- 24 Şubat 2010
- 1.615
- 594
- 173
Ay kocişin ne güzel düşünüyo böle şeyleri.benimki hayatta anlamazda, öle söylemezde :))
Genelde herşeyi ben düşünür ben sölerim böle böle yapalım diye..ay çok şaşırdım şimdiii boshayallersmile
merak etme :teytey:bende bizimkine yaklasık 2-3 günden beri söylüyorum benim eşim balıkçı hemen hemen her gece balıga cıkıyo bu aksam cıkmayacakmış diye söyledi :)))))))))
yok canım ya yontana kadar canım cıktı bu kadar yontuldu diyelim
kızlar yedı kocalı hurmuzu ızleyen var mı?
herkese iyi akşamlar diliyorum.güzel hafta sonları diliyorumm.kendinize ve meleklerinize iyi bakınnn..
ÖFF BEN DARLANDIM YİNE ÇIKMAK İSTİYORUM ŞURALARDAN, sıkıldım, birazda moralim bozuk,kayınpederim araba alıcaktı bana ama istediğim arabayı almıycak galiba, nolur şımarıklık demeyin kızlar, onla ilgisi yok, aile içi bi durum dolayısı ile eşitsizliklere kızıyorum, olmazsa tamam ama varda bize mi yok
ÖFF BEN DARLANDIM YİNE ÇIKMAK İSTİYORUM ŞURALARDAN, sıkıldım, birazda moralim bozuk,kayınpederim araba alıcaktı bana ama istediğim arabayı almıycak galiba, nolur şımarıklık demeyin kızlar, onla ilgisi yok, aile içi bi durum dolayısı ile eşitsizliklere kızıyorum, olmazsa tamam ama varda bize mi yok
canım hiiç merak etme... herkes seni çok ama çok iyi anlıyor... herkesin ailesinde var bunlar...
bende bazen kendimi salak hissediyorum çalışıp para kazandığım için... tabi böyle hissetiriyorlar bildiğin gibi...
o yüzden herkesi bilemem ama ben seni çok ama çok iyi anlıyorum:))
ben de çıkıyorumm kızlar diyeceğim ama bebeğimm bir tek senle ben kalmışız...
iyi bir hafta sonu dilerim size.. eşinle bebeğinle :))) tabiii herkese de mutlu huzurlu ve en önemlisi sağlıklı bir hafta sonu geçirir inş. herkes... çok öptümm...
inşallah canım bu haftasonu bebeğinle unutamayacagın kadar güzel bir hafta olur
umarım önemli birşey yoktur
aY O ZAMAN SAKIN PANİKLEME tatlım benden de geliyor öyle hadi git bakalım
Bu arada çiğdem arkadaşım doğum günün kutlu olsun :)) bebişinle eşinle çok güzel mutlu ve sağlıklı bir yaş dilerim sana..
Ficil umarım önemli bişey değildir..hamişlerde bu aylardan itibaren azcık idrar kaçırma olayları oluyomuş cnm.belki seninkide öle dir..hemen stres yapma ama tabiiki yinede dr una görün cnm..
fahrıyecım ıns onemlı bısey degıldır gıt gel bızıde habersız bırakma ıns...
sidemcım hayırlı olsun bebsıın cıcılerı... ıns fotolarını eklede bızde gorelım bebısın cıcışlerını
Selam kızlar biz geldikkkkk . hihoyyyt Kızımız 385 gr olmuş . Bu defa ultrasonda 20+5 çıktık. Sata göre 2 gün falan fazla sanırım. Ağzını açıp kapatıyodu sürekli. Doktor bi bana bi eşime baktı , sonrada kafası annesine benziyo, yuvarlak dedi. hihoyyyt kaydirigubbakcemile3 1 kilo almışım bu arada.Yani toplamda 2,5 kilo almış oldum. 20 gün sonraya randevu verdi. Başı aşağıda ,ayakları yukarıdaymış, yukardan vuruyodu sürekli , bende kafa atıyo sanıyodum , meğer tekmeymiş. Kafası diye ayaklarını seviyomuşum meğerse. :roflol: :roflol:
Bu arada Şeyma'cım battaniyeye bayıldım. Bende tığdan hiç anlamam, ne kadar güzel yapıyosunnnn. Keşke yakın olsak bana da öğretsen. . Fahriye'cim geçmiş olsun sanada, hayırlı haberlerle gel inşallah. Defne'cim doğum günün kutlu olsun.Nice yıllara canımmm.
selam kızlarrrr merak eden herkese çok teşekkür ederim. gittim akşam doktora çok şükür korkulacak bişey yokmuş sanırım ufak bir kaçırma olayıohaoldumsmile amann çok şükürrrrrr cuma günü detaylı var zaten inş ordanda güzel sonuçlar alırım. doktorda saatimi beklerken bir kız geldi 12 haftalıkmış bebeği kolunda serum doktora gelmiş hastanedeymiş tehlikesi varmış. insan onunda görünce kendine kızıyor çok pimpirikliyim diye. ama Allahtan iyimiş odaa korkulacak bişey yokmuş. o sevinçle öğlen gideceğim bebiş alışverişine akşam eşimle gittik bir iki parça bişey aldık ay bir tanede converse aldım oğluma rabbim sağlıkla giydirmeyi nasip etsinnnherkese öptümmmmmmmmmmmmmmmmmmmolumunekankayizsmile
canım hiiç merak etme... herkes seni çok ama çok iyi anlıyor... herkesin ailesinde var bunlar...
bende bazen kendimi salak hissediyorum çalışıp para kazandığım için... tabi böyle hissetiriyorlar bildiğin gibi...
o yüzden herkesi bilemem ama ben seni çok ama çok iyi anlıyorum:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?