Kuzuşlar günaydın hepinize ve bebiklerinize, uzun zamandır giremiyordum, işler çok yoğun geçmişi de okuyamadım. Umarım herşey yolundadır.
Cumartesi günü şeker yüklemesi yapıldı bana. 106 çıktı (olması gereken 0-140) neyse ki sorun yok! Kuzum da 800 gr olmuş. (24+5 haftalık) :dance:
Öpüyorum hepinizi Şeniz
şeyma nasıl bir ağrı çok mu şiddetli? ve uzun zamandır mı var?
dur bakalım şeyma panik yapma böyle durumlarda uzun süre geçmezse dr gitmek lazım am kafana takılıyorsa devlet hastanesine git ama önemli bi şey olduğunu sanmıyorum
canım bazen baya şiddetli bazen okadar degil... ama devamlı doktorum batmanda bızde gıdemıyoruz mayın patlattılar burda korkuyorum ilçenın dışına cıkmaya gıdersem burdakı devlet hastanesıne gıdıcem mecburen
bebeğin hareketliyse sorun yok mutlaka kaslarla ilgili falan bi ağrıdır zaten kasılma şeklinde olsa anlarsın ve sık aralıklarla olur bebeğimiz büyürken oluyor böyle ağrılar sıkma sen canını fazla düşünme yat azcık soluna dinlen
Günaydııınn Günaydın Günaydınn Güzel Anneler :)
Herkes ii gördüğüm kadarı ile... herkese muhteşem süper sağlıklı çok mutlu bir hafta diliyorummm :)))
ayyy canım yaaa ne kadar zor senin işin...şöyle yapsan
doktorunu arasan telefonla desen böyle böyle hareketlerini hissediyorum ama
bazen şiddetli bazen hafif ağrı oluyor.telaşlanıyorum ne yapmalıyım hastaneye
gidip dr.a bir görüneyim mi diye sor istersen.en mantıklısı bu madem misafirin
de gelicek direk gitme sor git derse misafirini de çevirirsin artık mecburen...
kılzarrr sonrmayın cuma gunu noldu burda... bı arkadas var bahsetmstım 9. ayında oda doguma 2-3 haftası var... dedık batmana doktora beraber gıdelım anlastık cumarrtesı sabah yola cıkcakcık... bunlar benzın almaya gıtmısler arabayla ıste tam almıslar bırden mayın patlamıs arabanın yanında Allahtan onlara bısey olmadı bıde kadın 9. ayında ya... hemen hastaneye gıtmısler nstye baglamsılar sancı gorunmus apar topar memleketıne gıttı cok korktu... Yıne Allahım korudu... Allah o mayını doseyenlerı nası bılıyosa oyle yapsın...
Geçmiş olsun canım Allah korumuş valla.Aman sende dikkat et canım oralar da umarım sizin oralarda öyle şeyler yoktur...
geçmiş olsun aman sen dikkat et. şeyma bence eşine kızma sn kayınvalidenlerle git eşininde kafası rahat olur seninde korkarak dr gitmektense öyle daha iyi bence
Doğru sen de haklısın........tesekkurler kızlarrr... oyle ben gıdıcemde eşim nolcak nası bırakcam onu.... ha kendım kalmısım ha eşim kalmış.. nası bırakırım ben onu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?