2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

evet canım ben çok iyi öğrendim aç kalınca neler olduğunu detaylıya girerken aç gitmiiştim.doktorum heryerine baktı bebişin normal yalnız midesini göremiyorum dedi.ben de korktum o an tabi git birşeyler ye ve gel dedi.Yedim geldim ve midesini gördü.Meğerse ben açsam o da açmış yavrum su yutmuyormuş....

şükür iyiyiz canım...dinleniyoruz bo lbol...
bebeğim aşın için geçmiş olsun,
wil wid cat, nazar var canım bol bol dua et...
ay koptum sayfadan ,kilo konuşulmuş.ben de 5 kilo aldım.bulantılarda 3 kilo vermiştim.şimdi iyi gidiyo...

Hiç dırdır etmeyi denedin mi? Kadın dırdırının böyle durumlarda işe yaradığına şahit olmuştum defalarca

hamile kalmadan önce cazibemle yatırıyordum yatağa ama bayanssulusmile şimdileri tek yapabildiğim şey dırdır ve işe yarıyor mu hayır tam tersi bizimkinde ters tepiyor inada yatmıyor daha da çok oturuyor :sinifsinif:

hoşgeldin canım.biz çok iyiyiz maşallah:)))

Ay canım ya kıyamam ona. Yapmakızz aç bırakma yavruyu yazıktır günahtır ya. Biz dün gittik top gibiydi midesi hala da damarlardan besleniyordu. Damar besin akışına baktı doktor jet gibi akıyordu valla.Beslendsinler ya yesinlertosun olsunlar inşallah..:icecream:

Nasıl top gibi canım su yutmuyor mu ki seninki:)))
o gün misafir gelicekti acele ettik bir de yolda trafik vardı
geç kaldık zannederken doktor da bekletti bir saat kadar
iyice acıktım tabi ben normalde hiç öyle aç kalamam
eşim de zaten girmeden daha doktora ya bişeyler yeseydin
falan dert olmuştu içine.

Canımişin zor valla allah kolaylık versin nediim. Benim kocam bilgiişlemci olduğuiçin iş yerinde bütün gün bilgile uğraştığıiçin eve gelince yüzünü görmek istemiyor. Çok üzgünüm çoook

Bak benim cazibemi kullanmak hiç aklıma gelmedi. Ya da kullanabileceğim bir durum olmadı. Şu doğum geçsin, vakti gelince deneyeyim bakayım ne kadar cazibeliymişim.

Cnm ne yutuyor bilmiyorum. Biz ayrıntılıya eşimin kalp rahatsızlığı nedeni ile prof. gitmek zorundakaldık. O da midesi büyük dedi yani top gibidediğime bakma. Bebeği besleyen sağ ve sol kasıklarda iki damar var dedi. Hatta damarlardaki besin akışsesini duyurdu bize sol taraf daha çok sağ taraf sola göre daha az ama ikisi de full çalışıyor dedi. :smiley-cool:

biz aynı iş yerinde çalışıyoruz 2 oda ötemde yani sabah akşam dipdibeyiz geceleride hani kendimize özel vakit geçirmek istiyoruz ama tabiki gece 3 e kadar değil. bide ben bu ara hiç bi şey yapamayıp uyuduğum için iyice sinir oluyorum eyvahedigeldismile

:1shok:bilmediğimiz ne çok şey var yaaa...

Kıslar, doğum çantasını hazırlayan varmı? bende bu hafta çarşıya gidip bir pijama takımı bir de gecelik sabahlık takımı alacağım. Ama karnım ne kadar büyür acaba ya büyük beden mi alsam.Normaldeeşimin pijamalarını giyiyorum şimdi kendikilerim karnımısıkıyor onunkiler bol bol çok rahat ediyorum yaa...

canım detaylı için Nisaya mı gittiniz sizde?

ayy şu tickerlara bakıyorumda maşallah maşallah :))) rüya gibi geliyor bazen 20. haftalara geldik hatta bir bazılarımızı bitiriyoruz... bazen kendimi hala 15. 16. haftalarda sanıyorum buraya gelip bunları görünce daha da bi heyecan kaplıyor içimi :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…