oohh sonunda gelebildim... müdürüm hapsettii odasınaa :))
canım benim de tam başlamıştı böle göbeğimin yanlarında... hemen gidip krem aldım kendime şimdi her sabah ondan sürüyorum... olanları da geçirdi... çatlak çıkabilecek heryerime sürüyorum...
bu arada 1 ay oldu üye olalı milupa paketim gelmedi benim
Hoşdeeldiiinnn tekrraarrr :))
niyeki acaba, aslında çokta potansiyel alıcılarız ama yok göndermediler bilmiyorumkismile
sen bebe yağından kreme geçtin galba bende hangi krem konusunda kararsızım sen ne kullanıyosun... çok hızlı kilo almaya başladım kesin devamı gelicek bu çatlakların bilmiyorumkismile
günaydın kızlarr...............................
benim henüz göbekde yok şükür ama göğüslerim çatladı benim ya kırmızı kırmızı yollar oldu.....
bu arada nedir bu milupa paketi????
Ben johnsonın bebe yağını sadece banyodan sonra süüyorum başka 1 şey kullanmıyorum. Henüz karnımda çatlak yok ama ben zamanında çok kilo alıp verdiğim için basenlerim ve bacaklarımda zaten var yani çatlasada hiç umrumda değil kızlar.
Bu arada ben de Masal'ı doyurup geliyim öptüm
günaydın kızlarr...............................
benim henüz göbekde yok şükür ama göğüslerim çatladı benim ya kırmızı kırmızı yollar oldu.....
bu arada nedir bu milupa paketi????
oyy kımler gelmiş:):) ikiz bebişler nasıl annesiii... tekmelemeye basladılar mı?? canım cok ılgınc gelıyo bana ıkız bebkler benım akrabalarımdada yok cevremdede o yuzden cok sevıyorumm ıkızler:):) bu ard o kırmızılıklar gecıyo tatlım bendede cok oldu hatta bazı yerler resmen kan oturmus gıbı oldu.... mosmor oldu... sonradan gectı hıcde catlak olmadı... senınkıde gecer belkı
evet canım bayadır hissediyrum tekmalerini hatta son bi kaçgünüdr biri alttan vuruyo öbürü üstten sanırım birbirlerine cadılık yapıyolarçok garip bi duygu içindeyim bende karnımı severken bile ödüm kopuyo biri alınır die çok şeker oluyolar gerçekden ikizler benim kuzenimin ikizleri var bayılıyorum onlara... inşallah benimkilerde öle olur....
evet canım bayadır hissediyrum tekmalerini hatta son bi kaçgünüdr biri alttan vuruyo öbürü üstten sanırım birbirlerine cadılık yapıyolarçok garip bi duygu içindeyim bende karnımı severken bile ödüm kopuyo biri alınır die çok şeker oluyolar gerçekden ikizler benim kuzenimin ikizleri var bayılıyorum onlara... inşallah benimkilerde öle olur....
ayyyy ne kadar güzel ya bu arada bir belgeselde izlemiştim ikiz bebekler normal bebeklerden daha önce iletişim kurmayı öğrendiklerinden daha sosoyal oluyorlarmış
bu arada kızlar biz de geldik geç kalktığım için kahvaltım ancak bitti bu arada ben okul sezonunu kapadım heyet raporum 60 günmüş artık tamamen evdeyim yani
Yine ben geldimmm. K.validem uyuyunca ben de kaçtım geldim. Ne yapıyorsunuz bakalım?
bizde geldik idilin karnı acıkmış şimdi uyuyo :))))
hosgeldın tatlısım.... napalım ya... kahvaltıyı hazırladım eşimi beklıyorum ıste:):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?