2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Herkeze kocaman gunaydınnnn:):):) umarım cok guzel bır hafta olur... optum herkezı....

selam anneler ve tatlı bebişler....herkese sağlıklı ve keyifli bir hafta diliyorum..a.s.

sabahtan berı normla dogum hıkayelerı okuyorum.... neden herkezın suyu gelıyo sancısı oluyo acılması olmuyo ve sezeryana alıyolar... ben hıc ıstemıyorum sezeryan.... cok mu zor acılma olması

Tüm annelere ve bebişlerine kocaman bir günaydın da benden...
mutlu, huzurlu, sağlıklı ve bol güneşli bir hafta geçirmenizi dilerim...
selam ve sevgiler...

herkese günaydın hamiş arkadaşlar...bugün ikizlerimin detaylı ultrasonu var, çok merak ediyorum onları. inşallah herşeyimiz güzel çıkar dualarınız bizimle olsun lütfen....

hepinize günaydın güzel anneler nasılsınız bakalım zemuszemus
biz bebişimle iyiyiz çok şükür birazdan kahvaltı hazırlayıp doyuralım bakalım karnımızı
daha sonra gezmeye çıkıcaz eşim evde bugün
şimdi biraz geçmişe bakıp gelim hemen

şeyma cnm doktora gidiceğini söylemişsin gittinmi
kızını gördünmü bakalım yazmamışsın galiba daha sonra gelişmeleri

kızlarrr acilll bakın bııı... şimdi gobek delıgımın 6 cm yan tarafında dunden berı bı agrı var agrı kesıcı almıstım gecmsıtı sımdı yıne basladı... bebegım hareketlı ama agrıda var napıyım sizce... gıdıyım mı doktora....

şiddetli mi canım?bence gitmek yerine telefonla ara doktorunu...gel derse gidersin...

şiddetli mi canım?bence gitmek yerine telefonla ara doktorunu...gel derse gidersin...

canım bazen baya şiddetli bazen okadar degil... ama devamlı doktorum batmanda bızde gıdemıyoruz mayın patlattılar burda korkuyorum ilçenın dışına cıkmaya gıdersem burdakı devlet hastanesıne gıdıcem mecburen

Kuzuşlar günaydın hepinize ve bebiklerinize, uzun zamandır giremiyordum, işler çok yoğun geçmişi de okuyamadım. Umarım herşey yolundadır.

Cumartesi günü şeker yüklemesi yapıldı bana. 106 çıktı (olması gereken 0-140) neyse ki sorun yok! Kuzum da 800 gr olmuş. (24+5 haftalık) :dance:

Öpüyorum hepinizi
Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…