benimde göbeğimdeki tüyler çok kalınlaştı rengide koyulaştı hafta sonu dayanamadım ağda yaptım ilk defa.. çok canım yandı ama napiim..öyle bi göbekte çok komik duruyodu..recep iwedik gibi hem büyük hem kıllıı:roflol::roflol:
benimde göbeğimdeki tüyler çok kalınlaştı rengide koyulaştı hafta sonu dayanamadım ağda yaptım ilk defa.. çok canım yandı ama napiim..öyle bi göbekte çok komik duruyodu..recep iwedik gibi hem büyük hem kıllıı:roflol::roflol:
gulayla fıcıl benımde karnımda cıktı normalde sarısınım ama uzunlar komık duruyor.
ben yağ sürmeme bağlıyordum badem yağı tuy cıkartıyoyaaa ama dokulur dediler
Günaydın Ficilcim... biz de sana mutlu bir gün diliyoruz... bişey olacağını sanmıyorum.. sonuçta çok tüy yoktur orada bende geçen gün epilasyon aleti ile almıştım olanları :))
sanırım alcam özellikle detaylıdan önceeee insan bakamıyor yaa hiç yoktuu ne zman geldiler anlamadımmmm:)))
hoşgeldin canım... çok geçmiş olsun en kısa sürede atlatırsın inş...
Ayyy nasıl becerdin ya ben tıpdan anlamıyorum bayıldım canım bayıldım güle güle kullansın ay yakın olsak bana da öğretirdin son ay evdeyklen yapardım kuzuma ayyyy valla maşallah nazar değmesizn