herseke tesekkurler fıstıklar... hepsını bıtırıp oyle utuleyeyyım ozman... ortasını nası yaptıgımı nası anlatsam bılmıyorum kı canım hanı gostermem lazım... didemcım ıns ben 2 motıf orup bırlestrıp sana gonderebılırım... sende orersın olmaz mı tatlım
internet sitesinden bakmıstım cıvılımde cok guzel seyler var evet fıyatı uygunduda dahada uygunsa al derim keske banada yakın olsa
valla 10 milyona takımlar var bakıcam beğenirsem alırımmm. dayanamam zatennn:lepi:
canım al bencede hesaplıysa ben tum 0-3 aylık kıyafetlerını bı magza var 100de 100 pamuk ve cok hesaplı ordan alcam 3-6 ay kıyafetlerını lcw bucuruk falan dusunuyorum... bu arada kızlar bucuruge gıden var mı gecen cumartesı gıttı fıyatlar baya pahalı geldı bana... lcw falan cok daha uygun
canım al bencede hesaplıysa ben tum 0-3 aylık kıyafetlerını bı magza var 100de 100 pamuk ve cok hesaplı ordan alcam 3-6 ay kıyafetlerını lcw bucuruk falan dusunuyorum... bu arada kızlar bucuruge gıden var mı gecen cumartesı gıttı fıyatlar baya pahalı geldı bana... lcw falan cok daha uygun
beğendiklerimi kaçırmam zaten. benimde derdm havuzluhan eminönünde herkes çokk övüyor. orayada gitmek istiyrumm onn için fazla abartma istemiyorumm ama dayanamıcam gdicem öğlenn. bana arkadaşlar almış civilden takım. bayıldım şapkası eldiveni önlüğü alt-üst takım. 11 milyonaaa. şok oldummm. 13 nisanda kampanya bitiyomuşşş
kızlar bende bugun bebek odası almak istıyorduk kımı gorduksek cocuklu tanıdıklardan önermediler cocuk genelde yatmıyormus ben odasında ayrı yatsın istıyordum
bıde 3 yasına geldıklerınde secım yapmaya baslıyorlar baska istıyorlar almadan olmuyo dediler park yatak dusunun falan dıyolar cok kararsız kaldım yaaaa
ama böle sirin bi oda yapıcaktım bebişimeee esimde artık park yatakla yaparsın dıooo ne yapcam bennnnnn
SELAM KIZLAAAR nasılsınız bugün?giremedim sabah beri temizlik yapıyorummaalesef derin temizlik değil ama yaa siz nasıl yapıyorsunuz derin temizliğinizi?koltuk çekme falan...ben çekmedim bugün valla çekemem zaten tek başıma.
KIZLAR BUGÜN BENİM DOĞUM GÜNÜM:lepi:ve içimde acayip bir mutluluk var belki de bebişim içimde ve sağlıklı o yüzden olsa gerek ama hiçbir doğum günümü bu kadar mutlu geçirmedimdelikafaduldenüstelik iş yapıyorum sabahtan beri ama akşama güzel olacak biliyorum.temizlikten sonra bi duşa giriyim sonra saç baş filan bakıym biras kendime :sm_cool:kocişin planı vardır belkim:jeyyar:
Face den yazan arkadaşlarım çooook teşekkürler hepinizi çok seviyorum henüz oraya cevap yazmadım canlar buradan teşekkür ediym dedim öyle sıcak kutlamışsınız ki içim pır pır oldu böyle bana heran herdakika bebişimden bahsedip onunla ilgilenen insanlar olunca hayatımda daha bir mutlu oluyorum...Yaaa düşünüyorumda bebişim yokken içimde ben ne yapıyormuşum yaaa aklım fikrim onda
Neyse ben yine işe döniym elimi çabuk tutmam lazım kendinize ve bebişlere iyi bakınnnhihoyyythihoyyythihoyyyt
SELAM KIZLAAAR nasılsınız bugün?giremedim sabah beri temizlik yapıyorummaalesef derin temizlik değil ama yaa siz nasıl yapıyorsunuz derin temizliğinizi?koltuk çekme falan...ben çekmedim bugün valla çekemem zaten tek başıma.
KIZLAR BUGÜN BENİM DOĞUM GÜNÜM:lepi:ve içimde acayip bir mutluluk var belki de bebişim içimde ve sağlıklı o yüzden olsa gerek ama hiçbir doğum günümü bu kadar mutlu geçirmedimdelikafaduldenüstelik iş yapıyorum sabahtan beri ama akşama güzel olacak biliyorum.temizlikten sonra bi duşa giriyim sonra saç baş filan bakıym biras kendime :sm_cool:kocişin planı vardır belkim:jeyyar:
Face den yazan arkadaşlarım çooook teşekkürler hepinizi çok seviyorum henüz oraya cevap yazmadım canlar buradan teşekkür ediym dedim öyle sıcak kutlamışsınız ki içim pır pır oldu böyle bana heran herdakika bebişimden bahsedip onunla ilgilenen insanlar olunca hayatımda daha bir mutlu oluyorum...Yaaa düşünüyorumda bebişim yokken içimde ben ne yapıyormuşum yaaa aklım fikrim onda
Neyse ben yine işe döniym elimi çabuk tutmam lazım kendinize ve bebişlere iyi bakınnnhihoyyythihoyyythihoyyyt
Merhaba arkadaşlar..inşallah bebişleriniz ve sizler iyisinizdir..
Bende senin gibi canım aynı şeyleri duymuştum.sakın ahşap mobilya yani yatak filan almayın dediler.çocuklar az bişey büyüdüklerinde beğenmiyolar yatmıyolar boşuna masraf yapmayın.park yatak gibi bişey alın yatabildiği kadar yatsın.ondan sonra odayı ayarlarsınız dediler.herkes bunu söylüyo valla.bende odada değişiklik yapmıcam zaten çok fazla.sadece boyatıcam temiz olsun diye.dolap filan var zaten.perdede uygun.park yatağıda artık yanımızdan ayırınca odasına,yerine koyarız.bi kaç senede öyle yatarsa zaten yeter bize..şimdiki çocuklar fena herşeyide biliyolar,istiyolar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?