2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Sana sonuna kadar katılıyorum cnm..tek çocuk bende kesinlikle düşünmem allahım izin verirse zaten ikinciyi çok geçmeden düşünürüm..benimde etrafımdaki tek çocuklar hep sorunlu,dediğin gibi paylaşmayı,arkadaşlık kurmayı filan hiç bilmiyolar..

Cnm ben iki isime karşıyım ve tek isim koycaz ama senin çok hoş oluyo masal ecem:))

Ay cnm o halinle kimse sana yer vermedimi ya hayret bişey...artık insanlar bi tuhaf olmuşşş..

hayır canım vermediler öküz öküz göbeğime bakıp yer vermediler nefret ediyorum oturduğum yerden de insanlarından da.. Allahın dağından gelip yerleşmişler İstanbula... sinir oluyorum böyle insanlara... suratlarına tüküresim geliyor bazen...

Ay kızlar ben çok kötü oldum ya ağlıyorum valla. Mejktupları okkudum ve oğluma mektup yazdım çok tuhaf oldum yaa.. Allahım meleklerimiz sağlıkla vaktinde gelsinlerinaşşalh allahım nolur sen onlarıkoru

kızlar ben geldim dolabın üstü bitti ama daha altı var((
dideeeem amma da heyecanlısın kızım yaaavv özeline bile
bakmıyorsun geçmişe hiç bakmıyorsun zaten:)))
mesaj yazdım sana topiğe yaz dedim odanın rengini
merak ediyoruz beğendin mi sen?

kızlar bu arada ben çocuk odası yapmayacağım oğluşuma , park yatak düşünüyorum , gece yatak odama evde olduğum gündüzleride oturma odasına alabilmem lazım .

hafta sonu kraftın küçük park yatağını gördüm , 300 ytl idi çok begendim , 2 - 3 yıl sonra kendi evime taşıdığımda allah izin verirse ozaman oğluşuma bir oda hazırlayacağım genç odası olarak , eşimle kararımız bu ama , park yatakların küçüğürahat taşınabilir çok şık ama çocuk büyüdükçe alan daraltırmı ,

bana taşınabilirolması alzım kararsız kaldım .

ağustosta doğacak bebekelrimiz, ne almam alzım 0- 3 ay mı , 3 - 6 ay mı almam gerekiyor kıyafetleri bilmyorum , eylülde ilk bayramımız olack çocukalrımızın bayramlığınıda almak istiyorum ama kaçaylık almalıyım bilmiyorum ,

ismi ile büyüsün inşallah

Hoşgeldin canım...

ayyy ben bile heyecanlandımm.. hayırlı olsun tekrar tekrar... sağlıklı olarak gelip uyusun inş. odasında :))

çok güzel Didemcim.. ne olduda iki isim koymaya karar verdiniz :)

Sağolun kızlar. Masal biraz iddalı gibi geldi hani beğenmezse ileride diye düşündüm ben. Ama Masal'ı değiştirmem de söz konusu değil ben artık adıyla seviyorum kızımı:kedi:

Ece de hoşuma gidiyordu eşim de bari ecem olsun dedi. Hem ona seçim şansı vermiş olduk normalde ben de 2 isime karşıydım ama kısmet işte büyük konuşmamak lazımmış. Yani Masal kesin ama Ecem 'i de düşünüyoruz. Ay cümlelerim bile karışık sanırım çok heyecanlandım

biz geldik süper doyduk ilk defa makarnayla ekmek yedim yani o kadar acıkmışım ama güzel oluyormuş:)))

Ay görmedim kuşum okuyorum şimdi mesajını. Görmedim ki ben işteyim annem de yorum yapmıyor sinir etti beni akşam görücem artık üfffff. Sen nasılsın? Bana bak yorma damadımı...
Bu arada kızım gece 1de uyandı ve beni 5e kadar uyutmadı çok zilli olcacak

canım ben tek olması taraftarı degılım aralarında yaş olması lazım dıyorum sadece en az 4 yas... tatlım bıde dedıgım gıbı her ınsanın yaradılısından olan bı fıtratı var demi... bazı cocuk sen nekadar ogretsende ogretmesende kardesı olsada olmasada kıskanc olabılıyo bencıl olabılıyo veya cok guler yuzlu paylasmayı bılen bı cocukda olabılıyo... bu karakter melelesı el kadar bebelerın bıle bı karakterı oluyo ınan kı...

