2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

beimde aklıma gelmiyo hiç ceviz yemek yaa zaten yersemde zorla yiyorum pek sevmiyorum
sen şimdi deyinece bende kaltım aldım yiycem şimdi
sevsemde sevmesemde kızım için yiyim bari

ye canım ye çok önemli bence bebişler için herkes yesin bal ve muz da çok iyi bence...

bebiş babasına benzerse zayıf doğmalı çünkü eşimde kardeşim de 2.5 kilo falan doğmuşlar ben 3600 gr doğmuşum bakalım bzimki nasıl doğacak...
5-6 biberon çok değilmi canım yaaa hangi modellerini aldın eğimli olandan aldın mı?

biz ikimiz de tombik bebişlermişiz ben 4.700 doğmuşum eşim 4.500 doğmuş ama bana sanki minicik bişey olacakmış gibi geliyor

kızlar en emzık konusunda karar veremedım siz vercekmısınız bebişe emzık... verceksenız nası emzık almak gerekıyo... adı markası ne olması lazım... benım bu konuda kafam karısık...

emzik konusuna bebiş kendi karar veriyor şekerim. o almak istemezse sen naparsan yap almıyor. ben oğlumda neler yapmıştım... almadı...

ayy cok hoşşmuşş modellerın hepsı bırbırınden guzell. bızde dun baktık bıkac yeree. buyuyebılen yataklı model baktım gardırop şifonyer 3 lu takım olarak.bayıldımmm alalım dıe :) bıraz daha zamn gecsınde. ıstanbulda fıyatlar nasıl ? 1000 TL bıraktı adam bızee.pesın olursa 900 e de werıcek sanırım..
http://www.babyhope.com.tr/componen...ge/product/L__ks_B__y__yen__4991a3801d63a.jpg
bu lınke tıklarsanız acılır.

kızlarrr ben ddoktorumla konusmustum bu kılo meselesını kızımın kılosu az cıkınca... dedıkı anne babanın dogum kıloları etkıler... zayıf anne babadan zayıf cocuk dogar dedı... benım kardeslerımın kılosu ıyı ama eşim 1.900 dogmus ben ise 2 900 düşünün benim bebeşin halını...:):):)

Hepsi farklı boylarda canım meyve suyu için bile var. 1i eğimli 1i bardak da oluyor ileride yani o yüzden normal gibi hem kırılır vs

biz ikimiz de tombik bebişlermişiz ben 4.700 doğmuşum eşim 4.500 doğmuş ama bana sanki minicik bişey olacakmış gibi geliyor

Olmaz canım toparlar o sen de bol bol süt filan iç besle bebişi(benimki çikolata ve yoğurt ile besleniyor resmen)olumunekankayizsmile

cok seker ttalım bence

çok hoşmuş cnm senin beğendiğin modelde fiyatıda uygunmuş

ben çikolatanın adını bile duymak istemiyorum şekerli hiçbişey istemiyorum

Aslıcım ben o bel kuşağının battaniyeli olanından aldım hem onu sarıyorsun hem de kafası filan geçiyor içine penye tutması kolay olsun diye:)

Merlacim çok sevimli bence ay her oda birbirinden güzel. Ben ist. maskodan herşeyi içinden 2250ye aldım

bende cevizi hergün yiyiyorum ve benim beğimde kilosu falan gayet iyi önde giditor suda en az 2 lt içiyorum canım gerçekten işe yarıyor allahım sağlıcakla onları büyütsün vakitkeri gelince kavuşalım

kıslarrr bebk ılk zmanalar kafasının altına yastık koymıcaz demı??

ben tatlı için oluyorum bu aralar... ayyyy baylıyorum ya... recel bıle yemezdım ben simdi hıcbısey kalmıyo... ozlellıkle cıkolata dondurma bayılıyorum:):)

Merlacim çok sevimli bence ay her oda birbirinden güzel. Ben ist. maskodan herşeyi içinden 2250ye aldım

hersey derken benım werdıgım lınktede ışte mobılya olarak 3 parca, ayrıca yatagı, cıbındırıgı, uyku seti bi tanede kapı susu hedıye werıcek. bende netten bakıyordum hep fıyatlar 2000-2500 cıvarıydı . ama magazada bakınca uygun geldı yanı 900 tl kacırmak ıstmeyorum. kalıteside ıyı gıbıydı marka farkı mı ?yada ıstanbul ankara farkıdır belkıde :)ohaoldumsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…