selam kıslar ben geldımmm... kocısı gonderdım sımdı... bu arada benım mılupa paketım gelmıs hemen actım baktım... ama sadece kıtapcık bıtkı cayı ıslak mendıl sampuan cıktı
Benim hiç bulantım olmadı canım ondan 9 kilo aldım ki son 3 haftadır yarım kilo aldım dikkat ediyorum valla
selam kıslar ben geldımmm... kocısı gonderdım sımdı... bu arada benım mılupa paketım gelmıs hemen actım baktım... ama sadece kıtapcık bıtkı cayı ıslak mendıl sampuan cıktı
Hoşgeldin canım... ben boşuna mail falan atmayayım içinde işe yarar bişey yok sanırım zaten :)) ben bebeğin bütün ürünlerini sebamed almayı düşünüyorum... Nivea kullanmicam zaten...
kızlar biliyorsunuz yaza giriyoruz... güneş lekesi olabilir yüzümüzde bu yüzden sakın güneş koruma kremi sürmeden sıcak havalarda dışarı çıkmayın.. ben de henüz almadım ama yakın zamanda yine sebamedin yüz için 50 faktörlü koruma kreminden alıcam ben bir de beyaz tenliyim ben de kesin çıkar korumazsam...
Hoşgeldin canım... ben boşuna mail falan atmayayım içinde işe yarar bişey yok sanırım zaten :)) ben bebeğin bütün ürünlerini sebamed almayı düşünüyorum... Nivea kullanmicam zaten...
kızlar biliyorsunuz yaza giriyoruz... güneş lekesi olabilir yüzümüzde bu yüzden sakın güneş koruma kremi sürmeden sıcak havalarda dışarı çıkmayın.. ben de henüz almadım ama yakın zamanda yine sebamedin yüz için 50 faktörlü koruma kreminden alıcam ben bir de beyaz tenliyim ben de kesin çıkar korumazsam...
Hoşgeldin canım. İndirim kuponları çıkmadı mı kafamçokkarıştı .Evet ya milupa kargosundan DVD çıkması lazımdı, benimkinden de çıkmadı, yok göndermeyecekseniz ne yazarsınız anlamam.
Bize de onlar geldi canım, başka bişey yok .kaydirigubbakcemile3 pişik önleyici kremde vardı bi de. o yok mu sende?
dur kıs bakıyım yok ama herhalde
hosbulduk datlısım... kuponlarda var onları unutmusum...:):) ama ben 1-2 bez falanda dvd falanda beklıyodum:)
bebek bakım ürünlerinde sabun yağve pudra kullanılmıyormuş kızlar onedenle tek tek almanızı öneririm ben şampuğan nemlendirici ve pişik kremini alıcam
Benim güneşte burnumun üstünde çiller çıkıyor. Yanaklarım da kızarıyor. Kocam çok sevimli bulur o çilleri ama ben onlardan nefret ediyorum
Doğmamış bebeğe bez göndereceklerini sanmıyorum, o yüzden beklemedim hiç.
neden onlar kullanılmıyormuş canım? sebebi neymiş? birilerine sormak lazım... yeni doğum yapmış.. bir de nemlendirici bebe yağı ile aynı şey değil midir? bebe yağı da nemlendiriyor...
zayıfmı hamile kaldın canım ben1-59 um 65 kg da hamile kaldım yani kilolu hamile kaldım 2 kilo aldım 22 haftada fazla almam inşallah çünki zor kilo veriyorum sanada dikkat etmeni önerrim kilo depresyona sebeb olabiliyor
dur kıs bakıyım yok ama herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?