- 16 Ekim 2009
- 14.445
- 8.146
- 448
Valla şeymacım ben de düşünüyorum 24. haftaya geldik bu yaşama sınırıymış yani doğsa yaşarlar artık gerçi daha doğmasınlar da. ben bir aya akdar doğum çantamı da yapıcam ne olur ne olmaz gerçi sezeryan olmam lazım ama olsun
Merhaba güzel anneler. Şimdi eğitimden geldik yorulduk çok. Nasılsınız bakalım bebişler nasıl?
keşke benimde hiiç aram olmasa ya..ben ne bulursam tatlı ekşi..allah ne verdiyse yiyorum ya..kendime dur demeyi beceremiyorum bi türlü:kedi:acıkınca karnımdan sesler geliyoo bebiş acıktı deyip veriyom kendimi yemeğe..klava:
alemsin canım ya
:roflol::roflol:inanamıyorum sana ya...süpersiiin..:roflol::roflol::roflol:
Valla şeymacım ben de düşünüyorum 24. haftaya geldik bu yaşama sınırıymış yani doğsa yaşarlar artık gerçi daha doğmasınlar da. ben bir aya akdar doğum çantamı da yapıcam ne olur ne olmaz gerçi sezeryan olmam lazım ama olsun
Merhaba güzel anneler. Şimdi eğitimden geldik yorulduk çok. Nasılsınız bakalım bebişler nasıl?
bebeklerın cıcılerı cok guzell bayıldım valla ...ben ankaraya yenı geldım o yuzden pek bılmıyorum nerede uygunu olur cok ıyı fıyatlara guzel seyler almıssınız ...neredn aldıgınızı yazsanız ne kadar faydalı olur...
Ben son bir aya kadar bir kilo almıştım ama son ay her hafta bir kilo aldım.delikafadulden
Günde bir saat yürümeme rağmen. Ekmek desen 2 dilim.
Pilav makarna yok.
Günde 3 litere su içiyorum. Gel gör ki bu kiloyu nasıl alıyorum anlamadım.bilmiyorumkismile
Doktor da şaşırdı zaten. Resmen yeme dedi bana.lmaz:
Bebek beslenir sen merak etme dedi.
gercekten mı yok tatlıyla aran... aaaa ılk defa tatlıyla aram yok dıyen bı erkek bebiş annesı goruyorum:):)
neden sezeryan olman lazım canım?şimdiden doktor bişi demedi dimi?
gecen gun markette ıslak mendıllere bakıyodum bebk ıcın kıslar prımanın vardı... uzerınde sadece sensıtıve yazıyo yenı dogana uygunmudur....
gecen gun markette ıslak mendıllere bakıyodum bebk ıcın kıslar prımanın vardı... uzerınde sadece sensıtıve yazıyo yenı dogana uygunmudur....
hosgeldın canım... kayınvalıdenle gıtmedın mı kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 nası gectı egıtım ya... neler ogrendınız bugun... sende bıze hocalık yap hadı...
Tatlım ben kapkaça uğradım 1 sene önce omurgam 2 yerinden kırıldı ayrıca belim yamuk ve ayrık bir de fıtığım var. 1 sene hamile kalmam bile yasaktı şimdi de doktor hala dolanmama bile hayret ediyor ama maşşalah hiç ağrım yok ama normal doğum sakıncalı belimden dolayı bana. O yüzden epidural de olamıyorum mecbur genel anestezi. Ne yapalım kızım beni hiç üzmedi şimdiye kadar ben de onun için yatarım bıçak altına canım feda kuzuma. Ben 2-3 ay yatmayı bile göze aldım ona hamile kalırken o yüzden fazla alınan kiloymuş çatlakmış hiç umurumda değil doktorum bana hamile bile kalma eğer çocuğun varsa dedi ben de yok dedim o zaman en az 1 sene bekle sonra da çok dikkat et dedi. Yani benim bebişim tüp bebek vs değil uğraşmadım ona sahip olmak için ama çok şeyi göze aldım o yüzden o çok kıymetli:))
Seyma kız tam sen bendensin aşırı detaycı ve pipirikli yoksa başak burcu musun
çok geçmiş olsun canım allah hepimizi korusun
Canım üzenli egzersizerimiz yaptık. Nefes alma tekniklerimizi yaptık. Zaten haftada 3 gün yapııyoruz en az 3 gün. Beslenmeyi öğrendik bu hafta. Egzersiz yapmak normal doğumu da kolaylaştırıyor mesela. hocamız bir krem önerdi çatlaklar için. kullanan diğer arkadaşlar var çok memnunlarmış. Bir de göğüs ucu için bir krem tavsiye etti. bir de güneşe çıkarken leke oluşumunu önlemek amaçlı kullanılacak olan güneş koruyucu kremi. Hepsini aldım gelirken bakalım işe yara inşallah. Gerçi çok şükür daha çatlak falan yok ama inşallah da olmaz...
kızlar söylemesi ayıp dolapta çilek vardı bir kilo biraz önce yarısını yedim yarısınıda koca yesin dedim şimdi onuda yedim:icecream:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?