2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

KUZUM BENİM, MİDEMDEN YUKARI DOĞRU FECİ Bİ YANMA HİSSİ VAR, TEE BOĞAZIMA KADAR ÇIKIYO VALLA.. BASİT GİBİ AMA, ZOR Bİ DURUMDAYIM İNAN
:çok üzgünüm:

şimdi aradım sordum doktora.dediki rennie varsa bi tane ondan alsın rahatlatır.eğer yoksa bir parça ekmek yada muz yesin dedi. hamilelikte olur böyle şeyler çok hızlı yemek yememek lazım falan diyede öğütler verdi doktor amcakaydirigubbakcemile3

Ay şahane yapmışlar filmi yaw. Nasıl beklerim ben Temmuz'u şimdi??

ayyy dur bende bakiim bi fragmanına çok merak ettim.

2 sene civarı çizgi film olarak yayınlandı. 2 senelik bölümü nasıl 2 saate sığdıracaklar merak ettim şimdi.
Çizgi film dediğime bakmayın, dünya çapında ciddi hayran kitlesi var ve hayranlarının pek azı çocuk. Bütün bölümlerini izledim; bir tek son bölümü bu ülkede gösterilmedi nedense. Son bölüme 2-3 bölüm kala başa sardılar, sinir şeyler. klava:

nerden buldun fragmanını yaa ben ulamadımm

Site açılınca "loading" diyor ya, ondan sonra sayfanın ortasında iki pencere var. Sen "watch the new trailer" e tıkla. Sonra bir pencere daha açılacak. Alttan 2. yi seçersin. Trailer 2 olarak. O fragman türkiye'de yayınlanıyor.

ayrıntılı us 15inde diye sevinirken. 16sına verdilerrrrr hemde 16:30 lmaz: neyse oğlumun hayırlı haberlerini alayımda yeterrrrrr

Ben geri geldim kızlar ya benim bugün akıntım var beyaz ama çok rahatsız oldum sizde de oluyor mu

Canım soda İİ gelİyo banada yemekten sonra oluyo soda İİ gelİyyo dene İstersen

AKŞAM EVE GİDİNCE ALİM CANIM YA SAĞOL.zemuszemus

EKMEK YEDİM ACCIK, BAKALIM ETKİSİ OLCAK MI. RENNI BURDA Bİ ARKADAŞTA VAR AMA VERMEK İSTEMEDİ, DOKTORUNA DANIŞ DEDİ. :hulya:

ayrıntılı us 15inde diye sevinirken. 16sına verdilerrrrr hemde 16:30 lmaz: neyse oğlumun hayırlı haberlerini alayımda yeterrrrrr

Olsun canım, bir gün farketmiş, 1 hafta farketmemiş çok şükür.

Ben geri geldim kızlar ya benim bugün akıntım var beyaz ama çok rahatsız oldum sizde de oluyor mu

Hoşgeldin... Bende sürekli akıntı oluyor. Günde 2 kere günlük ped takıyorum. Normal olduğunu söylemişlerdi.

AKŞAM EVE GİDİNCE ALİM CANIM YA SAĞOL.zemuszemus

EKMEK YEDİM ACCIK, BAKALIM ETKİSİ OLCAK MI. RENNI BURDA Bİ ARKADAŞTA VAR AMA VERMEK İSTEMEDİ, DOKTORUNA DANIŞ DEDİ. :hulya:

inşallah işe yarar canım benim ya..geçerse haber et..iiki ilaç almamışsın..ne kadar zararsız olduğunu sööleselerde insan yinede tedirgin oluoo..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…