2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

yine ben geldim kızlar
bende şimdiğe kadar 3 kilo aldım doktora gittiğimde en son aldığım kiloydı
ama geçen evde tartıldım 1 kilo daha almışım galiba ben doktorun tartısını baz alıyorum çünkü evdekiyle doktorunki aynı olmuyo
bakalım haftaya gittiğimizde kaç kilo aldığımı öğrencez

İyiyiz, sen nasılsın canım ? İnşallah sonuçların güzel çıkıcak. opuyorumnanaktan

Bende bi ara ekmek yemeye başlamıştım ama azalttım şimdi.

aşk olsun :kedi:

bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile

Merhaba kızlar ben geldim tekrar:)
Lcw den kendime hamile reyonundan eşofman altı tarzı beli lastikli bi alt aldım..yürüyüş yaparken veya yakın yerlere giderken giycek bişey bulamıyodum.bide oğluşuma 3 lü uzun kollu çıtçıtlı badilerden aldım.3-6 ay olanlardan.yarım kollu almıştım 2-3 tane.bi dahaki seferde askılı olanlardan alcam 0-3 ay olanlardan :)) fiyatlarıda çok iyi.arada lcw ye bakmanızı tavsiye ederim.hamile kıyafetleri satan yerlerden kat kat ucuza oluyo herşey..

Hoşgeldin canım benim. Ben her ay 1 kilo alıyorum. 53 kilo olmuşum geçen baktık. Kaburgalarım sayılıyor, bastırdım mı kemik geliyor elime ama kilo alıyorum, herhalde bebeğe gidiyor. Neyse canım veremeyeceğim kilo yok benim Allah'ıma şükür.

beniim hiiç ama hiiç değişmedi yemem. biraz daha ekşiye düşer oldum okadar... hamilelikten önce de pek sevmezdim tatlı sonrasında da değişmedi... bende bir ara pilav ve makarnayı kesmiştim... ben de baktım yiynce bişi değişmiyor onlara da başladım tekrar :)))

Hoşgeldin, bizde de doktorla evdeki tartı arasında 1 kilo fark var. kaydirigubbakcemile3

bende cok kılo almadım sanırım 1-2 fılan herhalde esımde annemde kızıo ama yıyorum yanı ne yapayım ama hareketlıyım sanıım o yuzden olabılır ona da kızıolar onlara kalsa ye yat yapıcam hergun ama o da sıkıyo ınsanı butun gun evdeyım zaten :umursamaz:
lcw nın fıyatlarını bende begendım ordan kot pantı ve etek aldım ve bı suru bluz.bı de teyzem nette de satısı olan magazadan bluz almıs benım bedenımde ama buyuk geldı nıye bılmıorum gobek kısmı bol otesı ama soylemedım bı sey buyusun hele de opuyorumnanaktan

Hoşgeldin, bizde de doktorla evdeki tartı arasında 1 kilo fark var. kaydirigubbakcemile3

evet cnm benimkiylede öyle 1 kilo falan fark çıkıyo

napalım bebişlerimiz sağlıklı olsunlarda kilo artık doğumdan sonrada veririz guclubacismile

bende geçen kendime lcwden 3 tane hamile badileri aldım çok güzeller ikisi uzun kollu biri kısa kollu ve gerçekten fiyatlarıda çok uygundu zemuszemus

iyi günlerde giyin canım yalnız benlcw ye baktığımda bir çıt çıtlı bebek badisi 10 liraydı pahalı gelmişti bana

benimde aynı ama yinede kilo alıyorum hızla.nasıl oluyo anlamıyorum.yani normalde ne yiyosam aynı şekilde yiyorum fazla dan bişey ler yemiyorum kesinlikle ama tartıya çıkınca şoklara giriyom.vücutta öle aman aman bişey yok ama o ağırlık neremden çıkıyo acaba :))) ama göbüşümün maşallahı var..zaten zayıf olanlar daha çok kilo alıyo diyolar ama görcez bakalım..

Ene LCW'ye kısa kollu gelmiş mi hamile bodyleri. Ben baktığımda hepsi uzun kolluydu. Kısa kolluları geldiyse ben de alayım...

berrakçı ben 22 haftalık oldum 2 kilo aldım sen kaç haftalıksın doktorum daha 10 kilo alırsın merak etme dedi

duyguuu öğrendimmm gitmedin dimiiii???

metebolizman hızlı galiba ben kolay kilo veremiyorum onedenle kilo alıcam diye korkuyorum hemde çoook

iyi günlerde giyin canım yalnız benlcw ye baktığımda bir çıt çıtlı bebek badisi 10 liraydı pahalı gelmişti bana

Saol cnm :))benim bu badilerin 3 tanesi 12.90 lira canım ve çok ciciler kumaşıda çok kaliteli..

evet cnm bende iki bluz aldım biri uzun kollu bu havalarda giymek için bide geçen kısa kollu buldum yaz için önündede bebek ayağı parıltılı yazısı filan var.rengide çok hoştu.fiyatlarıda gerçekten çok çok uygun..sende güle güle kullan cnm.

bende geçen kendime lcwden 3 tane hamile badileri aldım çok güzeller ikisi uzun kollu biri kısa kollu ve gerçekten fiyatlarıda çok uygundu zemuszemus[/QUOTE]

güle güle giyin cnm..

Ene LCW'ye kısa kollu gelmiş mi hamile bodyleri. Ben baktığımda hepsi uzun kolluydu. Kısa kolluları geldiyse ben de alayım...

Evet cnm gelmiş tiiiiiiiiiiiii geçenlerde bende aldım fakat çok hızlı tükeniyo.yani bi ertesi güne kalmıyo nerdeyse diyebilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…