2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba güzel anneler anlaşılan bu güzel havayı çoğumuz dışarıda değerlendiriyor bizde bu gün gezmedeydik hep halada gezmede sayılırız ablamdayım çünkü inşallah hepiniz iyisinizdir bu arada 100 günden aşağı saymaya başlıyorum ben çok heyecanlandım valla zemuszemus

merhaba kızlar nasılsınız sık sık gıremıyorum.yarın donucem ama yıne hafta uzak kalıcaz kayınvalıdemler gelcekler bebişe hazırlık yapıcaz

Ah temmuz bır gelse kızımı kucaĞıma alsam herŞeyı unutucam evde uyumakta ıstemıyorum sadece bıraz daha az ÇalıŞma saatı bıraz daha fazla maaŞ ısıyorum o kadar :)

Merhaba güzel anneler.Bugün pazara çıktık çok sinirlendim.Herkes eziyordu beni karnıma yumruk yedim ayağımın üstünden bebek arabası geçti ooo neler(Bakırköy pazarı) <:)) ayy bida pazar mı aman Allah
Pazarcı 5 tl ye pijama takımı baktım bedene karar verirken kayınvaideme de bakayım derken bedeni bana çok büyükmüş karar verememişim diye dövücekti nasıl bağardı almıcakmışım karar veremiceksem bide hamile olduumu da görüyo pis ayı neredeyse ağlıcaktım pis adam klava: 5 tl nedir dio benim kocam 3 tl ye sakal tıraşı için adamların ağız kokusunu çekio
Öyle yani çok yazdım yine :)

Son düzenleme:

aman canımsen delimisin gidilirmi bakırköy pazarına bu halde adamı yerler orda....ben burdaki semt pazarına bile çıkmıyorum korkudan...

kızlar bebek odası için ne gibi planlarınız var. ben önce oda takımlarına bakdım ama yokkk beni aşıyor valla çok pahalı kendimce güzel fikirler buldum sonunda çok mutlu oldum.
koçtaşda 30 mayıda kadar kapmanya var mobilyalarda çok güzel 3kapılı gardrop ve 4 çekmeceli şifonyer buldum açık renk böle krem 230 tl onları alıcam üzerlerinde renkli kulplar var bööle kocaman çiçekli felan onlardan alıp değiştircem bide süper sticerlar var aynalı böle kelebek felan bayıldım.. geriye kalıyor beşikler açıkcası herkese sordum kimse mobilyabeşik kullanmamış herkes park yatak öneriyor 2 de güzel park yatak nerdeyse 1 bebek odasının 3 de bir fiyatına aml olan eğlenerek yapabileceğim bir odamız olacak mayıs sonuna doğru alıcam allah kısmet ederse...benim gibi bütçesi uymayanlara fikir olsun....

hmm guzel fikir hemen bakayim koctasa :)

kızlar selamlar bugün herkes gezmede olsa gerek kimse yazmamış dünden beri acılışı yapayım ben o zaman kızımla biz iyiyiz bu ara hareketleri tutarsız biraz kafaya takıyorum ama sonradan bir iki tekme atınca rahatlıyorum kızımda calıştıgım için hiç hatırlamıyorum ne acı sadece son ayını biliyorum içimde at koşar gibiydi resmen onun dışında iyiyiz bu arada buluşmaya gelmek istiyorum ama avrupa yakasında olması beni zorluyo biraz gene de kolay bir yerde olursa gelirim inşallah 24 mayısta şeker yüklemem var inşallah bişi cıkmaz keza acayip tatlı yiyorum heeeeee ay anlatacak cok şey varmışşşşşş amcamın kızının bebişi oldu 23 nisanda hemdee 2800 gr bir kızımız var adını heralde erva koyacaklar cokkkk güzel amaaaa sezeryan oldu maalesef oglunu normal yapmıştı ama 14 saat sancıya ragmen acılması olmadı ve zeynep kamilde sezeryana alındı şükür bebek te annede iyi neyse cenem düştü hepinizi öptümmmmm canlar

kızlar acil bişey sorucam.2-3 gündür bebeğimin hareketlerini daha az hissediyorum.daha çok dönme oluyor vurmuyor pek.bazen sertleşiyor karnım,bazen yumuşuyor.bazen bi tarafı sertleşiyor karnımın.kafası gibi geliyor şimdiden hissedilir mi?25+1 im bugün çizelgem yanlış.panik yapmamaya çalışıyorum.çarşamba muayeneye gitcem.normal mi bunlar?

kızlar merhaba nasılsınız_? ya bendeçok şişlik varallahım karnım patlayacak gibine yapmaml azım yaaa:'(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…