- 24 Şubat 2010
- 1.615
- 594
- 173
KUZUM BENİM, MİDEMDEN YUKARI DOĞRU FECİ Bİ YANMA HİSSİ VAR, TEE BOĞAZIMA KADAR ÇIKIYO VALLA.. BASİT GİBİ AMA, ZOR Bİ DURUMDAYIM İNAN
:çok üzgünüm:
Ay şahane yapmışlar filmi yaw. Nasıl beklerim ben Temmuz'u şimdi??
sen hangi awatarı diyosun canım ya? ben izledim 3 boyutlu bi avatar ama o gösterime gireli çooook oluyo..
Yok aynı avatar değil bu. Çizgi film avatar; film fragmanlarını izliyorum süper olmuş.
http://www.thelastairbendermovie.com/
İster misiniz ben 23'ünde doğurayım sinemanın ortasında :roflol:
ayyy dur bende bakiim bi fragmanına çok merak ettim.
Yok aynı avatar değil bu. Çizgi film avatar; film fragmanlarını izliyorum süper olmuş.
http://www.thelastairbendermovie.com/
İster misiniz ben 23'ünde doğurayım sinemanın ortasında :roflol:
nerden buldun fragmanını yaa ben ulamadımm
Canım soda İİ gelİyo banada yemekten sonra oluyo soda İİ gelİyyo dene İstersen
şimdi aradım sordum doktora.dediki rennie varsa bi tane ondan alsın rahatlatır.eğer yoksa bir parça ekmek yada muz yesin dedi. hamilelikte olur böyle şeyler çok hızlı yemek yememek lazım falan diyede öğütler verdi doktor amcakaydirigubbakcemile3
ayrıntılı us 15inde diye sevinirken. 16sına verdilerrrrr hemde 16:30lmaz: neyse oğlumun hayırlı haberlerini alayımda yeterrrrrr
Ben geri geldim kızlar ya benim bugün akıntım var beyaz ama çok rahatsız oldum sizde de oluyor mu
AKŞAM EVE GİDİNCE ALİM CANIM YA SAĞOL.zemuszemus
EKMEK YEDİM ACCIK, BAKALIM ETKİSİ OLCAK MI. RENNI BURDA Bİ ARKADAŞTA VAR AMA VERMEK İSTEMEDİ, DOKTORUNA DANIŞ DEDİ. :hulya:
Ben geri geldim kızlar ya benim bugün akıntım var beyaz ama çok rahatsız oldum sizde de oluyor mu
Olsun canım, bir gün farketmiş, 1 hafta farketmemiş çok şükür.
orasıı öyle canımm da işte beklemekk eyvahedigeldismile ama bunanda şükür işin şakasııı
Ama çok rahatsızlık verici bir şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?