- 16 Ekim 2009
- 14.445
- 8.146
- 448
canım benim kardeşimle aramda 4 yaş var onun doğduğunu hatırlıyorum ama çok ama çok kıskandığımı da hatırlıyorum hatta şöyle anlatayım tekrar altıma yapmaya başlamışım daha küçük olursa evet haklısın ilk bebeğe olan ilgi azalacaktır ama onun kabul etmesi daha kolay olur sanki
ayyy kızlaaarrr gece benım sutum akıyo boyle pıjamamın ustunde leke oluo....
Kızlar merhaba,
Ancak gelebildim yaws hafif grip olmuşum. Mobilyacılar 11de geldiler hala kuruyorlarmış çok iyi bir esnaf tavsiye ederim hepinize avizeye kadar takıcaklar. Ay çok heyecanlıyım bir görsem akşam
ben de 1 haziranı bekliyorum
yok be gezeriz yavaş yavaş etraftaki hamilelere bak herkes geziyor biz mi gezemiycez
Özlem ben cinsiyet konusunda şu takvimlere inanmıyorum da şeye daha çok inanıyorum.yediklerimizle alakalı olabileceğine bu konuda baya bişeyler okumuştum hamilelikten
önce ama mesela erkeğin spermleri x ve y oluyor ya örneğin balık yediğiniz de o gün için geçerli tabiii x spermini iter y spermini çeker falan diye yiyeceklerin etkileri yazıyordu tabiii daha kanıtlanmış bişi değil kanıtlansa da zaten açıklanmaz diye düşünüyorum yani bütün cinsiyet takvimleri vs.lerden daha mantıklı geliyor bana bakalım 2.yi yapmadan bi araştırırız ona göre yaparız :))))
şimdi soracaktım ben de nereye gidip alışveriş yapacaksın diye.eminönüne git falan diyecektim ben de bu haftasonu gitmek istiyorum bakalım.Valla iyi ki bebişim olacak yani istanbulun heryerini talan ediyorumkaydirigubbakcemile3
eminönünde diye biliyorum ama bu havuzlu hanın ne olduğunu tam olarak bilmiyorum hani pasaj gibi falan mı acaba.öyleyse pahalı da olur oralar...
http://www.kadinlarkulubu.com/bebeklerimiz-cicileri/335309-havuzlu-han-gercekten-ucuzmu.html
gidenler yazmışlar aman aman ucuz değilmiş ama neredeyse herşeyi bir yerde bulmak bile bence önemli bişey
soho cum meraba ipek ismi bence çok hoş içini ferah tut:)
Havuzlu handa fiyatlar mı uygun herkes oraya gidiyor?
Bu arada ben de oğluşumun ismi URAS olsun istiyorum. Eşim pek sıcak bakmıyordu ama alıştı o da artık URAS dediğimde bişi demior:) soranlara da uras düşünüyoruz diyor :)
Kulağa çok mu yabancı geliyor bilmiorm ama çok ısındım bu isime:)
Üstelik soyismimizle çok uyumlu geliyor bana URAS URGUN dedikçe daha da sinio içime :)
Sizce nasıl?
kızlar ben de buğday çorbası karnıyarık ve pilav yapcam eşim de gelince salata ya da cacık yapar bitti gitti
Ben 2.bebeğiinşallah 8 sene yada 10 sene sonra düşünüyoruminşallah. Abisi büyüsün ona göz kulak olur. o Zaman da heyecana ihtiyacımız olacak. Zaten 35 yaşında olurum yeter işte. Rahimiçin de iyiolur diye düşünüyorum. Ama 2-3 sene ara ile büyük konuşmak istemiyorum ama düşünmüyorum..
işte erken evlenmenin en büyük avantajı bu ama bizim böyle bir şansımız yok bazen ikinciyi yapmasak mı diye düşünüyorum ama kardeş de çok güzel bişey
Kızlar merhaba,
Ancak gelebildim yaws hafif grip olmuşum. Mobilyacılar 11de geldiler hala kuruyorlarmış çok iyi bir esnaf tavsiye ederim hepinize avizeye kadar takıcaklar. Ay çok heyecanlıyım bir görsem akşam
tatlım kıskanma meselesı her cock kac yasında olursa olsun kıskanır kucuk olursa kabullenır dıye bısey yok ınan kı... bizim aramızda 2 yas var ben kardesımı ıple bogmaya kalkmısım kıskanclıktan dusun canım... annem zor yetısmıs... bu tamamen anne babanın 2. cocuk geldıkten sonra 1. cocuga tutumuna gore oluyo bence... kı aralarında az yas frk olunca mecburen 2.ye ılgı daha fazla oluyo...
bilmiorum valla Aslıcım ben sabah 15 dk minibüste ayakta durdum.. şirkete geldiğimde belim ağrıyordu.. çok güvenemiom kendime...
Ay cnm o halinle kimse sana yer vermedimi ya hayret bişey...artık insanlar bi tuhaf olmuşşş..
Sormayın ya akşam olmayacak şimdi annem de yorum yapmıyor daha tam kurulmadı diyor başka da bir şey demiyor.
Bu arada kızımın ismi artık Masal Ecem.
İki isim koymaya karar verdik sizce nasıl hem masal kraliçem oluyor anlamıda
Sormayın ya akşam olmayacak şimdi annem de yorum yapmıyor daha tam kurulmadı diyor başka da bir şey demiyor.
Bu arada kızımın ismi artık Masal Ecem.
İki isim koymaya karar verdik sizce nasıl hem masal kraliçem oluyor anlamıda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?