2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

:1shok::1shok::1shok:neeeeeee?????

Şeker yüklememizi yaptırdık şükür herşey normalmiş bir sorun yokmuş.Şker yüklemesi yaptıracakalr bir dikişte içmenizi tavsiye ediyorum .Oğlum bugün pek hareketli değil ee sabah 8 de kalktık 12 de bişiler yiyebildik anca
Kafam çok karışık biri diyor mobilya beşik daha iyi biri diyor park yatak al daha rahat kafam karıştı doğrusu hele hele bebek arabasından hiiç bahsetmeyim...

Son düzenleme:
Kızzlarrrr akannehir bugün saatimin dolmasını beklerken biri doğum yapıyordu o kadar bağırdı ki ççook korktum 2-3 hamileydik hepimiz kıpkırmızı olduk o dakaa vazgeçtim normal doğumdan kafamçokkarıştı inşallah doğumumuz kolay olur biranda çıkıverir :)

merhaba kızlar,
bu yazıyı yazarken çok düşündüm.ama moralinizi bozmamak için kısa yazmaya karar verdim.geçen hafta malesef kötü bir amniyosentez sonucu aldık.zaten %50 şanslı şekilde devam ediyorduk.malesef bebeğimle vedalaşıyorum ve kendimi daha kötü yapmamak adına buradan da bi süre ayrılıyorum.umarım size sonradan güzel haberlerle gelirim.size ve bebişlerinize sağlık,mutluluk huzur ve güzellik diliyorum...

mafoldumbenayyyy canımm benimmm amniyosentez sonucu kötü gelince tekrarlıyormuşlar bitanem bunu yaptılar mı ooffff çokk zoorrr bişeeyy yaaaamafoldumben

[B%50 şanslı şekilde derken anlamadım canım ben...[/B]

Off canım yaa lütfen çook iyi düşün testi tekrarlat canım kuzeniminde risk vardı baya bi yüksek hatta bi dr bu bebek down sendromlu demişti doğumdan sonra 1 ay devletten üstüne kaıt beklediler engelli mi diye ama hiçbirşeyi yok şükür sapasağlam sağlıklı :çok üzgünüm:

canım odan varsa yani yerin müsaitse dolap ve büyüyen yatak çok iyi olur bence ben öyle yapıcam bir de parkyatak alıcam çünkü parkyatak çok pahalı birşey değil hem heryere koyabilirsin biraz büyüyünce de yatağına alıştırırsın.daha da büyüyünce karyola şekline dönüştürür öyle yatırırsın.kalmaya biryerlere de gidiyorsan park yatak çok iyi toplayıp götürebiliyorsun.ben annemlere gidiyorum çünkü kalmaya o yüzden ikisini birden düşünüyorum...

Epidurali çok iyi yapan biri olması gerekmiş çok önemliymiş omurilik zedelenmesi bile oluyormuş off ya en iyisi acı çeke çeke doğurmak anne olmak kolay değil napalım
Hoşgeldin canım Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip eder inşallah...
Ooo maaşallah canım artık başlıyoruz yavaştan güle güle kullanın canım :)
Ben babymax 104 ü beğendim canım ist gidince birebir bakmak istiyorum fiyat olarakta iyi ve özellik olarakta diğerlerine göre chicco ya hiç bakmadım çünkü 400 tl park beşiğe vericeğime mobilya alırım daha iyi :)
Maşşalah tombiş olcak heralde annesi çok sevindik
kızlarrrrr ben sıcak süt içemiyorum o yuzden ısıttıgımda ıcıne bı kaşık kahve atıyorum... sızce süte bı zararı lur mu???
Canım sakın kahve atma içine ben aylık dergi alıyorrdum kafein çok zararlı (ben de 1-2 defa kendimi tutamadım yalan sölemiim ama artık yok :kedi:) bebeğin kanında 100 saate kadar dolanıyormuş istersen scan yapıp özel msj atabilirim.
Maşşallah canım seninki de tombiş olcak ohh ne güzel
canım ner dogurcak kadına yapıyolar mı bunu???
Benim annem ur aldırdı rahmini de aldıalr ona bile yaptılar genelde yapılıyor çok kötü değil canım naapcan cır cır olduğunu varsay kısa süreliğine :)
Kürtaj olduğumda son ameliyathaneye gidiyoruz dedim ebeye benim çok tuvaletim var (serum yediğim için) çok geldi ama daha 5 dakika önce gitmiştim bişi olmas tut dedi bende iyi dedim sonra ameliyatla şaaaar dr un ebennin yanii kaydirigubbakcemile3 .Dr um dedi ohh ona da iyi oldu seni en son wc ye götürmesi gerekti ona da geldi dedi :kedi: çook utandım her gidişte aklıma geliyor kaydirigubbakcemile3
çigdem arabanız cok guzel ya baya foksıyonları falan... bizde bebk arabasını baston seklınde almaya karar verdık... dıger turlu benım ıcın zor olcak yoksa
Canım baston olanlar çift yön olmadığından rüzgara-güneşe göre ayarlayamıyorsun ona göre söyleyeyim dedim :)

