didemcım hem aslında hamıleyım dıe korunmayı bırakmamk gerekıyomus... bazı kadınlar cok dogurgan oluyolarmıs.. o yuzden hamıleyken tekrr hamıle kalabılıyolarmıs... nette haberlerde okudum bende... bırı 5 dıgerı 3 aylık bebişlerın... garıp ama gercek:):)
merhaba kızlar,
bu yazıyı yazarken çok düşündüm.ama moralinizi bozmamak için kısa yazmaya karar verdim.geçen hafta malesef kötü bir amniyosentez sonucu aldık.zaten %50 şanslı şekilde devam ediyorduk.malesef bebeğimle vedalaşıyorum ve kendimi daha kötü yapmamak adına buradan da bi süre ayrılıyorum.umarım size sonradan güzel haberlerle gelirim.size ve bebişlerinize sağlık,mutluluk huzur ve güzellik diliyorum...
merhaba kızlar,
bu yazıyı yazarken çok düşündüm.ama moralinizi bozmamak için kısa yazmaya karar verdim.geçen hafta malesef kötü bir amniyosentez sonucu aldık.zaten %50 şanslı şekilde devam ediyorduk.malesef bebeğimle vedalaşıyorum ve kendimi daha kötü yapmamak adına buradan da bi süre ayrılıyorum.umarım size sonradan güzel haberlerle gelirim.size ve bebişlerinize sağlık,mutluluk huzur ve güzellik diliyorum...
Off canım yaa lütfen çook iyi düşün testi tekrarlat canım kuzeniminde risk vardı baya bi yüksek hatta bi dr bu bebek down sendromlu demişti doğumdan sonra 1 ay devletten üstüne kaıt beklediler engelli mi diye ama hiçbirşeyi yok şükür sapasağlam sağlıklı :çok üzgünüm:merhaba kızlar,
Şeker yüklememizi yaptırdık şükür herşey normalmiş bir sorun yokmuş.Şker yüklemesi yaptıracakalr bir dikişte içmenizi tavsiye ediyorum.Oğlum bugün pek hareketli değil ee sabah 8 de kalktık 12 de bişiler yiyebildik anca
Kafam çok karışık biri diyor mobilya beşik daha iyi biri diyor park yatak al daha rahat kafam karıştı doğrusu hele hele bebek arabasından hiiç bahsetmeyim...
Epidurali çok iyi yapan biri olması gerekmiş çok önemliymiş omurilik zedelenmesi bile oluyormuş off ya en iyisi acı çeke çeke doğurmak anne olmak kolay değil napalımsağol cnm benim
bence için rahat olsun
çok arkadaşım var böyle doğuran
bunlarda eline iğne batsa bir gün havada tutan tipler cnm
gelmişler bana çatır çatır doğurdum diyortlar
ha 4-5 dikiş olmuş ha 6-7 ne fark ederki
imkanım olsa ben öyle yapacaktım ama epidural sezeryan olucam bebğimi görmek istiyorum cnm doğarken o anda aklına bişey gelmez eminim öpüp koklayınca herşey bitiyor valla
milletin doğum hikayelerini de dinleyip hiç korkutma kendini herkesin farklı oluyor çünkü
epiduralde çok baş ağrısı olurmuş herkesde bende hiç bişey olmamıştı
hiç anlatılanlara takılma sende motive et kendini herşey yolunda gidecek çok güzel olacak
meleğini kollarına alacaksın
Hoşgeldin canım Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip eder inşallah...selam kızlar ben aranıza yeni katıldım benım doğumumda 15 ağustos da olucak prensesim süpriz yapmassa topik çok güzel hele göbişler harıka bende koyucam resım cok şekersınız hepınız hepımıze hayırlı doğumlar
