bebişin eksiklerini almaktan bize sıra gelmiyoki birde biraz iyisini alalım diyince
Aynı haftadayız da canım ben de 17sinde gidicem şeker yğklemesine kaç kilo almışsın?
ayy ne güzel..ne ince bi düşünce..insan özellikle hamilelik döneminde bu tarz süprizlere daha aç oluyoozemuszemus
bizi kavga ettiricen kocalarla güle güle kullan kaça almış canım
Güle güle kullan canım bak babası nasıl düşünüyor sizin mutluluğunuzu ne kadar şanslısın değil mi? Sen de bebişine anlat tanısın babasını ben hep anlatıyorum bak baban bizi buraya götürdü şunu aldı bunu aldı diye değil mi ama hep şikayet mi edicez kocişleri:roflol:
Ay o gümüşlere ben de bayılıyorum.
Güle güle kullan. Uğur getirsin sana.
kaydirigubbakcemile5
canım nasıl tatlıyla aran?hamileliğinde çok tatlı yemedin mi şekerin normal çıktı?ben kendimi frenleyemiyorum tatlı konusunda..hayatımda yemediğim tatlıyı şu 5 ayda yedim yaaa...bu gidişle 90 kiloyla doğuma yuvarlanarak gidiceemklava:
Ben son bir aya kadar bir kilo almıştım ama son ay her hafta bir kilo aldım.delikafadulden
Günde bir saat yürümeme rağmen. Ekmek desen 2 dilim.
Pilav makarna yok.
Günde 3 litere su içiyorum. Gel gör ki bu kiloyu nasıl alıyorum anlamadım.bilmiyorumkismile
Doktor da şaşırdı zaten. Resmen yeme dedi bana.lmaz:
Bebek beslenir sen merak etme dedi.
Aksine tatlıyla hiç aram yok. Haftada bir yersem bir dondurma o kadar.:kedi:
nasıı yaaa??bu saatten sonra biz yemesek de bebek beslenirmi??eyvahedigeldismile
Aynen canım geçen gün eşim parfüm istiyordu ben de gittim aldım ama doğumgünü hediyesi say dedim 3 mayıs doğumgünü de... Artık öyle havadan hediye yok herşey bebişeee:hooray:
gercekten mı yok tatlıyla aran... aaaa ılk defa tatlıyla aram yok dıyen bı erkek bebiş annesı goruyorum:):)
Valla ben habire yiyorum ve çok mutlu oluyor kuzum da oynayıp duruyor valla kilolar da umurumda değil
Yok şekerim. İşte kırk yılda bir geliyor aklıma. Eskiden adet dönemlerime denk gelen zamanlarda istiyor canım.
Onun dışında meyve çok yiyorum belki şeker ihtiyacını ordan gideriyorumdur. Çünkü ben içeceklerime de şeker atmıyorum.
gorusuruz canım...
oyyy kuzum benımmm masallah ona:):) senın bebıs ılk kız torun mu???
Merhaba güzel anneler nasılsınız?
Geçmişi okumadım umarım herkes iyidir.
Biz oğlumla çok iyiyiz.
Pazartesi günü şeker yüklememiz oldu. Ardından ayrıntlı ultrasona girdik.
Kalbine ve ciğerlerine uzun uzun baktı doktorlar. Her şeyimiz çok iyi.
Oğlum 500gr. olmuş. 31cm'de boyu varmış.
Bu arada şeker yüklemesinden sonra aldıkları için ultrasonda zorlandı doktorlarımız.
Oğlum bir dakika durmadı yerinde.
Tam üç kez mola verdik ultrasona. Yorulsun da sakinleşsin diye.:)
Son girişimizde esnedi oğlum. Tam o esnada fotoğrafını çektik. Sonrada parmağını emerek uyumaya başladı.
Allahtan arkasını dönmedi de uyansın diye beklemedik üstüne.
Doktorumuz duruşumuzun çok önemli olduğunu söyledi.
Hani ördek gibi duruyoruz ya doğrusu oymuş.:)
Karnımızı itebildiğimiz kadar ileri itmeliymişiz. Bu ağrıları önlermiş.
Aklıma gelenler bunlar. Hatırladıkça anlatırım artık.
bebeklerın cıcılerı cok guzell bayıldım valla ...ben ankaraya yenı geldım o yuzden pek bılmıyorum nerede uygunu olur cok ıyı fıyatlara guzel seyler almıssınız ...neredn aldıgınızı yazsanız ne kadar faydalı olur...
Canım ya çok geçmiş olsun. Benim de ilk 3 ayım zor geçti, kanamam vardı ve bebeklerin tekinde düşme tehlikesi vardı. Sonrasında bir sorun yaşamadım. Göbeğim çok hızlı büyüyor daha şimdiden 7-8 aylık hamile gibiyim ve zorlanmaya başladım. Sen nasılsın?
Allah sağlıkla doğurmayı nasip etsin inşallah hepimize.
Benim kızlarımın plesantaları da , keseleri de ayrı ama plesanta duvarı bitişikmiş. Yumurta ilk 3 gün içinde 2 ye bölünürse , kese ve plesantaları ayrı ama plesanta duvarları bitişik oluyormuş. Nadir durumlarda çift yumurta ikizlerininde plesantaları bitişik olabiliyormuş. 3-7 gün arası bölünürse tek plesanta içinde iki kese oluşuyormuş. Tabiki hiç farketmez tek yumurtada , çift yumurtada olsalar sadece merak ediyorum ister istemez. Aynı mı yoksa farklımı olacaklar diye.
gercekten mı yok tatlıyla aran... aaaa ılk defa tatlıyla aram yok dıyen bı erkek bebiş annesı goruyorum:):)
kızlar gece ruyamda dogum yaptıgımı gordum hemd 7 aylıkken yapıyodum dogumu... bı uyandım dusunmeye basladım suyum gelse dogum baslasa dıye dusunurken ılk aklıma gelen fotograf makınesı oldu... ya korkuyorum fotograf makınesını almayı unutursam dıye..:):)
kızlar gece ruyamda dogum yaptıgımı gordum hemd 7 aylıkken yapıyodum dogumu... bı uyandım dusunmeye basladım suyum gelse dogum baslasa dıye dusunurken ılk aklıma gelen fotograf makınesı oldu... ya korkuyorum fotograf makınesını almayı unutursam dıye..:):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?