kızlar söylemesi ayıp dolapta çilek vardı bir kilo biraz önce yarısını yedim yarısınıda koca yesin dedim şimdi onuda yedim:icecream:
gitmedin mi canım sen kayınvalidenle ?? kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
oofff benim de çok işim var hala bitmedi... karnımda acıktı yiyecek bişey de yok... eve gitme hayalleri kuruyorum...
kızlar söylemesi ayıp dolapta çilek vardı bir kilo biraz önce yarısını yedim yarısınıda koca yesin dedim şimdi onuda yedim:icecream:
Tatlım ben kapkaça uğradım 1 sene önce omurgam 2 yerinden kırıldı ayrıca belim yamuk ve ayrık bir de fıtığım var. 1 sene hamile kalmam bile yasaktı şimdi de doktor hala dolanmama bile hayret ediyor ama maşşalah hiç ağrım yok ama normal doğum sakıncalı belimden dolayı bana. O yüzden epidural de olamıyorum mecbur genel anestezi. Ne yapalım kızım beni hiç üzmedi şimdiye kadar ben de onun için yatarım bıçak altına canım feda kuzuma. Ben 2-3 ay yatmayı bile göze aldım ona hamile kalırken o yüzden fazla alınan kiloymuş çatlakmış hiç umurumda değil doktorum bana hamile bile kalma eğer çocuğun varsa dedi ben de yok dedim o zaman en az 1 sene bekle sonra da çok dikkat et dedi. Yani benim bebişim tüp bebek vs değil uğraşmadım ona sahip olmak için ama çok şeyi göze aldım o yüzden o çok kıymetli:))
Canım üzenli egzersizerimiz yaptık. Nefes alma tekniklerimizi yaptık. Zaten haftada 3 gün yapııyoruz en az 3 gün. Beslenmeyi öğrendik bu hafta. Egzersiz yapmak normal doğumu da kolaylaştırıyor mesela. hocamız bir krem önerdi çatlaklar için. kullanan diğer arkadaşlar var çok memnunlarmış. Bir de göğüs ucu için bir krem tavsiye etti. bir de güneşe çıkarken leke oluşumunu önlemek amaçlı kullanılacak olan güneş koruyucu kremi. Hepsini aldım gelirken bakalım işe yara inşallah. Gerçi çok şükür daha çatlak falan yok ama inşallah da olmaz...
Canım üzenli egzersizerimiz yaptık. Nefes alma tekniklerimizi yaptık. Zaten haftada 3 gün yapııyoruz en az 3 gün. Beslenmeyi öğrendik bu hafta. Egzersiz yapmak normal doğumu da kolaylaştırıyor mesela. hocamız bir krem önerdi çatlaklar için. kullanan diğer arkadaşlar var çok memnunlarmış. Bir de göğüs ucu için bir krem tavsiye etti. bir de güneşe çıkarken leke oluşumunu önlemek amaçlı kullanılacak olan güneş koruyucu kremi. Hepsini aldım gelirken bakalım işe yara inşallah. Gerçi çok şükür daha çatlak falan yok ama inşallah da olmaz...
canımm benim ya..çok üzüldüm başına gelenler..ama bugünler çok şükür.allah hayırlısıyla bebeğini sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip eder inş..:Saruboceq:
E canım bi de şu kremlerin markalarını yazsann aaaaa...çatlıyoz biz burda demi ama
ya angelnrcn beni accccaaayyiippp güldürdünn yahuuu..kıss hiç gülesim yoktu..geçen bende aynısını yaptımda lülülülülülü
kıyamam sohom benim gel doyırım seni ben minnoşum..
Yok canım gider miyim kaynanamla. Ben kendi eğitimime gittim. Bir de gelirken ne yaptım? İsmek kursları varya, orda arkadaşım çalışıyor benim. Gittim diksiyon dersleri için kaydoldum. Salı ve perşembe günleri de kursa gideceğim artık. Yani kaynanamdan bmümkün olduğunca uzak kalacağım çok şükür =):1hug::icecream:
canlar... canbebenın pratık alt acmaları 12 adet 16 tlymıs nası fıyatı sizce???
Yarasın canım ben de her akşam yiyorum en az10-15 tane pudra şekeriyle. Sonra da yatıp kızımı dinliyorum eşim de elini karnıma koyuyor dün değil evelsi gece 3 tekmesine şahit oldu çok sevindi. Kızım durmuyor dayanamıyor çileğe
pahalıymıs basa bı sıtede 10 tlymıs cunku 12li alt acma:):)
canlar... canbebenın pratık alt acmaları 12 adet 16 tlymıs nası fıyatı sizce???
kendim sorar kendim cevap veririm diosun :)))
pahalıymıs basa bı sıtede 10 tlymıs cunku 12li alt acma:):)
Canım alt açma ne yaa_?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?