2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bebişin eksiklerini almaktan bize sıra gelmiyoki birde biraz iyisini alalım diyince

Aynen canım geçen gün eşim parfüm istiyordu ben de gittim aldım ama doğumgünü hediyesi say dedim 3 mayıs doğumgünü de... Artık öyle havadan hediye yok herşey bebişeee:hooray:

Aynı haftadayız da canım ben de 17sinde gidicem şeker yğklemesine kaç kilo almışsın?

Ben son bir aya kadar bir kilo almıştım ama son ay her hafta bir kilo aldım.delikafadulden
Günde bir saat yürümeme rağmen. Ekmek desen 2 dilim.
Pilav makarna yok.
Günde 3 litere su içiyorum. Gel gör ki bu kiloyu nasıl alıyorum anlamadım.bilmiyorumkismile
Doktor da şaşırdı zaten. Resmen yeme dedi bana.lmaz:
Bebek beslenir sen merak etme dedi.

ayy ne güzel..ne ince bi düşünce..insan özellikle hamilelik döneminde bu tarz süprizlere daha aç oluyoozemuszemus

evet tatlım hıc beklemıyodum bıde cok sasırdım alması degılde sımdıye kadar aklında tutması sasırttı benı:):)

bizi kavga ettiricen kocalarla güle güle kullan kaça almış canım

tatlım bılmıyorum sormadım gelınce sorarım ıns...

sorma canım ya:):) ınan okadar mutlu oldum kı anlatamam:):)

Ay o gümüşlere ben de bayılıyorum.
Güle güle kullan. Uğur getirsin sana.
kaydirigubbakcemile5

ınsallah canım ıns... Insallah daha guzellerı sızlerın olsun... ama ınan unutmamıs olması benı cok mutlu etti:):)

Aksine tatlıyla hiç aram yok. Haftada bir yersem bir dondurma o kadar.:kedi:

nasıı yaaa??bu saatten sonra biz yemesek de bebek beslenirmi??eyvahedigeldismile

Valla ben habire yiyorum ve çok mutlu oluyor kuzum da oynayıp duruyor valla kilolar da umurumda değil

Aynen canım geçen gün eşim parfüm istiyordu ben de gittim aldım ama doğumgünü hediyesi say dedim 3 mayıs doğumgünü de... Artık öyle havadan hediye yok herşey bebişeee:hooray:

kızlar eşimin pantolonları eskimiş ona iki tane pantolan aldık 150 tl oradan çıktık birazda bebişe bişeyler baktık 120 tuttu bari ben bişey almıyım dedim ben fedakarlık yapıcam galiba

gercekten mı yok tatlıyla aran... aaaa ılk defa tatlıyla aram yok dıyen bı erkek bebiş annesı goruyorum:):)

Yok şekerim. İşte kırk yılda bir geliyor aklıma. Eskiden adet dönemlerime denk gelen zamanlarda istiyor canım.
Onun dışında meyve çok yiyorum belki şeker ihtiyacını ordan gideriyorumdur. Çünkü ben içeceklerime de şeker atmıyorum.

kızlar gece ruyamda dogum yaptıgımı gordum hemd 7 aylıkken yapıyodum dogumu... bı uyandım dusunmeye basladım suyum gelse dogum baslasa dıye dusunurken ılk aklıma gelen fotograf makınesı oldu... ya korkuyorum fotograf makınesını almayı unutursam dıye..:):)

Valla ben habire yiyorum ve çok mutlu oluyor kuzum da oynayıp duruyor valla kilolar da umurumda değil

ne mutlu sana canım ya bende senin gibi olsam kilo almaktan korkuyorum birde doğum yapan anneler gibi bir forum var kadınlar kulübünde doğum sonrası depresyon oluyormuş kilolar ve dışarı çıkamamaktan 6 ay sürüyormuş

hımmm meyveden olabılır belkı bızım annemlerın assa komsusuda oglu olcaktı ılk defa onda gormustum... durmadan serbetlı tatlı falan yıyodu... sımdı pek aam yok degınce gercekten sasırdım... ondakı tatlı askı geldı gozumun onune:)

Kızlar şaka maka benim 6. ay da bitiyor. Bugün son nöbetimi tuttum okulda.
Az kaldı.eyvahedigeldismile

gorusuruz canım...

oyyy kuzum benımmm masallah ona:):) senın bebıs ılk kız torun mu???

Annemlerin ilk kız torunu. Annem bana bu yüzden yeni telefon aldı. Kız torunu olsun istiyodu heppp. :roflol:

Hoşgeldin canım, maşallah bebeğine. Benimde cuma kontrolüm var. opuyorumnanaktan

Eminönünden aldım ben çoğunu canım.

benim karnım o kadar büyük değil ya. kimse inanmıyo ikiz ve 5.5 aylık olduklarına
aman onlar iyi olsunlar sağlıklı olsunlarda benim göbeğim ha çıkmış ha çıkmamış valla tın......
allah kuzucuklarına gönlüne göre versin isim ne düşünüyosun kızlarına ?ben öykü-özgü yada cemre-ceren die düşündümşimdilik ama karar veremedim.....

gercekten mı yok tatlıyla aran... aaaa ılk defa tatlıyla aram yok dıyen bı erkek bebiş annesı goruyorum:):)

keşke benimde hiiç aram olmasa ya..ben ne bulursam tatlı ekşi..allah ne verdiyse yiyorum ya..kendime dur demeyi beceremiyorum bi türlü:kedi:acıkınca karnımdan sesler geliyoo bebiş acıktı deyip veriyom kendimi yemeğe..klava:

alemsin canım ya

:roflol::roflol:inanamıyorum sana ya...süpersiiin..:roflol::roflol::roflol:

Valla şeymacım ben de düşünüyorum 24. haftaya geldik bu yaşama sınırıymış yani doğsa yaşarlar artık gerçi daha doğmasınlar da. ben bir aya akdar doğum çantamı da yapıcam ne olur ne olmaz gerçi sezeryan olmam lazım ama olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…