2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

şu havuzlu hana gitmek için çok ama çok sabırsızlanıyorum... herşey varmış içinde aklınızda olmayan şeyleri bile gittiğiniz alıp gelebilirsiniz yazıyor nette :)) hem de uygun fiyatlara çok merak ediyorumm.... dört gözle bekliyorum mayısın ortasını :)

ben de 1 haziranı bekliyorum
yok be gezeriz yavaş yavaş etraftaki hamilelere bak herkes geziyor biz mi gezemiycez

Özlem ben cinsiyet konusunda şu takvimlere inanmıyorum da şeye daha çok inanıyorum.yediklerimizle alakalı olabileceğine bu konuda baya bişeyler okumuştum hamilelikten
önce ama mesela erkeğin spermleri x ve y oluyor ya örneğin balık yediğiniz de o gün için geçerli tabiii x spermini iter y spermini çeker falan diye yiyeceklerin etkileri yazıyordu tabiii daha kanıtlanmış bişi değil kanıtlansa da zaten açıklanmaz diye düşünüyorum yani bütün cinsiyet takvimleri vs.lerden daha mantıklı geliyor bana bakalım 2.yi yapmadan bi araştırırız ona göre yaparız :))))

şimdi soracaktım ben de nereye gidip alışveriş yapacaksın diye.eminönüne git falan diyecektim ben de bu haftasonu gitmek istiyorum bakalım.Valla iyi ki bebişim olacak yani istanbulun heryerini talan ediyorumkaydirigubbakcemile3

sen şimdi kaç kilosun ki canm ne 90 ı :)))

canım en son 74 idim gecen ay sımdı noldum bılmıyorum tartılcam daha bakalım baya ı kılo almaya absladım ama bogazımda durmuyo..... cok yıyorum... yıyorum yıyorum doymuyorum

Adres: Hacıküçük Camii Sokak Havuzlu Han No:20/1
Sultanhamam - ıSTANBUL
Tel: (0212) 522 05 15 - 522 34 04
Fax: (0212) 522 34 48

Yol Tarifi: Yeni Camii yanı Nimet abla kişelerinden devam edin,
Sultanhamam meydanına varın
iş bankasının sağ köşesinden Hacıküçük camii istikametine gidin
Karşınızda Havuzlu han gelecek..

ben 2.yı 6-7 yıl sonra ıstıyorum kesınlıkle.... ust komsumun dunku halını gordukten sonra... kadın mahvoluyo bırının karnı acıkır otekının aynı anda cısı gelır... ayyy cok zorr coookkk

ben 2.yı 6-7 yıl sonra ıstıyorum kesınlıkle.... ust komsumun dunku halını gordukten sonra... kadın mahvoluyo bırının karnı acıkır otekının aynı anda cısı gelır... ayyy cok zorr coookkk

Canım evet zorlukları daha çoktur eminim böyle de aynı zamanda büyüyüverirler diye düşünüyorum ama kısmet tabiii.

ama hayatım ben o zamana 40ı geçiyorum o kadar bekleyemem

herkese merhaba,,

az önce bi arkadaşım aradı 2. bebeğini 4 ay önce doğurdu ve tekrar hamileymiş:)yani süt koruyor falan diyorlar ama yok öyle bişiy,aman dikkat kızlar:)

soho cum meraba ipek ismi bence çok hoş içini ferah tut:)

Havuzlu handa fiyatlar mı uygun herkes oraya gidiyor?

Bu arada ben de oğluşumun ismi URAS olsun istiyorum. Eşim pek sıcak bakmıyordu ama alıştı o da artık URAS dediğimde bişi demior:) soranlara da uras düşünüyoruz diyor :)
Kulağa çok mu yabancı geliyor bilmiorm ama çok ısındım bu isime:)
Üstelik soyismimizle çok uyumlu geliyor bana URAS URGUN dedikçe daha da sinio içime :)
Sizce nasıl?

ayyy kızlar ben çıkıyorum otur otur kemiklerim birbirine geçti.
iş arıyorum kendime tv ünitesinin tozunu alıym bari...
camlarımı da silemedim hava çok rüzgarlı yavaş yavaş bişiler yapıym
evde...

Canım evet zorlukları daha çoktur eminim böyle de aynı zamanda büyüyüverirler diye düşünüyorum ama kısmet tabiii.

tatlım oyle dusunmemk lazım... benımde kardesımle aramda 2 yas var ınan kendıme ait hatırladıgım hıcbısey yok herseyım kardesımle... tabı 2. o dogdugu ve kucuk oldugu gerekcesıyle ılgının cogunluguda ıster ıstemez onda oluyodu... en azından 4 yas olmalı bence ılk cocukta cocuk oldugunu bılmelı:):)

ama hayatım ben o zamana 40ı geçiyorum o kadar bekleyemem

hımmm anladım canım... ozman sen basla hemen çalısmalara:):)):

herkese merhaba,,

az önce bi arkadaşım aradı 2. bebeğini 4 ay önce doğurdu ve tekrar hamileymiş:)yani süt koruyor falan diyorlar ama yok öyle bişiy,aman dikkat kızlar:)

yaaa yazık ya bebiş daha cok kucuk ben işimi süte falan bırakmam arkadas koruncakan duzgunce korunmak lazım...:):):)

bencede guzel uras ve soyadınızlada uyumlu)

ahhh şekerım benımde yememk yapmam lazım ma hıccc canım sıtemıyo yaaa... kocıs gelcek 3 te tavugum var dıılcek ama ben didemiyorum cok mıdem bulanıyo evlendıgımızden beri yazık adam ugrasıyo tavukla:):):) şimdi oda yok nası yacam bılmıyorum

canım benim kardeşimle aramda 4 yaş var onun doğduğunu hatırlıyorum ama çok ama çok kıskandığımı da hatırlıyorum hatta şöyle anlatayım tekrar altıma yapmaya başlamışım daha küçük olursa evet haklısın ilk bebeğe olan ilgi azalacaktır ama onun kabul etmesi daha kolay olur sanki

kızlar ben de buğday çorbası karnıyarık ve pilav yapcam eşim de gelince salata ya da cacık yapar bitti gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…