canım evet epidurali iyi bir doktorun yapması gerekiyor ben de aynen böyle düşünüyorum ama biliyor muyuz ki epidural anesteziyle dünya kadar ameliyatlar yapılıyor kızkardeşim hastanede çalışıyor belden aşağı olan bel,kalça,ayak,ortopedi vs.bütün ameliyatlar epiduralle yapılıyor kimse de de böyle birşey olduğunu duymadım görmedim(istisnalar mutlaka vardır)genel de böyle yani.Benim en yakınımda geçtiğimiz kurban bayramı öncesi kayınvalidem bacağından ameliyat oldu ve aynen epidural anesteziyle yapıldı işin komik yanı anestezi uzmanını bile tanımıyoruz hiç bilmiyoruz kim girdi eli nasıldı iyi yaptımı ama hiçbir yan etkisini de görmedik çok şükür.

Yani iş epidural anesteziyle normal doğuma gelince herkes çeşit çeşit şeyler sayıyor ama kimse bilmiyor ki çevremizde birçok insan bu şekilde ameliyat oluyor.

hııı bir de sezeryanların %99 u artık epidural anesteziyle yapılıyor uzun süredir hem de yeni olan birşey değil.üstelik normal doğumda verilen doz sezeryana göre çook daha düşük ayaklarını falan oynatabiliyorsun yani.

Birşey olmaz canım ağzın kulaklarında çıkarsın dr dan

hıhh resim koyayım da herkes daha rahat görebilsin yorum bekliyoruuuumm....
Ben ce çook güzel büyüyen yatak olması da çok güzel de orada birşey var sandalye sahpa tarzında o bana çok gereksiz geldi madem özel yapım onun yerine başka şey yaptırsan...
OO maşşalah canım bizim buralara geldiniz demek bana da uğrasaydınız çolru bize 30-45 dakika felan :))))
kızlar en emzık konusunda karar veremedım siz vercekmısınız bebişe emzık... verceksenız nası emzık almak gerekıyo... adı markası ne olması lazım... benım bu konuda kafam karısık...
Emzik vermeyi düşünmüyorum ama ne olur ne olmaz diye alıcam.Aslında zararlı 2 yaşından sonra ya bıraktıramazsan en iyisi hiç vermemek.En yakın arkadaşım eczanede çalışıyoor kauçuk alma dedi plastik kokuyormuş 1 tl ye gibi duruyorlar zaten marka olarak kesinlikle nuk dedi yenidoğan için damaklı 1 no 7 tl civarı wee var 3 tl ama Nuk u önerdi teysesi bize hediye alacak :))
yalnız ben bordür çok istiyordum odaya çok şeker bordürler var ama balıklı desenli birşey bulamadım bir türlü bunu beğendim ama bozar mı görüntüyü acaba
Canım doğruyu söyleyeyim mi bu bordür olmaz ayıcık-denizci biraz garip durur mutlaka bulursun olmadı balıklı alırsın...
Görümcemin oğlu var canım hiç istemedi neler yaptılar vermek için ama emmedi biberonda kullanmadı çünkü anneyi emdi....
Kauçuk almanı önermem canım en iyisi Nuk silikon ve damaklı olanıymış arkadaşım eczanede çalışıyor o öyle dedi
canım hastane çıkışında oluyor ya atlet gibi çapraz onlardan bahsetti heralde hastanede de öyle istiyorlarmış kafadan sokulan istemiyorlamış benim cicilerde var bakabilirsin ama onlardan çok alma çünkü ilk zaman için sadece öyle dediler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…