2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar söylemesi ayıp dolapta çilek vardı bir kilo biraz önce yarısını yedim yarısınıda koca yesin dedim şimdi onuda yedim:icecream:

Yarasın canım ben de her akşam yiyorum en az10-15 tane pudra şekeriyle. Sonra da yatıp kızımı dinliyorum eşim de elini karnıma koyuyor dün değil evelsi gece 3 tekmesine şahit oldu çok sevindi. Kızım durmuyor dayanamıyor çileğe

gitmedin mi canım sen kayınvalidenle ?? kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
oofff benim de çok işim var hala bitmedi... karnımda acıktı yiyecek bişey de yok... eve gitme hayalleri kuruyorum...

Yok canım gider miyim kaynanamla. Ben kendi eğitimime gittim. Bir de gelirken ne yaptım? İsmek kursları varya, orda arkadaşım çalışıyor benim. Gittim diksiyon dersleri için kaydoldum. Salı ve perşembe günleri de kursa gideceğim artık. Yani kaynanamdan bmümkün olduğunca uzak kalacağım çok şükür =):1hug::icecream:

kızlar söylemesi ayıp dolapta çilek vardı bir kilo biraz önce yarısını yedim yarısınıda koca yesin dedim şimdi onuda yedim:icecream:

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 yarasın canım bişi olmaz... kociş gelirken kendine alsın kaydirigubbakcemile3

canımm benim ya..çok üzüldüm başına gelenler..ama bugünler çok şükür.allah hayırlısıyla bebeğini sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip eder inş..:Saruboceq:

E canım bi de şu kremlerin markalarını yazsann aaaaa...çatlıyoz biz burda demi ama

ya angelnrcn beni accccaaayyiippp güldürdünn yahuuu..kıss hiç gülesim yoktu..geçen bende aynısını yaptımda lülülülülülü

hımmm nelerı tavsıye ettı canı ısımlerını versene bızede... merak ettım sımdı... bende alıp koyayım gogus ucu ıcın kremlerı falan... bıde gunes kremı tabı

canımm benim ya..çok üzüldüm başına gelenler..ama bugünler çok şükür.allah hayırlısıyla bebeğini sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip eder inş..:Saruboceq:

Amin canım herkesin bebeğini koyusun Allah, düşmanımın bile :Saruboceq:

Canım yazıyorum bak,

Tummy Honey Butter-hamilelikte oluşan çatlakları önleyici krem
Nıpple Nurture Butter- emzirme öncesi ve sonrası kullanım için meme başı çatlak kremi
Baby blanket güneş koruyucu losyon SPF45 yüz için

kıyamam sohom benim gel doyırım seni ben minnoşum..

yasık bana yaa... aklımdan neler geçiyor bir bilseniizz mıımmm... :))) süt vardı onu içeyim bari idare edeyim eve gidene kadar... sonra gömülürüm yemeğe?

canım neler önerdiler isimlerini verir misin? biz de onlardan alalım..

ne güzel canım... meşgale çıkmış sana da evde oturmaktan da sıkılmamış olursun :)))

canlar... canbebenın pratık alt acmaları 12 adet 16 tlymıs nası fıyatı sizce???

ayyy akşam bende deniceem..bakalım belki çileğe tepki gösterir bizim ufaklıksositososito

canım doktorun güneş lekeleri için önerdiği kremin ismini öğrenebilirmiyim... Bende beyaz tenli olduğum için endişeleniyorum sonraki haftalarda çil falan olur diye...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…