evet canım bayadır hissediyrum tekmalerini hatta son bi kaçgünüdr biri alttan vuruyo öbürü üstten sanırım birbirlerine cadılık yapıyolarçok garip bi duygu içindeyim bende karnımı severken bile ödüm kopuyo biri alınır die çok şeker oluyolar gerçekden ikizler benim kuzenimin ikizleri var bayılıyorum onlara... inşallah benimkilerde öle olur....
hosgeldın canım... nasılsın pekı sımdı??? ne guzel olmus evde olmak gıbısı yok yhınede bosverrr...:)
Aah ah benim kocişim de çıkıp gelse şimdi :sinifsinif: akşam kesin geç gelir. Çok özledim kocamıııııı (daha sabah öperek gitti, ama ben yine de çoook özlediiim). mafoldumben
Merhaba canım, senin 2 erkekdi listede gördüm 2 kızın olucakmış aynı benim gibi :)
Sana birşey sormak istiyorum, ben detaylı ultrasona gittim Atıl Yüksel'e çok şükür hiçbir sorun çıkmadı. Atıl Bey bana bebeklerin plesantaları bitişik, tek yumurta ikizi olabilirler dedi. Raporlarımı doktoruma gönderdim ve ona da sordum. O da tek veya çift olabilirler ancak doğumda öğrenicez öncesinde öğrenme şansımız yok dedi. Sana böyle birşey dedilermi canım, merak ettim.
hormonlardan galiba bende cok özlüyorum günde 3-4 kez konusuyorum eve gidince böyle cok cok öpesim geliyo :))))))))))))
canım ben daha yarıntılıya giremdim benim dr um bebeklerin organ gelişimleri 23. haftada tamamlanıyor dedi o yüzden geçen hafta gittim bakmadı yarın tekrar randevum var bakalım hayırlısı. dediğin şey sanırım şuki benim kuzeniminde ikizlerinin plesentaları tekdi. yani iki bebek bir plesentadan besleniyorlardı. ama ayrı keseciklerde duruyorlardı. çok şükür bi sorun yaşamdılar.. ayrıca tek yumurtadaolsa öenmli değil inan benim bi tanıdığım geçen hafta tek yumurta ikilerini doğurdu çok şükür iyiler...
benimde mesela attaki kızımın plesentası aşağıda duruyo rahim ağzında bununla igili çok ciddi kanamalar yaşadım hastenelerde yattım şimdi çok şükür iyim ama plesenta hala yukarı çıkmadı 27 haftada çıkar dedi dr umuz umarım...
allahım sağlıkla doğurmayı nasip etsin hepimize. bizim tek gebeliğe göre daha riskli tabi dikkatli olmalıyız....
ayyyy ne kadar güzel ya bu arada bir belgeselde izlemiştim ikiz bebekler normal bebeklerden daha önce iletişim kurmayı öğrendiklerinden daha sosoyal oluyorlarmış
bu arada kızlar biz de geldik geç kalktığım için kahvaltım ancak bitti bu arada ben okul sezonunu kapadım heyet raporum 60 günmüş artık tamamen evdeyim yani
Yine ben geldimmm. K.validem uyuyunca ben de kaçtım geldim. Ne yapıyorsunuz bakalım?
Bilmiyorum da hastalık derecesinde ihtiyacım oluyor adama. Elimden gelse japon yapıştırıcısıyla yapışıcam, yapışık gezeceğiz bir ömür :asigim: Gün içinde her fırsat bulduğunda arıyor ama ben habire dibimde olsun istiyorum mafoldumben
Hoşgeldinn Aslıcım... ne güzel tadını çıkar evinin... keşke ben de evimde olsabilsem... ama olsun bizim de az kaldı sonra sana eşlik edicez...
Hoşgeldin canım :)))
Hoşgeldinn Aslıcım... ne güzel tadını çıkar evinin... keşke ben de evimde olsabilsem... ama olsun bizim de az kaldı sonra sana eşlik edicez...
sen ne zaman çıkıyorsun izne ??
onuda şımartmak istemiyorum ama kızımın özlemini babasında mı geçirmek istiyorum ne :)))))))opuyorumnanaktan
hoşbulduk canım napalım Allah başka sıkıntı vermesin. bebğim iyi olsun da gerisini çok düşünmüyorum
Haklısın Allah sonuna kadar sağlıkla kalmalarıı nasip etsin hepimize... Bugün burdan biri hediye getirdi... minik bir kot etek ve tişört... bakarken içim gitti okadar tatlı okadar güzel ki anlatamam size... fotosunu çekip koymaya çalışırım... içimden dua ettim hep hediyeyi kabul ederken Allahım ne olur sağlıklı olarak sağlıklı bir bebek doğurmayı nasip et diye... çok korkuyorum.. bu alınanları aldıklarımızı giyemeyecek göremeyecek diye... şimdide bu psikoloji sardı beniiii mafoldumben mafoldumben
Haklısın Allah sonuna kadar sağlıkla kalmalarıı nasip etsin hepimize... Bugün burdan biri hediye getirdi... minik bir kot etek ve tişört... bakarken içim gitti okadar tatlı okadar güzel ki anlatamam size... fotosunu çekip koymaya çalışırım... içimden dua ettim hep hediyeyi kabul ederken Allahım ne olur sağlıklı olarak sağlıklı bir bebek doğurmayı nasip et diye... çok korkuyorum.. bu alınanları aldıklarımızı giyemeyecek göremeyecek diye... şimdide bu psikoloji sardı beniiii mafoldumben mafoldumben
temmuz başı gibi düşünüyorum sağlığım el verirse....
ben de yeni bişey aldığımda koklayıp koklayıp katlıyorum arasıra çekmeceyi düzeltiyorum çoraplarını seviyorum o korkuya hiç girmeyelim geceleri uyanıp uyanıp ağlıyorum eşim görmesin diye ben de çok korkuyorum ama biliyorum ki içimizi temiz tutup Allaha sığınmalıyız
bende şimdi ağladımm mafoldumben ben de biliyorum canım... içimi ferah tutmaya çalışıyorum... hamilelerin %90 ı sağlıklı sıhhatli olarak doğuruyor bebeklerini ben de neden onlardan biri olmayayım diyorum kendime...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?