2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

:)))))) aynen yaaaaa

evt gerçekten öölee..ben kaşımı bile aldırırken ölüyom acıdan bide oraları düşünün..

kızlarrrr ılk motıfımı bıtırdım battanıyemın bakınnnn gostereyım:):)

kıl köklerinde iltihabik reaksiyonoluşabilir endişesi ile diye okumuştum biryerde.ama saten çok sert karın ve çok acır eminim.

kızlar ya utuleyıp utuleyıp oylemı eklesem yoksa bıtınce mı hepsını utulesem

Son düzenleme:

gulayla fıcıl benımde karnımda cıktı normalde sarısınım ama uzunlar komık duruyor.
ben yağ sürmeme bağlıyordum badem yağı tuy cıkartıyoyaaa ama dokulur dediler

kıl köklerinde iltihabik reaksiyonoluşabilir endişesi ile diye okumuştum biryerde.ama saten çok sert karın ve çok acır eminim.

yaa küçük küçük yaparsak bişey olmaz herhalde zatennn cansızz o tüylerrrr

Günaydın canım benim bir dahaki randevum mayısın ilk haftası ben de ozaman ondan alırım kesinmiymiş bu tarih???

evet cd sini ve organlarının resimlerini verdiler istemene gerek yok canım herkese veriyorlar :)))

iki gün önce aradım 19 nisanda dönüyo dediler şimdi de arayıp randevu alcam canım :)

bilgi için de teşkkürler tatlım olumunekankayizsmile

Ayyy nasıl becerdin ya ben tıpdan anlamıyorum bayıldım canım bayıldım güle güle kullansın ay yakın olsak bana da öğretirdin son ay evdeyklen yapardım kuzuma ayyyy valla maşallah nazar değmesizn

BU ARDA BUGÜN ÇıSEMı GÖREMEDıM(DEFNE25) DOĞUMMMM GÜNÜNÜÜ KUTLUYORUMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM MELEĞıNLEE KOCA BıR ÖMÜR SENıN OLSUNNNsositososito

herseke tesekkurler fıstıklar... hepsını bıtırıp oyle utuleyeyyım ozman... ortasını nası yaptıgımı nası anlatsam bılmıyorum kı canım hanı gostermem lazım... didemcım ıns ben 2 motıf orup bırlestrıp sana gonderebılırım... sende orersın olmaz mı tatlım

Şeymacımm çoook güzel olmuş eline sağlııkk ayy benim neden yok böle marifetlerim yaa... elimden hiçbişey gelmiyor... mafoldumben

kızlar ben ikitellide çalışıyorumm civil mağazasında indirim varmışş bayağı uygunnn öğlen gidip bakıcam iiiiiinşşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…