2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba güzel anneler. Şimdi eğitimden geldik yorulduk çok. Nasılsınız bakalım bebişler nasıl?

Ben kaçtım kızlar. Gidip şu saçlarıma bakım yapayım. Kazık gibi oldular oğlum benimle olduğundan beri.
ıyi bakın kendinize ve oğlumun arkadaşlarına.
Hoşça kalın..

neden sezeryan olman lazım canım?şimdiden doktor bişi demedi dimi?

ye tatlım yarasın bosver yaaa...annem hep emzırıken verırısınız dıyo... zaten bı ayaklansın bbeişler ozman mecbur verrısınız o kıloları dıyo... annem cunku 82 ıle dogum yapmıs 4 ay sonra 57ye dusmus... emzırınce verıyosun demıstı bana:)

alemsin canım ya

:roflol::roflol:inanamıyorum sana ya...süpersiiin..:roflol::roflol::roflol:

ayyy kızlar oyle demeyın ya... ben bebk cantasını unutabılırım ama fotograf makınemı aslaaa:):):)kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 cok istıyorum bebişimin dogduktan hemen sonrakı fotolarının çekilmesını..::):):)

aynen bende tatlım aldıklarımı bırıktırıyorum sımdı hurcta.. 6. ayımı doldurayım hemen yıkayıp utuleyıp yerlestırcem... ve nereye gıdersm o canta benımle gelecek bakalım ıns... hersey hazır bulunsun nolur nolmaz:):)

Merhaba güzel anneler. Şimdi eğitimden geldik yorulduk çok. Nasılsınız bakalım bebişler nasıl?

hosgeldın canım... kayınvalıdenle gıtmedın mı kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 nası gectı egıtım ya... neler ogrendınız bugun... sende bıze hocalık yap hadı...

Canım bende ankaradayım ankarayı pek iyi bilmememe rağmen öğrendim nerde ne var.ben bebeişimin eşyalarından bazılarını antares te max diye bi bebek-çocuk mağazası var ordan aldım.çok indirim vardı.sonra 20 li bebetto hastane çıkışını toker mağazasında indirim vardı ordan 75 e aldım.ulustada bebek mağazalrı var çıkrıkçılarmıydı neydi o taraflarda ordada çok uygun mağazalr var.ayrıca yine ulusta konya sokağının oralarda yine mağazalar var.

Ya sorma cnm.ben de aynı dertten muzdaribim şu aralar.yaa fazladan hiç bişey yemiyorum ama hızlı bi şekilde kilo alıyorummm( göbişimde baya bi var.normalde zayıf biriyim.bana hep zayıflar daha çok kilo alır,,karınları daha çabuk çıkar derlerdi doğru galiba..bende yürüyüşe başladım.off offf...

gercekten mı yok tatlıyla aran... aaaa ılk defa tatlıyla aram yok dıyen bı erkek bebiş annesı goruyorum:):)

Canım bende tatlı yemem..öncedende hiç aramazdım şimdide...

gecen gun markette ıslak mendıllere bakıyodum bebk ıcın kıslar prımanın vardı... uzerınde sadece sensıtıve yazıyo yenı dogana uygunmudur....

neden sezeryan olman lazım canım?şimdiden doktor bişi demedi dimi?

Tatlım ben kapkaça uğradım 1 sene önce omurgam 2 yerinden kırıldı ayrıca belim yamuk ve ayrık bir de fıtığım var. 1 sene hamile kalmam bile yasaktı şimdi de doktor hala dolanmama bile hayret ediyor ama maşşalah hiç ağrım yok ama normal doğum sakıncalı belimden dolayı bana. O yüzden epidural de olamıyorum mecbur genel anestezi. Ne yapalım kızım beni hiç üzmedi şimdiye kadar ben de onun için yatarım bıçak altına canım feda kuzuma. Ben 2-3 ay yatmayı bile göze aldım ona hamile kalırken o yüzden fazla alınan kiloymuş çatlakmış hiç umurumda değil doktorum bana hamile bile kalma eğer çocuğun varsa dedi ben de yok dedim o zaman en az 1 sene bekle sonra da çok dikkat et dedi. Yani benim bebişim tüp bebek vs değil uğraşmadım ona sahip olmak için ama çok şeyi göze aldım o yüzden o çok kıymetli:))

gecen gun markette ıslak mendıllere bakıyodum bebk ıcın kıslar prımanın vardı... uzerınde sadece sensıtıve yazıyo yenı dogana uygunmudur....

