kaydirigubbakcemile5 aynen ben de. Sürekli canım birşeyler tıkınmak istiyor. Ben de senin gibi meyve yiyorum ikide bir. Madem ağzım boş durmayacak, kalorisi çok düşük birşey olsun da fazla kilo yapmasın diye düşünüyorum. Çoğunlukla da su içiyorum. O da tutuyor biraz boğazımı.
kıslar bendede bu korku var , ben daha cinsiyeti belli olmadığı için sarı bir takım aldım 12li , birde cinsiyeti belli olduktan sonra mavişrenginde hastane çıkışı aldık babasıyla beraber, başka birşey almadım , biberon emzik dahi almadım , fikir olsun diye bile bakmıyorum , çünkü korkuyorum , alırım bişey olur allahım esirgesin , onlar beni çok üzer diye, diyorumki 7 - 7.50 aylık olsun oğlum ondna sonra alırız yavaş yavaş.
pazartesi akşam doktorumla kontrolüm vardı . oğluşum biraz hareketsiz uyuyor olmakla beraber iyiyiydi. 400 gr olmuş kilosu , boyu 21 cm.gayet sağlıklı dedi dr amcası .
doktor bizi şeker yüklemesi ve doppler için randevu aldı hastaneden , doppler hakkında konuşurken bir hastasının başına geleni anlattı ( pek normalde bana pimpirikli olduğum için anlatmaz ama anlattı) dopplere girdik , çok üzüldük dedi , meslek hayatımda çok zor olan brşeyi yaptım , 6.5 aylıkbebeği canlı canlı almak zorunda kaldık dedi. doktorun bu söyşediğinden buyana biraz dha korkularım arttı. şeker yüklememde dopplere de pazartesi günü gireceğim , inşşlah yaramaz bir durumla karşılaşmama kızlar , inşllh kimse karşılaşmaz, allahım düşmanıma yaşatmasın böyle bir şey .
bebişlerimiz allahımıza emanet kıslar inşllah allahımın izniyle topaç gibi sağlıklı evlatlar sahibi olacağımza inanalım ki olsun değil mi?
kıslar bendede bu korku var , ben daha cinsiyeti belli olmadığı için sarı bir takım aldım 12li , birde cinsiyeti belli olduktan sonra mavişrenginde hastane çıkışı aldık babasıyla beraber, başka birşey almadım , biberon emzik dahi almadım , fikir olsun diye bile bakmıyorum , çünkü korkuyorum , alırım bişey olur allahım esirgesin , onlar beni çok üzer diye, diyorumki 7 - 7.50 aylık olsun oğlum ondna sonra alırız yavaş yavaş.
pazartesi akşam doktorumla kontrolüm vardı . oğluşum biraz hareketsiz uyuyor olmakla beraber iyiyiydi. 400 gr olmuş kilosu , boyu 21 cm.gayet sağlıklı dedi dr amcası .
doktor bizi şeker yüklemesi ve doppler için randevu aldı hastaneden , doppler hakkında konuşurken bir hastasının başına geleni anlattı ( pek normalde bana pimpirikli olduğum için anlatmaz ama anlattı) dopplere girdik , çok üzüldük dedi , meslek hayatımda çok zor olan brşeyi yaptım , 6.5 aylıkbebeği canlı canlı almak zorunda kaldık dedi. doktorun bu söyşediğinden buyana biraz dha korkularım arttı. şeker yüklememde dopplere de pazartesi günü gireceğim , inşşlah yaramaz bir durumla karşılaşmama kızlar , inşllh kimse karşılaşmaz, allahım düşmanıma yaşatmasın böyle bir şey .
bebişlerimiz allahımıza emanet kıslar inşllah allahımın izniyle topaç gibi sağlıklı evlatlar sahibi olacağımza inanalım ki olsun değil mi?
canım ben daha yarıntılıya giremdim benim dr um bebeklerin organ gelişimleri 23. haftada tamamlanıyor dedi o yüzden geçen hafta gittim bakmadı yarın tekrar randevum var bakalım hayırlısı. dediğin şey sanırım şuki benim kuzeniminde ikizlerinin plesentaları tekdi. yani iki bebek bir plesentadan besleniyorlardı. ama ayrı keseciklerde duruyorlardı. çok şükür bi sorun yaşamdılar.. ayrıca tek yumurtadaolsa öenmli değil inan benim bi tanıdığım geçen hafta tek yumurta ikilerini doğurdu çok şükür iyiler...
benimde mesela attaki kızımın plesentası aşağıda duruyo rahim ağzında bununla igili çok ciddi kanamalar yaşadım hastenelerde yattım şimdi çok şükür iyim ama plesenta hala yukarı çıkmadı 27 haftada çıkar dedi dr umuz umarım...
allahım sağlıkla doğurmayı nasip etsin hepimize. bizim tek gebeliğe göre daha riskli tabi dikkatli olmalıyız....
