZI YOKTU, AMA SONRAKİ GECE SIZLADI ÇOK FENA, ÜZERİNE UYUMUŞUM SANIRIM. ohaoldumsmile
Sorma cnm bendede tıpkısının aynısı oluyo.ben yana yatıyom ama bi uyanıyom hep sırtüstüyüm.zaten deli yatan bi tipim.allahtan göbek üstüne yatmıyom:)) bacak arama normaldede zaten yastık koyardım halende öle ama pek işe yaramıyo bende..
oohh sonunda gelebildim... müdürüm hapsettii odasınaa :))
canım benim de tam başlamıştı böle göbeğimin yanlarında... hemen gidip krem aldım kendime şimdi her sabah ondan sürüyorum... olanları da geçirdi... çatlak çıkabilecek heryerime sürüyorum...
benim de gelmediiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?