hoşgeldiiiiin:)))kızlar tünaydın biz de geldik nasılsınız
Ben de beğendim çiğdemcim bence çok şirin duvarlarına da öyle şeyler asarsın ne şeker olur kuzucuğun odası
selam bayanlar ..hepinize keyifli ve sağlıklı bir hafta diliyorum...a.s.
hepinize merhabalar güzel anneler
bende cuma yarıntılıya girdim herşey çok güzel çıktı maşallah kızıma
çarşamba doktoruma gittiğimde kilosunu 405 gr demişti cuma ayrıntılıdaki doktor 430 gr bebeğiniz dedi
bu konuda kafamda karıştı biraz :uhm:
hafta sonuda şehir dışındaydık çorluya giitik çok gezdik hafta sonuda yorulmuşuz yani
kızlar en emzık konusunda karar veremedım siz vercekmısınız bebişe emzık... verceksenız nası emzık almak gerekıyo... adı markası ne olması lazım... benım bu konuda kafam karısık...
yalnız ben bordür çok istiyordum odaya çok şeker bordürler var ama balıklı desenli birşey bulamadım bir türlü bunu beğendim ama bozar mı görüntüyü acaba
hosgeldınız canımmm
hoşgeldiiiiin:)))
hoşbulduuuum
beğendin mi gerçekteeendelikafaduldenya ben de çokmu beyaz acaba diye düşünüyorum ama bilmiyorum bir de bebişroom çok pahalı yaaa bu modelde dükkanda yoktu hepsi var da bu yokkk.birazdan arayıp telefonla sorucam herşeyini oraya gittik modeli göremeyince bişey soramıyor ki insan üretiliyor depoda falan dedi.ben herşeyini bir sorayım telefonla bakayımm.gittik 2 mi oldu 3 mü oldu kovacaklar bizi artıkkaydirigubbakcemile3
selam bayanlar ..hepinize keyifli ve sağlıklı bir hafta diliyorum...a.s.
hosgeldınız canım... tatlım usg olcumunde olcumune farkedıyo ınan kı o yuzden kafana takma...
Herkese merhaba...
azıcıcık geçmişe baktım fazla bakamadım bi yandan iş yapıyorum bi yandan bende bebek arabalarına bakıyorum bi yandan da size guclubacismile
defne25 canım beğendiğin araba çok güzel hayırlısı olsun ama internetten modeline göre iyi araştır fiyat farkı olabiliyor baya dün e-bebek e gittik maxi cosi anakucaklı modelini beğeniyorum ve istiyorum e-bebekte 1100 e falan geliyor internetten baktım 700 e bile var aynı araba baya fark olabiliyor...
kızlar en emzık konusunda karar veremedım siz vercekmısınız bebişe emzık... verceksenız nası emzık almak gerekıyo... adı markası ne olması lazım... benım bu konuda kafam karısık...
hosgeldınız canım... tatlım usg olcumunde olcumune farkedıyo ınan kı o yuzden kafana takma...
ben dün aldım bile canım:)))
chicco nun damla modelli ilk yenidoğan için emziği...bilmiyorum nekadar doğru yaptım ama ucu minicik bişey:))))
selam hoşgeldin:)))selam bayanlar ..hepinize keyifli ve sağlıklı bir hafta diliyorum...a.s.
hoşgeldiiin meralciiiim aşağı yukarı oynayabiliyor canlar gramlar çok farkermedikçe ve dr.bişey demediyse kafanıza takmayın...hepinize merhabalar güzel anneler
bende cuma yarıntılıya girdim herşey çok güzel çıktı maşallah kızıma
çarşamba doktoruma gittiğimde kilosunu 405 gr demişti cuma ayrıntılıdaki doktor 430 gr bebeğiniz dedi
bu konuda kafamda karıştı biraz :uhm:
hafta sonuda şehir dışındaydık çorluya giitik çok gezdik hafta sonuda yorulmuşuz yani
canım evet o yüzden araştırdık bile biz:)))e.bebekte 1349 tl dedi ama 250 liralık alışveriş çeki kazanıyoruz alırsak..nette bulduuk aynı modeli fiyatlar çok çeşitli 950 tl ye geliyor ama sanırım tek çekim taksitli 1050 ye geiyor pek fark kalmıyor arada ozaman eşim araştırıyor yani....
hoşgeldin bu aradaazemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?