2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

tebrik ederim arkadaşım süppeeerrrsiinnalkisalkisalkisalkisalkisalkis
umarım bidaha ağzına sürmessinn:Saruboceq:

İşallah canım zaten çok az içiyordum günde bazen 2-3günde 1. Hamile kaldığımdan beri max. günde 3 adet içmiştim ama şimdi kızım kıpırdadıkça içesim gelmiyor içmiycem o büyüsün doğsun sonra ne halim varsa göriyim

biz geldik ama çok hastayım ben ya sormayın bütün kış hasta olmadım yaz geliyo hasta oldum sinir oldum ya işe geldim mecburen ama öğleden sonra kalamıyıcam gibi malum ilaçta içilmiyor

Ay canım geçmiş olsun git dinlen ıhlamur filan iç ilaç içmemeye bak yine de çok fena olursan iç. Bir de ateşine dikkat et yükselirse doğruuu doktora

inşalalh ondan sonrada hiiiiiiiç canın istemess:Saruboceq:

gulayla fıcıl benımde karnımda cıktı normalde sarısınım ama uzunlar komık duruyor.
ben yağ sürmeme bağlıyordum badem yağı tuy cıkartıyoyaaa ama dokulur dediler

inşallah içmezsin sigara ama aklına getirme ben hamile olduğumu hissettiğim anda bıraktım bundan sonrada içmiyicem ona vericeğim parayı bebeğime bi şey alırım

Kızlar 1 haftayı geçti sigara hiç içmedimmmm

masallah canımmm... ohhh ınsallah bıdaha hıc dokunmazsınnn

ayyy benımde var ama dokunmuyorum ben nette okumustum 5. aydan sonra gobektekı kılları almak bebk ıcın zararlıymıs...

canım bende senın gıbı oldum... mesane dolu olunca bebısde vuruyo... zor yetısıyom wcye

biz geldik ama çok hastayım ben ya sormayın bütün kış hasta olmadım yaz geliyo hasta oldum sinir oldum ya işe geldim mecburen ama öğleden sonra kalamıyıcam gibi malum ilaçta içilmiyor

gecmıs olsun canım... bu havalar kıstan daha tehlıkelı ınan bı soguk bı sıcak mahvedıyo ınsanı...

Günaydın Ficilcim... biz de sana mutlu bir gün diliyoruz... bişey olacağını sanmıyorum.. sonuçta çok tüy yoktur orada bende geçen gün epilasyon aleti ile almıştım olanları :))

Kızlar 1 haftayı geçti sigara hiç içmedimmmm

tebrikler canım umarım bir daha ağzına hiç sürmezsiinnn a.s.

hoşgeldin canım... çok geçmiş olsun en kısa sürede atlatırsın inş...

sürekli gittiğim yer taşınıyo o yüzden bu ay gidemedim sir için. pazartesi akşam kendim halledeyim dedim.maymuna döndüm. bikere görünmüyor göbekrten.
eğilemiyorda insan. aynada koydum yinede zorlandım.ben biraz tüylü ve tüyleri kalın biriyim baya zorlandım.jilet kullanamam hiç çıkarken çok sert çıkar ve çok acıtır canımı.
biraz kısalttım biraz makine derken toparlayabildim sadece.tamamen temizlenmesi birinin yardımı ile olur sanırım.

canım neden sakıncalıymış o tüyleri alınca ne oluyormuş?

günaydıın güzel bayanlar....hergün geliyorum ancak geçmişi felan okuyorum bugün okumadık işte biz de yazcaz yaaaaa :))

ya arkadaşlar benim dört gündür kahve akıntım oluyo bi hafta önce de yoğun kanamm olmuştu dr arada olur demişti ama yaşayan oldu mu böyle şeyler ??

bi de özlemcim asiye hanım ayın 19 unda geliyor şimdi randevu alcam ben aynı güne detay usg için de alayım diyorum dr nasıl olsa istiycek,,detay usg nin sana cd sini felan verdiler mi sen mi istedin yoksa veriyolr mı direk onu merak ettim opuyorumnanaktan

bu arada herkesi ve de göbüşlerde ki tatlı kuzuları öpüyorum opuyorumnanaktan

Ben de hamile kalmadan 2 ay önce azalttım 1 paket içerken günde 4-5e düştü sonra ilk 2 ay bıraktım sonra tek tğk başladım yani aaa ben hamilelikte sigara içtim diyemem ama yine de arada bir oldu neyse Allah sağlık versin kızıma annesini affetsin artık alışkanlık zor kızlar

artık ağdacıya gitmek şart oldu ben zaten göbeğimin aşağı kısmını göremez oldum sormayın.
geçen dra giderken yapayım dedim makinayla canım çıktı elim uzanmıyo uzanıyo ayağıma kramp giriyo falan felaketti yani

drlar strese girmektense günde 1-2 sigaraya bi şey demiyorlar ama tabiki zararlı ama şöylede bi şey var dr iç diyorsa onun yarattığı stres belkide daha zaralı bunu ancak içenler anlar illet bi şey bağımlılık bırakmak zor

canım çok geçmiş olsun bende aynı durumdayım çok fena kapmışım bi de on beş gündür yataktayım yani dr istirahat vermişti nerden nasıl oldu anlamıyorum gerçi benimki alerjik bahar gelince hiç bi neden aramıyor bünyem.......napalım bebişlere daha da iyi bakcaz :))

he bi de kuzuları için sigarayı bırakan anneleri tebrik ediyoruz oğluşumnan alkisalkisalkis :CüvCüv:

canım neden sakıncalıymış o tüyleri alınca ne oluyormuş?

canım hatırlamıyorum sımdı nedenını baya oldu okuyalı cunku... 5. aydan sonra gobegınızdekı yuylerı almayın dıyodu... zaten bı denedım acayıp acıdı caım... hamıleyken daha cok acıyomus canınnnn

benim eşim bırakmış ben içiyordum ama ahtım vardı hamile kalınca bırakıcam bi dahada içmiyicem diye kendimi şartlamıştım sanırım o yüzden hiiçç aradım

Günaydın canım benim bir dahaki randevum mayısın ilk haftası ben de ozaman ondan alırım kesinmiymiş bu tarih???

evet cd sini ve organlarının resimlerini verdiler istemene gerek yok canım herkese veriyorlar :)))

o kadar büyüdümü karnın canım ya ne güzeel benim daha karnım yeni yeni çıkmaya başladı hala hamile gibi durmuyorum.karnımı gere gere yürümek istiom bende yyaaaa:sinifsinif:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…