valla kızlar cevap verdiğiniz için teşekkür ederimm:)) muhabbet koyu böldümm herhalde. sadece ben takıntılıyım kimse umursamadı sanırım. neyse canınız sağolsunn
evet üstelik ben doktor korumasındayım daha iç gıcıklayıcı oluyor
kızlar selamm. iki gündür bebğimi çok net hisediyordum bugün bayağı az hatta sabah hiçdi şimdi biraz. normalmii acaba. ayy hamilelik zor yaaa insan düşünmeden yapamıyor. doktorum bile çok takılıyorsun rahat ol dedii elimde değil
demiştimm. dedim ya takıntılıyım birilerinin beni rahatlatmasına ihtiyacım oluyor arada.
Bizde doktor değil kociş yasakladı öyle ayıp şeyleri:)
demiştimm. dedim ya takıntılıyım birilerinin beni rahatlatmasına ihtiyacım oluyor arada.
canım benım... korkma hıcbıseyı yoktur bebgının allahın ıznıyle... bebsıın hareketlerınde pek tuttarlılık beklememk gerekıyo 6. ayını doldurana kadar haaa ama hıssetmeye basladın 2 gun hıcbır tane kucuk veya buyuk hareket hıssetmedıysen ozmna doktotra gıt... bıde ac kalmamaya calıs acken hıc hareket etmıyolar
canım benim içinde bulunduğumuz haftalarda düzenli olarak hissetmemek normal dedi bana doktorum
ben cumartesi gittim oğlum kol bacak deli gibi kıpır kıpırdı ultrasonda ama ben o an bişey hissetmiyorumdum her hareketini hissetmiyoruz ki zaten merak etme bir-iki hafta sonra istemesende herşeyi hissedecek hatta uyuyamayacaksın
Senınkı tam annem goster ama elletme dedı faslına doner ozman tam:):) yazık kocıslere:):)
Bizde doktor değil kociş yasakladı öyle ayıp şeyleri:)
anaaaa neden??? :):) bızde yask falan yok devam yanı:):)
hAYATIM BEN DE senin gibiyim aşırı takıntılıyım geçen gece 1,5 saat uyumadım ağladım bebeğim oynamıyor diye meğer kız uyuyormuş sonra başladı oynamaya. Ama insan görmeyince huzursuz oluyor. Ama takma bak şimdi oynuyor diyosun Allah korusun bir şey olsa hiç oynamazdı Allah'a emanet kuzular valla ben de yarım saatte bir dürtüyorum oynarsa rahatım oynamazsa elim karnımda oturuyorum artık
sağol canım yaa görmemek kötü valla. eşimde doktorumda kızıyor ama elimde değil. ama da az takmaya çalışıcam sonra itttirip kaktırıyorum bebişimikaydirigubbakcemile3
sağol canım yaa görmemek kötü valla. eşimde doktorumda kızıyor ama elimde değil. ama da az takmaya çalışıcam sonra itttirip kaktırıyorum bebişimikaydirigubbakcemile3
anaaaa neden??? :):) bızde yask falan yok devam yanı:):)
heheh bende cok ıttırıyodum canım varya babsı bı kızıyodu rahat bıraksana cocugu dıye sımdı ben ıstemedıgımde bıde haeket edıyo:):)
canım çalışıyorum belki ondan dün evdeydim yedim yedim yatıım oynadı tabii. ohh sağolun rahatladımmmmeyve ye ve bekle biraz sırt üstü yat ve lütfen panik yapma
kaydirigubbakcemile3 ayy darısı başımaaaaheheh bende cok ıttırıyodum canım varya babsı bı kızıyodu rahat bıraksana cocugu dıye sımdı ben ıstemedıgımde bıde haeket edıyo:):)
Kociş korkuyor ona bir şey olur diye hem iltahap filan olur nmikrop kapar diye de ben korkuyorum
Ben de ittirip duruyordum artık daha çok oynuyor ama büyüdü teyzeleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?