2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba kıslar ben geldim. Yatağımıtopladımçamaşırı topladım bir makine daha attım ilerisini topladım.Kocam saolsun dün dürüpdü sildi.bana birşey kalmadı biraz ütü var dinlenince yaparım işim biter. Yemeğimde var. Bugün rahatım çok şükür.

Ben 2.bebeğiinşallah 8 sene yada 10 sene sonra düşünüyoruminşallah. Abisi büyüsün ona göz kulak olur. o Zaman da heyecana ihtiyacımız olacak. Zaten 35 yaşında olurum yeter işte. Rahimiçin de iyiolur diye düşünüyorum. Ama 2-3 sene ara ile büyük konuşmak istemiyorum ama düşünmüyorum..

Şimdi bismillah diyip çantamızı hazırlayacaktım. 1-2 birşeyler koymaya başlıyım dedim bugün ama valizlerimin hepsi dolu ya mercimeğin kıyafetlerini valizlerime koymuştum.^3 valizde full ne yapacağımı bilemedim bıraktım valla. Kayınvalidemden alırım olmazsa.

tatlım kıskanma meselesı her cock kac yasında olursa olsun kıskanır kucuk olursa kabullenır dıye bısey yok ınan kı... bizim aramızda 2 yas var ben kardesımı ıple bogmaya kalkmısım kıskanclıktan dusun canım... annem zor yetısmıs... bu tamamen anne babanın 2. cocuk geldıkten sonra 1. cocuga tutumuna gore oluyo bence... kı aralarında az yas frk olunca mecburen 2.ye ılgı daha fazla oluyo...

ayyy kızlaaarrr gece benım sutum akıyo boyle pıjamamın ustunde leke oluo....

işte erken evlenmenin en büyük avantajı bu ama bizim böyle bir şansımız yok bazen ikinciyi yapmasak mı diye düşünüyorum ama kardeş de çok güzel bişey

oo kızlar vallahi siz ilkini doğurmadan ikinciyi düşünür olmuşsunuz:))))
ben henüz düşünemiyorum bile ikinciyi:))

Kızlar merhaba,

Ancak gelebildim yaws hafif grip olmuşum. Mobilyacılar 11de geldiler hala kuruyorlarmış çok iyi bir esnaf tavsiye ederim hepinize avizeye kadar takıcaklar. Ay çok heyecanlıyım bir görsem akşam

Kızlar merhaba,

Ancak gelebildim yaws hafif grip olmuşum. Mobilyacılar 11de geldiler hala kuruyorlarmış çok iyi bir esnaf tavsiye ederim hepinize avizeye kadar takıcaklar. Ay çok heyecanlıyım bir görsem akşam

ayyy şimdi saatler geçmek bilmez değil mi ?
çok heyecanlı olmalı haydi iyi günlerde kullansın minik Masalımız ve güzel annesi

ben de 1 haziranı bekliyorum
yok be gezeriz yavaş yavaş etraftaki hamilelere bak herkes geziyor biz mi gezemiycez

bilmiorum valla Aslıcım ben sabah 15 dk minibüste ayakta durdum.. şirkete geldiğimde belim ağrıyordu.. çok güvenemiom kendime...

bakalım canım hayırlısı ile şu ilkleri bir doğuralımda :))

orası çok güzelmiş ben de bilmiom tam yerini ama annem çok bilir onunla gitcem alcam herşeyini zaten :))

eminönünde diye biliyorum ama bu havuzlu hanın ne olduğunu tam olarak bilmiyorum hani pasaj gibi falan mı acaba.öyleyse pahalı da olur oralar...

http://www.kadinlarkulubu.com/bebeklerimiz-cicileri/335309-havuzlu-han-gercekten-ucuzmu.html

gidenler yazmışlar aman aman ucuz değilmiş ama neredeyse herşeyi bir yerde bulmak bile bence önemli bişey

evet bende bu topiki okumuştum haklısın Aslıcım hepsini bir arada bulmakda güzel ayrıca naikte çok iyi indirim yapıyorlarmış...

sağol canım...

