2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

meraba arkadaslar bebeklerınıze neler aldınız ,,, yada basladınızmı almaya?? ben kendımı tutamıyorum ,,bebek magazası gorsem gırıp bıseyler almak ıstıyorum :))

biz hiiç bişey almadık henüz..almak için onu hissetmeyi ilk tekmesini bekliyorum ama bu gidişle beyimiz 9. ayda anca tekmesini atacak:roflol: bende sürekli bebek mağazalarına gidiyorum çook güzel şeyler var biraz daha dayanıcam yine tepki gelmezse oğlumdan artık elmi yaman beymi diyemeyip gidip alıcam sanırım:roflol:ama annemler kayınvalidemler saolsun hergün yeni şeyler alıyorlar..

johnsons babynın şampuanı güzel , yeğenime kullanıyoduk onu bebekken. kaydirigubbakcemile3

hımmm canım sımdı netten bısı okudum johnsons baby hakıknda kullanan bırının bebgını aglamaya baslamıs sonra bı bakmıslar sampuana goz yakıyomus... cok sasırdım okuyunca:)

:roflol::roflol::roflol::roflol: kıs nası guldum ha:):)

slm kısslaarrrr..biz geldik oğluşumla..kaç gündür takip ediyorum ama yazmaya hiç fırsatım olmuyoo..işler çok yoğun...bende artık bi an önce izne ayrılmak istiyoruummboshayallersmile

Hoşgeldinnn. Ne zaman çıkıyosun izne?

:roflol: :roflol: :roflol: Kocalar bu yazdıklarımızı okusalar ne olurdu acaba ? :roflol: :roflol: :roflol:

meraba arkadaslar bebeklerınıze neler aldınız ,,, yada basladınızmı almaya?? ben kendımı tutamıyorum ,,bebek magazası gorsem gırıp bıseyler almak ıstıyorum :))

Park yatak aldık, yazlık merserizeden çift katlı battaniyesi var; sonracıımaaa büyük babaannemiz hırkalar patikler örmüş, şifonyerimiz var, gömme dolap da yaptıracağız tontişimize, pazar günü de bebek arabası almaya gideceğiz. Fazla birşeyimiz yok, yeni başladık almaya. Şu cumadan hayırlısıyla sağlam çıksam karada ölüm yok, Allah'ın izniyle..

bana da 4.aydan sonra boyatabilirsin dedi ama kararsız kaldım,kuaförümde bitkisel boya diye bişiy yok tamamen ticari amaçlı bitkisel diyorlar demişti kafam karıştı benimde..
:uhm:

ben 4 ay bekledim boya için doktoruma sordum sonra kuaföre gittim boyattım bitkisel değil normal boyayla röflede yaptırdım bir sakıncasını görmedim canım

Canım benimki 1 paketi geçiyor ama ben de hamile kalmadan 1 paket içerdim ki ben kendimi tanıyorum emzirme bitsin yine başlarım şimdi bile tek tük içiyorum o yüzden bizde sigara pek bırakılmaz. Artık bebişin yanında içmiycez napalım o da alışır ana babasına.yerimseniben

Hoşgeldinnn. Ne zaman çıkıyosun izne?

:roflol: :roflol: :roflol: Kocalar bu yazdıklarımızı okusalar ne olurdu acaba ? :roflol: :roflol: :roflol:

hoşbuldum tatlım..ohooooo izne daha çoook war..21 haftalığım daha..36.haftada çıkıcam izne..düşünmek bile istemiyorum o kadar zaman ne yapcam burda yaa:Saruboceq:

karar verdinmi hangi marka bebek arabasını alacağına park yatağı hangisinden aldın güle güle kullansın bebeğin

ızne valla 35te çıkmayı düşünüyorum önce 15gün yıllık izin sonra rapor o da 25 hazirana denk geliyor yani 2ay 2 hafta var

içmeee yaaaaa:sinifsinif: bende 6 yıl içtim..1 yıldır ağzıma sürmüyorum..bıraktıktan sonra ne kadar pis bişi olduğunu daha iyi anlıyorsun..

karar verdinmi hangi marka bebek arabasını alacağına park yatağı hangisinden aldın güle güle kullansın bebeğin

Sağol, ya pier cardin ya da kraft düşünüyoruz. Kısmetse pazar karar vereceğiz.
Neyse hadi kaçtım ben...

hımmm canım sımdı netten bısı okudum johnsons baby hakıknda kullanan bırının bebgını aglamaya baslamıs sonra bı bakmıslar sampuana goz yakıyomus... cok sasırdım okuyunca:)

Bizim bebeğinkini yakmamıştı kız, zaten bizim bebek ne yıkanırken ağlardı , ne karnım acıktı diye ağlardı. İlk doğduğu gün hemşireler geldi bebeği aldılar , bu niye ağlamıyo diye. Kan şekerine bakıcaz dediler, şeker hastalığı olan bebekler ağlamazlarmış hiç. Sonra baktılar herşey normal. 1,5 yaşına kadar o kadar sakin bi bebekti ki. Yemeğini yedir , altını al, oyuncaklarını ver eline, ağlamazdı. Sonradan eski günlerin acısını çıkartmaya başladı sanırım. :roflol: Ayyy yavrum daha minicikken sünnet oldu bi de, deliğinde tıkanıklık var diye erkenden sünnet yaptırın dedi doktor. Sonra o pipisine sardıkları sargı bezini çıkarma zamanı geldi de, ben çıkardım ama çıkarırken içim bi fena oldu. Yapışmış, taş gibi olmuş sargı bezi.Aldım ılık suyu , açtım altını, hafif hafif ıslata ıslata, üfleye üfleye çıkardım. Ağlamadı yine benim bitanecik yeğenim. Sünnet olurken ağlamış , o da ellerini ayaklarını bağlamışlar diye. Şimdi 4 yaşına giricek bu ayın 22 sinde. opuyorumnanaktan

canım nivea bilinmiş iyi bir marka ama birkaç kişiden duydum bebeklerine alerji yapmış... doktor da sebamed kullanın demiş.. ki biliyorum sebamedin ürünleri daha iyi bizim için olanlar bile...

tatlım ıyıyse bende ondan kullnayım ya... alerjık bı ozellıgı falan yoksa... ama didemın dedıgı gıbı chıcco nun urunlerıde ıyı herhalde... denemek lazımdaa ben bebişime kıyamıyom kı

bana da 4.aydan sonra boyatabilirsin dedi ama kararsız kaldım,kuaförümde bitkisel boya diye bişiy yok tamamen ticari amaçlı bitkisel diyorlar demişti kafam karıştı benimde..
:uhm:

Cnm ben ne olursa olsun bitkisel boyayı tercih ediyorum, kokusuz olması bile o kadarda ticari olmadığını gösteriyor, senin kuaföründe olmaması sebebi ile öyle demiş olabilir, ayrıca araştırmalarımdada hep bitkisel boya öneriliyodu, yani ne yap et yinede bitkiselle boyat, keşke beyazım olmasaydıda hiç bıyamasaydım ama çok var işte

Sağol, ya pier cardin ya da kraft düşünüyoruz. Kısmetse pazar karar vereceğiz.
Neyse hadi kaçtım ben...

gorusuruz canım...

oyyy kuzum benımmm masallah ona:):) senın bebıs ılk kız torun mu???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…