Canım ne güzel adaş olacaklar desene. İperk ismi benceson derecemodern ve asla eskimeyen birisim cnm.
O zaman kızlar sizler de beğendiğinize göre.. ee sanırım beğenen bikaç kişi daha çıkar :))) kızımın ismini İpek koyayım... demode olmuş bir isim değil dimi? KK da bile bir çok topikte yeni doğanlara koyanları gördüm :) olsun hep bebek kalmayacak genç kız olduğunda da anlamlı olsun... ben de onu İpek kızım diye seveyim :))) bu arada Hallisna da ipek koyacak :)))
doktorum doğum konusu henüz erken dedi,açıklama yapmadı,ama hemşiresiyle konuştum...
normal doğumu tercih ediyormuş,bir sıkıntı varsa sezeryana alıyormuş.onada 35.haftada karar veriyormuş.spinal isteğini hastaya bırakıyormuş.epidural olmaz mı dedim hemşireye,spinali tercih ediyoruz dedi ,anlamadım niye..
O zaman kızlar sizler de beğendiğinize göre.. ee sanırım beğenen bikaç kişi daha çıkar :))) kızımın ismini İpek koyayım... demode olmuş bir isim değil dimi? KK da bile bir çok topikte yeni doğanlara koyanları gördüm :) olsun hep bebek kalmayacak genç kız olduğunda da anlamlı olsun... ben de onu İpek kızım diye seveyim :))) bu arada Hallisna da ipek koyacak :)))
Bence İpek ismini beğenmeyen yoktur yani beğenilmeyecek bir tarafı yok ki.
KIZLAR 2.LERE HAMİLE KALMADAN SÖZLEŞELİM AYNI AY TUTTURALIM YİNE:roflol:
canım spinal nedir yaa ben onu da bilmiom :S
özlemcim bence demode falan değil,çok güzel bir isim..bebeğin adıyla yaşasın..
benim kızım da şimdilik Ecem diye seviyoruz,bakalım..
Kızlar ben çıkıyorum. Kendinize iyi bakın, hepinizi öptüm kocaman...
ben geldimmmmm:)
Öyle deme cnm 30.haftadan sonra doğum yapma riski her hamilede var.ve bebek 30.haftadan sonra 2 gün küvezden sonra normalhayatına devam ediyor yani hatta küveze girmeyenlerbile var. O yğzden 30.haftada herşeyin hazırolması lazım. Ben hep rüyalarımda 7.ay sonu doğum yaptım ve çok korkuyorum.Vakitlice gelsin inşallah hepsi ama bu rizki de göz ardı etmemekte fazyda varkendimiz için =)
güle güleeee:))))Kızlar ben çıkıyorum. Kendinize iyi bakın, hepinizi öptüm kocaman...
hoşgeldiiiin:))))ben geldimmmmm:)
ayyy olur valla :))) ben öbürü 3 yaşına gelmeden çalışmalara başlamayı düşünüyorum Allah izin verirse tabi bunu sağ sağlim sağlıcakla doğurabilirsem :)) tabi bir de çin takvimine göre yapıcam bu sefer diğeri plansızdı yine de Allah gönlüme göre verdi ama bu sefer bir denicem şansımı belkim 2. erkek olur :)))
epiduralle aynı şey.ama spinalde baş ağrısı riski varmış.o yüzden epidural istiyordum ben.bilemiyorum.doktora soracam zaman yaklaşsın..eyvahedigeldismile
Bence İpek ismini beğenmeyen yoktur yani beğenilmeyecek bir tarafı yok ki.
KIZLAR 2.LERE HAMİLE KALMADAN SÖZLEŞELİM AYNI AY TUTTURALIM YİNE:roflol:
heyecanlandırmayın beni telaşlanmak istemiyorum gerçi 30. hafta bile olsa benim daha 7 haftam var o zaman 28. haftadan sonra başlayayım ben de
1 haziranda karyola ve şifonyerini alcaz kıyafet eksiğimiz pek kalmamış gibi kendi ihtiyaçlarım için de 1 haziranı bekliyorum
ay keşke ama benim hamile kalmam biraz zor oluyor o nedenle hemen başlasam bile çalışmaya 2 yıl sürer diye düşünüyorum ama belki öğrenmişiszdir nasıl yapılacağın bu defa kolayca yapabiliriz laelaelaelaelae
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?