cnm emzikte nuk için iyi diyorlar diye duydum ben.
onun içinde nuk un 0-3 ay yenidoğan emziğini aldım şimdilik sadece 1 tane bakalım emceğide belli değil zaten ama her ihtimale karşın bulundurulmalı yine de.
hoşbulduk cnm yaa zaten bebişimin kilosu az geliyodu bana iyice kafam karıştı bu kilo meselesiyle
bende geçen ay hiç kilo almamışım acaba bebişimde iyi beslenemiyo diye düşündüm bende
Kıslar merhabalarnegÜzel , resİmler modeller , geÇ kalmıŞım ben yaaaaa , geÇmİŞİ okudumda
ben de aynı şeyi soracaktım benim de 22+1 de bebiş 410 gr dedi bana çok küçücük geldi acaba ne yesem de kilo alsa bebiş gerçi doktor normal dedi bu arada ben de 24 nisana aldım detaylı ultrason için randevuyu inşallah herşey iyi çıkar
Şeymacım gönül isterki bebişlere hem emzik vermeden hem de sallamadan uyutup büyütelim ama bebiş bunlar emzikte emecekk sallatıcakta kendinikaydirigubbakcemile3ben herşeye hazırlıklı tutuyorum kendimi emziğinide aldım olmazsa vericez artık amaben hiç görmedim emzik emmeden büyüyen bebekkaydirigubbakcemile3
dün aldım hem emzik hem biberon geri bıraktım sonra kauçuk emzik ve cam biberon düşünüyorum ama silikon emzik veya kauçuk emzik kullanması bizim isteğimize göre değil kendi damak yapısına göre ve kendi kabuluyle alakalıymış bebişlerimizin öle dedi görevli bayan ama doğal olduğu için kauçuk almak daha iyi tabi bence... bide marka tabiiki ben chicco diye düşünüyorum
dün bi tek dalin granül sabun ve bebedor yan yatma yastığı aldım okadar diğerlerinde çok kararsız kaldım
hmmm evet bence de yaaa...canım bence bozar... herseyı balıklı olsun bence ozmna...
nuk iyiymiş bak bitanede yenidoğan için nukun kini alırız artık hangiisini emerse paşa:)))ben de emzik almak istiyorum en az iki tane almak gerekiyormuş ama ne marka alacağımı bilemiyorum
bu arada kardeşimin bebeği 2 yaşına ne alayım diye sordum ilk zamanlar alttan çıtçıtlı body kullanılmıyor o nedenle zıbın al 5-6 tane dedi sizler naptınız?
selamlar sorunsuz sıkıntısız haftalar diliyorum herkese
defne canım oda takımı çok güzellll bende içlerinde en çok onu beğendim beyazı fazla olması benim daha çok hoşuma gidiyor daha asil duruyor sanki fiyatı neymiş canım
nuk iyiymiş bak bitanede yenidoğan için nukun kini alırız artık hangiisini emerse paşa:)))
yalnız zıbınların hepsi alttan çıtçıtlı oluyor ki zaten anlamadım ben en çok gidenler de alttan çıtçıtlı zıbınlarmış ben 15 adet 0-3 ay arası alıcam şimdilik 3 tane oldu...
hoşgeldin cnm ohh ne güzel 2. dozuda oldun kurtuldun sen
şimdiki vurdurduğun acıdımı peki
canım kiloya fazla takılmayın önemli olan gelişimi bana doktorum balık yağı tableti verdi 2 haftadır kullanmaya başladım baya iyi geliştiriyormuş ama tabi omega 3 ü doğaldan almak daha yararlı balık yemeyenler için hapı kullanılıyor
hosbulduk canım saol.kurtuldum dıyorum ama daha var 4 tane daha ben sureklı olsun dıye dogumdan sonrada vuruncam ama bu ılkı gıbı agrımadı sımdılık gercı daha yenı vurundum ama umarım agrımaz ılkınde 3 gun kolumu kaldıramamıstım sen nasılsın nasıl gıdıyor ?
2. asıyı vurduran kardesler... ılk aşıya gore nasıldı???
evet cnm benimde 3 gün falan ağrımıştı kolumda acaba ikincisinde de ağrı oluyomu diye merak ettim
bi iyiyiz çok şükür kızımla şimdilik herşey yolunda
hımm tamam canım bende oyle bıtane alayım koyayım dedıgın gıbı emıp emmıyecegıde bellı dgıl.. nuk adı oylemı???
yok canım merak etme bence kılosuda yerınde gıbı yanı... ama ınan doktoun olcum yaparken bır cm kaydırması bıle herseyı degıstrııyo... doktorun saglıklı dedıkten sonra... bebişler beslencek bısıler buluyolar merak etme sen... haftasına gore normal bence kılosu
hosgeldın canımm
yaaa omega3 demekki bebişi büyütüyormuymuş ben hamileliğimin başından beri hergün en az bir avuç ceviz yiyorum mutlaka hiç aksatmadan hemde çok şükür bebişte 1 hafta önde kaydirigubbakcemile2ceviz ve balıkta omega3 var bildiğim kadarıyla.
Bir de su içmek te bebişin gelişimi açısından iyiymiş ben çok fazla su içiyorum kendi isteğimle ama nedense bu hamilelikte ben çok su içme ihtiyacı hissediyorum.
Diş doktorumda demişti cevizi sakın ama sakın ihmal etme demişti ben mutlaka yiyorum hergün....
nuk iyiymiş bak bitanede yenidoğan için nukun kini alırız artık hangiisini emerse paşa:)))
yalnız zıbınların hepsi alttan çıtçıtlı oluyor ki zaten anlamadım ben en çok gidenler de alttan çıtçıtlı zıbınlarmış ben 15 adet 0-3 ay arası alıcam şimdilik 3 tane oldu...
göbeği düşene kadar arkadan bağlamalı zıbınlar var ben bir tane öylesine almıştım ama alcam biraz daha göbek düştükten sonra geçebilirmişiz alttan çıtçıtlara ve dediğin gibi onlardan da 10-15 tane almak gerekiyormuş ama çok küçük alma dedi bir hafta giydiği bir sonrki haftaya lüçük geliyormuş
ya tecrübeli anneler neler alalım kaç numara emzik alalım biberon için erken mi ne biliyim işte ne yapmamız lazım
hehehe aslıcım seninde aynı benim gibi kafan karışmış neyi nekadar hangi marka ne zaman almamız gerekiyor hiç bilmiyoruz ama ben yavaş yavaş kafamda şekillendirmeye başladım.birkere detaylı bir liste yaptım.soraaklarımın yanına sorular ekledim yavaş yavaş ta almaya başladım.mesela biberon mutlaka birrtane olmalı çünkü olurda süt gelmez sağmak zorunda kalırız vs.vs.bişiler olursa biberon kullanmak zorunda kalıcaz.ben cam biberon taraftarıyım bir de şu eğimli özel gaz yapmayan chicconun biberonu var ondan alıcam bakalım ağızları konusunda pek bir bilgim yok onuda öğrenicez inşallah.ama ufak tefek şeylerini alıyorum mesela dün bebişin kıyafetleri için çamaşır filesi aldım birde cırtcırt böyle bebişin belini koruyabilecek biraz sert bişey aldm.tutarken çok kolaylık oluyormuşş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?