2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

herkeze kocaman gunaydınnn... ınsallah hepımız ıcın cok guzel bır hafta olur:)

daha kimsecikler gelmemiş.... kızlar göbüşümün fotosunu koydummm:).:::::::::::::::::::)

günaydın canlarr
hepinize süpper bi hafta dilerim
sağlıklı mutlu huzurlu geçer inşallah
nasılsınız bakalımm

günaydıııııııııııııın......

naber şekerler henüz 3+1 iz :))millet daha uyanmamış:)

şeymecım çok tatlısınız,maşallah maşaallah opuyorumnanaktan

iyiyim cqanım
yarın kontrolüm var
heycan dorukta:))
bide aşı olcam sabahtan:)

sen nasılsın canımmbayanssulusmile

ayyy ne guzelll yarın kuzucugu gorcen ha... ınsallah cınsıytınız kesınleşir...:) bugun mu olcan aşıyı yarın sabah mı... şimdiden gecmıs olsun tatlım...:) bende ıyıyım cok sukur ıste aynı bıldıgın gıbı göbüş buyutuyoz:):) nası hareketleını hıssedıyomusun artık bebişin:):)

günaydıııııııııııııın......

naber şekerler henüz 3+1 iz :))millet daha uyanmamış:)

şeymecım çok tatlısınız,maşallah maşaallah opuyorumnanaktan

gunaydın datlısım...
teşekkurler bu arada baya kocaman olduk artık kaburga kemıklerımı zorluyo ınan... nası agrıtıyo:):)
sen nasılsın bu arada... kanama durdumu tamamen

Kızlar hepinize kucak dolusu günaydın,

Nasılsınız bakalım? Dün ygs sınavına girdik oğluşumla. Gayte güzel geçti ama bir zehirlenme yaşadım. Şimdi iyiym şükürler oslun. Bebeğim de çok iyi maşallah. Bakkaldan süt almıştım tarihine yanlış bakmışım meğer 3.ayda btmiş kullanımı. Allahtan eşim farketti. Gerçi farkedene kadar 4-5 yudum içtim. Sabahtan akşama kadar hep istifra ettim ettim yoğurt yedim. Doktor bir sorun yok dedi çok içmediğim ve istifra ettiğim için sorun teşkil etmemiş.

gunaydın datlısım...
teşekkurler bu arada baya kocaman olduk artık kaburga kemıklerımı zorluyo ınan... nası agrıtıyo:):)
sen nasılsın bu arada... kanama durdumu tamamen

şu an tamamen durdu canım ama geçen haftada böle tam kesilmişti sekiz on gün sona tekrarladı..........neyse inş. bi daha olmaz yaa çok stres oluyorum oğluma bişi olcak diye yoksa ne olursa olsun artık kendimi önemsemiyorum yavruma bişi olmasın da :Saruboceq:öyle işte.....

ya tek sorunum evde yatmak zorundayım umarım bu durum doğuma kadar sürmez,bende çıkıp alışveriş yapmak istiyorum yavrum için :çok üzgünüm:

GÜNAYDIIIIIIIIIIIINNNNNNN

gunaydınnnn canım nasılsın?

gecmıs olsun tatlım Allah korumus... tadı falan bozulmmaıs mı sutun canım... bizim burlardada boyle... ama alıstım artık herseyın tarıhıne bakıp almaya... tekrar gecmıs olsun canım... şimdi nasılsın pekı

GÜNAYDIIIIIIIIIIIINNNNNNN

günaydın canım :))hoşgeldiiiiiiiiiin opuyorumnanaktan

Kızlar hepinize kucak dolusu günaydın,

Nasılsınız bakalım? Dün ygs sınavına girdik oğluşumla. Gayte güzel geçti ama bir zehirlenme yaşadım. Şimdi iyiym şükürler oslun. Bebeğim de çok iyi maşallah. Bakkaldan süt almıştım tarihine yanlış bakmışım meğer 3.ayda btmiş kullanımı. Allahtan eşim farketti. Gerçi farkedene kadar 4-5 yudum içtim. Sabahtan akşama kadar hep istifra ettim ettim yoğurt yedim. Doktor bir sorun yok dedi çok içmediğim ve istifra ettiğim için sorun teşkil etmemiş.

ayy canım benim çok şükür ki erken farketmişsiniz çok geçmiş olsun.......öpüyorum sizi opuyorumnanaktan sınav nasıl geçti bakalım hedefin nedir annecik :1hug:

Saolun canlarım ya. tarihine baktım ama 2010 gördüm diye başına dikkat etmedim meğer martta bitmiş. Tadı da kötü dğeildi. bir de karnım açtı çok farketmedim hiç. Şimdi iyiyim çok şükür sadece midem bulanıyr biraz da halsizim. doktor normal dedi o kadar istifradan sonra. ne güzel unutmuştum istifra etmeyi ya.. neyse bebeğim iyi çok şükür. bende kocaman öpüyorum sizi muckkkk

resmimizi koyacaktık bilg kitlendi. şimdi koyacağım bakalım..

Günaydın kıslar.. dmtumt84, a_seyma, yasemeen, ficil :)))

Hepinize mutlu süper çook sağlıklı bir hafta dilerim... Demetcim geçmiş olsun ucuz atlatmışsınız.. aman diyeyim canım böle şeyler ihmale gelmez...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…