tunaydın kızlar nasılsınız bız ıyıyız sımdılık bıraz gec kalktık kahvaltıdan bırazdan mama yıcez olleee gecıp gıdıo amnıyosentez sonuclarımı beklıyorum 4 gozle....hayırlı sonuclarla gelırım ınsallah kendımı alısverıse vurmak ıstıyorum bı de askımı ozledım saat 7 olsun gelsın o da kaydirigubbakcemile
Kızlar bende çok yiyorum artık. Galiba bulantı döneminde verdiğim 5 kilonun acısını çıkartıyorum...ekmek yemeden doyamıyorum hiç.65 kiloydum hamile kaldığımda 59'a düşmüştüm şu anda 64 oldum sizce iyi mi gidiyorum?
aşk olsun :kedi:
yine ben geldim kızlar
bende şimdiğe kadar 3 kilo aldım doktora gittiğimde en son aldığım kiloydı
ama geçen evde tartıldım 1 kilo daha almışım galiba ben doktorun tartısını baz alıyorum çünkü evdekiyle doktorunki aynı olmuyo
bakalım haftaya gittiğimizde kaç kilo aldığımı öğrencez
Aynen canım, bende hiç ekmek yemezdim , hamile kalmadan öncede yemezdim. Çünkü sürekli evdeydim, burda tanıdığımda yok öyle çıkiim de her gün geziiim, yürüyüş yapiim. Sonra baktım kilo almıyorum, birazda ekmek yiyim bari dedim. Hamileliğimden beri de şekerli şeyleri istemiyo canım, ben ki çikolata gofret abur cubur yemeye bayılırdım. Şimdi hiç aramıyorum bile. :icecream: dondurma hariç .kaydirigubbakcemile3
yine ben geldim kızlar
bende şimdiğe kadar 3 kilo aldım doktora gittiğimde en son aldığım kiloydı
ama geçen evde tartıldım 1 kilo daha almışım galiba ben doktorun tartısını baz alıyorum çünkü evdekiyle doktorunki aynı olmuyo
bakalım haftaya gittiğimizde kaç kilo aldığımı öğrencez
Hoşgeldin, bizde de doktorla evdeki tartı arasında 1 kilo fark var. kaydirigubbakcemile3
Hoşgeldin canım benim. Ben her ay 1 kilo alıyorum. 53 kilo olmuşum geçen baktık. Kaburgalarım sayılıyor, bastırdım mı kemik geliyor elime ama kilo alıyorum, herhalde bebeğe gidiyor. Neyse canım veremeyeceğim kilo yok benim Allah'ıma şükür.
Merhaba kızlar ben geldim tekrar:)
Lcw den kendime hamile reyonundan eşofman altı tarzı beli lastikli bi alt aldım..yürüyüş yaparken veya yakın yerlere giderken giycek bişey bulamıyodum.bide oğluşuma 3 lü uzun kollu çıtçıtlı badilerden aldım.3-6 ay olanlardan.yarım kollu almıştım 2-3 tane.bi dahaki seferde askılı olanlardan alcam 0-3 ay olanlardan :)) fiyatlarıda çok iyi.arada lcw ye bakmanızı tavsiye ederim.hamile kıyafetleri satan yerlerden kat kat ucuza oluyo herşey..
Merhaba kızlar ben geldim tekrar:)
Lcw den kendime hamile reyonundan eşofman altı tarzı beli lastikli bi alt aldım..yürüyüş yaparken veya yakın yerlere giderken giycek bişey bulamıyodum.bide oğluşuma 3 lü uzun kollu çıtçıtlı badilerden aldım.3-6 ay olanlardan.yarım kollu almıştım 2-3 tane.bi dahaki seferde askılı olanlardan alcam 0-3 ay olanlardan :)) fiyatlarıda çok iyi.arada lcw ye bakmanızı tavsiye ederim.hamile kıyafetleri satan yerlerden kat kat ucuza oluyo herşey..
beniim hiiç ama hiiç değişmedi yemem. biraz daha ekşiye düşer oldum okadar... hamilelikten önce de pek sevmezdim tatlı sonrasında da değişmedi... bende bir ara pilav ve makarnayı kesmiştim... ben de baktım yiynce bişi değişmiyor onlara da başladım tekrar :)))
napalım bebişlerimiz sağlıklı olsunlarda kilo artık doğumdan sonrada veririz guclubacismile
bende geçen kendime lcwden 3 tane hamile badileri aldım çok güzeller ikisi uzun kollu biri kısa kollu ve gerçekten fiyatlarıda çok uygundu zemuszemus
Hoşgeldin, bizde de doktorla evdeki tartı arasında 1 kilo fark var. kaydirigubbakcemile3
kızlar ben hiçkilo almadım ilk 5 ay boyunca ama en so doktora gittiğimde 3 haftada 3 kilo aldığı gördüm , dopktorumda kızdı ama benşmde cab-nımsıkıldı , yemiyorum ekstra nasıl alırım dedim , ellerimde kollarımda 24 saat uyuşma olduğu ii ödem oabilir bol bol yürüyüş yapve su iç dedi.
bende kilo alamdım almadım birden 3 kilo aldım 3 haftada , eve konrtol altına aldım kilomu , aten kilolu girince hamileliğe , dikkat etmek zorundayım kızlar .
Hoşgeldin canım benim. Ben her ay 1 kilo alıyorum. 53 kilo olmuşum geçen baktık. Kaburgalarım sayılıyor, bastırdım mı kemik geliyor elime ama kilo alıyorum, herhalde bebeğe gidiyor. Neyse canım veremeyeceğim kilo yok benim Allah'ıma şükür.
iyi günlerde giyin canım yalnız benlcw ye baktığımda bir çıt çıtlı bebek badisi 10 liraydı pahalı gelmişti bana
bende cok kılo almadım sanırım 1-2 fılan herhalde esımde annemde kızıo ama yıyorum yanı ne yapayım ama hareketlıyım sanıım o yuzden olabılır ona da kızıolar onlara kalsa ye yat yapıcam hergun ama o da sıkıyo ınsanı butun gun evdeyım zaten :umursamaz:
lcw nın fıyatlarını bende begendım ordan kot pantı ve etek aldım ve bı suru bluz.bı de teyzem nette de satısı olan magazadan bluz almıs benım bedenımde ama buyuk geldı nıye bılmıorum gobek kısmı bol otesı ama soylemedım bı sey buyusun hele de opuyorumnanaktan
Ene LCW'ye kısa kollu gelmiş mi hamile bodyleri. Ben baktığımda hepsi uzun kolluydu. Kısa kolluları geldiyse ben de alayım...
Ene LCW'ye kısa kollu gelmiş mi hamile bodyleri. Ben baktığımda hepsi uzun kolluydu. Kısa kolluları geldiyse ben de alayım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?