Bbana bişi yzmadın kırgınlıın geçmedimi daha :sinifsinif: yerimseniben
kızlarrrr sizin listenız var mı alıncaklarla????
çigdemcımmm senın ev ne alemde bıttı mı???
Nerdeeeeee, elektrikçi geldi avizeler takıldı, perdeciler ölçü aldı, perdeler dikimde. Halımız var, 2 odaya halı alınacak. Sonra da teferruatlarla uğraşacağız. Bizim iş haziran, temmuzu bulacak görünüyor. mafoldumben
olsun ttalım gonlune gore olsunda... evın kaba esyalarını hallettıkten sonra(perde halı kanepe koltuk) ondan sonrası dedıgın gıbı teferruat hallolur gıder ıns...
İki kolum da uf oldu dün; akşam kocama öptüreyim de geçsin :asigim: . Yaw bu velet kaburgama vuruyor canım yandı kaburgamı da mı öptürsem :asigim: Mesaneme de vuruyor, zorla wc yapıyoruz. 1 damla o kadar.
Olmayacak yerlere tekme yumruk falan yiyen var mı benden başka?
İnşallah, Allah'tan beyaz eşyamız falan var, o konuda rahatız, nişanda yaptık. Kocacığımın acelesi varmış, eşyaları tamamlamadan evlenmek istedi; 2 senedir nişanlıydık çünkü. Ayrı şehirlerde zor oluyor malum. Ondan eşimin ailesiyle oturuyoruz. Neyse hayırlısıyla çıkarız evimize yakında...
selam millet herkesin keyfi yerinde görünüyor....:))ne güzel..
ben bu ara biraz depresifim sanırım evde kalamk beni bunalttı,umarım dr umuz artık rahat edebileceğimi söylerde rahatlarız..tek tesellim oğluşum o iyi olsun da
selam millet herkesin keyfi yerinde görünüyor....:))ne güzel..
ben bu ara biraz depresifim sanırım evde kalamk beni bunalttı,umarım dr umuz artık rahat edebileceğimi söylerde rahatlarız..tek tesellim oğluşum o iyi olsun da
:1shok:Canım ben de bunu soracaktım size sizinde kaburga kemiklerinize vuruyor mu diyecektim.Ya biz senle hep aynı şeyleri aynı zamanlarda yaşıyoruz.İnan resmen hart diye ses geliyor içimden ön taraftan sağ kaburga kemiğime vuruyor sola hiç vurmadı daha hep sağ tarafıma senin ne tarafına vuruyor?
O konu hiç olmamış gibi davranamaz mıyız? Mesajlarını gördüm, cevap yazmamamın nedeni, özüre gerek görecek bir şey yapmamıştın. Bu aralar benim de alınganlığım üzerimde, malum hamilelik.
ya benım boyle vurdukca dondukce ıcımde tıtresıyomus gıbı oluyo ya sızdede oluyo mu???
kızzzlarrr sıze ne anlatcaktım.... teyzem hamıle demıstım ya... herkez kız beklıyodu 2 oglu varbu 3. kız olsun ıstıyolardı... dun usgye gırmıs veeee suppprıııızzzz buda oglanmıs... teyzemın nası moralı bozulmus anlatamam... haftaya proftan randevu almıs bıde ona gıdıcekmıs:):)
göbişlerimizden tanırız birbirimizi :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv:Hallisna Başkanım şimdi biz buluşma yerine gelince birbirimizi nasıl bulacağız ve nicklerimizi falan yazıcak mıyız şöyle yakamıza falan hani birbirimizi karıştırmamak adına ayy çok heyecanlı:)))))
göbişlerimizden tanırız birbirimizi :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv:
face sayesinde zaten tanıyoruz çoğu kişiyi..sengözlerimebaksanab
hmm aynı komşumuz gibi olmuş onun da 2 oğlu vardı 3.kız olsun diye bir cesaret istediler dr.eşine demiş 3 erkek babası olmaya hazır mısın demiş onlar da üzülmüşlerdi ama şimdi 9-10 yaşında Emre isminde çooook tatlı ve çok yakışıklı bir çocuk..
Olsun allah hayırlısını versin belki yanılmıştır dr.dicem ama....
YaŞasın 3 tane asker daha gelİyo artık daha rahat uyuyabİlİrİz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?