benim İStanbulda hiçkimsem yok bir mevlüt olacaksa kaynanam akrabalarına hava atmak için yapacaktır o nedenle ben evimi kullanmasına izin veremem evinde okutsun ben de oğlumu alır giderim düğünde de aynı şeyi yaptılar bizde düğün yemekli olur deyip bize ödettiler içtikleri rakıların parasını zıkkım olsun diyorum hala o nedenle mevlüt filan hiç karışmayı düşünmüyorum nasılsa ankaraya gidicem orda okuturum hem zaten orda annemler kendileri okuyorlar burda onun akrabalarını görmeye tahammül edebileceğimi sanmıyorum sonradan görmeleri
hmm anladım canım bebişe mevlut kıyafeti giydiriliyor onu biliyorum bana da pijamayı layık görüyorlar heraldekaydirigubbakcemile3
kurban olayı bizde var mı bilmiyorum o da olabilir bi sorıym bakiiiym...şeker i yaptırıp dağıtma taraftarı değilim tabiki ben de ama herkes böyle yapıyor diye ben de yaptırsakmı diye düşünüyordum da nasıl birşey o biz bilmiyoruz falan diyince kayınvalidemler ben de şaşırdım açıkçası....
benim de istabulda hiçkimsem yok akrabalarım falan hiç yok.onlarda bizde böyle deyip duruyorlar bana mantıksız geliyor anne dedim doğumdan sonra dünya kadar zaman geçmiş pijamayla mı dolaşılır dedim ama yok bizim burda böyle dedi kaçkere. giymiycem ama banane....adam gibi giyinip oturmak varken...
Ya benim kaynanama göre de pijama giymeliyim ama bizde öyle pijamayla çıkılmaz yani 20sene öncelerde öyleymiş artık herkes giyinip kuşanıyor kuaförlere gidiyorlar. Kaynanama da burası antalya değil ist. biz de böyle dedim ağzını açamadı zaten haal aramız limoni uyuz şey özür diledi ama yok ben unutmam artık
bu ara ben de sinir oluyorum benimkine ak dese kara diyesim geliyor o nedenle pijama giy derse walla bindallı giyerim bizde de böyle diye sırf inat olsun diye
hehe bence super mini saten gecelık gıyınde gorsunler gecelık gıymeyı soyle dekoltelı falan:):):)
Günaydın güzel anneler...
İnşallah canım inşallah benimde arada şişiyor bende eklem romatizması var sen yine de dr söyle beki şeker varsa ondan olabilir
Ayrıntılı ayrıntılı güzel haberlerini bekliyoruz tatlım ben de pazartesi tekrar gidicem bakalım açlığa ne kadar dayanıcas
Bak şeker yüklemesinden sonra nası azıcak (herkes öle dio) kaydirigubbakcemile3
Canım sen hiiç kendini boşu boşuna üzme sonuçta %100 bi sonuç veren bi test değil sadece istatistiksel olarak pc de ki program.Dediğim gibi yaş faktörü de var 18 yaş altı ya da 35 yaş üstü risk çok oluyor dr sağlıklı dediyse ultrasonda bi problem yoksa ense kalınlııı felan moralini bozma Allah a dua et en hayırlısı olsun senin için Allah sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin sana sağ sağlim hiç bir problem olmadan bebişini kucağına alırsın inşalahhh...
BU tip ve kiloyla mı sırnaşık şey
aman sende o kilolarla mı diye ben mi düşüncem amaç sinir etmek değil mi kombinezon bile olur sivri topuklu tüylü terlikler filan herşey olabilir
olsun dogumla o kıloların yarısı gıtcek zaten ... kalanıyla o gecelıklerde super olur:):):) dusunsene saten gecelıkle mısafır agırlıyosun iğğğğğğğğğğğğ:):):)
benim popom yuvarlaktır biraz zaten büyüdü kilolarla bir de saten gecelik topuklu terlik yürüdükçe bir o yana bir bu yana lülülülülülü çok hoş olacak çooook
valla kızlar cevap verdiğiniz için teşekkür ederimm:)) muhabbet koyu böldümm herhalde. sadece ben takıntılıyım kimse umursamadı sanırım. neyse canınız sağolsunn
valla kızlar cevap verdiğiniz için teşekkür ederimm:)) muhabbet koyu böldümm herhalde. sadece ben takıntılıyım kimse umursamadı sanırım. neyse canınız sağolsunn
hehe canım valla ben havalar bıraz daha ısınsın soyle gıymeye baslıcam saten gecelıgımı:) hamıleyken daha bı guzel oluyo sankı bu tarz şeyler:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?