CAnım ıslak mendillerden olabildiğince uzak durmak lazım. içeriğine bak içeriğinde mehyl ya da ethyl paraben yazıyorsa elini bile sürme. bebeklerin temizlikleri ılık ve su ve pamukla yapılıyor. sonra da direk yıkanıyorlar zaten bu paraben erken ergenlik denen bir hastalığa neden oluyormuş. özellikle kız bebeklerde. dışarıda acil durumda kullanmak içinde unibaby'nin içeriği su ve pamuk olan bir ürünü var. ondan alabilirsin.

Canım ben yenidoğanalr için uni baby miydi neydi onu çok övüyolardı onu biliyorum iyi diye.zaten ilk günler ıslak mendilleri önermiyolarmış.kaynatılıp ılıtılıan suya batırılan pamuk la temizlenmesi sağlıklıymış galiba.bu uni baby de zaten bu işin hazır versiyonuymuş.yani ıslak pamuk gibi bişeymiş galiba.içini görmedim nasıl bişey ama bildiklerim böle benim.ama tabi yinede ıslak mendillerde lazım olcak onunda antialerjik,alkolsüz,parfümsüz bebekler için olanları iyi olur heralde.hem şimdidenmi alcan ıslak mendillerden.erken değilmi..ne bileyim kurumasın..kullanana kadar..

hosgeldın canım... kayınvalıdenle gıtmedın mı kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 nası gectı egıtım ya... neler ogrendınız bugun... sende bıze hocalık yap hadı...

Canım üzenli egzersizerimiz yaptık. Nefes alma tekniklerimizi yaptık. Zaten haftada 3 gün yapııyoruz en az 3 gün. Beslenmeyi öğrendik bu hafta. Egzersiz yapmak normal doğumu da kolaylaştırıyor mesela. hocamız bir krem önerdi çatlaklar için. kullanan diğer arkadaşlar var çok memnunlarmış. Bir de göğüs ucu için bir krem tavsiye etti. bir de güneşe çıkarken leke oluşumunu önlemek amaçlı kullanılacak olan güneş koruyucu kremi. Hepsini aldım gelirken bakalım işe yara inşallah. Gerçi çok şükür daha çatlak falan yok ama inşallah da olmaz...

çok geçmiş olsun canım allah hepimizi korusun

Seyma kız tam sen bendensin aşırı detaycı ve pipirikli yoksa başak burcu musun

yok tatlım yengec burcuyum ama dedıgın gıbı cok detaycı pipirikliyim.. herseyı en ıyısı olsun ısterım... o yuzden cok arastırıyorum:):)

gitmedin mi canım sen kayınvalidenle ?? kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
oofff benim de çok işim var hala bitmedi... karnımda acıktı yiyecek bişey de yok... eve gitme hayalleri kuruyorum...

kızlar söylemesi ayıp dolapta çilek vardı bir kilo biraz önce yarısını yedim yarısınıda koca yesin dedim şimdi onuda yedim:icecream:

neleri önerdiler canım bize de ver isimlerini?

kızlar söylemesi ayıp dolapta çilek vardı bir kilo biraz önce yarısını yedim yarısınıda koca yesin dedim şimdi onuda yedim:icecream:

ben oyle cok sevmezdım cılegı sımdı acayıp sevmeye basladım... ama muzu falan sevmıyorum artık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…