2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

merak etme :teytey:bende bizimkine yaklasık 2-3 günden beri söylüyorum benim eşim balıkçı hemen hemen her gece balıga cıkıyo bu aksam cıkmayacakmış diye söyledi :)))))))))

merak etme :teytey:bende bizimkine yaklasık 2-3 günden beri söylüyorum benim eşim balıkçı hemen hemen her gece balıga cıkıyo bu aksam cıkmayacakmış diye söyledi :)))))))))

Heeeeeeeee anladıımmm cnm :)) valla bizimki balığada çıksa yine aklına gelmez bende öle diyeyim sana :roflol: kaydirigubbakcemile3

herkese iyi akşamlar diliyorum.güzel hafta sonları diliyorumm.kendinize ve meleklerinize iyi bakınnn..

ÖFF BEN DARLANDIM YıNE ÇIKMAK ıSTıYORUM ŞURALARDAN, sıkıldım, birazda moralim bozuk,kayınpederim araba alıcaktı bana ama istediğim arabayı almıycak galiba, nolur şımarıklık demeyin kızlar, onla ilgisi yok, aile içi bi durum dolayısı ile eşitsizliklere kızıyorum, olmazsa tamam ama varda bize mi yok

ah benimki bana oyuncak araba alsa razıyım :))))))))

canım hiiç merak etme... herkes seni çok ama çok iyi anlıyor... herkesin ailesinde var bunlar...

bende bazen kendimi salak hissediyorum çalışıp para kazandığım için... tabi böyle hissetiriyorlar bildiğin gibi...

o yüzden herkesi bilemem ama ben seni çok ama çok iyi anlıyorum:))

ben de çıkıyorumm kızlar diyeceğim ama bebeğimm bir tek senle ben kalmışız...

iyi bir hafta sonu dilerim size.. eşinle bebeğinle :))) tabiii herkese de mutlu huzurlu ve en önemlisi sağlıklı bir hafta sonu geçirir inş. herkes... çok öptümm...

sendeki o his bendede oluyo arada merak etme :))) yalnız değilsin

inşallah canım bu haftasonu bebeğinle unutamayacagın kadar güzel bir hafta olur

merhaba güzel anneler evde olmadığımdan uğrayamıyorum bu aralar hep gezmedeyim umarım hepiniz iyisinizdir kocaman öpüldünüz :)

Merhaba kızlar biz geldik yorulduk temizlik felan yaptık mevlüt şekeri için patikler yapmaya başladık ve molfixten numune istemiştim onu yollamışlar 1 tane insan 2-3 tane yollar (cimriler :)).Öyle yani çopk iyiyiz sizler nasılsınız...

umarım önemli birşey yoktur

aY O ZAMAN SAKIN PANİKLEME tatlım benden de geliyor öyle hadi git bakalım

selam kızlarrrr merak eden herkese çok teşekkür ederim. gittim akşam doktora çok şükür korkulacak bişey yokmuş sanırım ufak bir kaçırma olayıohaoldumsmile amann çok şükürrrrrr cuma günü detaylı var zaten inş ordanda güzel sonuçlar alırım. doktorda saatimi beklerken bir kız geldi 12 haftalıkmış bebeği kolunda serum doktora gelmiş hastanedeymiş tehlikesi varmış. insan onunda görünce kendine kızıyor çok pimpirikliyim diye. ama Allahtan iyimiş odaa korkulacak bişey yokmuş. o sevinçle öğlen gideceğim bebiş alışverişine akşam eşimle gittik bir iki parça bişey aldık ay bir tanede converse aldım oğluma rabbim sağlıkla giydirmeyi nasip etsinnnherkese öptümmmmmmmmmmmmmmmmmmmolumunekankayizsmile

Çok sevindim canımmmm. Hepimiz senin gibi pimpirikliyiz zaten. Annelik böyle bişey herhalde. kaydirigubbakcemile3 :CüvCüv: Benim de bi arkadaşım hamile 9-10 haftalık, ona da sürekli serum takılıyo.Hiç bişey yiyemiyomuş. Bende ilk zamanlar çok kusuyodum ama serum takılıcak kadar fena olmadım hiç. Hayırlı olsun bebişinin kıyafetleri, resimlerini eklersen bakarız cicişlere. opuyorumnanaktan

Sabaha da annemler geliyo, çoooook mutluyum bu arada. hihoyyyt hihoyyyt opuyorumnanaktan

saolun gerçekten, bende ailenin enayisiyim maalesef,neyse Allah sağlık versin ne diyim ki

Herkese günaydınlar,

Ficilcim iyi olmana sevindim canım zaten ben demiştim sana:)
Biz de iyiyiz çok şükür babamız gelicek işallah bu akşam. Ben de işteyim 1 gibi çıkıp eve gidicem sonra da anneme:)

Çok öptüm sizleri kimse yok sanırım iyi haftasonları dilerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…