nuk iyiymiş bak bitanede yenidoğan için nukun kini alırız artık hangiisini emerse paşa:)))
yalnız zıbınların hepsi alttan çıtçıtlı oluyor ki zaten anlamadım ben en çok gidenler de alttan çıtçıtlı zıbınlarmış ben 15 adet 0-3 ay arası alıcam şimdilik 3 tane oldu...
göbeği düşene kadar arkadan bağlamalı zıbınlar var ben bir tane öylesine almıştım ama alcam biraz daha göbek düştükten sonra geçebilirmişiz alttan çıtçıtlara ve dediğin gibi onlardan da 10-15 tane almak gerekiyormuş ama çok küçük alma dedi bir hafta giydiği bir sonrki haftaya lüçük geliyormuş
ya tecrübeli anneler neler alalım kaç numara emzik alalım biberon için erken mi ne biliyim işte ne yapmamız lazım
hehehe aslıcım seninde aynı benim gibi kafan karışmış neyi nekadar hangi marka ne zaman almamız gerekiyor hiç bilmiyoruz ama ben yavaş yavaş kafamda şekillendirmeye başladım.birkere detaylı bir liste yaptım.soraaklarımın yanına sorular ekledim yavaş yavaş ta almaya başladım.mesela biberon mutlaka birrtane olmalı çünkü olurda süt gelmez sağmak zorunda kalırız vs.vs.bişiler olursa biberon kullanmak zorunda kalıcaz.ben cam biberon taraftarıyım bir de şu eğimli özel gaz yapmayan chicconun biberonu var ondan alıcam bakalım ağızları konusunda pek bir bilgim yok onuda öğrenicez inşallah.ama ufak tefek şeylerini alıyorum mesela dün bebişin kıyafetleri için çamaşır filesi aldım birde cırtcırt böyle bebişin belini koruyabilecek biraz sert bişey aldm.tutarken çok kolaylık oluyormuşş...
o dediğin beli tutmaya yarayan şey nasıl bişey anlamadım
beimde aklıma gelmiyo hiç ceviz yemek yaa zaten yersemde zorla yiyorum pek sevmiyorum
sen şimdi deyinece bende kaltım aldım yiycem şimdi
sevsemde sevmesemde kızım için yiyim bari
Ben de emziği nuk biberonları chicco aldım satıcı öyle önerdi 2 tane emzik aldım ben biri uyku için diğeri gün içi. 5-6 da biberon aldım yeter dediler... Ay ne güzel muhabbet ediyorsunuz benim çoook işim var ancak arada geliyorum.
Kilosuna takmayın çocukların önemli olan sağlığı kilo durumu biraz da genetik bir şeymiş benim eşim 4,5 kilo doğmuş kızım da ona çekicek herhalde :)
bebiş babasına benzerse zayıf doğmalı çünkü eşimde kardeşim de 2.5 kilo falan doğmuşlar ben 3600 gr doğmuşum bakalım bzimki nasıl doğacak...
5-6 biberon çok değilmi canım yaaa hangi modellerini aldın eğimli olandan aldın mı?
kızlar en emzık konusunda karar veremedım siz vercekmısınız bebişe emzık... verceksenız nası emzık almak gerekıyo... adı markası ne olması lazım... benım bu konuda kafam karısık...
o dediğin beli tutmaya yarayan şey nasıl bişey anlamadım
böyle bişey canım yine burada konuşulmuştu önceden ben de listeye kaydetmiştim hemen dünde mavi rengini (sevi bebe bebek bel koruycu yazıyor üzerinde )aldım
oyyy çok soru soruyorum (fikirlerinizi almaya da ihtiyacım var)ama kafamızdakileri netleştirmeye
çalışıyoruz biz de kızlar peki bu oda takımı nasıl?
http://www.bebishroom.com/tr/index.php?page=product&cat=3&designID=17&productID=178
bebiş babasına benzerse zayıf doğmalı çünkü eşimde kardeşim de 2.5 kilo falan doğmuşlar ben 3600 gr doğmuşum bakalım bzimki nasıl doğacak...
5-6 biberon çok değilmi canım yaaa hangi modellerini aldın eğimli olandan aldın mı?
biz ikimiz de tombik bebişlermişiz ben 4.700 doğmuşum eşim 4.500 doğmuş ama bana sanki minicik bişey olacakmış gibi geliyor
böyle bişey canım yine burada konuşulmuştu önceden ben de listeye kaydetmiştim hemen dünde mavi rengini (sevi bebe bebek bel koruycu yazıyor üzerinde )aldım
evet böyle bişey görmüştüm iyi oldu gösterdiğin
ayy cok hoşşmuşş modellerın hepsı bırbırınden guzell. bızde dun baktık bıkac yeree. buyuyebılen yataklı model baktım gardırop şifonyer 3 lu takım olarak.bayıldımmm alalım dıe :) bıraz daha zamn gecsınde. ıstanbulda fıyatlar nasıl ? 1000 TL bıraktı adam bızee.pesın olursa 900 e de werıcek sanırım..
http://www.babyhope.com.tr/componen...ge/product/L__ks_B__y__yen__4991a3801d63a.jpg
bu lınke tıklarsanız acılır.
ayy cok hoşşmuşş modellerın hepsı bırbırınden guzell. bızde dun baktık bıkac yeree. buyuyebılen yataklı model baktım gardırop şifonyer 3 lu takım olarak.bayıldımmm alalım dıe :) bıraz daha zamn gecsınde. ıstanbulda fıyatlar nasıl ? 1000 TL bıraktı adam bızee.pesın olursa 900 e de werıcek sanırım..
http://www.babyhope.com.tr/componen...ge/product/L__ks_B__y__yen__4991a3801d63a.jpg
bu lınke tıklarsanız acılır.
Hepsi farklı boylarda canım meyve suyu için bile var. 1i eğimli 1i bardak da oluyor ileride yani o yüzden normal gibi hem kırılır vs
Olmaz canım toparlar o sen de bol bol süt filan iç besle bebişi(benimki çikolata ve yoğurt ile besleniyor resmen)olumunekankayizsmile
yaaa omega3 demekki bebişi büyütüyormuymuş ben hamileliğimin başından beri hergün en az bir avuç ceviz yiyorum mutlaka hiç aksatmadan hemde çok şükür bebişte 1 hafta önde kaydirigubbakcemile2ceviz ve balıkta omega3 var bildiğim kadarıyla.
Bir de su içmek te bebişin gelişimi açısından iyiymiş ben çok fazla su içiyorum kendi isteğimle ama nedense bu hamilelikte ben çok su içme ihtiyacı hissediyorum.
Diş doktorumda demişti cevizi sakın ama sakın ihmal etme demişti ben mutlaka yiyorum hergün....
Merlacim çok sevimli bence ay her oda birbirinden güzel. Ben ist. maskodan herşeyi içinden 2250ye aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?