benım demek ıstedıgım su ılk cocuklar arada kaynayıp gıtmesın 2 hemen olunca ılk cocukta daha cocuk olmadan guzel bıseyler yasamadan kendıne aıt bı hatırsı olmadan bı bakıyosun abla abi olmus... bızde toplum olarak hemen hazırız zaten sorumluluk vermeye... o yuzden dıyorum cocuk kendı bebeklıgını cocuklugunu bı yasasın sonra abla abı olsun ....

aynen canım bizim bura da öyle hastaneyi beğenmedim derken bu tarz insanlardan bahsetmiştim.öküz gibi insanlar ne konuşmayı bilirler ne yürümeyi..Bir de havalar ısındı ya artık tamam haftasonu hava iyiydi sıcaktı yani eşimle bebiş kıyafetleri satan biyer var bizim burada oraya girdik.aman allahım yaaa o ne daha girer girmez leşşşş gibi bir koku iyi ki hava biraz ısındı yani pis insanlar yaaa kollarını bir kaldırıyorlar nasıl kaçacağımı şaşırıyorum.iğrennnçç yazın bizim tramvayda da öyle oluyor kusmadan zor tutuyor insan kendini...ayyy ben anlamıyorum yaaa ben 10 gün banyo yapmasam öyle kokmam nasıl başarıyorlar böyle pis kokmayı bilmiyorum...

annem sürekli alışveriş yapıyor onu alıyorum bunu alıyorum ne renk alıyım bi şeyde diyemiyorum ben kendim almak istiyorum yaa(

ben hep iki isim istiyorum birini eşim koyacak birini ben ben idil koydum ama eşim daha bulamadı bizde tek isimde kalıcaz galiba

valla kızlar benim 1 yaş küçük bir kızkardeşim var bir de 9 yaş küçük erkek kardeşim.
Durum aynen şöyle.kızkardeşimle beni büyütürken annem dayanamamış beni hep babaannem
almış bakmış.Şeymanın dediklerine kısmen katılıyorum aslında.ne varsa elin de paylaşmak
zorundasın.tamam paylaşmak çok iyi birşey ama çocukluğunu çok iyi yaşayamıyorsun.
herşey 2 ye bölünürdü biz de.bazen çok canım sıkılırdı bu duruma benim bütün arkadaşlarımın
herşeyi tam iken biz de hep ikiye bölünürdü.oyun açısından çok iyi oluyor birbirimizle çokk
iyi oyun kurabilirdik.kimselere ihtiyacımız kalmazdı.erkek kardeşimle ise aynen anne-çocuk
ilişkisi vardı aramızda.ben 9 yaşındaydım o doğduğunda ve 10-11-12 13 lü yaşlarımı hiiiç bilemedim.
dışarı çıkardık bizim mahallede çok kalabalık oyun falan oynardı herkes kız-erkek kalabalık bi şekilde.
ben çocuklu kadın gibi kardeşim kucağımda kapının önünden bakardım.karakter farkına gelince kızkardeşim hiiiiç bir oyundan mahrum kalmazdı asla ve asla bakmazdı erkek kardeşime.
olumsuzlukları bunlar ama gelgelelim ben iki kardeşimden de çooook memnunum.herşey bir kenara
benden 1 yaş küçük bir kızkardeşimin olması dünyalara bedel daha fazla küçük olsaydı olmazdı çünkü
odaha yeni yeni gençkızlık dönemini yaşayacaktı.ama şimdi tamamen arkadaşım gibi hergün tlf nla mutlaka konuşuruz.dertlerimiz sıkıntılarımızı anlatırız.ınanın ki annemden çok çok çok daha yakındır bana....

kızlar selamlar, ben bugün kendimi hiç iyi hissetmiyorum... mğdem çok yanıyoo ağlıycam şimdi yanmasından
bide dün sabahtan beri benim kız hiç oynamadı bende öğlen yakında bi doktora gidip göründüm, sırtını dönmüş bizimki, bacaklar sırtıma doğru olduğu için hissetmemeişim, herşey yolunda Allahıma şükürler ,
kilosuda 580 olmuş, hayret bişi hızlı almış kilo, bende hızlı almışım ama ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…