2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ben bıtan buldum burada ama almadım 69,90 Tl dedı bır adet sutyen..demırı yok destegı sungerı hıc bıseyı yok ama 2 beden kucultme ozlellıgı ve garatısını werıyolarr..almak ıstıyorumm ama cok pahalaı ya markası neydı bılmıyorum suan aklımda degıl ama dıkkatımı cektı yaza dogru belkı alırım kafam kızarsa . boyle nasıl dolascam koca koca memelerr:) hadı karnımı anlıyorumdaa:))

:):) canım dedıgım gıbı hanı hamıle degınce herseyın fıyatını ıkıye katlıyolar... ınan benım hamıle kılodumla normal buyuk beden aldıgım kılodun arasında hıcbır fark yok... o kadar cok para vermeye gerek yok yanı:):)

ama canım alısmaya baslasan ıyı olur o koca memıslere cunku bebişler daha emcekler ıcı dolu olcak o yuzdennn bbeiş emmeyı bırakana kadaroyle gezcez... sonra dedıgın o sutyen ıyıymıs ya kucultme garantısı varsa... bbek emmeyı bırakınca alabılırım... bıde kızlar korse almayı dusunuyorum ve dogumdan hemen sonra kullanmayı dusunuyorum karnımı hemen toparlasın dıye... tavsıye etcegınız urun var mı korsede??

[
Oooo sorma canım aynen öle.saçma sapan tişörtler bile 40-50 liradan başlıyo.bildiğin penye tişört yani.neymiş hamile tişörtü işte.mecbur alcaz diye nasılda abartılı fiyatlar.valla bende senin gibi büyük beden bikaç kilot alırım olur biter.sonuçta içimide kimse göremiceğene göre..saol cnm tavsiyen için..

sidemcım bebişin cicilerını gordum sımdı cok guzeller ozlelıkle denızcı takımına bayıldım... saglıkla gıysın ıns...

bende normal mağazalara gidip büyük beden kıyafetlere bakıp o tişörtlerden alıyorum, hamileyim diye kazıklanmak istemiyorum açıkçası, büyük bedenlerde idare ediyo

GÜNAYDIN CANIMCIM, İYİ OLMANIZA ÇOK SEVİNDİM. BİZDE KUZUMLA İYİYİZ. AŞI OLDUĞUM İLK GÜN AĞRI SIZI YOKTU, AMA SONRAKİ GECE SIZLADI ÇOK FENA, ÜZERİNE UYUMUŞUM SANIRIM. ohaoldumsmile

bende normal mağazalara gidip büyük beden kıyafetlere bakıp o tişörtlerden alıyorum, hamileyim diye kazıklanmak istemiyorum açıkçası, büyük bedenlerde idare ediyo

benımde oyle... tunık tarzı bısey aldım gecen gun... hem hamıleyken hemde sonrasında kullanabılırım ... bıtek pantolonlar ıste onlar hamıle alıyoruz mecburen... ya cok pahalı hamıle kıyafetlerı... ben ona para veresıye kadar bebğimin bı esyası daha fazla olsun dıyorum...

Kızlar gÖbİŞte catlaklar olan varmı ??????????

yok canım benımkınde... hergun bakıyorum... krem falanda kullanmıyorum sımdılık... 6. ayımda baslamayı dusunuyorum ıns..

GÜNAYDIN CANIMCIM, İYİ OLMANIZA ÇOK SEVİNDİM. BİZDE KUZUMLA İYİYİZ. AŞI OLDUĞUM İLK GÜN AĞRI SIZI YOKTU, AMA SONRAKİ GECE SIZLADI ÇOK FENA, ÜZERİNE UYUMUŞUM SANIRIM. ohaoldumsmile

hep sol tarafıma yatıyorum ama bi uyanıyorum sırt üstü yatıyorum anneme internetten hamile yastığını gösterdim hemen dikti bi tane yatarken bacaklarımın arasına koyuyorum onu daha rahat oluyor artık...

göbişte yok bende ama basenlerde çok var nivea bebe yağı kullanıyorum faydası varmı emin değilim...

bu arada benim milupa paketim geldi kızlar

canım nası bı yastık kı o dur bende bı netten bakayım:) bende dalınden almstım karnıma 1 hafta surdum kıllanma yaptı bıraktım kocman paket duruyo oylece.... paketınde hayırlı olsun canım... bak bakalım nasılmıs:):)

Ya bende sırt üstü yatarken çok rahat ediyorum , ama yatmamak lazım
çatlaklar için krem her gece sürüyorum çünki cildim çok kurudur benim şimdilik bişey yok ama olabilme ihtimali yüksek

oohh sonunda gelebildim... müdürüm hapsettii odasınaa :))

canım benim de tam başlamıştı böle göbeğimin yanlarında... hemen gidip krem aldım kendime şimdi her sabah ondan sürüyorum... olanları da geçirdi... çatlak çıkabilecek heryerime sürüyorum...

sidemcım bebişin cicilerını gordum sımdı cok guzeller ozlelıkle denızcı takımına bayıldım... saglıkla gıysın ıns...

Beğendinmi cnm :)) teşekkür ederimm.bende çok severek aldım..:)

Evet kesinlikle haklısın zaten allahtan bikaç senedir hep bol, uzun, tunikvari kıyafetler,elbiseler moda.öle oluncada zorlanmıyoruz.ama pantalonlarda mecburen alıyoruz işte..

Hadi yaa sızladımı..bakalım bizim nasıl olcak..

Bende daha bişey yok canım.duştan sonra zeytinyağı,fındık yağı,kakao yağı sürüyorum..inşallah çatlamayız..

Hoşdeeldiiinnn tekrraarrr :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…