2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bende saatlerce beklemekten korkuyorum yani korkmuyorum ama sıkıcı olsa gerek 10-12 saat sancı çekmek gerçi drum 12 saat sonra hala doğurmamış olursan sezeryan diyor. ama insanın kendini şartlaması gerekiyor valla yengem 2 şer saatte doğurdu 2 çocuğunuda maşallah

Kızlar dün lohusa pijaması aldım yya fiyatlar çok pahalı biliyorlar mecbur alıcaz.34.50 tl di güzel çok kadınsı değildi sabahlığı ayrı istersen alıyordun onu da alıcaktım ama 44.50 tl di yuh dedim kızdım sadece pijama takımını aldım sabahlık daha pahalı.Oğluma mevlut takımı aldım :))

gerçekten mi maşallahhhhh ya... nası bukadar kolay oldu ne yaptıda???

eklede tatlım bızde gorelım nası olur mu??? bende aldım hem hamılelıkte hem lohusalıkta kullanıyo... garıp bısı gogus yerlerınde çıtçıtlar falan:):)

kızlar ctesi kontrolüm vardı,çok şükür herşey yolunda.balık yağını sordum çünkü hamileliğimin başlangıcından bu yana hiç balık yiyemedim.normal doğum düşündüğün için almanı tavsiye etmiyorum çünkü balık yağı bebeği şişiriyor ve doğumu zorlaştırıyor dedi.
bir de bebek hareketleriyle ilgili 8 saatte 10 kere hareket etmesi gerekiyor dedi(ben şuan 24+1 deyim)
yarın da şeker testimiz var,aç tok farketmez diyorlar ama aç yaptırmalısın dedi bana doktorum.
sizinle de paylaşmak istedim..

Annem 2 gün hastanede kalmış.Fakat ablamın arkadaşı 1 yaşında neredeyse oğlu var doğumu çok kolay olmuş.O gün duş almış kuaföre gitmiş saçlarını ördürmüş manikür vss.sonra dr gitmiş kontrole dr demiş seni birazdan doğuma alıcaz sancıların doğumun başlamış kız şaşırmış ağrı başlamış ama zaten son ayda biraz ağrı zor hareket etme olduğu için farketmemiş 15 dakika içinde doğurmuş çıkmış.Allahım bize de nasip et inşallah...
Bu arada doğuma giderken evde ılık duş almak ve bol bol dua etmek çok iyiymiş...

yengem evde çekti sancısını ve normalde canı çok kıymetlidir hemen naz yapar ama sesini çıkartmadı demekki çok kötü değildi sonra hastaneye gitti suni sancı verdiler 2 saatte hop kucağında 2 çocuğunda da aynı şey oldu bende hep dua ediyorum inşallah benimkide bu kadar kısa olur diye.

Maşşallah canım.Ben de yiyemiyordum geçen hafta ilk defa yedim olmadı tonbalığı ye.Bu arada mutlaka aç git en az 8 saat birşey yememiş olman gerekiyor ben atıştırdıım için 3 gün sonra tekrar gitmek zorunda kaldım.
İyi sonuçlar çıkar inşallah canım...

gözün aydın bebeğinin iyi olmasına sevindim. bu arada 8 saatte 10 hereket az değil mi gerçi benim kızda bugün pek tık yok boshayallersmile

Canlar günaydın
Ben o heyecanı yaşamak istiyorum yaa, gece sancım olsun kocam beni hastaneye yetiştirsin falan, ben böyle bir doğum istiyorum ,

gözün aydın bebeğinin iyi olmasına sevindim. bu arada 8 saatte 10 hereket az değil mi gerçi benim kızda bugün pek tık yok boshayallersmile

teşekkür ederim canım.

asgarisini söyledi doktorda,benimkide zaten çok tembel olduğundan bana çok az gelmedi.bizimkindede bugün hareket yok çok fazla,ama bu haftalarda düzensiz olmasıda çok normal daha sonra ahh yeter bi rahat ver diyeceksin dedi:)

bende hıc yemedım balık nede benzerı bışey bende normal dogum dusunuyorum ıyı ozman ya... masallah hıc bı problem olmamasına cok sevındım tatlım... ıns boyle saglıklı bı sekılde alırız kucagımıza kuzucuklarımı

Allahım bızede boyle kolay dogumlar nasıp etsın ınssssss....:):)

anam bizimki artık iyice aştı kendini geçen akşam masa da yemek yiyorum önüme bir baktım karnım iniyor kalkıyor şokk oldumm sonra baktım gören var mı diye kayınpederim falan neyse ki herkes yemeğe dalmış dışarıdan tişörtümün üstünden baris belli hareketleri.gece de babamıza sarıldık mı hemen başlıyor babasını tekmelemeye yavrum bana yapıor babaya da yapsın demi ama.şimdide sağ kuburgamı kıracak gibi itip duruyor.daha 6.ay bitmedi bakalım son ay neler olacak..

Benimki neden öyle çikolataya felan ne bilim bişye tepki vermiyor kafasına eserse o zman tekme atıyor.Mesela akşam kafamı yastıga koyduğumda ve sabah en geç 6 da hiç kaçırmaz sonra 8 gibi artık kalk gibi iki tekme sallıyor sonra 10 gibi yeterr artııııık diye kalkınca duruyor arada canı isterse ya da anasına benzicek habire uyuycak :))

amin inşallah canım.
benim en yakın arkadaşım şuan 39. haftasında ve normal doğum istiyor ama hala sancı yada açılma yok..beklemekte insanı yoruyor.haftasonu beraberdik kızıın eli ayağı nasıl şiş inşallah dediğin gibi Allah kolay doğum nasip eder...

ya ben şunu anlamıyorum sancısı oluyo suyu gelıyo ama açılması olmuyo neden??? şimdi herkeze sunı sancı veılıyo annem bıtek en son kardesımde almıs sunıı sancıyı ve cok kotu bıseymıs gıbı bahsedıyodu... normal dogum olmuyo mu artık???

aaah aahhh benim de tek istediğim şöyle bir doğum şekli ben gece doğurmak istiyorum malum istanbul burası hem öyle trafik falan olmasın hem de eşim yanımda olsun o götürsün beni hastaneye.şöyle akşam yemeğinden sonra sancılarım gelsin ağırdan ağırdan ama düzenli bi şekilde anlıyayım yani doğumun başladığını sonra bi duş alıym biraz da saçıma başıma bakayım güzel gideyim hastaneyekaydirigubbakcemile3iyice şiddetlenmeden de anestezimi alıym çok uzun değil kısa da değil 2 saat falan ıkınayım sonra hoop oğluşum kucağımda olsun.telaşsız az ağrılı bir normal bir doğum istiyorum inşallah allah istediğim gibi nasip eder...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…