2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ya bıktım çalışmaktan habire tel. çalıyor mutabakat yapabilir miyiz?Hayır diyip kapatasım geliyor yaaaaaa

sen bebe yağından kreme geçtin galba bende hangi krem konusunda kararsızım sen ne kullanıyosun... çok hızlı kilo almaya başladım kesin devamı gelicek bu çatlakların bilmiyorumkismile

günaydın kızlarr...............................
benim henüz göbekde yok şükür ama göğüslerim çatladı benim ya kırmızı kırmızı yollar oldu.....
bu arada nedir bu milupa paketi????

Hoşdeeldiiinnn tekrraarrr :))

Hoşbuldum canıımmm... :))

niyeki acaba, aslında çokta potansiyel alıcılarız ama yok göndermediler bilmiyorumkismile

bende bilmiyorum ki.. arkadaşlar mail atmışlar tekrardan sonra göndermişler ama ben atmadım...

sen bebe yağından kreme geçtin galba bende hangi krem konusunda kararsızım sen ne kullanıyosun... çok hızlı kilo almaya başladım kesin devamı gelicek bu çatlakların bilmiyorumkismile

evet canım öle oldu... ya ben yeteri kadar kullanamadım bebe yağını yada bana yeterli gelmedi... şimdi mustela aldım gebeler için üretilmiş bir krem... bende de hafiften çıkmıştı yol yol yan taraflarımda.. onlar gitti çok şükür yenileri de çıkmadı henüz... hergün sürüyorum şimdilik çok memnunum... birden kilo alındığında oluyor çok haklısın...

benim henüz göbekde yok şükür ama göğüslerim çatladı benim ya kırmızı kırmızı yollar oldu.....

canım çatladı nasılsa deyip önemsememezlik etme... hergün vakit buldukça hatta nemlendir şuan geçici çatlaklar çünkü onlar... kalırlarlsa beyaza dönüşüp kalıcı olacaklar...

Son düzenleme:
Ben johnsonın bebe yağını sadece banyodan sonra süüyorum başka 1 şey kullanmıyorum. Henüz karnımda çatlak yok ama ben zamanında çok kilo alıp verdiğim için basenlerim ve bacaklarımda zaten var yani çatlasada hiç umrumda değil kızlar.

Bu arada ben de Masal'ı doyurup geliyim öptüm

afiyet olsun canım.... :))

kızlarım ben biraz dışarı çıkıp yürüyüş yapayım..gelince görüşürüz yineee )

oyy kımler gelmiş:):) ikiz bebişler nasıl annesiii... tekmelemeye basladılar mı?? canım cok ılgınc gelıyo bana ıkız bebkler benım akrabalarımdada yok cevremdede o yuzden cok sevıyorumm ıkızler:):) bu ard o kırmızılıklar gecıyo tatlım bendede cok oldu hatta bazı yerler resmen kan oturmus gıbı oldu.... mosmor oldu... sonradan gectı hıcde catlak olmadı... senınkıde gecer belkı

evet canım bayadır hissediyrum tekmalerini hatta son bi kaçgünüdr biri alttan vuruyo öbürü üstten sanırım birbirlerine cadılık yapıyolar çok garip bi duygu içindeyim bende karnımı severken bile ödüm kopuyo biri alınır die çok şeker oluyolar gerçekden ikizler benim kuzenimin ikizleri var bayılıyorum onlara... inşallah benimkilerde öle olur....

masallah canım yaaa:):) ama bu tekme konusunda ben baen dayanamıyorum ınan tekmelemesne ozellıkle sabahlrı:):) sen ıkı tane alıyosun heryerden:):) emınım cokda guzeldır... ınsallah saglıkla alırsın bebıslerı kucagına:):)

Merhaba canım, senin 2 erkekdi listede gördüm 2 kızın olucakmış aynı benim gibi :)
Sana birşey sormak istiyorum, ben detaylı ultrasona gittim Atıl Yüksel'e çok şükür hiçbir sorun çıkmadı. Atıl Bey bana bebeklerin plesantaları bitişik, tek yumurta ikizi olabilirler dedi. Raporlarımı doktoruma gönderdim ve ona da sordum. O da tek veya çift olabilirler ancak doğumda öğrenicez öncesinde öğrenme şansımız yok dedi. Sana böyle birşey dedilermi canım, merak ettim.

ayyyy ne kadar güzel ya bu arada bir belgeselde izlemiştim ikiz bebekler normal bebeklerden daha önce iletişim kurmayı öğrendiklerinden daha sosoyal oluyorlarmış

bu arada kızlar biz de geldik geç kalktığım için kahvaltım ancak bitti bu arada ben okul sezonunu kapadım heyet raporum 60 günmüş artık tamamen evdeyim yani

hosgeldın canım... nasılsın pekı sımdı??? ne guzel olmus evde olmak gıbısı yok yhınede bosverrr...:)

Yine ben geldimmm. K.validem uyuyunca ben de kaçtım geldim. Ne yapıyorsunuz bakalım?

hosgeldın tatlısım.... napalım ya... kahvaltıyı hazırladım eşimi beklıyorum ıste:):)

Aah ah benim kocişim de çıkıp gelse şimdi :sinifsinif: akşam kesin geç gelir. Çok özledim kocamıııııı (daha sabah öperek gitti, ama ben yine de çoook özlediiim). mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…