2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

benim de istabulda hiçkimsem yok akrabalarım falan hiç yok.onlarda bizde böyle deyip duruyorlar bana mantıksız geliyor anne dedim doğumdan sonra dünya kadar zaman geçmiş pijamayla mı dolaşılır dedim ama yok bizim burda böyle dedi kaçkere. giymiycem ama banane....adam gibi giyinip oturmak varken...

cnm izmirde de bebek mevlidünde bebeğe mevlüd kıyafeti annede şık en güsel gecelik takımını giyer.bizim burda böyle yani.ikram olarakta ya pide yada etli tavuklu pilav dağıtılır.bebek şekerleri de olmazsa olmazıdır buranın :)))

onlarda öyleyse o bildiğini yapsın sen onlardan değilsin başlı başına bir bireysin ne giymek istersen onu giyersin bu senin bebeğin ortada uyulacak bir kural varsa o senin kuralların olmalı

arkadaşlar hepiniz iyisinizdir umarım defne 25 sakın gecelik giyme hemde 1 ay sonra olurmu öyle şey ben katıldım bebek mevlütlerine anne normal kıyafet giymişti pantolun ve uzun kollu badi mevlüt okundu tbebeği dolaştırdılar evde sonra tavuklu pilav ayran üzerine tatlı okadar şimdi çok moda bebek şekerleri hatıra kalsın diye durumun müsaitse dolap süsü şeklinde olanlardan dağıtabilirsin

Ya benim kaynanama göre de pijama giymeliyim ama bizde öyle pijamayla çıkılmaz yani 20sene öncelerde öyleymiş artık herkes giyinip kuşanıyor kuaförlere gidiyorlar. Kaynanama da burası antalya değil ist. biz de böyle dedim ağzını açamadı zaten haal aramız limoni uyuz şey özür diledi ama yok ben unutmam artık

kızlar biz yarın yada öbürgün park yatak alıcaz kısmetse ben pek istemiyorum ama eşim park yatak olsun dedi bizim buraya doğalgaz gelmedi beşiği salonada almak gerekebilir diye şimdi kızlar pier cardin var 320 tl ölçüsü 70-120 ne biliyim çok renkli gibi geliyor bana chiconun var birde onun ölçüsüde 70- 100 boyu kısamı acaba oda 350 tl ama chiconunki daha güzel renkleri bam boyu 100cm ondan karar veremedim yardımcı olun kızlar

bu ara ben de sinir oluyorum benimkine ak dese kara diyesim geliyor o nedenle pijama giy derse walla bindallı giyerim bizde de böyle diye sırf inat olsun diye

bu ara ben de sinir oluyorum benimkine ak dese kara diyesim geliyor o nedenle pijama giy derse walla bindallı giyerim bizde de böyle diye sırf inat olsun diye

hehe bence super mini saten gecelık gıyınde gorsunler gecelık gıymeyı soyle dekoltelı falan:):):)

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

aman sende o kilolarla mı diye ben mi düşüncem amaç sinir etmek değil mi kombinezon bile olur sivri topuklu tüylü terlikler filan herşey olabilir

BU tip ve kiloyla mı sırnaşık şey

aman sende o kilolarla mı diye ben mi düşüncem amaç sinir etmek değil mi kombinezon bile olur sivri topuklu tüylü terlikler filan herşey olabilir

olsun dogumla o kıloların yarısı gıtcek zaten ... kalanıyla o gecelıklerde super olur:):):) dusunsene saten gecelıkle mısafır agırlıyosun iğğğğğğğğğğğğ:):):)

olsun dogumla o kıloların yarısı gıtcek zaten ... kalanıyla o gecelıklerde super olur:):):) dusunsene saten gecelıkle mısafır agırlıyosun iğğğğğğğğğğğğ:):):)

benim popom yuvarlaktır biraz zaten büyüdü kilolarla bir de saten gecelik topuklu terlik yürüdükçe bir o yana bir bu yana lülülülülülü çok hoş olacak çooook

valla kızlar cevap verdiğiniz için teşekkür ederimm:)) muhabbet koyu böldümm herhalde. sadece ben takıntılıyım kimse umursamadı sanırım. neyse canınız sağolsunn

benim popom yuvarlaktır biraz zaten büyüdü kilolarla bir de saten gecelik topuklu terlik yürüdükçe bir o yana bir bu yana lülülülülülü çok hoş olacak çooook

hehe canım valla ben havalar bıraz daha ısınsın soyle gıymeye baslıcam saten gecelıgımı:) hamıleyken daha bı guzel oluyo sankı bu tarz şeyler:)

valla kızlar cevap verdiğiniz için teşekkür ederimm:)) muhabbet koyu böldümm herhalde. sadece ben takıntılıyım kimse umursamadı sanırım. neyse canınız sağolsunn

canım gormedım ben ne sordun kı kusura bakma...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…