Ooo maaşallah canım artık başlıyoruz yavaştan güle güle kullanın canım :)Bu arada bebeğimize iyi bir dokror bulduk. Prof.Dr.Recep Has. Medicana ınternatıonalde o muayene diyormuş. İnşallah hiçbirsorun çıkmaz minnoşumda. Bu arada bebek odasını da beğendik.Allah nasipederse bu ayın sonunda siparişini vereceğiz inşallah. Gelmesi 1 ay sürüyor. Evi de anca badana ettirir halıları yıkatırım. Sonra da 1 ay içi boş havalandırırım. Özel yapımolduğu için kokusu anca çıkar. 1 ayda da anca yerleştiririm. Halısı perdesi derken.Sonra da hayırlısı ile gelir inşallah demirhanım.Bu arada bebek odasını Benbebek'ten beğendik. Odaları hem çok şık hem de uzun ömürlü kullanışlı. Karyola daha sonra yatak olabillme özelliğine sahip. Odayı 12 yaşına kadar rahat kullanabilecek yani. Düşünenlere tavsiye ederim. Babamız istemiyordu oda falan çok tartışmasını yaptık ama, bugün mağazaya gittiğimzde benden önce atladı vallaşaşırdım,demek ki herşeyin birzamanı var zorlamamak lazım gerçekten. Bunları yazarken meleğimde bir yandan tastikler gibi tekmeliyor haylaz. Birazdan ona yüksek sesle hikaye okuyacağım. Allahım cümlemizesağlıklı sıhhatli bebişler nasipetsin. Sağlıklı doğumlar nasipetsin canlarım. Hepinizi kocaman öptük..
Ben babymax 104 ü beğendim canım ist gidince birebir bakmak istiyorum fiyat olarakta iyi ve özellik olarakta diğerlerine göre chicco ya hiç bakmadım çünkü 400 tl park beşiğe vericeğime mobilya alırım daha iyi :)beyaz 16 geçmiş olsun kanaman olmuş kendini yorma. kızlar bizde beşik alıcaz karar veremedim salona koymak zorundayız beşiği ondan eşim mobilya olmasın diyo park beşik alalım diyo hangisini alsam karar veremedim fikrinizi yazarsanız sevinirim arkadaşlar
Maşşalah tombiş olcak heralde annesi çok sevindikKızlar günaydın,
Kusra bakmayın ya yazamadım haftasonu c.tesi gittim doktora kızım Allah'a şükür 800gram olmuş çok tatlıydı. Doktor sorun yok dedi şeker yüklememi yaptırdım da sonuçları tel. da sordum sanırım sorun okmuş yine doktoru arıycam bugün. Kan ve idrar tahlili de yaptırdık onların da sonucunu doktoru arayıp öğrenicem bugün. Tetanos aşımızı da olduk. Ama kızım çok iyiydi teyzeleri gülüyordu bize aşırı mutlu oldum dün de gittim lcwden ona badyler aldım. Şimdilik bu kadar
Canım sakın kahve atma içine ben aylık dergi alıyorrdum kafein çok zararlı (ben de 1-2 defa kendimi tutamadım yalan sölemiim ama artık yok :kedi:) bebeğin kanında 100 saate kadar dolanıyormuş istersen scan yapıp özel msj atabilirim.kızlarrrrr ben sıcak süt içemiyorum o yuzden ısıttıgımda ıcıne bı kaşık kahve atıyorum... sızce süte bı zararı lur mu???
Maşşallah canım seninki de tombiş olcak ohh ne güzelGÜNAYDIN ANNECİKLEEEER:dance:herkese güzel bir gün ve güzel bir hafta diliyoruuum.Nasılsınız bakalımm?Ben çok keyifliyimm.çok güzel ama bir okadar da yorucu bi haftasonu geçirdiim...
