tebrik ederim arkadaşım süppeeerrrsiinnalkisalkisalkisalkisalkisalkis
umarım bidaha ağzına sürmessinn:Saruboceq:
kızlar 1 haftayı geçti sigara hiç içmedimmmm
biz geldik ama çok hastayım ben ya sormayın bütün kış hasta olmadım yaz geliyo hasta oldum sinir oldum ya işe geldim mecburen ama öğleden sonra kalamıyıcam gibi malum ilaçta içilmiyor
İşallah canım zaten çok az içiyordum günde bazen 2-3günde 1. Hamile kaldığımdan beri max. günde 3 adet içmiştim ama şimdi kızım kıpırdadıkça içesim gelmiyor içmiycem o büyüsün doğsun sonra ne halim varsa göriyim
Kızlar 1 haftayı geçti sigara hiç içmedimmmm
benimde göbeğimdeki tüyler çok kalınlaştı rengide koyulaştı hafta sonu dayanamadım ağda yaptım ilk defa.. çok canım yandı ama napiim..öyle bi göbekte çok komik duruyodu..recep iwedik gibi hem büyük hem kıllıı:roflol::roflol:
günaydın arkadaşım... saol çok şükür iyiyiz bebeğim de iyidir inş. :))
kızlar yaa ben artık hiç tutamaz oldum tuvaletimi çok fena bir durum Allah korusun yolda uzak bir yerde wc olmayan bir yerde gelecek diye aklım gidiyor... benim mesane dolu olduğunda bebek başlıyor o tarafa doğru vurmaya tutmak mümkün olmuyorrrr...
biz geldik ama çok hastayım ben ya sormayın bütün kış hasta olmadım yaz geliyo hasta oldum sinir oldum ya işe geldim mecburen ama öğleden sonra kalamıyıcam gibi malum ilaçta içilmiyor
günaydın geç oldu biraz ama:))
bütün herkeseeeeeeeeee sevgilermi yolluyorumm sabah yoğunluğuu yazamadımmmbilmiyorumkismile
yaa kızlar bu tüy sorunu bendede varr. sinir oluyorumm napacağımı şaşırdım. birde sizde oldumu bilmemm benimm göbeğimdeki tüyler koyulaştıı hatta hafta sonu ağda yapmayı düşünüyordum göbeğime. zararı olurmu ki:çok üzgünüm:
Kızlar 1 haftayı geçti sigara hiç içmedimmmm
inşallah içmezsin sigara ama aklına getirme ben hamile olduğumu hissettiğim anda bıraktım bundan sonrada içmiyicem ona vericeğim parayı bebeğime bi şey alırım
kızlar bu tüy meselesini nasıl hallediyorsunuz ya ? tüy dökücü krem kullanabilirizmiyiz artık ? ben bebeğe zararlı diye kullanamıyorum bir de artık ağdada yapılmıyormus öyle okumuştum ne yapıcazzz yarasa gibi dolaşmak istemiyıorummmm
masallah canımmm... ohhh ınsallah bıdaha hıc dokunmazsınnn
ayyy benımde var ama dokunmuyorum ben nette okumustum 5. aydan sonra gobektekı kılları almak bebk ıcın zararlıymıs...
canım bende senın gıbı oldum... mesane dolu olunca bebısde vuruyo... zor yetısıyom wcye
gecmıs olsun canım... bu havalar kıstan daha tehlıkelı ınan bı soguk bı sıcak mahvedıyo ınsanı...
canım neden sakıncalıymış o tüyleri alınca ne oluyormuş?
günaydıın güzel bayanlar....hergün geliyorum ancak geçmişi felan okuyorum bugün okumadık işte biz de yazcaz yaaaaa :))
ya arkadaşlar benim dört gündür kahve akıntım oluyo bi hafta önce de yoğun kanamm olmuştu dr arada olur demişti ama yaşayan oldu mu böyle şeyler ??
bi de özlemcim asiye hanım ayın 19 unda geliyor şimdi randevu alcam ben aynı güne detay usg için de alayım diyorum dr nasıl olsa istiycek,,detay usg nin sana cd sini felan verdiler mi sen mi istedin yoksa veriyolr mı direk onu merak ettim opuyorumnanaktan
bu arada herkesi ve de göbüşlerde ki tatlı kuzuları öpüyorum opuyorumnanaktan
artık ağdacıya gitmek şart oldu ben zaten göbeğimin aşağı kısmını göremez oldum sormayın.
geçen dra giderken yapayım dedim makinayla canım çıktı elim uzanmıyo uzanıyo ayağıma kramp giriyo falan felaketti yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?