yoktur canım ıcını ferah tut sen...
hadı canım afıyet olsun sana:):)
hmmm şeymacım pusetin kilosu da önemli cm 8 kg dedi bizimkine çocuk.
10 kg olanları falan varmış bu iyi heralde...
hımm neden kı canım ya... ben baston olabılen bebk arabalarını ıstıyorum cunku arabamız yok heryere mecburen otobusle gıdıcez... cok yer kaplamasın acılıp kapansın ıstıyorum pratık olsun yanı
oyyy çok soru soruyorum (fikirlerinizi almaya da ihtiyacım var)ama kafamızdakileri netleştirmeye
çalışıyoruz biz de kızlar peki bu oda takımı nasıl?
http://www.bebishroom.com/tr/index.php?page=product&cat=3&designID=17&productID=178
ayyy tam kısss bebişe göre çok tatlı görünüyor ama önemli olan özellikleri birde gidip görmek dokunmak falan kalitesini anlamak gerekiyor...
canımmm ya bbeıs kıloyu cok alırsa ozmna nolcak kullanamıyacaklarmı bu arabaları... annem bı bebge bakıyo sımdı bebıi 2 yasında 17 kılo bu arabaya bınemıcek ozman... kılo kapasıtesı dar genelde bebk arabalarının...
canım bu sıteyı acıyosun ılk cıkan mobılyamı renklı olan yesıl turuncu mavı fala var
ayyyy yokk o değilll 2.sayfada akvaryum modeli var duvarları bol balıklı bişey:))))
:):) gordum canım guzelmıs bence ama denızcı daha bı havalı gzuel geldı bana...
hıhh resim koyayım da herkes daha rahat görebilsin yorum bekliyoruuuumm....
vet canım o da güzel hatta dün ona baktık yerinde ama çok renkli geldi hem bu büyüyen karyola olduğu için 7 yaşına kadar kullanabilicek oğluşum o yüzden kız için ayrı bişeyler bakıcaz artık 2.kız olsun da ben birdaha aynı parayı vermeye razıyım:))))hımmm canım bu güneş varya oda guzelmıs hem ılerde kızın olursa onda kullanabılırsın:):)
Bence çok güzel bende geçen baktım ay çok güzeldi ne zaman almayı düşünüyorsunuz ben haziran gibi sipariş vermeyi düşünüyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?