- 16 Ekim 2009
- 14.445
- 8.146
- 448
yaa siz 59lardan 58lerden falan bahsediyorsunuz ben neydimm 82 yim(( hayatımın en şişko zamanı geldi bebeğim hay allahım ya. o yüzden hiiiç üzülmeyin kilo aldım diye
bende 69 u gördüm((( bu ay sadece 5 kilocuk almışım hemsirede biraz fazla dikkat et dedi biraz mı ah ah kac aydır kilo almıyorum diye iştahım bi acıldı ki sormayın
bende 69 u gördüm((( bu ay sadece 5 kilocuk almışım hemsirede biraz fazla dikkat et dedi biraz mı ah ah kac aydır kilo almıyorum diye iştahım bi acıldı ki sormayın
ayy hemişlere bakma bende tetenoz aşısı olmaya gittiğimde moralimi bozdu hatta eşim bile kötü ne varsa söylemiş daha varmıydı moral bozuk bi şey dedi zaten herşeyi kafasına takıyo insan kaydirigubbakcemile
bende 70 kgolmuşum yaa.. Toplamda 9 kgaldım doktorum kızdı.:kedi: önümüzdeki ay 1 kg dan fazla alırsan diyetisyene göndercem dedi..klava:
bende 61,3 falandı başladıgımda maşallahım var simdi aslında ay vurdugumda ii ayda 1,5 kilo ama tabi son ay 5 kilo diyince herkesin gözü pörtlüyooo akşam cok yediğimifarkettim normalde 1 parcayı zor yiyebilen ben akşam 4 parça yedim ve hala gözüm eşimin tabağındaydı
ben nedense bu ara eşime fazla sinirleniyorum internette çok vakit geçiriyor ve bu benim sinirlerimi bozuyor fazla mudahale edemiyorum çünkü saat 10 uyuyup kalıyorum koltukta sonra bi kalkıyorum saat 2 bizim ki hala pc başında çözüm bulmam lazım ama önce kendimi toplamam lazım yorgunluğumun gitmesi lazım offff
inanırım cnm ya. Ben sabahlarıçok yiyorum.sabah kahvaltıda 1 ekmek yiyorum çoğu zaman..:mymeka:
İnanırım cnm ya. Ben sabahlarıçok yiyorum.Sabah kahvaltıda 1 ekmek yiyorum çoğu zaman..:mymeka:
İçinde C vitamini bulunan meyve ve sebzelerden tüketmeye çalış canım... Ben de "yatmaya gidiyorum" dediğimde kocam tıpış tıpış arkamdan geliyor aklinialirimsmile
İçinde C vitamini bulunan meyve ve sebzelerden tüketmeye çalış canım... Ben de "yatmaya gidiyorum" dediğimde kocam tıpış tıpış arkamdan geliyor aklinialirimsmile
bende 3 simit yiyorum bugün azalttım 2 tane aldım ama acımmmmmm
Ya bana da 3-4 gündür bişiler oluyor.Günde 3 öğün yiyorum mutlaka ama gece yatmadan midem kazınıyor resmen eşim dedi artık evde yiyecek bişiler bulunduralım yatmadan da ye dedi tamam dedim akşam ekmek falan aldık aşağıdan peynir zeytin falan yatmadan yedim.Gece yarısı uyandım midem deli gibi kazınıyor.sonra uyumuşum sabah kalktım mutfağa nasıl attım kendimi hatırlamıyorum.5 dilim ekmek bir yumurta peynir zeytin falan yedim bakalım nekadar dayanabilicem....
merhaba kızlar nasılsınız
Bebişler nasıl:)
Bırakın kilolarınızın hesabını
hayırlısıyla alalım kucaklarımıza da emzirirkende peşlerinde koşarkende veririz kilolarımızı:)
Bende 51le hamile kaldım şuan 61im. Dr kızıo ama elimde değilüstelik nereye gidio aldığm kilolar anlamıorm bir göbiş var başkabişi yok:)
Didem nerde yaaa nasıl olmuş odanın rengi acaba?akşama doğru girer heralde geçmişe de bakmaz ki şimdi bu kız.....
Benim eşimde akşamları geç yatar. Ama tv izlerken ya onun yanında yatmamı istiyor yatağa yatarsam da uykusu oksa yanınmda durupkitap okuyor. Akşamları asla yanımdan ayrılmıyorkocacım benim...Şeniz
nerde o günler yanlız yukarı çıkmaya korkuyorum kabus gördüğüm için onu beklerkende kanepede uyuya kalıyorum saat 10dan 2ye 3 e kadar nasıl bi çözüm bulucağım konusunda da bi fikrim yok tek fikrim laptopu camdan aşağı atmak mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?