metebolizman hızlı galiba ben kolay kilo veremiyorum onedenle kilo alıcam diye korkuyorum hemde çoook
kızlar bişi sorcam,saçını boyatan yada boyatmayı düşünen var mı?
iyi günlerde giyin canım yalnız benlcw ye baktığımda bir çıt çıtlı bebek badisi 10 liraydı pahalı gelmişti bana
berrakçı ben 22 haftalık oldum 2 kilo aldım sen kaç haftalıksın doktorum daha 10 kilo alırsın merak etme dedi
9 kilo de benden:)
kızlar bişi sorcam,saçını boyatan yada boyatmayı düşünen var mı?
Kıslar şimdi burdan yeni doğum yapıp dönmüş biri ile görüştüm... öğrendiğime göre...
-Özel hastane raporu da geçerli oluyormuş. Devlet Hastanesine gitmemize gerek yok.
-Doktor duruma göre rapor veriyormuş doğuma 2 veya 3 hafta kala kadar çalışabilir diye... iş yeri de bunu ssk ya veriyormuş.
-izin boyunca ssk ödenmiyormuş.
-izinden döndükten sonra topluca maaşını veya ay ay onu tam bilmiyorum sgk maaşın 3/4 ünü postaneye yatırıyormuş oradan alıyormuşuz.
yani eğer brüt maaşlarını doğru gösteriliyor ise..doğumdan sonra çalışmadığınız ayların maaşlarını şimdiki maaşınızla eşit oranda alıyormuşsunuz..
benim öğrenebildiklerim bu kadar :))
Evet cnm gelmiş tiiiiiiiiiiiii geçenlerde bende aldım fakat çok hızlı tükeniyo.yani bi ertesi güne kalmıyo nerdeyse diyebilirim.
Evet cnm gelmiş tiiiiiiiiiiiii geçenlerde bende aldım fakat çok hızlı tükeniyo.yani bi ertesi güne kalmıyo nerdeyse diyebilirim.
Kıslar şimdi burdan yeni doğum yapıp dönmüş biri ile görüştüm... öğrendiğime göre...
-Özel hastane raporu da geçerli oluyormuş. Devlet Hastanesine gitmemize gerek yok.
-Doktor duruma göre rapor veriyormuş doğuma 2 veya 3 hafta kala kadar çalışabilir diye... iş yeri de bunu ssk ya veriyormuş.
-izinden döndükten sonra topluca maaşını veya ay ay onu tam bilmiyorum sgk maaşın 3/4 ünü postaneye yatırıyormuş oradan alıyormuşuz.
yani eğer brüt maaşlarını doğru gösteriliyor ise..doğumdan sonra çalışmadığınız ayların maaşlarını şimdiki maaşınızla eşit oranda alıyormuşsunuz..
Cnm çok iyi oldu bunları öğrendiğimizz..yani maaşlarımızı rapor süresince almıycaz.rapor bitince ya topluca yada aylık olarak tekrardan alcaz öle dimi?? yalnız o 3/4 oalyına takıldım.yani kesintilimi alcaz sonradan alırken paramızı?
Cnm çok iyi oldu bunları öğrendiğimizz..yani maaşlarımızı rapor süresince almıycaz.rapor bitince ya topluca yada aylık olarak tekrardan alcaz öle dimi?? yalnız o 3/4 oalyına takıldım.yani kesintilimi alcaz sonradan alırken paramızı?
canım hani şimdide brüt maaşımızı almıyoruz ya zaten... kesintili olmuyor ozaman... Net maaşını almış gibi düşün kendini... yani kesintisiz maaş alacak 4 ay için...
bende onu düşünüyorsum neden 3/4 , bide hakkımızın alınmaması gereken doğum durumu bu ya
evet canım biz neti alıyoruz ama 3/4 tam onamı tekabül ediyor , devlet bu biryerden kesecek bahane bulur gibi geliyor.
Ben LCW'nin hamile kıyafetleri de bulundurduğunu bilmiyordum..Bunu öğrendiğim iyi oldu kızlar..
canım hani şimdide brüt maaşımızı almıyoruz ya zaten... kesintili olmuyor ozaman... Net maaşını almış gibi düşün kendini... yani kesintisiz maaş alacak 4 ay için...
Arkadaşlar ben de öğrendim günlük kazancını raporlu günle çarpıp 2/3ünü alıyormuşsun ama brüt üzerinden hesaplandığından kaybın olmuyormuş örnek 100tl maaş alıyorsan 95 tl filan ver,iyorlar aylık
ben bitkisel boya ile 3 aydan sonra boyattım cnm, çünki beyazlarım çok fazla ,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?