2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

yaa siz 59lardan 58lerden falan bahsediyorsunuz ben neydimm 82 yim (( hayatımın en şişko zamanı geldi bebeğim hay allahım ya. o yüzden hiiiç üzülmeyin kilo aldım diye

Valla ben kilo almaktan şikayetçi değilim bebeğim iyiolsun da başka şey istemiyorum valla.

bende 69 u gördüm ((( bu ay sadece 5 kilocuk almışım hemsirede biraz fazla dikkat et dedi biraz mı ah ah kac aydır kilo almıyorum diye iştahım bi acıldı ki sormayın

ayy hemişlere bakma bende tetenoz aşısı olmaya gittiğimde moralimi bozdu hatta eşim bile kötü ne varsa söylemiş daha varmıydı moral bozuk bi şey dedi zaten herşeyi kafasına takıyo insan kaydirigubbakcemile

kilolarımla mutluyum ama :)) tam spora gidicektim gidiceğim sporda biraz yorucu yani başlasaydım allah korusun bebeğimi kaybedebilirdim farkında olmadan para yatırcağımda öğrendim hamile olduğumu tabi benim rejim bi dahaki kışa kaldı:))

Evet ya bazen nasıl davranacaklarını bilemiyorlar hemşire olmuş amainsan olmamışlar.

Ya bende bazen ağlıyorum durduk yere. Aklıma bebeğim geliyor eşimesarılıp sarılıp ağlıyorum ya şimdi bizim bebeğimiz mi olacakdiyoru.o dasulugözlüdür o da başlıyor ağlamaya.. Allahımıza şükürler olsun sağlıkla gelsinlerinşallah..

bende 70 kgolmuşum yaa.. Toplamda 9 kgaldım doktorum kızdı.:kedi: önümüzdeki ay 1 kg dan fazla alırsan diyetisyene göndercem dedi..klava:

bende 61,3 falandı başladıgımda maşallahım var simdi aslında ay vurdugumda ii ayda 1,5 kilo ama tabi son ay 5 kilo diyince herkesin gözü pörtlüyooo akşam cok yediğimifarkettim normalde 1 parcayı zor yiyebilen ben akşam 4 parça yedim ve hala gözüm eşimin tabağındaydı

İnanırım cnm ya. Ben sabahlarıçok yiyorum.Sabah kahvaltıda 1 ekmek yiyorum çoğu zaman..:mymeka:

ben nedense bu ara eşime fazla sinirleniyorum internette çok vakit geçiriyor ve bu benim sinirlerimi bozuyor fazla mudahale edemiyorum çünkü saat 10 uyuyup kalıyorum koltukta sonra bi kalkıyorum saat 2 bizim ki hala pc başında çözüm bulmam lazım ama önce kendimi toplamam lazım yorgunluğumun gitmesi lazım offff

Didem nerde yaaa nasıl olmuş odanın rengi acaba?akşama doğru girer heralde geçmişe de bakmaz ki şimdi bu kız.....

İçinde C vitamini bulunan meyve ve sebzelerden tüketmeye çalış canım... Ben de "yatmaya gidiyorum" dediğimde kocam tıpış tıpış arkamdan geliyor aklinialirimsmile

İnanırım cnm ya. Ben sabahlarıçok yiyorum.Sabah kahvaltıda 1 ekmek yiyorum çoğu zaman..:mymeka:

Ya bana da 3-4 gündür bişiler oluyor.Günde 3 öğün yiyorum mutlaka ama gece yatmadan midem kazınıyor resmen eşim dedi artık evde yiyecek bişiler bulunduralım yatmadan da ye dedi tamam dedim akşam ekmek falan aldık aşağıdan peynir zeytin falan yatmadan yedim.Gece yarısı uyandım midem deli gibi kazınıyor.sonra uyumuşum sabah kalktım mutfağa nasıl attım kendimi hatırlamıyorum.5 dilim ekmek bir yumurta peynir zeytin falan yedim bakalım nekadar dayanabilicem....

İçinde C vitamini bulunan meyve ve sebzelerden tüketmeye çalış canım... Ben de "yatmaya gidiyorum" dediğimde kocam tıpış tıpış arkamdan geliyor aklinialirimsmile

Benim eşimde akşamları geç yatar. Ama tv izlerken ya onun yanında yatmamı istiyor yatağa yatarsam da uykusu oksa yanınmda durupkitap okuyor. Akşamları asla yanımdan ayrılmıyorkocacım benim...Şeniz

nerde o günler yanlız yukarı çıkmaya korkuyorum kabus gördüğüm için onu beklerkende kanepede uyuya kalıyorum saat 10dan 2ye 3 e kadar nasıl bi çözüm bulucağım konusunda da bi fikrim yok tek fikrim laptopu camdan aşağı atmak mafoldumben

merhaba kızlar nasılsınız
Bebişler nasıl:)

Bırakın kilolarınızın hesabını
hayırlısıyla alalım kucaklarımıza da emzirirkende peşlerinde koşarkende veririz kilolarımızı:)
Bende 51le hamile kaldım şuan 61im. Dr kızıo ama elimde değil üstelik nereye gidio aldığm kilolar anlamıorm bir göbiş var başkabişi yok:)

bende 3 simit yiyorum bugün azalttım 2 tane aldım ama acımmmmmm

Canım simitte çıtır olunca iyigidiyor ama yani... boshayallersmile

Aç kalmamak lazım demiştidoktorum. Az da olsa mideni bastıracakşey yemelisin. Yoksa sabahları aşırı yüklenme oluyor. O da fazla kilo yapıyor işte cnm..:hulya:

kaydirigubbakcemile
Günaydın cnmmm

Benim eşimde akşamları geç yatar. Ama tv izlerken ya onun yanında yatmamı istiyor yatağa yatarsam da uykusu oksa yanınmda durupkitap okuyor. Akşamları asla yanımdan ayrılmıyorkocacım benim...Şeniz

Benimkini yalnızca maç izlerken yerinden oynatamayız. Vinç bile oynatamaz. Onun haricinde aynen benimki de seninki gibi kitap okur, akşamın dokuzunda yatıyoruz kitap okuyoruz diye. Ben kafamı yastığa koydum mu ışık kapanır, uyuyamam çünkü ışıkta. :asigim:

Hiç dırdır etmeyi denedin mi? Kadın dırdırının böyle durumlarda işe yaradığına şahit olmuştum defalarca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…