bende saatlerce beklemekten korkuyorum yani korkmuyorum ama sıkıcı olsa gerek 10-12 saat sancı çekmek gerçi drum 12 saat sonra hala doğurmamış olursan sezeryan diyor. ama insanın kendini şartlaması gerekiyor valla yengem 2 şer saatte doğurdu 2 çocuğunuda maşallah
Kızlar dün lohusa pijaması aldım yya fiyatlar çok pahalı biliyorlar mecbur alıcaz.34.50 tl di güzel çok kadınsı değildi sabahlığı ayrı istersen alıyordun onu da alıcaktım ama 44.50 tl di yuh dedim kızdım sadece pijama takımını aldım sabahlık daha pahalı.Oğluma mevlut takımı aldım :))
Annem 2 gün hastanede kalmış.Fakat ablamın arkadaşı 1 yaşında neredeyse oğlu var doğumu çok kolay olmuş.O gün duş almış kuaföre gitmiş saçlarını ördürmüş manikür vss.sonra dr gitmiş kontrole dr demiş seni birazdan doğuma alıcaz sancıların doğumun başlamış kız şaşırmış ağrı başlamış ama zaten son ayda biraz ağrı zor hareket etme olduğu için farketmemiş 15 dakika içinde doğurmuş çıkmış.Allahım bize de nasip et inşallah...bende saatlerce beklemekten korkuyorum yani korkmuyorum ama sıkıcı olsa gerek 10-12 saat sancı çekmek gerçi drum 12 saat sonra hala doğurmamış olursan sezeryan diyor. ama insanın kendini şartlaması gerekiyor valla yengem 2 şer saatte doğurdu 2 çocuğunuda maşallah
Maşşallah canım.Ben de yiyemiyordum geçen hafta ilk defa yedim olmadı tonbalığı ye.Bu arada mutlaka aç git en az 8 saat birşey yememiş olman gerekiyor ben atıştırdıım için 3 gün sonra tekrar gitmek zorunda kaldım.kızlar ctesi kontrolüm vardı,çok şükür herşey yolunda.balık yağını sordum çünkü hamileliğimin başlangıcından bu yana hiç balık yiyemedim.normal doğum düşündüğün için almanı tavsiye etmiyorum çünkü balık yağı bebeği şişiriyor ve doğumu zorlaştırıyor dedi.
bir de bebek hareketleriyle ilgili 8 saatte 10 kere hareket etmesi gerekiyor dedi(ben şuan 24+1 deyim)
yarın da şeker testimiz var,aç tok farketmez diyorlar ama aç yaptırmalısın dedi bana doktorum.
sizinle de paylaşmak istedim..
kızlar ctesi kontrolüm vardı,çok şükür herşey yolunda.balık yağını sordum çünkü hamileliğimin başlangıcından bu yana hiç balık yiyemedim.normal doğum düşündüğün için almanı tavsiye etmiyorum çünkü balık yağı bebeği şişiriyor ve doğumu zorlaştırıyor dedi.
bir de bebek hareketleriyle ilgili 8 saatte 10 kere hareket etmesi gerekiyor dedi(ben şuan 24+1 deyim)
yarın da şeker testimiz var,aç tok farketmez diyorlar ama aç yaptırmalısın dedi bana doktorum.
gözün aydın bebeğinin iyi olmasına sevindim. bu arada 8 saatte 10 hereket az değil mi gerçi benim kızda bugün pek tık yok boshayallersmile
kızlar ctesi kontrolüm vardı,çok şükür herşey yolunda.balık yağını sordum çünkü hamileliğimin başlangıcından bu yana hiç balık yiyemedim.normal doğum düşündüğün için almanı tavsiye etmiyorum çünkü balık yağı bebeği şişiriyor ve doğumu zorlaştırıyor dedi.
Annem 2 gün hastanede kalmış.Fakat ablamın arkadaşı 1 yaşında neredeyse oğlu var doğumu çok kolay olmuş.O gün duş almış kuaföre gitmiş saçlarını ördürmüş manikür vss.sonra dr gitmiş kontrole dr demiş seni birazdan doğuma alıcaz sancıların doğumun başlamış kız şaşırmış ağrı başlamış ama zaten son ayda biraz ağrı zor hareket etme olduğu için farketmemiş 15 dakika içinde doğurmuş çıkmış.Allahım bize de nasip et inşallah...
Bu arada doğuma giderken evde ılık duş almak ve bol bol dua etmek çok iyiymiş...
yengem evde çekti sancısını ve normalde canı çok kıymetlidir hemen naz yapar ama sesini çıkartmadı demekki çok kötü değildi sonra hastaneye gitti suni sancı verdiler 2 saatte hop kucağında 2 çocuğunda da aynı şey oldu bende hep dua ediyorum inşallah benimkide bu kadar kısa olur diye.
benim kızda babasına göstermiyor tekmeleri:)) bu arada cuma cumartesi hiç durmuyordu dün ve bugün sakin bende onu taktım kafaya gerçi yeni hissetmeye başladım ilk başlarda böyle düzensizlikler olabiliyomuş. benim kız ben yemek yerken deliriyor o yüzden sürekli bi şeyler yiyorum:
bende hıc yemedım balık nede benzerı bışey bende normal dogum dusunuyorum ıyı ozman ya... masallah hıc bı problem olmamasına cok sevındım tatlım... ıns boyle saglıklı bı sekılde alırız kucagımıza kuzucuklarımı
Allahım bızede boyle kolay dogumlar nasıp etsın ınssssss....:):)
Annem 2 gün hastanede kalmış.Fakat ablamın arkadaşı 1 yaşında neredeyse oğlu var doğumu çok kolay olmuş.O gün duş almış kuaföre gitmiş saçlarını ördürmüş manikür vss.sonra dr gitmiş kontrole dr demiş seni birazdan doğuma alıcaz sancıların doğumun başlamış kız şaşırmış ağrı başlamış ama zaten son ayda biraz ağrı zor hareket etme olduğu için farketmemiş 15 dakika içinde doğurmuş çıkmış.Allahım bize de nasip et inşallah...
Bu arada doğuma giderken evde ılık duş almak ve bol bol dua etmek çok iyiymiş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?