2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

çok sevındım canım... ohhh cok sukur... bebişin kıyafetlerını ekle bızde bakalım ıns...

çok sağol canımmmm. ee sneinde gözünaydınnnnn

teşekkür ederimmm canımmmm.

çok sevındım canım... ohhh cok sukur... bebişin kıyafetlerını ekle bızde bakalım ıns...

sağol canım benim . inş eklemeye çalışırımmm

herkesi çok öpüyorum iyi haftasonlarıııııısositososito

Selam kızlar ben geldim. Dün vaktim olmadığı için giremedim nete. Hastanede işim uzun sürdü.

Ayrıntılı usg iyi çıktı Allah'a şükür. Yalnız doktorum nedense yorumlamadı. Çok güzel deyip geçti. Sonuçları yazmadan daha önce ayrıntılı usg'ye girmiş arkadaşlara bir sorum vardı: Bu "AC" birimi tam olarak neyi ifade ediyor?

ohhh masallah canım... cok sevındım iyi çıkmasına... canım AC karın cevresını gosterıyo

Sağol canım, iyisindir inşallah?
Hain doktor bişi demedi ki:

canım doktorlar hep boyle nedense... agızlarından zor cıkıyo kelıme... hele ayrıntılıda bakan benım doktorum tek kelıme etmedi bizimle:):) ama ben hep ugs kagıdındaı degerlerı netten arastırıyıp ogrenıyorum..:):)

canım iyi cıkmasına sevındım

ac karın cevresı diye bılıyorum
fl uyluk
hc bascevresi
bpd sakaklar arası umarım yardımcı olmusumdur ama ölçümler tam net cıkmaya bılıyor doktor hafıf kaydırma yapabilir oyuzden geriden gelen bişi varsa kafana takma

Teşekkkür ederim canım... İyi haftasonları sana...

Değerlerimi yazayım:

BPD: 23HF 3GÜN
FL: 23HF
HC: 23HF
AC: 24HF 5GÜN

Fetal Ağırlık: 630 gr
Grade:1
Amnion Sıvı Miktarı: Normal

....

Gerisi organarla ilgili, onlar da normal görünüyor.

Maşallah tombik bebeğime...

Şeyma çok yardımcı oldun, canım arkadaşım çok teşekkür ederim :asigim: :asigim:

maşşallah canım nazar degmesin anladıgım kadarıyla gayet güzel bebişinin degerleri bende ayın 21 inde giriyorum ayrıntılıya inşallah benimkide güzel cıkar

masallah bebişinede sanada tatlışımmm:):) rica derım ne demek:):)Şeniz Şeniz :asigim:

bugün iki farklı arkadasım dogum yaptı ikisinide gördüm ya süper bişeyler cok sekerlr yeni dogmus olunca biraz elleri yüzleri falan şişmiş oluyor ama ya allahım mucizevi bişey ya anlatamam cok manyak bişey.darısı hepimizin basına ya görseniz nasılda emiyorlar anlatamam..

hayırlı uğurlu olsunlar. rabbim hayırlısıyla bizede nasip eder inşaallahhihoyyyt

selam kızlar
nasılsınız? annem geldi benimde bugün
eşim nöbette
zeynep ıuyansın biraz dolaşmaya çıkıcaz
sonra pazara falan uğrıycaz evimde baya toparlanacak bişeyler var
boş bi odam vardı kullnmadığımız ardiye olarak kullnadığımız orayı düzelttik biraz dün eşimle yapılacak baya iş var
kaynana gelince zeyneple kalmasın orda yatsın diye ayarlamak istedim valla
çenem düştü yine

iyi pazarlar kızlar herkes gezmede belli kimseler yok benim kociş calışıyor biz kızımla evdeyiz diger kızımda hareket etmiyo bugün pek yorgun heralde :)

maşşallah canım nazar degmesin anladıgım kadarıyla gayet güzel bebişinin degerleri bende ayın 21 inde giriyorum ayrıntılıya inşallah benimkide güzel cıkar

Çok teşekkür ederim canımcım; Tombiş bir bebeğim varmış :asigim: , sağolsun Şeymacım çok yardımcı oldu olumunekankayizsmile
Çok fazla bir zaman kalmamış ayın 21'ine. Senin değerlerin de çok güzel çıkacak eminim... zemuszemus

masallah bebişinede sanada tatlışımmm:):) rica derım ne demek:):)Şeniz Şeniz :asigim:

:asigim: olumunekankayizsmile :asigim:

Kimsecikler yok muu? Havalar güzel, herkes gezmelere gitmiş anlaşılan...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…