selam kızlarrrr merak eden herkese çok teşekkür ederim. gittim akşam doktora çok şükür korkulacak bişey yokmuş sanırım ufak bir kaçırma olayıohaoldumsmile amann çok şükürrrrrr cuma günü detaylı var zaten inş ordanda güzel sonuçlar alırım. doktorda saatimi beklerken bir kız geldi 12 haftalıkmış bebeği kolunda serum doktora gelmiş hastanedeymiş tehlikesi varmış. insan onunda görünce kendine kızıyor çok pimpirikliyim diye. ama Allahtan iyimiş odaa korkulacak bişey yokmuş. o sevinçle öğlen gideceğim bebiş alışverişine akşam eşimle gittik bir iki parça bişey aldık ay bir tanede converse aldım oğluma rabbim sağlıkla giydirmeyi nasip etsinnnherkese öptümmmmmmmmmmmmmmmmmmmolumunekankayizsmile
çok sağol canımmmm. ee sneinde gözünaydınnnnnÇok sevindim canımmmm. Hepimiz senin gibi pimpirikliyiz zaten. Annelik böyle bişey herhalde. kaydirigubbakcemile3 :CüvCüv: Benim de bi arkadaşım hamile 9-10 haftalık, ona da sürekli serum takılıyo.Hiç bişey yiyemiyomuş. Bende ilk zamanlar çok kusuyodum ama serum takılıcak kadar fena olmadım hiç. Hayırlı olsun bebişinin kıyafetleri, resimlerini eklersen bakarız cicişlere. opuyorumnanaktan
Sabaha da annemler geliyo, çoooook mutluyum bu arada. hihoyyyt hihoyyyt opuyorumnanaktan
teşekkür ederimmm canımmmm.Herkese günaydınlar,
Ficilcim iyi olmana sevindim canım zaten ben demiştim sana:)
Biz de iyiyiz çok şükür babamız gelicek işallah bu akşam. Ben de işteyim 1 gibi çıkıp eve gidicem sonra da anneme:)
Çok öptüm sizleri kimse yok sanırım iyi haftasonları dilerim
çok sevındım canım... ohhh cok sukur... bebişin kıyafetlerını ekle bızde bakalım ıns...
Selam kızlar ben geldim. Dün vaktim olmadığı için giremedim nete. Hastanede işim uzun sürdü.
Ayrıntılı usg iyi çıktı Allah'a şükür. Yalnız doktorum nedense yorumlamadı. Çok güzel deyip geçti. Sonuçları yazmadan daha önce ayrıntılı usg'ye girmiş arkadaşlara bir sorum vardı: Bu "AC" birimi tam olarak neyi ifade ediyor?
ohhh masallah canım... cok sevındım iyi çıkmasına... canım AC karın cevresını gosterıyo
Sağol canım, iyisindir inşallah?
Hain doktor bişi demedi ki:
Selam kızlar ben geldim. Dün vaktim olmadığı için giremedim nete. Hastanede işim uzun sürdü.
Ayrıntılı usg iyi çıktı Allah'a şükür. Yalnız doktorum nedense yorumlamadı. Çok güzel deyip geçti. Sonuçları yazmadan daha önce ayrıntılı usg'ye girmiş arkadaşlara bir sorum vardı: Bu "AC" birimi tam olarak neyi ifade ediyor?
canım iyi cıkmasına sevındım
ac karın cevresı diye bılıyorum
fl uyluk
hc bascevresi
bpd sakaklar arası umarım yardımcı olmusumdur ama ölçümler tam net cıkmaya bılıyor doktor hafıf kaydırma yapabilir oyuzden geriden gelen bişi varsa kafana takma
Değerlerimi yazayım:
BPD: 23HF 3GÜN
FL: 23HF
HC: 23HF
AC: 24HF 5GÜN
Fetal Ağırlık: 630 gr
Grade:1
Amnion Sıvı Miktarı: Normal
....
Gerisi organarla ilgili, onlar da normal görünüyor.
Maşallah tombik bebeğime...
Şeyma çok yardımcı oldun, canım arkadaşım çok teşekkür ederim :asigim: :asigim:
Değerlerimi yazayım:
BPD: 23HF 3GÜN
FL: 23HF
HC: 23HF
AC: 24HF 5GÜN
Fetal Ağırlık: 630 gr
Grade:1
Amnion Sıvı Miktarı: Normal
....
Gerisi organarla ilgili, onlar da normal görünüyor.
Maşallah tombik bebeğime...
Şeyma çok yardımcı oldun, canım arkadaşım çok teşekkür ederim :asigim: :asigim:
hayırlı uğurlu olsunlar. rabbim hayırlısıyla bizede nasip eder inşaallahhihoyyytbugün iki farklı arkadasım dogum yaptı ikisinide gördüm ya süper bişeyler cok sekerlr yeni dogmus olunca biraz elleri yüzleri falan şişmiş oluyor ama ya allahım mucizevi bişey ya anlatamam cok manyak bişey.darısı hepimizin basına ya görseniz nasılda emiyorlar anlatamam..
maşşallah canım nazar degmesin anladıgım kadarıyla gayet güzel bebişinin degerleri bende ayın 21 inde giriyorum ayrıntılıya inşallah benimkide güzel cıkar
masallah bebişinede sanada tatlışımmm:):) rica derım ne demek:):)Şeniz Şeniz :asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?