2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

valla kızlar cevap verdiğiniz için teşekkür ederimm:)) muhabbet koyu böldümm herhalde. sadece ben takıntılıyım kimse umursamadı sanırım. neyse canınız sağolsunn

Canımcım geçici vergi için kur değerliyorum ve bir yandan okumaya çalışıyorum ama kaçırdım sanırım özür dilerim ilgilenmez olur muyuz. Takma kuşum kafana sen hiç birşeyi.Neyi taktın kafana?

demiştimm. dedim ya takıntılıyım birilerinin beni rahatlatmasına ihtiyacım oluyor arada.

demiştimm. dedim ya takıntılıyım birilerinin beni rahatlatmasına ihtiyacım oluyor arada.

canım benım... korkma hıcbıseyı yoktur bebgının allahın ıznıyle... bebsıın hareketlerınde pek tuttarlılık beklememk gerekıyo 6. ayını doldurana kadar haaa ama hıssetmeye basladın 2 gun hıcbır tane kucuk veya buyuk hareket hıssetmedıysen ozmna doktotra gıt... bıde ac kalmamaya calıs acken hıc hareket etmıyolar

canım benim içinde bulunduğumuz haftalarda düzenli olarak hissetmemek normal dedi bana doktorum
ben cumartesi gittim oğlum kol bacak deli gibi kıpır kıpırdı ultrasonda ama ben o an bişey hissetmiyorumdum her hareketini hissetmiyoruz ki zaten merak etme bir-iki hafta sonra istemesende herşeyi hissedecek hatta uyuyamayacaksın

ayrıntılıdan sonra şkeri kestim belki ondandır. şeker tehlikem varmış. hiç değil ama ne bilim ikigün iyi gidince cahillik işte. sağoll

çok teşekkür ederimmmmmmmopuyorumnanaktan

hAYATIM BEN DE senin gibiyim aşırı takıntılıyım geçen gece 1,5 saat uyumadım ağladım bebeğim oynamıyor diye meğer kız uyuyormuş sonra başladı oynamaya. Ama insan görmeyince huzursuz oluyor. Ama takma bak şimdi oynuyor diyosun Allah korusun bir şey olsa hiç oynamazdı Allah'a emanet kuzular valla ben de yarım saatte bir dürtüyorum oynarsa rahatım oynamazsa elim karnımda oturuyorum artık

Senınkı tam annem goster ama elletme dedı faslına doner ozman tam:):) yazık kocıslere:):)

evet öyle de denebilir

Bizde doktor değil kociş yasakladı öyle ayıp şeyleri:)

:) biz de doktorun ağzından çıkacak laflardan anlam çıkarmaya çalışıyoruz ne derse serbest anlamı çıkar diye

anaaaa neden??? :):) bızde yask falan yok devam yanı:):)

aman çok şanslısınız siz

sağol canım yaa görmemek kötü valla. eşimde doktorumda kızıyor ama elimde değil. ama da az takmaya çalışıcam sonra itttirip kaktırıyorum bebişimikaydirigubbakcemile3

sağol canım yaa görmemek kötü valla. eşimde doktorumda kızıyor ama elimde değil. ama da az takmaya çalışıcam sonra itttirip kaktırıyorum bebişimikaydirigubbakcemile3

meyve ye ve bekle biraz sırt üstü yat ve lütfen panik yapma

heheh bende cok ıttırıyodum canım varya babsı bı kızıyodu rahat bıraksana cocugu dıye sımdı ben ıstemedıgımde bıde haeket edıyo:):)

kızlar johnson babynın sampuanı 750 ml 6 tlydı ıyımı sızce fıyatı burda markette

anaaaa neden??? :):) bızde yask falan yok devam yanı:):)

Kociş korkuyor ona bir şey olur diye hem iltahap filan olur nmikrop kapar diye de ben korkuyorum

heheh bende cok ıttırıyodum canım varya babsı bı kızıyodu rahat bıraksana cocugu dıye sımdı ben ıstemedıgımde bıde haeket edıyo:):)

Ben de ittirip duruyordum artık daha çok oynuyor ama büyüdü teyzeleri

meyve ye ve bekle biraz sırt üstü yat ve lütfen panik yapma
canım çalışıyorum belki ondan dün evdeydim yedim yedim yatıım oynadı tabii. ohh sağolun rahatladımmm
kaydirigubbakcemile3 ayy darısı başımaaaa

Kociş korkuyor ona bir şey olur diye hem iltahap filan olur nmikrop kapar diye de ben korkuyorum

Ben de ittirip duruyordum artık daha çok oynuyor ama büyüdü teyzeleri

didemcım hem aslında hamıleyım dıe korunmayı bırakmamk gerekıyomus... bazı kadınlar cok dogurgan oluyolarmıs.. o yuzden hamıleyken tekrr hamıle kalabılıyolarmıs... nette haberlerde okudum bende... bırı 5 dıgerı 3 aylık bebişlerın... garıp ama gercek:):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…