2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

oktay ustayı ılk basta mıdem bulanıyo dıye izleyemıyodum simdide canım cekıyo ondan ızleyemıyorum:):)

Biz geldik. Misafirlerim daha gelmedi kociş de arabayı yıkatmaya gitti ben de bir size bakıyım dedim:)

Dideeem hoşgeldin...

Canıım hoşbulduk naaptın dün çıktınız mı yemeğe?

dogru ozlemıssındır tatlımmm.... ne zman ayrılmayı dusunuyosun ızne canım

Valla bebiş izin verirse 35. haftaya kadar çalışırım 26 haziran gibi düşünüyorum tabii Allah bilir:sm_cool:

hoşgeldin canım... ne güzel... ben hala iş yerindeyim ama çıkıcam birazdan :)))

Ay canım Allah kolaylık versin neyse az kalmış

Çıktık canım sorma hala devam ediyor bu iş uzayacak gibi geliyor bana bakalım neler olacak.dur sana özelden yazıym...

Ne gÜzewl ben saat 6-7 gıbı cıkıcam ve hala ıŞteyım (((((((((((((((( kızım dısarı cıkıp hava almak ıstıyo ama nerdeeeeeeeeee

Çıktık canım sorma hala devam ediyor bu iş uzayacak gibi geliyor bana bakalım neler olacak.dur sana özelden yazıym...
Yaz bakiyim merak ettim

Ne gÜzewl ben saat 6-7 gİbİ cıkıcam ve hala İŞteyİm (((((((((((((((( kızım dısarı cıkıp hava almak İstİyo ama nerdeeeeeeeeee

Canım benim kıyamam ben size olsun canım gel ağustos gel diyoruz o zaman bakalım kimi çalıştıracaklar:)

temmuzda gelse yeter :))) ben de kısmet olurda çalışabilirsem 37. haftaya kadar çalışmayı düşünüyorum... bu da temmuzun 15 ine denk geliyor :)) ohoo daha çok var beee mafoldumben

Kızlar kusura bakmayın acele acele çıkmak zorunda kaldım, bugün k.validemin doğumgünü. Kendisi evde yok, o yüzden k.pederimle ona pasta yapıyoruz. Şimdilik buradayım...

Ya sırt aĞrısı yasayan varmı benİm sırtım kopuyoooooooooo

herkese merhaba öncelikle anca geldim... bende sırt ağrısı bel ağrısı çok çekiyorum hatta bacağım kasılıyor yürüyemiyorum bile ama bende skolyoz (omurilik eğriliği) var zorlanıyorum o yüzden bol süt peynir yoğurt ve doktorunda uygun görürse magnezyum öneririrm canım...

bi geçmişe göz atayım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…