Bunu başarabiliyosun ya helal olsun benim cnm sürekli kalorili şeyler istiyo bende yiyorum öfff şişcem
kızlar ben de 6 kilo aldım aslında canım da öyle abur cubur istemiyor çok da yiyor sayılmaz ama yine 6 kilo aldım bazı arkadaşlar 3 kilo almış nasıl başardılar acaba
neden almışlar ki minicik bebeği... mafoldumben ... Ben daha şimdiden onu kucağıma almadan her kontrolümde diyorum ki dua ediyorum yani Allahım ne olursa olsun başıma ne gelirse gelsin ama evlat acısı olmasın bu... evlat acısı ile sınama beni diyorum...
Allah hepimizin yardımcısı olsun...
Neyse iyi düşünelim iyi olsunlar... gelsinler kucağımıza giydirip giydirip gesmeye gidelim... çok istiyorum yaa..
şimdi bazıları anlatıyor 2,5 3 aylık bebekler yapıyormuş bunu...balkona hava almaya veya güneşlendirmeye çıkardıklarında alışıyorlarmış bir daha çıkmak için ağlıyorlarmış bakar mısınız veletlere ne çok biliyorlar... beni tutsun kolumdan hadiii desin ağlasın gitmek için :))) çok sabırsızıım çook
kızlar ben de 6 kilo aldım aslında canım da öyle abur cubur istemiyor çok da yiyor sayılmaz ama yine 6 kilo aldım bazı arkadaşlar 3 kilo almış nasıl başardılar acaba
neden almışlar ki minicik bebeği... mafoldumben ... Ben daha şimdiden onu kucağıma almadan her kontrolümde diyorum ki dua ediyorum yani Allahım ne olursa olsun başıma ne gelirse gelsin ama evlat acısı olmasın bu... evlat acısı ile sınama beni diyorum...
Allah hepimizin yardımcısı olsun...
Neyse iyi düşünelim iyi olsunlar... gelsinler kucağımıza giydirip giydirip gesmeye gidelim... çok istiyorum yaa..
şimdi bazıları anlatıyor 2,5 3 aylık bebekler yapıyormuş bunu...balkona hava almaya veya güneşlendirmeye çıkardıklarında alışıyorlarmış bir daha çıkmak için ağlıyorlarmış bakar mısınız veletlere ne çok biliyorlar... beni tutsun kolumdan hadiii desin ağlasın gitmek için :))) çok sabırsızıım çook
canım ben de 3 kg aldım ama inan bişey yapmıyorum korumak için aksine sürekli yemeğe çalışıyorum besinsiz kalmasıınn bebeğim diye... ama olmuyor
Vallahi ne söylesem bilemiyorum. Bazen tıp da bazı şeylere çaresiz kalabiliyor. Ben de korkuyorum cuma gününden. Ama korkularımın beni ele geçirmesine izin vermiyorum. Sen de verme. Hatta hiçbirimiz izin vermeyelim. Takdir-i İlahi.
Deşmek istemem ama ne olmuş da almışlar bebeği??
Aynen canım, bende hiç ekmek yemezdim , hamile kalmadan öncede yemezdim. Çünkü sürekli evdeydim, burda tanıdığımda yok öyle çıkiim de her gün geziiim, yürüyüş yapiim. Sonra baktım kilo almıyorum, birazda ekmek yiyim bari dedim. Hamileliğimden beri de şekerli şeyleri istemiyo canım, ben ki çikolata gofret abur cubur yemeye bayılırdım. Şimdi hiç aramıyorum bile. :icecream: dondurma hariç .kaydirigubbakcemile3
ya ben hala isim bulamadııımoğlumda 7 günlük olmuştu, ancak karar verebilmiştik. eşime kalsa kahramanlık yapmasını bekleyecekti. (Dede korkut gelip isim verir belki diye bekliyordu:)) bakalım kızıma ne zaman karar verebilecez...güzel kız ismi önerisi olan arkadaşlar var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?