2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım o tür şeylere takılmıyorum biliyorsun benim bebeğiminde kalbinde kireçlenme çıktı... nedense hiç aklıma gelmiyor.. onu ben nazarlık olarak görüyorum... bana da kaç defa kaç kişi söyledi yaşayanlar anlattı... doktorlar bebeğin çok sağlıklı dedi... inanmak zorundayız... inanıyorumda biliyorumda sağlıklı... ama aklımın bi köşesinden.. bu görünenler değil görünmeyenler geçiyor... Allahım diyorum görmesinde duymasında hareketlerinde bir sıkıntı verme... bunlar görülemiyor biliyorsunuz...

merhaba hepinize, çok yoğunum sayfa sürekli açık ama bi türlü katılamıyorum sohbete..nasıl da güzel kaynatıyorsunuz:))
aynı endişeyi bende yaşıyorum,malesef hamileleiğimizin keyfini çıkarmak varken bunları düşünüp paranoya oluyoruz..ben birde her gece rüyamda görüyoru,dua ediyorum şu süreç geçsin sağlıkla kucağımıza alalım yavrularımızı :teselli::teselli:

aslında yok canım... bana da öle dediler 2 ay önce 2 sonra... sonra bir yerden duydum eğer doktor çalışmana izin verirse sağlık raporun gereği istediğin kadar çalışabiliyormuşssun... ama maaş meselesini hiç bilmiyorum... kocam benim çok sever araştırmayı ona sorayım... öğrenince hemen sana yazarım... buraya yazarım yanii.. herkes öğrenmiş olur :)) hem boşver takma nasılsa olacak bişekilde :))

evet umarım benim fırlama oğlumda o %90 nın içinde olmayı tercih eder şımarık zıpır hiç söz dinlemek istemiyor teyzesi napcam ben bu yaramazla

olsun annesi böyle çocuklar bilirsiniz akıllı zeki olurlar ne kadar doğmadan yapsada bu yaramazlıkları... bir doğsun kucağına al herşey unutulacak nasılsa :) :) ozaman bol bol ısırır cezasını verirsin... :)))

Bazı şeyler görülebiliyor tabi, birde görünmeyen sıkıntılar var, Allah hepimizin bebeklerini sağlıkla kucaklamayı nasip etsin,

Haklısın canım... İnanıyorum, Allah'a emanet zaten hepimizin yavruları... ferah tutmaya da çalışıyorum ama artık yapabildiğim kadar olacak :))

amin canım amin

Haklısın canım... İnanıyorum, Allah'a emanet zaten hepimizin yavruları... ferah tutmaya da çalışıyorum ama artık yapabildiğim kadar olacak :))

Hepimizin içinde aynı korku var. Ama güvenmezsek de bu korkular bizi yer bitirir. Allah dermansız dert vermesin bebeklerimize.

Benimde miğde yanmam çok oluyor, akşamları bazen çenem kasılıyo byanmasından,

bende gecen 2 hafta önce su çiçeği olabilirdim boşuna telaşlanıp boşuna uykusuz geceler yasamısım onun için hiçbirşey için canımızı sıkmayalım bebişlerimizi de üzmeyelim bu saatten sonra ne olur sa olsun bebeklerimizden vazgeçmeyeceğiz onlardan bizden vazgecmeycekler

İçerim de bir de şu boğazımı tutabilsem şimdi de msamda meyve yiyoruım

kaydirigubbakcemile5 aynen ben de. Sürekli canım birşeyler tıkınmak istiyor. Ben de senin gibi meyve yiyorum ikide bir. Madem ağzım boş durmayacak, kalorisi çok düşük birşey olsun da fazla kilo yapmasın diye düşünüyorum. Çoğunlukla da su içiyorum. O da tutuyor biraz boğazımı.

tamam canım.. hastaneye gittiğimde de dr a sorarım... oofff öyle bişey olmasın bir devlet hastanesine gidip uğraşmak istemiyorum... durumunu bilmez etmez.. nasıl rapor versin sana...

Hepimizin içinde aynı korku var. Ama güvenmezsek de bu korkular bizi yer bitirir. Allah dermansız dert vermesin bebeklerimize.

kıslar bendede bu korku var , ben daha cinsiyeti belli olmadığı için sarı bir takım aldım 12li , birde cinsiyeti belli olduktan sonra maviş renginde hastane çıkışı aldık babasıyla beraber, başka birşey almadım , biberon emzik dahi almadım , fikir olsun diye bile bakmıyorum , çünkü korkuyorum , alırım bişey olur allahım esirgesin , onlar beni çok üzer diye, diyorumki 7 - 7.50 aylık olsun oğlum ondna sonra alırız yavaş yavaş.

pazartesi akşam doktorumla kontrolüm vardı . oğluşum biraz hareketsiz uyuyor olmakla beraber iyiyiydi. 400 gr olmuş kilosu , boyu 21 cm.gayet sağlıklı dedi dr amcası .

doktor bizi şeker yüklemesi ve doppler için randevu aldı hastaneden , doppler hakkında konuşurken bir hastasının başına geleni anlattı ( pek normalde bana pimpirikli olduğum için anlatmaz ama anlattı) dopplere girdik , çok üzüldük dedi , meslek hayatımda çok zor olan brşeyi yaptım , 6.5 aylıkbebeği canlı canlı almak zorunda kaldık dedi. doktorun bu söyşediğinden buyana biraz dha korkularım arttı. şeker yüklememde dopplere de pazartesi günü gireceğim , inşşlah yaramaz bir durumla karşılaşmama kızlar , inşllh kimse karşılaşmaz, allahım düşmanıma yaşatmasın böyle bir şey .

bebişlerimiz allahımıza emanet kıslar inşllah allahımın izniyle topaç gibi sağlıklı evlatlar sahibi olacağımza inanalım ki olsun değil mi?

Son düzenleme:
İçerim de bir de şu boğazımı tutabilsem şimdi de msamda meyve yiyoruım

ne güzel işte canım yiyebiliyorsun mis gibi bebeğin hep yararlanıyor... senin bebek o yüzden hep kıpır kıpır :))) bende hiç iştah yok dr a gittiğimde iştah açıcı bişeyler mi istesem napsam...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…