2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

öfff kızlar sinir oldum yaaa arayıp sordum oda takımını da 2900 diyor içinde de sadece uyku seti var üstelik o da gördüğüm desen değilmiş daha değişikmiş neyse peşin fiyatında sadece 300 tl indirim yapıyor üstelik isim rafına bile 25 tl istiyorlar yaaaa bu ne içinde hiçbirşeysi yok duvardaki aksesuarları sordum sizden alabilir miyiz diye yardımcı olmaya çalışırız diyor onlarda yok herhalde birşey anlamadım ben bu işten mafoldumben

Aslıcım ya içmen lazım o zaman ayran iç bari...
Çığdemcim tel.la indirmezler onlar ayak yapıyor şimdi sen git bak neler yapıyorlar

Aslıcım ya içmen lazım o zaman ayran iç bari...
Çİğdemcim tel.la indirmezler onlar ayak yapıyor şimdi sen git bak neler yapıyorlar

canımm biz ikikere gittik hatta 3 mü oldu artık kafam da karıştı başka bir takımı beğenmiştik orada ayıcıklı bir takım indirmiyorlar bir türrlü bu bebishroom pahalı galiba diğer yerler daha esnek davranıyor da burası biraz böyle sanırım neyse bakalım hepsi olacak inşallah...

meyve suyu içiyordum hani sıvı olsun diye ama midem öyle kötü ki meyvesuları mahvediyor üstelik midemdeki bu yanma için verilen süspansiyon da midemi bulandırıyor çok çok su gibi açık çay içiyorum ama onu da çok içmek istemiyorum midem yüzünden gece uyuyamıyorum bu gece yine 4 de yanmayla uyandım bir daha uyuyamadım saat 10 a kadar çok
bu arada enteresan şekilde karnım ağrıyor başka karnı ağrıyan var mı acaba?

çok güzelmiş gerçekten yaaa benim anlamadığım bişey var kızlar sizinde fikrinizi alıym bakayım

Şimdi bizim bebişler olacak yaa sonra da mevlut filan yapılacak.Bizim bu mevlut muhtemelen bayramdan hemen sonra olacak yani doğumdan 1.5 ay sonra kayınvalidemler diyor ben mevlutte pijamalarımı giyecekmişim.nişan bohçasına koymak için almıştık saten ipek karışımı bişey bana çok tuhaf geliyor yaaa doğum yapmışım üstünden 1.5 ay geçmiş bir ev dolusu insanın içinde pijamayla mı dolaşıcam anlamıyorum yaaa...side de böyle mi?

Bir de ben heryerde herkeste görüyorum mevlutte bebek şekeri dağıtılıyor her yerde dükkanlarda mevcut t.dağda da yaygındır.Yine kayınvalidem ısrarla hayır öyle birşey yok bizde pilav yapılır ayran dağıtılır bebek şekeri falan yokmuş ısrarla böyle söylüyor.Ben de fazladan para verme taraftarı değilim ma dağıtılıyordur bence heryerde yani rezil olmaayalım bide...

nasıl bir karın ağrısı aslıcım yaa adet ağrısı gibi mi doktorunu ara istersen...

cnm
bildiğim kadarıyla mevlütte pijama falan giyilmiyor, hatta şık bir kıyafet giyiliyor vede bebişe mevlüt kıyafeti giydiriliyo
bizde mevlütten bir hafta önce falan kurban kesilir ve mevlütte onunla birlikte pilav ,tatlı falan verilir, şekerde istersen yaptırabilirsin tabi

kızlar selamm. iki gündür bebğimi çok net hisediyordum bugün bayağı az hatta sabah hiçdi şimdi biraz. normalmii acaba. ayy hamilelik zor yaaa insan düşünmeden yapamıyor. doktorum bile çok takılıyorsun rahat ol dedii elimde değil

Şeymaaa bu da çok şekerrr benim beğendiğime çok benziyor hemen sık kullanılanlara aydettim bakiiym bakiim yeri neresi?

canım bak bu sıtede cok seker modeller var bence... hemde beliss cok ıyı bı marka tatlım burdakı ogretmen arkadaslar hepsı belisten almıslar ve coook memnunlar...

hmm anladım canım bebişe mevlut kıyafeti giydiriliyor onu biliyorum bana da pijamayı layık görüyorlar heraldekaydirigubbakcemile3
kurban olayı bizde var mı bilmiyorum o da olabilir bi sorıym bakiiiym...şeker i yaptırıp dağıtma taraftarı değilim tabiki ben de ama herkes böyle yapıyor diye ben de yaptırsakmı diye düşünüyordum da nasıl birşey o biz bilmiyoruz falan diyince kayınvalidemler ben de şaşırdım açıkçası....

nasıl bir karın ağrısı aslıcım yaa adet ağrısı gibi mi doktorunu ara istersen...

yok canım o adet sancısı gibi olanları geçen haftalarda yaşamıştım bu sanki büyük tuvaletim varmış gibi bir ağrı buna bir de mide yanması eklenince sevimsiz bir durum oluyor

bu arada ben de şeker için hala kararsızım TEMA ya da LÖSEVe bağış yapmayı düşünüyoruz biz eşimle

bana da kimse pijama giydiremez daha neler yaa

Kızlar biz ramazandan önce düşünüyoruz mevlutu 20temmuz gibi olsa doğum 5 ağustos gibi okuturuz dedik. Ama ben pijama filan giyip yatamam öyle düzgün bir elbise alıp salonda otururum herkesle bizde etli pilav tatlı ve bebek şekeri dağıtılır

benim İStanbulda hiçkimsem yok bir mevlüt olacaksa kaynanam akrabalarına hava atmak için yapacaktır o nedenle ben evimi kullanmasına izin veremem evinde okutsun ben de oğlumu alır giderim düğünde de aynı şeyi yaptılar bizde düğün yemekli olur deyip bize ödettiler içtikleri rakıların parasını zıkkım olsun diyorum hala o nedenle mevlüt filan hiç karışmayı düşünmüyorum nasılsa ankaraya gidicem orda okuturum hem zaten orda annemler kendileri okuyorlar burda onun akrabalarını görmeye tahammül edebileceğimi sanmıyorum sonradan görmeleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…