Cumartesi detaylı usg miz vardı girdik çokkkk şüküüürr herşeyi sağlıklı görünüyor oğlumun.Yalnız kızlaar size önemli birşey diyeceğim.Benim randevum saat 15:20 deydi sabah kahvaltı ettim birşey yemeden gittik acele ettik misafir gelicek diye bir de dr.da da biraz bekledik ben çok acıktım tabi bu sırada.Girdik baktı dr.kalbine beynine bütün organlarına herşeyi normal görünüyor sadece midesini göremedim dedi çok korktum bir an sonra böyle rapor veremem bişeyler ye dedi çikolata ve meyvesuyu ye dedi ben de yedim yarım saat sonra tekrar girdik bu sefer görebildi midesini.Yavrum ben yemeyince o da su yutmuyormuş yani o da aç kalıyormuş nasıl vicdan azabı duydum anlatamam.Normalde aç kalmıyorum hiç günde 3 öğün mutlaka yerim.ama artık hep birşeyler atıştırıyorum aralarda.
Sonra bir de gramı çok iyi teyzeleri 23+2 deydik ve 673gr olmuş oğluşum doktor gramı iiçin fazla görünüyor dedi.2 hafta önce sadece 3 gün büyük görünüyordu şimdi ise 1 hafta olmuş giderek arayı açıyor bakalım 9 ayın sonuna kadar ne yapacak:))))
Benim annem ur aldırdı rahmini de aldıalr ona bile yaptılar genelde yapılıyor çok kötü değil canım naapcan cır cır olduğunu varsay kısa süreliğine :)canım ner dogurcak kadına yapıyolar mı bunu???
Kürtaj olduğumda son ameliyathaneye gidiyoruz dedim ebeye benim çok tuvaletim var (serum yediğim için) çok geldi ama daha 5 dakika önce gitmiştim bişi olmas tut dedi bende iyi dedim sonra ameliyatla şaaaar dr un ebennin yanii kaydirigubbakcemile3 .Dr um dedi ohh ona da iyi oldu seni en son wc ye götürmesi gerekti ona da geldi dedi :kedi: çook utandım her gidişte aklıma geliyor kaydirigubbakcemile3Sezaryen öncesi lavman yapılması ve idrar sondası takılıp takılmayacağına doktorunuz karar verecektir.Lavman barsakların boşaltılması için makattan bir miktar su veya krem tarzı ilaçlar verilmesidir.Gerek lavman gerekse sonda takılması (tüm duyduklarınızın aksine)çok acı veren bir uygulama değildir.Eğer bu konuda hassasiyetiniz varsa doktorunuzla bu durumu önceden konuşmanızda yarar vardır.İdrar sondası takılmayacaksa ameliyathaneye gitmeden önce mutlaka mesanenizi boşaltmanız gereklidir.dolu bir mesane sezaryende cerrahın işini en çok zorlaştıran şeylerden biridir.
bunu okumuştum sanırım sezaryende doktora bağlı ama normal doğumda yapıyorlar sanırım. çükü ıkınmayla istenmeyen şeylerde gelebilir. :kedi:
Canım baston olanlar çift yön olmadığından rüzgara-güneşe göre ayarlayamıyorsun ona göre söyleyeyim dedim :)çigdem arabanız cok guzel ya baya foksıyonları falan... bizde bebk arabasını baston seklınde almaya karar verdık... dıger turlu benım ıcın zor olcak yoksa
Birşey olmaz canım ağzın kulaklarında çıkarsın dr danKıslar,en sonundaprof.dr.recep has'dan randevu aldımçoksevinçliyim. Çarşamba saat 17:00 da randevumuz var bakalım bebeğimiz inşallah iyidir. İnşallah damarlarında birsorun yoktur babası gibi. Bize dua edin kızlar bunaçokihityacım var.
Ben ce çook güzel büyüyen yatak olması da çok güzel de orada birşey var sandalye sahpa tarzında o bana çok gereksiz geldi madem özel yapım onun yerine başka şey yaptırsan...
hıhh resim koyayım da herkes daha rahat görebilsin yorum bekliyoruuuumm....
