2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

hosgeldın canım... nasılsın pekı sımdı??? ne guzel olmus evde olmak gıbısı yok yhınede bosverrr...:)

canım zaten yapacak bişey yok akşama kadar tv izleyip kitap okuyorum çok şükür ağrılarım eskisi gibi değil haftaya cuma da kontrolüm var o zaman kadar yatmaya devam ediyorum ama ara sıra küçük gezintiler yapıyorum ama çok sıkılıyorum

Aah ah benim kocişim de çıkıp gelse şimdi :sinifsinif: akşam kesin geç gelir. Çok özledim kocamıııııı (daha sabah öperek gitti, ama ben yine de çoook özlediiim). mafoldumben

hormonlardan galiba bende cok özlüyorum günde 3-4 kez konusuyorum eve gidince böyle cok cok öpesim geliyo :))))))))))))

canım ben daha yarıntılıya giremdim benim dr um bebeklerin organ gelişimleri 23. haftada tamamlanıyor dedi o yüzden geçen hafta gittim bakmadı yarın tekrar randevum var bakalım hayırlısı. dediğin şey sanırım şuki benim kuzeniminde ikizlerinin plesentaları tekdi. yani iki bebek bir plesentadan besleniyorlardı. ama ayrı keseciklerde duruyorlardı. çok şükür bi sorun yaşamdılar.. ayrıca tek yumurtadaolsa öenmli değil inan benim bi tanıdığım geçen hafta tek yumurta ikilerini doğurdu çok şükür iyiler...
benimde mesela attaki kızımın plesentası aşağıda duruyo rahim ağzında bununla igili çok ciddi kanamalar yaşadım hastenelerde yattım şimdi çok şükür iyim ama plesenta hala yukarı çıkmadı 27 haftada çıkar dedi dr umuz umarım...
allahım sağlıkla doğurmayı nasip etsin hepimize. bizim tek gebeliğe göre daha riskli tabi dikkatli olmalıyız....

hormonlardan galiba bende cok özlüyorum günde 3-4 kez konusuyorum eve gidince böyle cok cok öpesim geliyo :))))))))))))

Bilmiyorum da hastalık derecesinde ihtiyacım oluyor adama. Elimden gelse japon yapıştırıcısıyla yapışıcam, yapışık gezeceğiz bir ömür :asigim: Gün içinde her fırsat bulduğunda arıyor ama ben habire dibimde olsun istiyorum mafoldumben

güzel arkadaşım hepimiz zamanında sağlıklı bebekler doğurcaz ben eminim bizim plesentalar böyle napalım dayanabildiği kadar dayansın yeter

Hoşgeldinn Aslıcım... ne güzel tadını çıkar evinin... keşke ben de evimde olsabilsem... ama olsun bizim de az kaldı sonra sana eşlik edicez...

Yine ben geldimmm. K.validem uyuyunca ben de kaçtım geldim. Ne yapıyorsunuz bakalım?

Hoşgeldin canım :)))

onuda şımartmak istemiyorum ama kızımın özlemini babasında mı geçirmek istiyorum ne :)))))))opuyorumnanaktan

Hoşgeldinn Aslıcım... ne güzel tadını çıkar evinin... keşke ben de evimde olsabilsem... ama olsun bizim de az kaldı sonra sana eşlik edicez...

hoşbulduk canım napalım Allah başka sıkıntı vermesin. bebğim iyi olsun da gerisini çok düşünmüyorum

Hoşgördük lokumuummm :asigim:

onuda şımartmak istemiyorum ama kızımın özlemini babasında mı geçirmek istiyorum ne :)))))))opuyorumnanaktan

Yok canım onun yeri başkadır. Sanki o yokken başıma birşey gelecekmiş gibi geliyor. Ne bileyim işte. Karışığım biraz.

hoşbulduk canım napalım Allah başka sıkıntı vermesin. bebğim iyi olsun da gerisini çok düşünmüyorum

Haklısın Allah sonuna kadar sağlıkla kalmalarıı nasip etsin hepimize... Bugün burdan biri hediye getirdi... minik bir kot etek ve tişört... bakarken içim gitti okadar tatlı okadar güzel ki anlatamam size... fotosunu çekip koymaya çalışırım... içimden dua ettim hep hediyeyi kabul ederken Allahım ne olur sağlıklı olarak sağlıklı bir bebek doğurmayı nasip et diye... çok korkuyorum.. bu alınanları aldıklarımızı giyemeyecek göremeyecek diye... şimdide bu psikoloji sardı beniiii mafoldumben mafoldumben

ben de yeni bişey aldığımda koklayıp koklayıp katlıyorum arasıra çekmeceyi düzeltiyorum çoraplarını seviyorum o korkuya hiç girmeyelim geceleri uyanıp uyanıp ağlıyorum eşim görmesin diye ben de çok korkuyorum ama biliyorum ki içimizi temiz tutup Allaha sığınmalıyız

Bendede hep o his var, sürekli bi endişe hali, size bişey söyliyim hani 2 li testte risk çıktı ya sonra 4 lü testte hiçbir risk görünmedi, ben ona rağmen hep korkuyla yaşıycam hamileliğimi, birşey duydun mu o içinden birdaha çıkmıyo, hep aklında kalıyo, herşey çok güzel desede doktor,
bende korkuyorum, tek dileğim sağlıkla herşeyin sonuçlanması, herkesi için dualarım

temmuz başı gibi düşünüyorum sağlığım el verirse....

canım senden benim gibi özel sektördesin , ben toplamda 4 aylık olan iznimin bir ayını doğumdan bir ay önce , 3 ayını doğumdan sonra kullanmayı planlıyorum eger ben iyi olurda işe gelebilrisem , ama bana 2 ay önce , 2 ay sonra lkullanmak zorundasın dediler , ir arkadaşımın eşi gıda mühendisi o şekilde izin yaptırmışlar ,

senin haberin vardır belki bu konuyla ilgili .

bende şimdi ağladımm mafoldumben ben de biliyorum canım... içimi ferah tutmaya çalışıyorum... hamilelerin %90 ı sağlıklı sıhhatli olarak doğuruyor bebeklerini ben de neden onlardan biri olmayayım diyorum kendime...

birde duyduğuma göre 4 ay ben izindeyken işyerim bana maaş ödemesi yapmayacakmış , ssk mıda yatırmayacakmış , hepsi ni devlet karşılayacakmış . b konu hakkında bilginiz varmı ?

devlet bana ne kadar maaş ödemesi yapacak ? off netten baktım ama çoık zmanım olmayınca bulamadım

:asigim: :asigim: :asigim: Lokumum yaa Allah kalbindeki güzellikleri hayatında hep karşına çıkarsın. Korkma kuşum, herşey çok güzel olacak. Burada talihsizlikleri okuyoruz ama bu çoğunluğun başına gelmiyor. 100'de 1; 1000'de bir. Daha büyük ölçekli düşünmeye çalış ve Allah'a güven. Bir Hadis_i Kutsi (Kur'an da geçmeyen Cebrail (AS) aracılığı ile Peygamberimiz (SAV)'e bildirilen Allah sözü)'de Allah : "Ben kulumun zannı üzerineyim, Beni nasıl tanırsa öyle muamele ederim" demiş. İçini ferah tut tamam mı? Yarısı zaten geçti. Bundan sonra Allah'ın izni ile birşeycik olmaz yavrularımıza.

evet umarım benim fırlama oğlumda o %90 nın içinde olmayı tercih eder şımarık zıpır hiç söz dinlemek istemiyor teyzesi napcam ben bu yaramazla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…