2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bende la rosh posay ın 50 faktörlüsünü kullanıyorum yağsız olanını, her gün yüzüme sürüyorum sabahları, benimde yüzüm lekeye çok müsait,

huggies sponsor olunca ben koyarlar dıye dusunuyodum yenıdagn bezi... kızlar bu arada bez olarak ne kullanıcaz??? huggies mı prıma mı molfıx mı ne ??

Valla canım ben prima kullanıcam en iyisi o diyorlar çok da fiyat farkı yok arada. Primalar geçen gün gördüm 3-6 kg arası olan 15tlidi1 hafta gidiyormuş eee çok değil eşim günde o kadar sigara parası veriyor şaşıyorum bebeğin bezine acıyanlara...

neden onlar kullanılmıyormuş canım? sebebi neymiş? birilerine sormak lazım... yeni doğum yapmış.. bir de nemlendirici bebe yağı ile aynı şey değil midir? bebe yağı da nemlendiriyor...

kızkardeşim setini almıştı sabun yerine şampuğanı kullandı köpürtmesi kolay diye pudra doktorlar önermiyormuş yağda bebşin vücudu hemen emmiyor çıplak beklemesin diye nemlendirici sürüyordu

oyle canım... benım ıcın kalıte onemlı bebişimin altı pişmesin dısına cıkarmasın yeterlı.... tecrubelı anneler yardımcı olsunlar bıze...

Biz "yeni doğan" bezlerinden birkaç paket alıp kenara atacağız doğuma yakın. Belli bir marka değil, iyilerinden 2-3 çeşit. Hangisi işimize gelirse ona devam ederiz. Oyy benim eşim de 2 günde bir paket içer. Ah bir de bıraksa. Pis kedi, biz sevgiliyken benim yanımda hiç içemezdi. Ben onu sigara içmiyor sanırdım. Oysa içiyormuş. Bırakma potansiyeli var ama işine gelmiyor, mamun kedisinin.

kızkardeşim setini almıştı sabun yerine şampuğanı kullandı köpürtmesi kolay diye pudra doktorlar önermiyormuş yağda bebşin vücudu hemen emmiyor çıplak beklemesin diye nemlendirici sürüyordu

Hamilelik paketinde bez yok, doğurunca yollıycaklar onu galiba. kaydirigubbakcemile3

hımmm nese beişler dogsun sunları bı deneyelım bakalım... pekı bu sac-vucut sampuanı varya johnsons babynın onlar nasıl kıslar bılen var mı

oyle canım... benım ıcın kalıte onemlı bebişimin altı pişmesin dısına cıkarmasın yeterlı.... tecrubelı anneler yardımcı olsunlar bıze...

Ben ablamın oğluna çok baktım canım, pişik kremi olarak popolin kullanıyoduk, hiç pişik olmadı .Yengemde aynı zamanlarda doğum yaptı , o ılık su ve pamukla siliyodu ama yine de çok pişik oluyodu bebişin poposu.

bende ılk basta bı bez markasın alıssın baska degıstırmeyelım ıstıyorum cunku devamlı denersem altı yara olursa... cunku benımde babasınında tenı cok hassas... hıc degısıklıge gelemıyo vucutlarımız o yuzden bebişinde buyuk ıhtımalle oyleolcak... yara olur dıye korkuyorum...

Merhaba arkadaşlar. bez konusu açılmış. ben tecrübelerimi paylaşayım yine. biz önce prima aldık. ama primanın sırt kısmında lastikleri olmadığı için ordan kaka taştı. tabi ilk zamanlar cıvık yaptığı için tüm kıyafetleri değiştiriyorduk. huggiese geçtik sonra çooook memnun kaldık. hem dr.lar kalça çıkıklığı riskine karşı kalın bez öneriyorlar. huggieste pamuk oranı daha fazla olduğu için biraz kalın ama primada elinize resmen jeller geliyor o yüzden çok ince. bu da benim iime sinmedi.
bir de babystar ve evy baby maceramız oldu tek paket. oğlumun totosu kızarınca paektler yarım kaldı. hala huggies kullanıyoruz biz.

hımmm nese beişler dogsun sunları bı deneyelım bakalım... pekı bu sac-vucut sampuanı varya johnsons babynın onlar nasıl kıslar bılen var mı

johnsons babynın şampuanı güzel , yeğenime kullanıyoduk onu bebekken. kaydirigubbakcemile3

meraba arkadaslar bebeklerınıze neler aldınız ,,, yada basladınızmı almaya?? ben kendımı tutamıyorum ,,bebek magazası gorsem gırıp bıseyler almak ıstıyorum :))

slm kısslaarrrr..biz geldik oğluşumla..kaç gündür takip ediyorum ama yazmaya hiç fırsatım olmuyoo..işler çok yoğun...bende artık bi an önce izne ayrılmak istiyoruummboshayallersmile

kızlar ben bu bez işini çok araştırdım hagisler kalınmış bebeğin bacak arası fazla açılıyormuş en ince bebek bezi şu an primaymış indirimde bütün primalar 20 tl oluyor bütün çeşitlri indirimi bekleyin koyun bir kenara günde 7 adet değişiyormuş yeni doğan 97 li primadan 2 paket gisiyor ayda buda 40 lira demek diğer türk malı bezler canbebe evy baby 16 -18 tl primada 20 lira fark eden bir şey yok dia markette 20 lira migroslarda 26 araşyırırarak alıcaz artık ben prima kullanıcam yani arkadaşlar allahın izni ile

meraba arkadaslar bebeklerınıze neler aldınız ,,, yada basladınızmı almaya?? ben kendımı tutamıyorum ,,bebek magazası gorsem gırıp bıseyler almak ıstıyorum :))

Merhaba, ooo çoktan başladık bile. Resimlerin olduğu bi topiğimiz bile var. İlk sayfada linki var zaten. kaydirigubbakcemile3

Deneme yanılma yöntemiyle bulacağız sanırım doğru bezi. Her bebeğin poposu başka oluyor tabi :asigim: Benim oğlumun poposu babasına benzerse süper vallahi, kaktüs bağlasan birşey olmaz kaydirigubbakcemile3

4. aydan sonra sakıncası yok dedi doktor bende boyattı beyazlarım iyice çıkmıştı isteyen bitkisel boya ilede boyatabilir

bana da 4.aydan sonra boyatabilirsin dedi ama kararsız kaldım,kuaförümde bitkisel boya diye bişiy yok tamamen ticari amaçlı bitkisel diyorlar demişti kafam karıştı benimde..
:uhm:

ben ayrıca kozemtik ürünlerinde chiccoyu tavsiye edebilirim. özellikle pişik kremi hemen pişiği geçiriyor. pudrayı dr.lar önermiyor ama ileri boyuttaki pişiği sadece pudra söndürüyor. onu da kullanırken bebeğe temas ettirmeden ve solumasına engel olarak önce elinize döküp fazlasını atıp ince olarak sürmeniz gerekiyor. bazen kullanmak şart oluyor. biz o vakıayı bie kez yaşadık. ege alerjen bir bebek. domates yaşına kadar yasaktı ama babannesi sevdi diye bütün bir domatesi vermiş 10 aylıktı sanırım. nasıl kabarmıştı totosu anlatamam. yıkarken bile içini çekiyordu yavrum. o zaman pudra kullanmıştık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…