2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Öyle valla çiğdemcim eşimin dayıları gelecek zaten çok ender gelirler anlayışlılardır yengesi her işe yardım eder annem de yemeklerine yardım ederim dedi zaten 2 gece kalıcaklar 1 gece dışarı götürücez yemeye eee tamam işte. Neyse hadi yemek yiyip geliyim konuşuruz

hmmm şeymacım pusetin kilosu da önemli cm 8 kg dedi bizimkine çocuk.
10 kg olanları falan varmış bu iyi heralde...

canımmm ya bbeıs kıloyu cok alırsa ozmna nolcak kullanamıyacaklarmı bu arabaları... annem bı bebge bakıyo sımdı bebıi 2 yasında 17 kılo bu arabaya bınemıcek ozman... kılo kapasıtesı dar genelde bebk arabalarının...

hımm neden kı canım ya... ben baston olabılen bebk arabalarını ıstıyorum cunku arabamız yok heryere mecburen otobusle gıdıcez... cok yer kaplamasın acılıp kapansın ıstıyorum pratık olsun yanı

valla cnm neden olduğunu tamda hatırlayamıycam şimdi (yanlış olmasın ) üzerinden baya zaman geçti çünkü.
bana sadece böle 3 tekerlekli alma demişti.
ben bi söliyeyim sana aklında bulunsun da araştır diye dedim cnm.
baston tarzı arabalar tabi ki daha kullanışlı oluyor o şekilde düşünmen iyi yani.

ayyy tam kısss bebişe göre çok tatlı görünüyor ama önemli olan özellikleri birde gidip görmek dokunmak falan kalitesini anlamak gerekiyor...

hakikaten yaaa nasıl olur ki o zaman bilmiyorum kilo kapasitelerine de bakmak gerekir?iyi oldu söylediğin şeymacım buna da bir bakıyyymm ben....

hımmm canım bu güneş varya oda guzelmıs hem ılerde kızın olursa onda kullanabılırsın:):)

hıhh resim koyayım da herkes daha rahat görebilsin yorum bekliyoruuuumm....

Bence çok güzel bende geçen baktım ay çok güzeldi ne zaman almayı düşünüyorsunuz ben haziran gibi sipariş vermeyi düşünüyorum...fiyatı ne kadar dediler ve markası neydi

Son düzenleme:
Ben de beğendim çiğdemcim bence çok şirin duvarlarına da öyle şeyler asarsın ne şeker olur kuzucuğun odası

hımmm canım bu güneş varya oda guzelmıs hem ılerde kızın olursa onda kullanabılırsın:):)
vet canım o da güzel hatta dün ona baktık yerinde ama çok renkli geldi hem bu büyüyen karyola olduğu için 7 yaşına kadar kullanabilicek oğluşum o yüzden kız için ayrı bişeyler bakıcaz artık 2.kız olsun da ben birdaha aynı parayı vermeye razıyım:))))
Bence çok güzel bende geçen baktım ay çok güzeldi ne zaman almayı düşünüyorsunuz ben haziran gibi sipariş vermeyi düşünüyorum...

ben de çok beğendim bizim odanın rengide aynı buradaki duvarlar gibi o duvarlardaki stickerler danda alıcam aynı yerden temin edebiliyormuşuz.
valla biz karar verirsek artık mayıs ayında falan siparişi vericez.çünkü 1 1.5 ay sürüyor yapılışı e havalandırma süresi falan tam zamanıdır diyorum ben mayıs ayı için ama bakalım kısmet.kafamız da çok karışık bir de....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…