2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba güzel anneler nasılsınız?
Geçmişi okumadım umarım herkes iyidir.
Biz oğlumla çok iyiyiz.
Pazartesi günü şeker yüklememiz oldu. Ardından ayrıntlı ultrasona girdik.
Kalbine ve ciğerlerine uzun uzun baktı doktorlar. Her şeyimiz çok iyi.
Oğlum 500gr. olmuş. 31cm'de boyu varmış.
Bu arada şeker yüklemesinden sonra aldıkları için ultrasonda zorlandı doktorlarımız.
Oğlum bir dakika durmadı yerinde.
Tam üç kez mola verdik ultrasona. Yorulsun da sakinleşsin diye.:)
Son girişimizde esnedi oğlum. Tam o esnada fotoğrafını çektik. Sonrada parmağını emerek uyumaya başladı.
Allahtan arkasını dönmedi de uyansın diye beklemedik üstüne.
Doktorumuz duruşumuzun çok önemli olduğunu söyledi.
Hani ördek gibi duruyoruz ya doğrusu oymuş.:)
Karnımızı itebildiğimiz kadar ileri itmeliymişiz. Bu ağrıları önlermiş.
Aklıma gelenler bunlar. Hatırladıkça anlatırım artık.

hoşgeldin canım..
ne güzel bebişinin bisürü hareketini görmüşsün..bende artık bi an önce ayrıntılıya girmek istiyorum yaa.. ayın 20sini iple çekiyorumeyvahedigeldismile

ohh masallah datlısıma benım:):) ordek gıbı mı o nası oluyo canım ??

tatlım ıyıyse bende ondan kullnayım ya... alerjık bı ozellıgı falan yoksa... ama didemın dedıgı gıbı chıcco nun urunlerıde ıyı herhalde... denemek lazımdaa ben bebişime kıyamıyom kı

biraz daha araştırayım daha güzel bilgiler veririm şeymacım... ama içinde o alerji eden şeyden daha az varmış dedi arkadaş şimdi adını unuttum.. tabii ki yine de bebeği çok üzmeden deneyerek görmek lazım :))

maşallah canım... ne güzel en güzel hallerini görmüşsün bebeğininnn :))) sonuna kadar hep böle olsun inş.

kıslarrr bu arada ne anlatcaktım size eşim hedıye aldı bana... hamıle kaldıgım ay burda bı bıleklık begenmıstım... mıdyatın gumus ıslemelerı cok meshur... onlardan... suprız yapmıs eşim o begendıgım bılektıkten aldı:)... nası sasırdım hıc beklemıyodum almasını... uzerınden koskoca 5 ay gecti unutmamıs okadar mutlu oldum kı unuutmamasına:):) hamıle kaldıgım ıcın bebiş hedıyesı olrak almıs:):)

hoşgeldin canım..
ne güzel bebişinin bisürü hareketini görmüşsün..bende artık bi an önce ayrıntılıya girmek istiyorum yaa.. ayın 20sini iple çekiyorumeyvahedigeldismile

Evet ultrasonla arama doktorun kolu giriyordu bazen o zamanda karnımdan takip ediyordum. :))kaydirigubbakcemile3
ohh masallah datlısıma benım:):) ordek gıbı mı o nası oluyo canım ??
Şimdi şöyle şekerim: Popo geriye, omuzlar geriye, bel kavisli, Göbek ileriye.Ben böyle yürüyen kadınları gördükçe ördeğe benzetirdim hep.aklinialirimsmile
maşallah canım... ne güzel en güzel hallerini görmüşsün bebeğininnn :))) sonuna kadar hep böle olsun inş.

Sağ ol darısı bebişini özleyenlerin başına.zemuszemus

ayy ne güzel..ne ince bi düşünce..insan özellikle hamilelik döneminde bu tarz süprizlere daha aç oluyoozemuszemus

bizi kavga ettiricen kocalarla güle güle kullan kaça almış canım

Güle güle kullan canım bak babası nasıl düşünüyor sizin mutluluğunuzu ne kadar şanslısın değil mi? Sen de bebişine anlat tanısın babasını ben hep anlatıyorum bak baban bizi buraya götürdü şunu aldı bunu aldı diye değil mi ama hep şikayet mi edicez kocişleri:roflol:

Ay o gümüşlere ben de bayılıyorum.
Güle güle kullan. Uğur getirsin sana.
kaydirigubbakcemile5

bebişin eksiklerini almaktan bize sıra gelmiyoki birde biraz iyisini alalım diyince

Yok hayatım çıkmadı. Çok iyi dedi doktor.boshayallersmile
Bir de buna güvenip yeme sakın dedi.yerimseniben

canım nasıl tatlıyla aran?hamileliğinde çok tatlı yemedin mi şekerin normal çıktı?ben kendimi frenleyemiyorum tatlı konusunda..hayatımda yemediğim tatlıyı şu 5 ayda yedim yaaa...bu gidişle 90 kiloyla doğuma yuvarlanarak gidiceemklava:

bizde kendi şirketimizde çalışıyoruz eşimle, eşim biraz rahattır benim, ben her sabah işe geliyorum kalkıp , oda uyuyo, bende akşamları laf sokmak için kızımla kalkıcaz sabah gidip para kazanıcaz kızıma ciciler alıcaz babada yatıcak diyorum, eşim beni öle tanıtma çocuğa diye kızıyo e ama öle napiym ki ben

Merhaba, ooo çoktan başladık bile. Resimlerin olduğu bi topiğimiz bile var. İlk sayfada linki var zaten. kaydirigubbakcemile3

bebeklerın cıcılerı cok guzell bayıldım valla ...ben ankaraya yenı geldım o yuzden pek bılmıyorum nerede uygunu olur cok ıyı fıyatlara guzel seyler almıssınız ...neredn aldıgınızı yazsanız ne kadar faydalı olur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…