2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ya kızlar dönencelere bakıyorum ne kadar pahalı 100 filan diyorlar

ay sorma bende istiyorum ama cok pahalı ya birde masal kitabı bakıyorum güzel bişiy bulamadım bildiğiniz bişiy varmı kızıma hergün masal okuyayım diyorum :)))))):CüvCüv:

selamm kızlaarr... ben işlerime biraz ara verdim nasılsa bitmeyecek boşuna kendimi yormayayım bari... yorunca nasılsa değer vermiyorlar kendi sıkıntımla kalıyorum nasılsa... hiç gerek yok...

maşallah ne çok kaynatmışsınız... sayfalar oku oku bitmiyor :)))

şeymacım çok güzel oluyor valla çok özeniyorum sana :)

Kızlar hani yatağının üstüne takılıyor ya şarkılar söyleyip dönüyor bebek sakinleşiyor gelişimi için de iyiymiş. Bu arada ben de hiç masal kitabı bilmiyorummm

tesekkurler teyzelerı... valla sınır hıc ıyı bısey degılmıs sabhtan berı sakın duran cocugum sımdı tekmelmeye basladı ben gıdıyım yavastan yemegımı koyayım... :):)

Kızlar toplantı varmış ben ona çıkıyorum uğrayabilirsem çıkmadan uğrarım yoksa yarın sabahtan görüşürüz hepinizi öptüm

yine akşam oldu herkes gitti
ben de cok heyecanlandım simdi kocam aradı akşama kızımızın odasını boşaltalım dedi orada ütü masası süpürge yüklük filan vardı şimdi boşaltıyoruz haftaya da kısmetse pembeye boyuyoruz ondan sonraki haftada kızımın mobilyaları gelecek kısmetse

Ay kocişin ne güzel düşünüyo böle şeyleri.benimki hayatta anlamazda, öle söylemezde :))
Genelde herşeyi ben düşünür ben sölerim böle böle yapalım diye..ay çok şaşırdım şimdiii boshayallersmile

ohhh masallah ya kıslar odalarınız gelınce yerletırıp mobılyaları hemen resım ekleyın olur mu hem bızede fıkır olsun:):) ınsallah guzel gunler gorsun bebısler eşyalarıyla

benımde oyle tatlım... ben alıyorum herseyı Allaha cok sukur artık almayalım falan demıyo:):)

benımde oyle tatlım... ben alıyorum herseyı Allaha cok sukur artık almayalım falan demıyo:):)[/QUOTE]

Yok yok benimkide hayatta öle şeylerde demez düşünmezde,zaten eli açık bonkördür iyi niyetlidir.ama evle ilgili şeyleride pek bilmez :)) ben mesela bebişe aldığım şeyleri akşama ona gösteririm çok beğenir gülümser o kadar.daha ne alıncak ne yapılcak filan haberi yok bilmez yani..banada karışmaz..:smiley-cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…