2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

hıh bende onu sorcaktım buyyen karyolamı dıye:):) ıyı buyyen karyolaysada... ayyyy cok gzuel modeller var ya... kızım bıle heycanlandı:):) nası tekmelıyo...

kızlar tünaydın biz de geldik nasılsınız
hoşgeldiiiiin:)))
Ben de beğendim çiğdemcim bence çok şirin duvarlarına da öyle şeyler asarsın ne şeker olur kuzucuğun odası

beğendin mi gerçekteeendelikafaduldenya ben de çokmu beyaz acaba diye düşünüyorum ama bilmiyorum bir de bebişroom çok pahalı yaaa bu modelde dükkanda yoktu hepsi var da bu yokkk.birazdan arayıp telefonla sorucam herşeyini oraya gittik modeli göremeyince bişey soramıyor ki insan üretiliyor depoda falan dedi.ben herşeyini bir sorayım telefonla bakayımm.gittik 2 mi oldu 3 mü oldu kovacaklar bizi artıkkaydirigubbakcemile3

hepinize merhabalar güzel anneler
bende cuma yarıntılıya girdim herşey çok güzel çıktı maşallah kızıma
çarşamba doktoruma gittiğimde kilosunu 405 gr demişti cuma ayrıntılıdaki doktor 430 gr bebeğiniz dedi
bu konuda kafamda karıştı biraz :uhm:
hafta sonuda şehir dışındaydık çorluya giitik çok gezdik hafta sonuda yorulmuşuz yani

hosgeldınız canım... tatlım usg olcumunde olcumune farkedıyo ınan kı o yuzden kafana takma...

Herkese merhaba...
azıcıcık geçmişe baktım fazla bakamadım bi yandan iş yapıyorum bi yandan bende bebek arabalarına bakıyorum bi yandan da size guclubacismile

defne25 canım beğendiğin araba çok güzel hayırlısı olsun ama internetten modeline göre iyi araştır fiyat farkı olabiliyor baya dün e-bebek e gittik maxi cosi anakucaklı modelini beğeniyorum ve istiyorum e-bebekte 1100 e falan geliyor internetten baktım 700 e bile var aynı araba baya fark olabiliyor...

kızlar en emzık konusunda karar veremedım siz vercekmısınız bebişe emzık... verceksenız nası emzık almak gerekıyo... adı markası ne olması lazım... benım bu konuda kafam karısık...

yalnız ben bordür çok istiyordum odaya çok şeker bordürler var ama balıklı desenli birşey bulamadım bir türlü bunu beğendim ama bozar mı görüntüyü acaba

kızlar en emzık konusunda karar veremedım siz vercekmısınız bebişe emzık... verceksenız nası emzık almak gerekıyo... adı markası ne olması lazım... benım bu konuda kafam karısık...

ben dün aldım bile canım:)))
chicco nun damla modelli ilk yenidoğan için emziği...bilmiyorum nekadar doğru yaptım ama ucu minicik bişey:))))

yalnız ben bordür çok istiyordum odaya çok şeker bordürler var ama balıklı desenli birşey bulamadım bir türlü bunu beğendim ama bozar mı görüntüyü acaba

canım bence bozar... herseyı balıklı olsun bence ozmna...

hosgeldınız canımmm

hoşbulduk şekerim

selam bayanlar ..hepinize keyifli ve sağlıklı bir hafta diliyorum...a.s.

iyi haftalar canımcım

hosgeldınız canım... tatlım usg olcumunde olcumune farkedıyo ınan kı o yuzden kafana takma...

ben de aynı şeyi soracaktım benim de 22+1 de bebiş 410 gr dedi bana çok küçücük geldi acaba ne yesem de kilo alsa bebiş gerçi doktor normal dedi bu arada ben de 24 nisana aldım detaylı ultrason için randevuyu inşallah herşey iyi çıkar

canım evet o yüzden araştırdık bile biz:)))e.bebekte 1349 tl dedi ama 250 liralık alışveriş çeki kazanıyoruz alırsak..nette bulduuk aynı modeli fiyatlar çok çeşitli 950 tl ye geliyor ama sanırım tek çekim taksitli 1050 ye geiyor pek fark kalmıyor arada ozaman eşim araştırıyor yani....
hoşgeldin bu aradaazemuszemus

cnm emzikte nuk için iyi diyorlar diye duydum ben.
onun içinde nuk un 0-3 ay yenidoğan emziğini aldım şimdilik sadece 1 tane bakalım emceğide belli değil zaten ama her ihtimale karşın bulundurulmalı yine de.

hoşbulduk cnm yaa zaten bebişimin kilosu az geliyodu bana iyice kafam karıştı bu kilo meselesiyle
bende geçen ay hiç kilo almamışım acaba bebişimde iyi beslenemiyo diye düşündüm bende

Kıslar merhabalarnegÜzel , resımler modeller , geÇ kalmıŞım ben yaaaaa , geÇmıŞı okudumda

ben dün aldım bile canım:)))
chicco nun damla modelli ilk yenidoğan için emziği...bilmiyorum nekadar doğru yaptım ama ucu minicik bişey:))))

ben de emzik almak istiyorum en az iki tane almak gerekiyormuş ama ne marka alacağımı bilemiyorum
bu arada kardeşimin bebeği 2 yaşına ne alayım diye sordum ilk zamanlar alttan çıtçıtlı body kullanılmıyor o nedenle zıbın al 5-6 tane dedi sizler naptınız?

selamlar sorunsuz sıkıntısız haftalar diliyorum herkese
defne canım oda takımı çok güzellll bende içlerinde en çok onu beğendim beyazı fazla olması benim daha çok hoşuma gidiyor daha asil duruyor sanki fiyatı neymiş canım

selam bayanlar ..hepinize keyifli ve sağlıklı bir hafta diliyorum...a.s.
selam hoşgeldin:)))
hoşgeldiiin meralciiiim aşağı yukarı oynayabiliyor canlar gramlar çok farkermedikçe ve dr.bişey demediyse kafanıza takmayın...

Şeymacım gönül isterki bebişlere hem emzik vermeden hem de sallamadan uyutup büyütelim ama bebiş bunlar emzikte emecekk sallatıcakta kendinikaydirigubbakcemile3ben herşeye hazırlıklı tutuyorum kendimi emziğinide aldım olmazsa vericez artık amaben hiç görmedim emzik emmeden büyüyen bebekkaydirigubbakcemile3

dün aldım hem emzik hem biberon geri bıraktım sonra kauçuk emzik ve cam biberon düşünüyorum ama silikon emzik veya kauçuk emzik kullanması bizim isteğimize göre değil kendi damak yapısına göre ve kendi kabuluyle alakalıymış bebişlerimizin öle dedi görevli bayan ama doğal olduğu için kauçuk almak daha iyi tabi bence... bide marka tabiiki ben chicco diye düşünüyorum

dün bi tek dalin granül sabun ve bebedor yan yatma yastığı aldım okadar diğerlerinde çok kararsız kaldım

hayırlısı olsun canım inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…