hosbulduk kısllllaaaarrrr... offf yıne acıktım yıne tıkınıyorum ben bu gıdısle doguma 90la gırcem
ben de mayısın ortasından sonra gidicem canım alışverişe tam alışverişe kendime de bebeğime de... ondan sonra zaten sanırım gezecek halim kalmayacak... yaklaşık 29. haftamda falan olucam zaten... tam zamanı diye düşünüyorum
şu havuzlu hana gitmek için çok ama çok sabırsızlanıyorum... herşey varmış içinde aklınızda olmayan şeyleri bile gittiğiniz alıp gelebilirsiniz yazıyor nette :)) hem de uygun fiyatlara çok merak ediyorumm.... dört gözle bekliyorum mayısın ortasını :)
neredeymiş bu havuzlu han kızlar
sen şimdi kaç kilosun ki canm ne 90 ı :)))
ben 2.yı 6-7 yıl sonra ıstıyorum kesınlıkle.... ust komsumun dunku halını gordukten sonra... kadın mahvoluyo bırının karnı acıkır otekının aynı anda cısı gelır... ayyy cok zorr coookkk
ben 2.yı 6-7 yıl sonra ıstıyorum kesınlıkle.... ust komsumun dunku halını gordukten sonra... kadın mahvoluyo bırının karnı acıkır otekının aynı anda cısı gelır... ayyy cok zorr coookkk
Canım evet zorlukları daha çoktur eminim böyle de aynı zamanda büyüyüverirler diye düşünüyorum ama kısmet tabiii.
ama hayatım ben o zamana 40ı geçiyorum o kadar bekleyemem
herkese merhaba,,
az önce bi arkadaşım aradı 2. bebeğini 4 ay önce doğurdu ve tekrar hamileymiş:)yani süt koruyor falan diyorlar ama yok öyle bişiy,aman dikkat kızlar:)
soho cum meraba ipek ismi bence çok hoş içini ferah tut:)
Havuzlu handa fiyatlar mı uygun herkes oraya gidiyor?
Bu arada ben de oğluşumun ismi URAS olsun istiyorum. Eşim pek sıcak bakmıyordu ama alıştı o da artık URAS dediğimde bişi demior:) soranlara da uras düşünüyoruz diyor :)
Kulağa çok mu yabancı geliyor bilmiorm ama çok ısındım bu isime:)
Üstelik soyismimizle çok uyumlu geliyor bana URAS URGUN dedikçe daha da sinio içime :)
Sizce nasıl?
ayyy kızlar ben çıkıyorum otur otur kemiklerim birbirine geçti.
iş arıyorum kendime tv ünitesinin tozunu alıym bari...
camlarımı da silemedim hava çok rüzgarlı yavaş yavaş bişiler yapıym
evde...
tatlım oyle dusunmemk lazım... benımde kardesımle aramda 2 yas var ınan kendıme ait hatırladıgım hıcbısey yokherseyım kardesımle... tabı 2. o dogdugu ve kucuk oldugu gerekcesıyle ılgının cogunluguda ıster ıstemez onda oluyodu... en azından 4 yas olmalı bence ılk cocukta cocuk oldugunu bılmelı:):)
hımmm anladım canım... ozman sen basla hemen çalısmalara:):)):
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?