2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

doktorum doğum konusu henüz erken dedi,açıklama yapmadı,ama hemşiresiyle konuştum...
normal doğumu tercih ediyormuş,bir sıkıntı varsa sezeryana alıyormuş.onada 35.haftada karar veriyormuş.spinal isteğini hastaya bırakıyormuş.epidural olmaz mı dedim hemşireye,spinali tercih ediyoruz dedi ,anlamadım niye..

Ay daha yatağımı toplamadım yaa. Yorganımı çıkarttım hava alsın diye balkona.Kızlar biraz evimle ilgileniyim. Sonra yine gelirim kendinize cici bakın hoşçakalın...

Bence İpek ismini beğenmeyen yoktur yani beğenilmeyecek bir tarafı yok ki.
KIZLAR 2.LERE HAMİLE KALMADAN SÖZLEŞELİM AYNI AY TUTTURALIM YİNE:roflol:

canım spinal nedir yaa ben onu da bilmiom :S

özlemcim bence demode falan değil,çok güzel bir isim..bebeğin adıyla yaşasın..
benim kızım da şimdilik Ecem diye seviyoruz,bakalım..

Kızlar ben çıkıyorum. Kendinize iyi bakın, hepinizi öptüm kocaman...

ayyy olur valla :))) ben öbürü 3 yaşına gelmeden çalışmalara başlamayı düşünüyorum Allah izin verirse tabi bunu sağ sağlim sağlıcakla doğurabilirsem :)) tabi bir de çin takvimine göre yapıcam bu sefer diğeri plansızdı yine de Allah gönlüme göre verdi ama bu sefer bir denicem şansımı belkim 2. erkek olur :)))

özlemcim bence demode falan değil,çok güzel bir isim..bebeğin adıyla yaşasın..
benim kızım da şimdilik Ecem diye seviyoruz,bakalım..

hepsi adı ile yaşasın canım... Sağlıklı doğsunlarda inş. ondan sonrası nasılsa olur ...

Güle güle canım.. sen de kendine ii bak...

ben geldimmmmm:)

Hoşgeldiiiniiizzzz :)))

arkadaşlar ben de çıkıyorum ,akşam sayfaları okurum yine..bol bol sohbet edin tamam mı..öptüm sizi ve bebeklerimizi...

heyecanlandırmayın beni telaşlanmak istemiyorum gerçi 30. hafta bile olsa benim daha 7 haftam var o zaman 28. haftadan sonra başlayayım ben de
1 haziranda karyola ve şifonyerini alcaz kıyafet eksiğimiz pek kalmamış gibi kendi ihtiyaçlarım için de 1 haziranı bekliyorum

güle güleeee:))))
ben geldimmmmm:)
hoşgeldiiiin:))))

aynneeenn canımm .Doruk 2 yi doldurmadan istiyorum ben de e anca kalırım hamilelik falan 3 yaş olsun araları hadi en fazla 4 daha fazla istemiyorum bakalım kısmet eşime diyorum böyle de sen önce bunu doğurda 2.sine bakarız diyor:roflol:

hosbulduk kısllllaaaarrrr... offf yıne acıktım yıne tıkınıyorum ben bu gıdısle doguma 90la gırcem

Canım ne güzel şimdiden başlamışsın çantanı hazırlamaya!bende 26. haftadayım yavaş yavaş hazırlasam ii olur diorum.Bide yaklaştıkıça erken doğum yapmaktan çok korkuyor insan.inşallah zamanında sağlıklı sıhatli gelir bebişlerimiz.

ay keşke ama benim hamile kalmam biraz zor oluyor o nedenle hemen başlasam bile çalışmaya 2 yıl sürer diye düşünüyorum ama belki öğrenmişiszdir nasıl yapılacağın bu defa kolayca yapabiliriz laelaelaelaelae

ben de mayısın ortasından sonra gidicem canım alışverişe tam alışverişe kendime de bebeğime de... ondan sonra zaten sanırım gezecek halim kalmayacak... yaklaşık 29. haftamda falan olucam zaten... tam zamanı diye düşünüyorum

olur olur neden olmasın... :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…