meraba arkadaslar bebeklerınıze neler aldınız ,,, yada basladınızmı almaya?? ben kendımı tutamıyorum ,,bebek magazası gorsem gırıp bıseyler almak ıstıyorum :))
johnsons babynın şampuanı güzel , yeğenime kullanıyoduk onu bebekken.kaydirigubbakcemile3
Deneme yanılma yöntemiyle bulacağız sanırım doğru bezi. Her bebeğin poposu başka oluyor tabi :asigim: Benim oğlumun poposu babasına benzerse süper vallahi, kaktüs bağlasan birşey olmaz kaydirigubbakcemile3
slm kısslaarrrr..biz geldik oğluşumla..kaç gündür takip ediyorum ama yazmaya hiç fırsatım olmuyoo..işler çok yoğun...bende artık bi an önce izne ayrılmak istiyoruummboshayallersmile
Deneme yanılma yöntemiyle bulacağız sanırım doğru bezi. Her bebeğin poposu başka oluyor tabi :asigim: Benim oğlumun poposu babasına benzerse süper vallahi, kaktüs bağlasan birşey olmaz kaydirigubbakcemile3
meraba arkadaslar bebeklerınıze neler aldınız ,,, yada basladınızmı almaya?? ben kendımı tutamıyorum ,,bebek magazası gorsem gırıp bıseyler almak ıstıyorum :))
bana da 4.aydan sonra boyatabilirsin dedi ama kararsız kaldım,kuaförümde bitkisel boya diye bişiy yok tamamen ticari amaçlı bitkisel diyorlar demişti kafam karıştı benimde..
:uhm:
Biz "yeni doğan" bezlerinden birkaç paket alıp kenara atacağız doğuma yakın. Belli bir marka değil, iyilerinden 2-3 çeşit. Hangisi işimize gelirse ona devam ederiz. Oyy benim eşim de 2 günde bir paket içer. Ah bir de bıraksa. Pis kedi, biz sevgiliyken benim yanımda hiç içemezdi. Ben onu sigara içmiyor sanırdım. Oysa içiyormuş. Bırakma potansiyeli var ama işine gelmiyor, mamun kedisinin.
Hoşgeldinnn. Ne zaman çıkıyosun izne?
:roflol: :roflol: :roflol: Kocalar bu yazdıklarımızı okusalar ne olurdu acaba ? :roflol: :roflol: :roflol:
:roflol: :roflol: :roflol: Kocalar bu yazdıklarımızı okusalar ne olurdu acaba ? :roflol: :roflol: :roflol:
Park yatak aldık, yazlık merserizeden çift katlı battaniyesi var; sonracıımaaa büyük babaannemiz hırkalar patikler örmüş, şifonyerimiz var, gömme dolap da yaptıracağız tontişimize, pazar günü de bebek arabası almaya gideceğiz. Fazla birşeyimiz yok, yeni başladık almaya. Şu cumadan hayırlısıyla sağlam çıksam karada ölüm yok, Allah'ın izniyle..
Canım benimki 1 paketi geçiyor ama ben de hamile kalmadan 1 paket içerdim ki ben kendimi tanıyorum emzirme bitsin yine başlarım şimdi bile tek tük içiyorum o yüzden bizde sigara pek bırakılmaz. Artık bebişin yanında içmiycez napalım o da alışır ana babasına.yerimseniben
karar verdinmi hangi marka bebek arabasını alacağına park yatağı hangisinden aldın güle güle kullansın bebeğin
hımmm canım sımdı netten bısı okudum johnsons baby hakıknda kullanan bırının bebgını aglamaya baslamıs sonra bı bakmıslar sampuana goz yakıyomus... cok sasırdım okuyunca:)
Kızlar ben kaçıyorum kendinize iyi bakın...
canım nivea bilinmiş iyi bir marka ama birkaç kişiden duydum bebeklerine alerji yapmış... doktor da sebamed kullanın demiş.. ki biliyorum sebamedin ürünleri daha iyi bizim için olanlar bile...
bana da 4.aydan sonra boyatabilirsin dedi ama kararsız kaldım,kuaförümde bitkisel boya diye bişiy yok tamamen ticari amaçlı bitkisel diyorlar demişti kafam karıştı benimde..
:uhm:
Sağol, ya pier cardin ya da kraft düşünüyoruz. Kısmetse pazar karar vereceğiz.
Neyse hadi kaçtım ben...
Bizim bebeğinkini yakmamıştı kız, zaten bizim bebek ne yıkanırken ağlardı , ne karnım acıktı diye ağlardı. İlk doğduğu gün hemşireler geldi bebeği aldılar , bu niye ağlamıyo diye. Kan şekerine bakıcaz dediler, şeker hastalığı olan bebekler ağlamazlarmış hiç. Sonra baktılar herşey normal. 1,5 yaşına kadar o kadar sakin bi bebekti ki. Yemeğini yedir , altını al, oyuncaklarını ver eline, ağlamazdı. Sonradan eski günlerin acısını çıkartmaya başladı sanırım. :roflol: Ayyy yavrum daha minicikken sünnet oldu bi de, deliğinde tıkanıklık var diye erkenden sünnet yaptırın dedi doktor. Sonra o pipisine sardıkları sargı bezini çıkarma zamanı geldi de, ben çıkardım ama çıkarırken içim bi fena oldu. Yapışmış, taş gibi olmuş sargı bezi.Aldım ılık suyu , açtım altını, hafif hafif ıslata ıslata, üfleye üfleye çıkardım. Ağlamadı yine benim bitanecik yeğenim. Sünnet olurken ağlamış , o da ellerini ayaklarını bağlamışlar diye. Şimdi 4 yaşına giricek bu ayın 22 sinde. opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?