huggies sponsor olunca ben koyarlar dıye dusunuyodum yenıdagn bezi... kızlar bu arada bez olarak ne kullanıcaz??? huggies mı prıma mı molfıx mı ne ??
neden onlar kullanılmıyormuş canım? sebebi neymiş? birilerine sormak lazım... yeni doğum yapmış.. bir de nemlendirici bebe yağı ile aynı şey değil midir? bebe yağı da nemlendiriyor...
hosbulduk datlısım... kuponlarda var onları unutmusum...:):) ama ben 1-2 bez falanda dvd falanda beklıyodum:)
Valla canım ben prima kullanıcam en iyisi o diyorlar çok da fiyat farkı yok arada. Primalar geçen gün gördüm 3-6 kg arası olan 15tlidi1 hafta gidiyormuş eee çok değil eşim günde o kadar sigara parası veriyor şaşıyorum bebeğin bezine acıyanlara...
Valla canım ben prima kullanıcam en iyisi o diyorlar çok da fiyat farkı yok arada. Primalar geçen gün gördüm 3-6 kg arası olan 15tlidi1 hafta gidiyormuş eee çok değil eşim günde o kadar sigara parası veriyor şaşıyorum bebeğin bezine acıyanlara...
kızkardeşim setini almıştı sabun yerine şampuğanı kullandı köpürtmesi kolay diye pudra doktorlar önermiyormuş yağda bebşin vücudu hemen emmiyor çıplak beklemesin diye nemlendirici sürüyordu
Hamilelik paketinde bez yok, doğurunca yollıycaklar onu galiba. kaydirigubbakcemile3
oyle canım... benım ıcın kalıte onemlı bebişimin altı pişmesin dısına cıkarmasın yeterlı.... tecrubelı anneler yardımcı olsunlar bıze...
Biz "yeni doğan" bezlerinden birkaç paket alıp kenara atacağız doğuma yakın. Belli bir marka değil, iyilerinden 2-3 çeşit. Hangisi işimize gelirse ona devam ederiz. Oyy benim eşim de 2 günde bir paket içer. Ah bir de bıraksa. Pis kedi, biz sevgiliyken benim yanımda hiç içemezdi. Ben onu sigara içmiyor sanırdım. Oysa içiyormuş. Bırakma potansiyeli var ama işine gelmiyor, mamun kedisinin.
hımmm nese beişler dogsun sunları bı deneyelım bakalım... pekı bu sac-vucut sampuanı varya johnsons babynın onlar nasıl kıslar bılen var mı
oyle canım... benım ıcın kalıte onemlı bebişimin altı pişmesin dısına cıkarmasın yeterlı.... tecrubelı anneler yardımcı olsunlar bıze...
meraba arkadaslar bebeklerınıze neler aldınız ,,, yada basladınızmı almaya?? ben kendımı tutamıyorum ,,bebek magazası gorsem gırıp bıseyler almak ıstıyorum :))
bende ılk basta bı bez markasın alıssın baska degıstırmeyelım ıstıyorum cunku devamlı denersem altı yara olursa... cunku benımde babasınında tenı cok hassas... hıc degısıklıge gelemıyo vucutlarımız o yuzden bebişinde buyuk ıhtımalle oyleolcak... yara olur dıye korkuyorum...
4. aydan sonra sakıncası yok dedi doktor bende boyattı beyazlarım iyice çıkmıştı isteyen bitkisel boya ilede boyatabilir
http://www.hepsiburada.com/nivea-ba...x?productId=oyunnivm9124179&categoryId=301176
Sırf yorumları için bakabilirsiniz. Ben önce yorumlarını okuyorum, sonra dışarıdan alıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?