2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ben bundan 6 ay Önce Özel bır hastahanede ortapedıstın yanında calısıyorudum oda bana pek bırŞey yapamayacak cÜnkÜ hamılelıkle ılgılı bırŞey gÖĞÜslerım bıraz bÜyÜdÜ o yÜzden sırtıma etkı yapıyo onun tek vereceĞı melhem tarzı seyler ılaÇta ıÇemıyorum yoksa kas gevsetıcı ıyı olabılırdı !!!

canım kızım için herşeyekatlanırırm ama bu kadarıda fazla birtanem azıcık daha acımalı davranabilrsin anneye dimi

Sen nasılsın ???

İki kolum da uf oldu dün; akşam kocama öptüreyim de geçsin :asigim: . Yaw bu velet kaburgama vuruyor canım yandı kaburgamı da mı öptürsem :asigim: Mesaneme de vuruyor, zorla wc yapıyoruz. 1 damla o kadar.
Olmayacak yerlere tekme yumruk falan yiyen var mı benden başka?

canım kızım için herşeyekatlanırırm ama bu kadarıda fazla birtanem azıcık daha acımalı davranabilrsin anneye dimi

Bana da acı çektiriyor sağolsun oğlum, çok kızarsam yukarı aşağı sallanıyorum, ayran sallar gibi. Biz hareket ettikçe o da sarsılıyor ya... Huzurunu kaçırıyorum oğlanın. O da amniyos sıvısının içinde yukarı aşağı sallanıyor, durunca "napıyon ya anne" diyip tekme atıyor, inatlaşıyoruz işte.
Canım doktor hamilelikle ilgili olduğu için ilaç yazmasa da bazı hareketler önerebilir, hafif egzersiz tarzı. Benim de 10dk ayakta kalayım başlıyor sırtım ağrımaya :1ninca:

olmazmı aklinialirimsmile

olmazmı aklinialirimsmile

Daha doğmadan eziyete başladılar, doğunca neler gelecek başımıza (benim bir fikrim var kendimle ilgili); ister misin benim velet bezini değiştirirken üstüme başıma çiş yapsın... Olmaz olmaz dememek lazım, eşim babaannesine yapmış, oğlu da bana yapabilir :roflol:

benım bebiş daha gobusum hızasında yatay duruyo kaburgalarıma bulasmıyo daha:):)

Merhaba en güzel annelre biz çok iyiyiz bilin bakalım nerdeyizzzz
ıstanbul dayız hihoyyythihoyyythihoyyyt

kızlarrr şimdi bebişlere uyku emzıgı ayrı gundelık emzıgını ayrı mı alcaz???

Benım en kucuk kardesımde oyleydı annem altını degıstırmek ıcın acınca altını hoooooppppp fıııışşşşşşş koyoardı hemen:):) ne gulerdık ama:):)

benım bebiş daha gobusum hızasında yatay duruyo kaburgalarıma bulasmıyo daha:):)

Yakındır seninki de. Başta anlamıyordum bu acının sebebini sonradan mesaneme de yapınca benim 10 köşeli jeton düştü kaydirigubbakcemile3 Sağdan soldan, alttan üstten vuruyor vallahi.

Erkeklerde Öyle bİrŞey var evet benİmkİ en fazla elİme mıÇar:)))))

İmzasını atıyormuş üstüme :roflol: . Sanıyorum ki seninkisi yeni bezi koyar koymaz çekirgeyi salıverir. kaydirigubbakcemile3

kızlarrr şimdi bebişlere uyku emzıgı ayrı gundelık emzıgını ayrı mı alcaz???

Ah biri çıksa da bizi aydınlatsa...

Benım en kucuk kardesımde oyleydı annem altını degıstırmek ıcın acınca altını hoooooppppp fıııışşşşşşş koyoardı hemen:):) ne gulerdık ama:):)

:roflol: :roflol: :roflol:

Biz biraz teyselerle felan hasret giderelim yemek yiyeyim öptük sizi görüşürüz......

kızlarrrr sizin listenız var mı alıncaklarla????

çigdemcımmm senın ev ne alemde bıttı mı???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…