2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bunu başarabiliyosun ya helal olsun benim cnm sürekli kalorili şeyler istiyo bende yiyorum öfff şişcem

neden almışlar ki minicik bebeği... mafoldumben ... Ben daha şimdiden onu kucağıma almadan her kontrolümde diyorum ki dua ediyorum yani Allahım ne olursa olsun başıma ne gelirse gelsin ama evlat acısı olmasın bu... evlat acısı ile sınama beni diyorum...

Allah hepimizin yardımcısı olsun...

Neyse iyi düşünelim iyi olsunlar... gelsinler kucağımıza giydirip giydirip gesmeye gidelim... çok istiyorum yaa..

şimdi bazıları anlatıyor 2,5 3 aylık bebekler yapıyormuş bunu... balkona hava almaya veya güneşlendirmeye çıkardıklarında alışıyorlarmış bir daha çıkmak için ağlıyorlarmış bakar mısınız veletlere ne çok biliyorlar... beni tutsun kolumdan hadiii desin ağlasın gitmek için :))) çok sabırsızıım çook

Vallahi ne söylesem bilemiyorum. Bazen tıp da bazı şeylere çaresiz kalabiliyor. Ben de korkuyorum cuma gününden. Ama korkularımın beni ele geçirmesine izin vermiyorum. Sen de verme. Hatta hiçbirimiz izin vermeyelim. Takdir-i İlahi.

Deşmek istemem ama ne olmuş da almışlar bebeği??

kızlar ben de 6 kilo aldım aslında canım da öyle abur cubur istemiyor çok da yiyor sayılmaz ama yine 6 kilo aldım bazı arkadaşlar 3 kilo almış nasıl başardılar acaba

Canım ya çok geçmiş olsun. Benim de ilk 3 ayım zor geçti, kanamam vardı ve bebeklerin tekinde düşme tehlikesi vardı. Sonrasında bir sorun yaşamadım. Göbeğim çok hızlı büyüyor daha şimdiden 7-8 aylık hamile gibiyim ve zorlanmaya başladım. Sen nasılsın?
Allah sağlıkla doğurmayı nasip etsin inşallah hepimize.

Benim kızlarımın plesantaları da , keseleri de ayrı ama plesanta duvarı bitişikmiş. Yumurta ilk 3 gün içinde 2 ye bölünürse , kese ve plesantaları ayrı ama plesanta duvarları bitişik oluyormuş. Nadir durumlarda çift yumurta ikizlerininde plesantaları bitişik olabiliyormuş. 3-7 gün arası bölünürse tek plesanta içinde iki kese oluşuyormuş. Tabiki hiç farketmez tek yumurtada , çift yumurtada olsalar sadece merak ediyorum ister istemez. Aynı mı yoksa farklımı olacaklar diye.

kızlar ben de 6 kilo aldım aslında canım da öyle abur cubur istemiyor çok da yiyor sayılmaz ama yine 6 kilo aldım bazı arkadaşlar 3 kilo almış nasıl başardılar acaba

canım ben de 3 kg aldım ama inan bişey yapmıyorum korumak için aksine sürekli yemeğe çalışıyorum besinsiz kalmasıınn bebeğim diye... ama olmuyor

evet evet ben de istiyorum geçen kontrole gittiğimde 10 aylık bir bebek vardı konuştum Allahım bir gülücükler sorma gitsin düşündüm seneye bu zamanlar benim ki yaklaşık bu kadar olacak

Selam kızlarrrrrr.

