2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

selam kıslar ben geldımmm... kocısı gonderdım sımdı... bu arada benım mılupa paketım gelmıs hemen actım baktım... ama sadece kıtapcık bıtkı cayı ıslak mendıl sampuan cıktı

Hoşgeldin canım... ben boşuna mail falan atmayayım içinde işe yarar bişey yok sanırım zaten :)) ben bebeğin bütün ürünlerini sebamed almayı düşünüyorum... Nivea kullanmicam zaten...

kızlar biliyorsunuz yaza giriyoruz... güneş lekesi olabilir yüzümüzde bu yüzden sakın güneş koruma kremi sürmeden sıcak havalarda dışarı çıkmayın.. ben de henüz almadım ama yakın zamanda yine sebamedin yüz için 50 faktörlü koruma kreminden alıcam ben bir de beyaz tenliyim ben de kesin çıkar korumazsam...

Benim hiç bulantım olmadı canım ondan 9 kilo aldım ki son 3 haftadır yarım kilo aldım dikkat ediyorum valla

zayıfmı hamile kaldın canım ben1-59 um 65 kg da hamile kaldım yani kilolu hamile kaldım 2 kilo aldım 22 haftada fazla almam inşallah çünki zor kilo veriyorum sanada dikkat etmeni önerrim kilo depresyona sebeb olabiliyor

selam kıslar ben geldımmm... kocısı gonderdım sımdı... bu arada benım mılupa paketım gelmıs hemen actım baktım... ama sadece kıtapcık bıtkı cayı ıslak mendıl sampuan cıktı

Bize de onlar geldi canım, başka bişey yok .kaydirigubbakcemile3 pişik önleyici kremde vardı bi de. o yok mu sende?

bebek bakım ürünlerinde sabun yağve pudra kullanılmıyormuş kızlar onedenle tek tek almanızı öneririm ben şampuğan nemlendirici ve pişik kremini alıcam

Hoşgeldin canım. İndirim kuponları çıkmadı mı kafamçokkarıştı .Evet ya milupa kargosundan DVD çıkması lazımdı, benimkinden de çıkmadı, yok göndermeyecekseniz ne yazarsınız anlamam.

Zaten gönderdikleri şeyler ufacıkkkkk bişeyyyyy. indirim kuponlarını kullanıcam ben.

hıc sorma canım ya... bıde kociş kendısı acmıs paketı adam benden meraklı ha bıde hıc meraklı degılım dıyo... nese bumu bukadar mı hanı dedı:):)

gunes kremını soyledıgın ıyı oldu tatlım yaa... bende alıyım bende beyaz tenlıyım baya hemen yanarım bıde leke hıc dusunemıyom... bu arada assa komsumun oglu oldu tatlım kadın cok cırkınlesmıs ama yuzunde hep lekeler var... demekkı bu kız-oglan bebiş meselesi degıl

hosbulduk datlısım... kuponlarda var onları unutmusum...:):) ama ben 1-2 bez falanda dvd falanda beklıyodum:)

Hoşgeldin cnm güle güle kullan milupalarını

kızlar biliyorsunuz yaza giriyoruz... güneş lekesi olabilir yüzümüzde bu yüzden sakın güneş koruma kremi sürmeden sıcak havalarda dışarı çıkmayın.. ben de henüz almadım ama yakın zamanda yine sebamedin yüz için 50 faktörlü koruma kreminden alıcam ben bir de beyaz tenliyim ben de kesin çıkar korumazsam... [/QUOTE]

Evet cnm ben normaldede kullanıyodum zaten..güneşli günler başladığından beridir sezonu açtım bende.benim geçen sezondan kalma biotherm in 50 faktörlüsü vardı ona devam ediyorum.

Benim güneşte burnumun üstünde çiller çıkıyor. Yanaklarım da kızarıyor. Kocam çok sevimli bulur o çilleri ama ben onlardan nefret ediyorum

bebek bakım ürünlerinde sabun yağve pudra kullanılmıyormuş kızlar onedenle tek tek almanızı öneririm ben şampuğan nemlendirici ve pişik kremini alıcam

neden onlar kullanılmıyormuş canım? sebebi neymiş? birilerine sormak lazım... yeni doğum yapmış.. bir de nemlendirici bebe yağı ile aynı şey değil midir? bebe yağı da nemlendiriyor...

neden onlar kullanılmıyormuş canım? sebebi neymiş? birilerine sormak lazım... yeni doğum yapmış.. bir de nemlendirici bebe yağı ile aynı şey değil midir? bebe yağı da nemlendiriyor...

Sabun dediği normal sabundur. Deterjan sınıfında olan sabunlardandır, özel bebek sabunları hariç. Yağı ben de bilemiyorum ama pudrayı biliyorum. Talk pudrasının içine mermerit türünden taş tozları katılıyormuş, o yüzden tehlikeliymiş.

Canım benim boyun174 70ile hamile kaldım çok zayıf değildim. Ama 86kgı görmüş insanım ben hayatımda o yüzden benim için kilo pek sorun değil. Şuan 9 kilo aldım geriye 14 hafta kaldı(sezeryan lucağı için 38e kadar hesaplıyorum)max. haftada 500gram alsam 7 kg eder eee toplam 16 kilo da normal bence.

dur kıs bakıyım yok ama herhalde

Kitapçığın içinde diyorlardı ama bir bak canım bana daha gelmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…