2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

cnm emzikte nuk için iyi diyorlar diye duydum ben.
onun içinde nuk un 0-3 ay yenidoğan emziğini aldım şimdilik sadece 1 tane bakalım emceğide belli değil zaten ama her ihtimale karşın bulundurulmalı yine de.

hımm tamam canım bende oyle bıtane alayım koyayım dedıgın gıbı emıp emmıyecegıde bellı dgıl.. nuk adı oylemı???

hoşbulduk cnm yaa zaten bebişimin kilosu az geliyodu bana iyice kafam karıştı bu kilo meselesiyle
bende geçen ay hiç kilo almamışım acaba bebişimde iyi beslenemiyo diye düşündüm bende

yok canım merak etme bence kılosuda yerınde gıbı yanı... ama ınan doktoun olcum yaparken bır cm kaydırması bıle herseyı degıstrııyo... doktorun saglıklı dedıkten sonra... bebişler beslencek bısıler buluyolar merak etme sen... haftasına gore normal bence kılosu

Kıslar merhabalarnegÜzel , resİmler modeller , geÇ kalmıŞım ben yaaaaa , geÇmİŞİ okudumda

hosgeldın canımm

canım kiloya fazla takılmayın önemli olan gelişimi bana doktorum balık yağı tableti verdi 2 haftadır kullanmaya başladım baya iyi geliştiriyormuş ama tabi omega 3 ü doğaldan almak daha yararlı balık yemeyenler için hapı kullanılıyor

haklısın ttalımmm... sallıcazda emzıkte emcekler... aynen
herseye hazırlıklı olma lazım ama benım bebiş bana cekerse emmez... bızde kımse ne bıberon nede emzık kullandı cunku:)

hımmm kaucuk ıyı oluyo ozman... tamam sagolun kıslar hepınız...

canım bence bozar... herseyı balıklı olsun bence ozmna...
hmmm evet bence de yaaa...
nuk iyiymiş bak bitanede yenidoğan için nukun kini alırız artık hangiisini emerse paşa:)))
yalnız zıbınların hepsi alttan çıtçıtlı oluyor ki zaten anlamadım ben en çok gidenler de alttan çıtçıtlı zıbınlarmış ben 15 adet 0-3 ay arası alıcam şimdilik 3 tane oldu...

oh oh beğenmenize sevindim arkadaşlar..olumsuz yorumda yapabilirsinizz hiç çekinmeden..Fiyatını da birazdan arıycam canım sadece fiyat değil herşeyini sorucam bakalım...aynı desen bordür falan temin edebilirler mi diye....

bence alttan cıt cıtlı yenıdoganda kullanmak rahat olur gıbı gelıyo belı falan acılmaz hem demı kızlar. benım 6 tane oldu 6 tanede uzun kollu alcam yeterlı dıye dusunuyorum...

hoşgeldin cnm ohh ne güzel 2. dozuda oldun kurtuldun sen
şimdiki vurdurduğun acıdımı peki

hosbulduk canım saol.kurtuldum dıyorum ama daha var 4 tane daha ben sureklı olsun dıye dogumdan sonrada vuruncam ama bu ılkı gıbı agrımadı sımdılık gercı daha yenı vurundum ama umarım agrımaz ılkınde 3 gun kolumu kaldıramamıstım sen nasılsın nasıl gıdıyor ?

kıslar bı wcyı temızleyeyım dedım olduuummmmm... ya egılemıyorum karnımdan... az egılıncede karnım acıyo. napcam ben boyleeee

yaaa omega3 demekki bebişi büyütüyormuymuş ben hamileliğimin başından beri hergün en az bir avuç ceviz yiyorum mutlaka hiç aksatmadan hemde çok şükür bebişte 1 hafta önde kaydirigubbakcemile2ceviz ve balıkta omega3 var bildiğim kadarıyla.
Bir de su içmek te bebişin gelişimi açısından iyiymiş ben çok fazla su içiyorum kendi isteğimle ama nedense bu hamilelikte ben çok su içme ihtiyacı hissediyorum.

Diş doktorumda demişti cevizi sakın ama sakın ihmal etme demişti ben mutlaka yiyorum hergün....

evet cnm benimde 3 gün falan ağrımıştı kolumda acaba ikincisinde de ağrı oluyomu diye merak ettim
bi iyiyiz çok şükür kızımla şimdilik herşey yolunda

nuk iyiymiş bak bitanede yenidoğan için nukun kini alırız artık hangiisini emerse paşa:)))
yalnız zıbınların hepsi alttan çıtçıtlı oluyor ki zaten anlamadım ben en çok gidenler de alttan çıtçıtlı zıbınlarmış ben 15 adet 0-3 ay arası alıcam şimdilik 3 tane oldu...

göbeği düşene kadar arkadan bağlamalı zıbınlar var ben bir tane öylesine almıştım ama alcam biraz daha göbek düştükten sonra geçebilirmişiz alttan çıtçıtlara ve dediğin gibi onlardan da 10-15 tane almak gerekiyormuş ama çok küçük alma dedi bir hafta giydiği bir sonrki haftaya lüçük geliyormuş
ya tecrübeli anneler neler alalım kaç numara emzik alalım biberon için erken mi ne biliyim işte ne yapmamız lazım

oh oh beğenmenize sevindim arkadaşlar..olumsuz yorumda yapabilirsinizz hiç çekinmeden..Fiyatını da birazdan arıycam canım sadece fiyat değil herşeyini sorucam bakalım...aynı desen bordür falan temin edebilirler mi diye....[/QUOTE]

Ben de emziği nuk biberonları chicco aldım satıcı öyle önerdi 2 tane emzik aldım ben biri uyku için diğeri gün içi. 5-6 da biberon aldım yeter dediler... Ay ne güzel muhabbet ediyorsunuz benim çoook işim var ancak arada geliyorum.
Kilosuna takmayın çocukların önemli olan sağlığı kilo durumu biraz da genetik bir şeymiş benim eşim 4,5 kilo doğmuş kızım da ona çekicek herhalde :)

ewet cnm adı nuk.

beimde aklıma gelmiyo hiç ceviz yemek yaa zaten yersemde zorla yiyorum pek sevmiyorum
sen şimdi deyinece bende kaltım aldım yiycem şimdi
sevsemde sevmesemde kızım için yiyim bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…