2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ben bir beden büyük gecelikle pijama aldım, önden düğmeli. Ama hastane kabul etmiyormuş pijama, illa gecelik istiyormuş. Bir tane daha alacağım o yüzden. Bir de karnının üzerinde tutma pijamanın belini. Karnının altında tutarsan rahat edersin.
Bir de kızlar gittiğiniz hastaneyle konuşun; bazı hastaneler hasta bezi ile kağıt havlu istiyormuş nedense :bbo: Hasta bezini de paketle götürmeyin dediler. Paketi alıp gerekenden fazlasını kaldırıyorlarmış.

canım detaylı için Nisaya mı gittiniz sizde?

evet şekercim doktordan da baya memnun kaldım diyebilirim şeker bir bayan ve genç. dediğin gibi öyle çok çok güler yüzlü değil ama baya iyi baktı 20 dk.falan hem hızlı bakıyor her yerini tek tek saydı iyi olduğunu da öğrendik çok şükür.ama hastane yi pek beğenmedim açıkçası
kalabalık ve bizim buradaki sultan hastanesine benziyor neyse boşver:)))))
yalnız cd okadar da net değil sanki bakarken daha netti görüntü ama bizimki de çekmediki ellerini yüzünden bileğini emiyordu bide...:)))

Evet, ben heyecanlanmıyorum acayip geriliyorum eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile

Canım siz kızçenin ismine karar verdiniz mi?

Evet cnm bende öyle yapıyorum karnımaçıkartmıyorum. benim gittiğim hastane hasta beziistemiyor. Ama bebeğin pişik kremini ıslak havluyu ve bebek bezini istediler. Bende yanımda görümcem geleceğiiçin ona tembihledim daha şimidedn teker teker ver diye. Hepsini verirsen gerisini göremezsin yani. İlla gecelik olacak diye birşey demedi hastanede. Ama olmazsa 2 gecelik birpijama takımı koyarım bakalım.

evet canım orası öle en kötü yanı devlet hastanesi gibi kalabalık olması... ama diğer yönden daha şikayet edenini duymadım.. bakalım kötü bişeylerini görene kadar devam edicem oraya :) malum fiyatları çok düşük insanlar devlete gideceğime buraya giderim diyor burasını da devlet hastanesi konumuna getiriyor...

Evet, ben heyecanlanmıyorum acayip geriliyorum eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile

Ya bende hep bişreyler almak istiyorum ona. Şampuanlarını alacağım şimdi sabununu. Siz hangimarkaları aldınız kızlar ya.. Erkek kardeşime hep dalinkullandık ve çok memnunduk. Bend e bebeğime dalin kullanmak istiyorum fikirleriniz neler?:tomato:

ben hazırlamaya başladım doğ.çantası aldım bir tane içine koyduklarım da
El havlusu
çamaşır
çorap
bir kaçtane ped
terlik
diş fırçası diş macunu
şal
falan işte daha eksiklerim var ama listeye bakarak koymadım öylesine başlamak için koydum.bu haftasonu pijama ve gecelik bakıcam.ama ciddi ciddi tamamlayıp kenarda tutmak lazım erken doğum falan mazallah...

Canım siz kızçenin ismine karar verdiniz mi?

cık daha karar veremedik... ama hiiç farklı bişi bulamazsak İpek olacak sanırım... Moda isim istemiyorum... benim zamanımda da özlem miş şimdi nereye gitsem bir Özlem var... İpek ismini çok seviyorum kız çocuğuna çok yakışıyormuş gibi geliyor... bir de ilerisi içinde gayet güzel hoş bir isim... sizce de öyle değil mi canlar fikir verin?

Milupa'dan indirim kuponları geldi bana. Nivea'ya bakayım diyorum, ama seba med öneren çok var. Hani şampuan nivea olursa kremleri seba med olur diyorum kendi kendime.

ben herşeyini Sebamed alıcam canım... en çok kullanılan ve önerilen marka Sebamed... Daline nedense güvenmiyorum ben.. eskiden iyiydi o marka...

yaa önemli olan doktor zaten sen bu bayana devam edicektin öyle düşünüyordun en son ne yaptın?

Maşallah cnm bende erken doğumdan korktuğumiçin hazır tutmakistiyorum anca zaten hepsibirden olmuyor. Bende valizimiyavaş yavaşhazırlayacağım. Bebeğiminkıyafetlerini yıkıyım diyorum bugün ütülerim koyarım çantasına. ona ayrı ufak yapacağım. Benimkinin yanına koyarım karışmasın kokusu meleğimin.

Canım kalplerimiz bir gerçekten. Bnedekızımolsa ya ipek yada elif koymak isterdim. Dediğin gibi kızaçok uygun isimler bence..kaydirigubbakcemile5

Bence de İpek çok tatlı bir isim hiçbir zaman eskimeyecek bir isim ben de Defne ye bayılıyorum işte inşallah ikincisi kız olursa hiç düşünmeden defne koyacağım.DORUK VE DEFNE:)))))

ya çok heyecanlı biz de dün akşam eşimle eksiklerimizin listesini yaptık ama öncelik bebeğindi hani ben daha ne kadar büyüyeceğimi bilmiyorum o nedenle biraz daha bekleyeyim diye düşündük ama maşallah siz hızlısınız hastaneye bile sormuşsunuz neler istediklerini bana daha çok varmış gibi geliyor ki hakkaten çok var daha

yaa önemli olan doktor zaten sen bu bayana devam edicektin öyle düşünüyordun en son ne yaptın?

şimdi benim ilk gittiğim doktor doğum izninden döndü canım... bir aksilik olmadığı müddetçe ona devam etmeyi düşünüyorum bakalım hayırlısı :) doktorumu seviyorum çünkü... ama detaylıya gittiğimiz dr değil bu farklı bir kadın...

O zaman kızlar sizler de beğendiğinize göre.. ee sanırım beğenen bikaç kişi daha çıkar :))) kızımın ismini ıpek koyayım... demode olmuş bir isim değil dimi? KK da bile bir çok topikte yeni doğanlara koyanları gördüm :) olsun hep bebek kalmayacak genç kız olduğunda da anlamlı olsun... ben de onu ıpek kızım diye seveyim :))) bu arada Hallisna da ipek koyacak :)))

Öyle deme cnm 30.haftadan sonra doğum yapma riski her hamilede var.ve bebek 30.haftadan sonra 2 gün küvezden sonra normalhayatına devam ediyor yani hatta küveze girmeyenlerbile var. O yğzden 30.haftada herşeyin hazırolması lazım. Ben hep rüyalarımda 7.ay sonu doğum yaptım ve çok korkuyorum.Vakitlice gelsin inşallah hepsi ama bu rizki de göz ardı etmemekte fazyda varkendimiz için =)

Canım ne güzel adaş olacaklar desene. İperk ismi benceson derecemodern ve asla eskimeyen birisim cnm.

Bence de İpek çok tatlı bir isim hiçbir zaman eskimeyecek bir isim ben de Defne ye bayılıyorum işte inşallah ikincisi kız olursa hiç düşünmeden defne koyacağım.DORUK VE DEFNE:)))))

evet İpek güzel bir isim bence de
ama ikinciye kızım olursa ben Ayşe Duru olsun istiyorum oğlumun adı da bir değişiklik çıkmazsa BURAK EGE olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…