Canım bende 2 hafta öncesine kadar sadece 1,5 kilo almıştım.Gerçi hala pek bi fark yok kilomda.Nasıl bu kadar az aldık diye sormuşsun, çünkü ilk 3,5 ay hep kusuyodum ben, ne yersem geri çıkıyodu. Bu yüzden 4 kilo verdim. Sonrasında 1,5 geri aldım. Eğer mide bulantım aşırı olmasaydı bende 4-5 kilo almış olurdum herhalde diye düşünüyorum.Şimdi Allah'a şükürler olsun sadece sabah midem bulanıyo, onun dışında bulantım olmuyo hiç. bilmiyorumkismile

ya ben hala isim bulamadııımoğlumda 7 günlük olmuştu, ancak karar verebilmiştik. eşime kalsa kahramanlık yapmasını bekleyecekti. (Dede korkut gelip isim verir belki diye bekliyordu:)) bakalım kızıma ne zaman karar verebilecez...güzel kız ismi önerisi olan arkadaşlar var mı?

bende 6 kilo aldım canım,her gün sabah tartıya çıkıyorum ve not alıyorum,benim de iştahım çok açık,hamilelikten önce meyve yemezdim şimdi meyveye düştüm..belki sigarayı bırakmamında etkisi var bilmiyorum ama herşeyin tadı ayrı bi güzel geliokaydirigubbakcemile3

belki çalışmak iyi geliyordur sana ben evde yata yata kocaman olcam bu gidişle walla çok da yemiyorum

haklısın hayatım , inşllah yaradanımın izniyle alırız kucağımıza bebişelrimizi , doktor5uma neyi vardı bebeğin neden aldınız diye sorduğumda soruma cevap vermedi (dedim ya pimpirikli bir hastayım doktora göre , söylerse araştırırım okurum canımı sıkarım diye söylemedi sanırım )

canım ben de 3 kg aldım ama inan bişey yapmıyorum korumak için aksine sürekli yemeğe çalışıyorum besinsiz kalmasıınn bebeğim diye... ama olmuyor

Aynen canım, bende hiç ekmek yemezdim , hamile kalmadan öncede yemezdim. Çünkü sürekli evdeydim, burda tanıdığımda yok öyle çıkiim de her gün geziiim, yürüyüş yapiim. Sonra baktım kilo almıyorum, birazda ekmek yiyim bari dedim. Hamileliğimden beri de şekerli şeyleri istemiyo canım, ben ki çikolata gofret abur cubur yemeye bayılırdım. Şimdi hiç aramıyorum bile. :icecream: dondurma hariç .kaydirigubbakcemile3

evet doktorumuında dediği şey bu opldu , hernekadar elimziden gelen gayreti söstersekte , hiçbirşeikilde daha çönce ortaya çıkmayan dıurumları yaşayabiliyoruz , her 100 kadından birinin başına gelebiliyor dedi.

tunaydın kızlar nasılsınız bız ıyıyız sımdılık bıraz gec kalktık kahvaltıdan bırazdan mama yıcez olleee gecıp gıdıo amnıyosentez sonuclarımı beklıyorum 4 gozle....hayırlı sonuclarla gelırım ınsallah kendımı alısverıse vurmak ıstıyorum bı de askımı ozledım saat 7 olsun gelsın o da kaydirigubbakcemile

kızlar ben hiçkilo almadım ilk 5 ay boyunca ama en so doktora gittiğimde 3 haftada 3 kilo aldığı gördüm , dopktorumda kızdı ama benşmde cab-nımsıkıldı , yemiyorum ekstra nasıl alırım dedim , ellerimde kollarımda 24 saat uyuşma olduğu ii ödem oabilir bol bol yürüyüş yapve su iç dedi.

bende kilo alamdım almadım birden 3 kilo aldım 3 haftada , eve konrtol altına aldım kilomu , aten kilolu girince hamileliğe , dikkat etmek zorundayım kızlar .

Kızlar bende çok yiyorum artık. Galiba bulantı döneminde verdiğim 5 kilonun acısını çıkartıyorum...ekmek yemeden doyamıyorum hiç.65 kiloydum hamile kaldığımda 59'a düşmüştüm şu anda 64 oldum sizce iyi mi gidiyorum?

aşk olsun :kedi:

ben nil ve duru ismine bayılıyorum:)kızım olsaydı kesin bunlardan birini koyardım canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…