Bendede hep o his var, sürekli bi endişe hali, size bişey söyliyim hani 2 li testte risk çıktı ya sonra 4 lü testte hiçbir risk görünmedi, ben ona rağmen hep korkuyla yaşıycam hamileliğimi, birşey duydun mu o içinden birdaha çıkmıyo, hep aklında kalıyo, herşey çok güzel desede doktor,
bende korkuyorum, tek dileğim sağlıkla herşeyin sonuçlanması, herkesi için dualarım
merhaba hepinize, çok yoğunum sayfa sürekli açık ama bi türlü katılamıyorum sohbete..nasıl da güzel kaynatıyorsunuz:))Bendede hep o his var, sürekli bi endişe hali, size bişey söyliyim hani 2 li testte risk çıktı ya sonra 4 lü testte hiçbir risk görünmedi, ben ona rağmen hep korkuyla yaşıycam hamileliğimi, birşey duydun mu o içinden birdaha çıkmıyo, hep aklında kalıyo, herşey çok güzel desede doktor,
bende korkuyorum, tek dileğim sağlıkla herşeyin sonuçlanması, herkesi için dualarım
canım senden benim gibi özel sektördesin , ben toplamda 4 aylık olan iznimin bir ayını doğumdan bir ay önce , 3 ayını doğumdan sonra kullanmayı planlıyorum eger ben iyi olurda işe gelebilrisem , ama bana 2 ay önce , 2 ay sonra lkullanmak zorundasın dediler , ir arkadaşımın eşi gıda mühendisi o şekilde izin yaptırmışlar ,
senin haberin vardır belki bu konuyla ilgili .
evet umarım benim fırlama oğlumda o %90 nın içinde olmayı tercih eder şımarık zıpır hiç söz dinlemek istemiyor teyzesi napcam ben bu yaramazla
:asigim: :asigim: :asigim: Lokumum yaa Allah kalbindeki güzellikleri hayatında hep karşına çıkarsın. Korkma kuşum, herşey çok güzel olacak. Burada talihsizlikleri okuyoruz ama bu çoğunluğun başına gelmiyor. 100'de 1; 1000'de bir. Daha büyük ölçekli düşünmeye çalış ve Allah'a güven. Bir Hadis_i Kutsi (Kur'an da geçmeyen Cebrail (AS) aracılığı ile Peygamberimiz (SAV)'e bildirilen Allah sözü)'de Allah : "Ben kulumun zannı üzerineyim, Beni nasıl tanırsa öyle muamele ederim" demiş. İçini ferah tut tamam mı? Yarısı zaten geçti. Bundan sonra Allah'ın izni ile birşeycik olmaz yavrularımıza.
merhaba hepinize, çok yoğunum sayfa sürekli açık ama bi türlü katılamıyorum sohbete..nasıl da güzel kaynatıyorsunuz:))
aynı endişeyi bende yaşıyorum,malesef hamileleiğimizin keyfini çıkarmak varken bunları düşünüp paranoya oluyoruz..ben birde her gece rüyamda görüyoru,dua ediyorum şu süreç geçsin sağlıkla kucağımıza alalım yavrularımızı :teselli::teselli:
aslında yok canım... bana da öle dediler 2 ay önce 2 sonra... sonra bir yerden duydum eğer doktor çalışmana izin verirse sağlık raporun gereği istediğin kadar çalışabiliyormuşssun... ama maaş meselesini hiç bilmiyorum... kocam benim çok sever araştırmayı ona sorayım... öğrenince hemen sana yazarım... buraya yazarım yanii.. herkes öğrenmiş olur :)) hem boşver takma nasılsa olacak bişekilde :))
evet doktor çalışabilri raporu verirse diyor şimdi okuduğu sitede , acaba doktorlar devlet doktoru olurmu birde bizi doktorler özel hast. doktoru , onların raporu geçerli olurmu soocum aklında bulunsun olur u _ bende ögrenirsem birşey burda hepiniza yazarım
Haklısın canım... İnanıyorum, Allah'a emanet zaten hepimizin yavruları... ferah tutmaya da çalışıyorum ama artık yapabildiğim kadar olacak :))
Ay ancak gelebildim yediklerim yine gaZ yaptı midem de yanıyorrrr
Hoşgeldin. Afiyet bal şeker olsun...
Baktın 1 saat olmuş geçecek gibi değil. Bir tanecik soda içersin; geçer gider...
İçerim de bir de şu boğazımı tutabilsem şimdi de msamda meyve yiyoruım
evet doktor çalışabilri raporu verirse diyor şimdi okuduğu sitede , acaba doktorlar devlet doktoru olurmu birde bizi doktorler özel hast. doktoru , onların raporu geçerli olurmu soocum aklında bulunsun olur u _ bende ögrenirsem birşey burda hepiniza yazarım
aslında yok canım... bana da öle dediler 2 ay önce 2 sonra... sonra bir yerden duydum eğer doktor çalışmana izin verirse sağlık raporun gereği istediğin kadar çalışabiliyormuşssun... ama maaş meselesini hiç bilmiyorum... kocam benim çok sever araştırmayı ona sorayım... öğrenince hemen sana yazarım... buraya yazarım yanii.. herkes öğrenmiş olur :)) hem boşver takma nasılsa olacak bişekilde :))
arkadaşlar hastanenin SSK anlaşması varsa özel hastane olması sorun değil ben heyet raporumu özel hastaneden aldım ve şimdilik kimse bir sorun olmadı
bende gecen 2 hafta önce su çiçeği olabilirdim boşuna telaşlanıp boşuna uykusuz geceler yasamısım onun için hiçbirşey için canımızı sıkmayalım bebişlerimizi de üzmeyelim bu saatten sonra ne olur sa olsun bebeklerimizden vazgeçmeyeceğiz onlardan bizden vazgecmeycekler
aaa evet tatlım hatırlıyorum o zamanları neyse ki geçti
Hepimizin içinde aynı korku var. Ama güvenmezsek de bu korkular bizi yer bitirir. Allah dermansız dert vermesin bebeklerimize.
içerim de bir de şu boğazımı tutabilsem şimdi de msamda meyve yiyoruım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?