Bence Uras ismi çok güzel burada birinin oğlunun adı da uras dediğin gibi soyadınıza da uyuyor :))

kızlar ben de buğday çorbası karnıyarık ve pilav yapcam eşim de gelince salata ya da cacık yapar bitti gitti

ne kocalar var Allahıımm benim sofraya tabak koyamaz...

canım 8-10 çok yaş farkı oluyor ve hiçbir zaman arkadaş gibi olamıyorlar... ozaman anlaşamamazlıkları daha çok oluyor... sadece kendinizi düşünmeyin... bir etrafınıza bakın hangi yaş grupları birbiri ile daha çok anlaşabiliyor.. burada bir arkadaşım var 3 kız kardeşler hepsinin arasında 3 yaş var... mükkemmel anlaşıyorlar... birbirlerinin dertlerini anlıyorlar... aldıklaırnı ortak kullanıyorlar :))

işte erken evlenmenin en büyük avantajı bu ama bizim böyle bir şansımız yok bazen ikinciyi yapmasak mı diye düşünüyorum ama kardeş de çok güzel bişey

sakın öle düşünme canım ben tek büyüdüm sürekli herşey sorunda tek ilgi odağı bendim annem hiçbişeye izin vermezdi ya şu olursa ya bu olursa diye sürekli pipiriklenirdi olan bana olurdu insan hele ki ergenlik zamanında konuşacak biri olsun istiyor yanında... annene herşeyi anlatamıyorsun... ben tek çocuğum ve asla çocuğumu tek bırakmayı istemem... tabi bunun yanında extra extra şeyler de cabası anlatsam sayfalar yetmez :))

Kızlar merhaba,

ay çok heyecanlı yaa..
kimbilir nasılda güzel olacaktır..
şimdi sana akşam olmak bilmez:))

Herkese güzel günler güzel ağustos anneleri..
Herkes iyi görünüyor beni sorarsanız bebişimle ben gayet iyiyiz şükür.. hamile kaldığımdan beri saçlarımı kestiremiyodum hurafelerden dolayı :))))) ama dayanamadım gittim ve biraz uçlardan aldırttım,önlerdende yana doğru perçemler yaptırdım çok hoş oldu..buarada hafta sonu izmirden annişim geliyo o yüzden çooookkkk mutluyummmm..19 mayısta tatil olduğu için iki günde ben izin alıp izmire gitsemmi diye düşündüm.çünkü hamilelikten bu yana ailemden bi tek annem gördü beni şimdiye kadar..yani herkes beni böyle görsün bende herkesi göreyim dedim ama vazgeçirdiler beni..otobüsle 8 saat sakıncalı olur,bişey olur olmaz filan dediler.ee uçağada binemiyom artık korkudan (( son bindiğimde çok korkmuştum çok sallamıştı...ama annemin gelecek olmasıda süper bana yeter zaten.hem torununa aldığı bissürü ciciler var onlarıda getircek:)))))))

Sormayın ya akşam olmayacak şimdi annem de yorum yapmıyor daha tam kurulmadı diyor başka da bir şey demiyor.

Bu arada kızımın ismi artık Masal Ecem.

İki isim koymaya karar verdik sizce nasıl hem masal kraliçem oluyor anlamıda

şeymacım tabii ki kıskançlık olacak ilk zamanlar ama sonrasında o da paylaşmayı elbet öğrenecek... tek çocuk olup başkalarını kıskanıp kavga edeceğine kardeşi ile etmesi bence daha mantıklı... ki hiç kıskanmayadabilir öyle çocuklar da var... bizim bir tanıdığımız var şimdi oğulları 3,5 yaşında ne paylaşmayı biliyor ne başkaları ile oynamayı yazık annesi kadın yerinde duramıyor oynamayı paylaşmayı bilmediği için başka çocuklarla da geçinemiyor onlara zarar veriyor oyuncaklarını ellerinden alıyor... evde olsa sen öğretirsin kardeş falan bak paylaşmalısın deyip ama dışarıda pek öle olmuyor ve tek çocuğa bunları öğretmek gerçekten zor....

ismi ile büyüsün inşallah

Hoşgeldin canım...

ayyy ben bile heyecanlandımm.. hayırlı olsun tekrar tekrar... sağlıklı olarak gelip uyusun inş. odasında :))

çok güzel Didemcim.. ne olduda iki isim koymaya karar verdiniz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…