Kızlar 3lt su içilmesi lazımmış günde erken doğumu da engelliyormuş hadi herkes koşun 1er bardak daha içelim
Aslıcım ya içmen lazım o zaman ayran iç bari...
Çİğdemcim tel.la indirmezler onlar ayak yapıyor şimdi sen git bak neler yapıyorlar
http://www.kadinlarkulubu.com/bebek...-odasi-doguma-dair-butun-hazirliklarimiz.html
Çok şeker olmus baksanıza:):)
meyve suyu içiyordum hani sıvı olsun diye ama midem öyle kötü ki meyvesuları mahvediyor üstelik midemdeki bu yanma için verilen süspansiyon da midemi bulandırıyor çok çok su gibi açık çay içiyorum ama onu da çok içmek istemiyorum midem yüzünden gece uyuyamıyorum bu gece yine 4 de yanmayla uyandım bir daha uyuyamadım saat 10 a kadar çok
bu arada enteresan şekilde karnım ağrıyor başka karnı ağrıyan var mı acaba?
çok güzelmiş gerçekten yaaa benim anlamadığım bişey var kızlar sizinde fikrinizi alıym bakayım
Şimdi bizim bebişler olacak yaa sonra da mevlut filan yapılacak.Bizim bu mevlut muhtemelen bayramdan hemen sonra olacak yani doğumdan 1.5 ay sonra kayınvalidemler diyor ben mevlutte pijamalarımı giyecekmişim.nişan bohçasına koymak için almıştık saten ipek karışımı bişey bana çok tuhaf geliyor yaaa doğum yapmışım üstünden 1.5 ay geçmiş bir ev dolusu insanın içinde pijamayla mı dolaşıcam anlamıyorum yaaa...side de böyle mi?
Bir de ben heryerde herkeste görüyorum mevlutte bebek şekeri dağıtılıyor her yerde dükkanlarda mevcut t.dağda da yaygındır.Yine kayınvalidem ısrarla hayır öyle birşey yok bizde pilav yapılır ayran dağıtılır bebek şekeri falan yokmuş ısrarla böyle söylüyor.Ben de fazladan para verme taraftarı değilim ma dağıtılıyordur bence heryerde yani rezil olmaayalım bide...
çigdemcım bu nasıl sence???
http://www.e-belis.com/pinfo.asp?pid=2746
Şeymaaa bu da çok şekerrr benim beğendiğime çok benziyor hemen sık kullanılanlara aydettim bakiiym bakiim yeri neresi?
cnm
bildiğim kadarıyla mevlütte pijama falan giyilmiyor, hatta şık bir kıyafet giyiliyor vede bebişe mevlüt kıyafeti giydiriliyo
bizde mevlütten bir hafta önce falan kurban kesilir ve mevlütte onunla birlikte pilav ,tatlı falan verilir, şekerde istersen yaptırabilirsin tabi
nasıl bir karın ağrısı aslıcım yaa adet ağrısı gibi mi doktorunu ara istersen...
çok güzelmiş gerçekten yaaa benim anlamadığım bişey var kızlar sizinde fikrinizi alıym bakayım
Şimdi bizim bebişler olacak yaa sonra da mevlut filan yapılacak.Bizim bu mevlut muhtemelen bayramdan hemen sonra olacak yani doğumdan 1.5 ay sonra kayınvalidemler diyor ben mevlutte pijamalarımı giyecekmişim.nişan bohçasına koymak için almıştık saten ipek karışımı bişey bana çok tuhaf geliyor yaaa doğum yapmışım üstünden 1.5 ay geçmiş bir ev dolusu insanın içinde pijamayla mı dolaşıcam anlamıyorum yaaa...side de böyle mi?
Bir de ben heryerde herkeste görüyorum mevlutte bebek şekeri dağıtılıyor her yerde dükkanlarda mevcut t.dağda da yaygındır.Yine kayınvalidem ısrarla hayır öyle birşey yok bizde pilav yapılır ayran dağıtılır bebek şekeri falan yokmuş ısrarla böyle söylüyor.Ben de fazladan para verme taraftarı değilim ma dağıtılıyordur bence heryerde yani rezil olmaayalım bide...
bana da kimse pijama giydiremez daha neler yaa
Kızlar biz ramazandan önce düşünüyoruz mevlutu 20temmuz gibi olsa doğum 5 ağustos gibi okuturuz dedik. Ama ben pijama filan giyip yatamam öyle düzgün bir elbise alıp salonda otururum herkesle bizde etli pilav tatlı ve bebek şekeri dağıtılır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?