OO maşşalah canım bizim buralara geldiniz demek bana da uğrasaydınız çolru bize 30-45 dakika felan :))))hepinize merhabalar güzel anneler
bende cuma yarıntılıya girdim herşey çok güzel çıktı maşallah kızıma
çarşamba doktoruma gittiğimde kilosunu 405 gr demişti cuma ayrıntılıdaki doktor 430 gr bebeğiniz dedi
bu konuda kafamda karıştı biraz :uhm:
hafta sonuda şehir dışındaydık çorluya giitik çok gezdik hafta sonuda yorulmuşuz yani
Emzik vermeyi düşünmüyorum ama ne olur ne olmaz diye alıcam.Aslında zararlı 2 yaşından sonra ya bıraktıramazsan en iyisi hiç vermemek.En yakın arkadaşım eczanede çalışıyoor kauçuk alma dedi plastik kokuyormuş 1 tl ye gibi duruyorlar zatenkızlar en emzık konusunda karar veremedım siz vercekmısınız bebişe emzık... verceksenız nası emzık almak gerekıyo... adı markası ne olması lazım... benım bu konuda kafam karısık...
Canım doğruyu söyleyeyim mi bu bordür olmaz ayıcık-denizci biraz garip durur mutlaka bulursun olmadı balıklı alırsın...yalnız ben bordür çok istiyordum odaya çok şeker bordürler var ama balıklı desenli birşey bulamadım bir türlü bunu beğendim ama bozar mı görüntüyü acaba
Görümcemin oğlu var canım hiç istemedi neler yaptılar vermek için ama emmedi biberonda kullanmadı çünkü anneyi emdi....selam hoşgeldin:)))
hoşgeldiiin meralciiiim aşağı yukarı oynayabiliyor canlar gramlar çok farkermedikçe ve dr.bişey demediyse kafanıza takmayın...
Şeymacım gönül isterki bebişlere hem emzik vermeden hem de sallamadan uyutup büyütelim ama bebiş bunlar emzikte emecekk sallatıcakta kendinikaydirigubbakcemile3ben herşeye hazırlıklı tutuyorum kendimi emziğinide aldım olmazsa vericez artık amaben hiç görmedim emzik emmeden büyüyen bebekkaydirigubbakcemile3
Kauçuk almanı önermem canım en iyisi Nuk silikon ve damaklı olanıymış arkadaşım eczanede çalışıyor o öyle dedidün aldım hem emzik hem biberon geri bıraktım sonra kauçuk emzik ve cam biberon düşünüyorum ama silikon emzik veya kauçuk emzik kullanması bizim isteğimize göre değil kendi damak yapısına göre ve kendi kabuluyle alakalıymış bebişlerimizin öle dedi görevli bayan ama doğal olduğu için kauçuk almak daha iyi tabi bence... bide marka tabiiki ben chicco diye düşünüyorum
dün bi tek dalin granül sabun ve bebedor yan yatma yastığı aldım okadar diğerlerinde çok kararsız kaldım
hayırlısı olsun canım inş.
canım hastane çıkışında oluyor ya atlet gibi çapraz onlardan bahsetti heralde hastanede de öyle istiyorlarmış kafadan sokulan istemiyorlamış benim cicilerde var bakabilirsin ama onlardan çok alma çünkü ilk zaman için sadece öyle dediler...hmmm evet bence de yaaa...
nuk iyiymiş bak bitanede yenidoğan için nukun kini alırız artık hangiisini emerse paşa:)))
yalnız zıbınların hepsi alttan çıtçıtlı oluyor ki zaten anlamadım ben en çok gidenler de alttan çıtçıtlı zıbınlarmış ben 15 adet 0-3 ay arası alıcam şimdilik 3 tane oldu...
oh oh beğenmenize sevindim arkadaşlar..olumsuz yorumda yapabilirsinizz hiç çekinmeden..Fiyatını da birazdan arıycam canım sadece fiyat değil herşeyini sorucam bakalım...aynı desen bordür falan temin edebilirler mi diye....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?