şeymacım tabii ki kıskançlık olacak ilk zamanlar ama sonrasında o da paylaşmayı elbet öğrenecek... tek çocuk olup başkalarını kıskanıp kavga edeceğine kardeşi ile etmesi bence daha mantıklı... ki hiç kıskanmayadabilir öyle çocuklar da var... bizim bir tanıdığımız var şimdi oğulları 3,5 yaşında ne paylaşmayı biliyor ne başkaları ile oynamayı yazık annesi kadın yerinde duramıyor oynamayı paylaşmayı bilmediği için başka çocuklarla da geçinemiyor onlara zarar veriyor oyuncaklarını ellerinden alıyor... evde olsa sen öğretirsin kardeş falan bak paylaşmalısın deyip ama dışarıda pek öle olmuyor ve tek çocuğa bunları öğretmek gerçekten zor....
Sormayın ya akşam olmayacak şimdi annem de yorum yapmıyor daha tam kurulmadı diyor başka da bir şey demiyor.
Bu arada kızımın ismi artık Masal Ecem.
İki isim koymaya karar verdik sizce nasıl hem masal kraliçem oluyor anlamıda
Ay cnm o halinle kimse sana yer vermedimi ya hayret bişey...artık insanlar bi tuhaf olmuşşş..
Ay kızlar ben çok kötü oldum ya ağlıyorum valla. Mejktupları okkudum ve oğluma mektup yazdım çok tuhaf oldum yaa.. Allahım meleklerimiz sağlıkla vaktinde gelsinlerinaşşalh allahım nolur sen onlarıkoru
ismi ile büyüsün inşallah
Hoşgeldin canım...
ayyy ben bile heyecanlandımm.. hayırlı olsun tekrar tekrar... sağlıklı olarak gelip uyusun inş. odasında :))
çok güzel Didemcim.. ne olduda iki isim koymaya karar verdiniz :)
Sana sonuna kadar katılıyorum cnm..tek çocuk bende kesinlikle düşünmem allahım izin verirse zaten ikinciyi çok geçmeden düşünürüm..benimde etrafımdaki tek çocuklar hep sorunlu,dediğin gibi paylaşmayı,arkadaşlık kurmayı filan hiç bilmiyolar..
Cnm ben iki isime karşıyım ve tek isim koycaz ama senin çok hoş oluyo masal ecem:))
kızlar ben geldim dolabın üstü bitti ama daha altı var((
dideeeem amma da heyecanlısın kızım yaaavv özeline bile
bakmıyorsun geçmişe hiç bakmıyorsun zaten:)))
mesaj yazdım sana topiğe yaz dedim odanın rengini
merak ediyoruz beğendin mi sen?
şeymacım tabii ki kıskançlık olacak ilk zamanlar ama sonrasında o da paylaşmayı elbet öğrenecek... tek çocuk olup başkalarını kıskanıp kavga edeceğine kardeşi ile etmesi bence daha mantıklı... ki hiç kıskanmayadabilir öyle çocuklar da var... bizim bir tanıdığımız var şimdi oğulları 3,5 yaşında ne paylaşmayı biliyor ne başkaları ile oynamayı yazık annesi kadın yerinde duramıyor oynamayı paylaşmayı bilmediği için başka çocuklarla da geçinemiyor onlara zarar veriyor oyuncaklarını ellerinden alıyor... evde olsa sen öğretirsin kardeş falan bak paylaşmalısın deyip ama dışarıda pek öle olmuyor ve tek çocuğa bunları öğretmek gerçekten zor....
hayır canım vermediler öküz öküz göbeğime bakıp yer vermediler nefret ediyorum oturduğum yerden de insanlarından da.. Allahın dağından gelip yerleşmişler İstanbula... sinir oluyorum böyle insanlara... suratlarına tüküresim geliyor bazen...
Sağolun kızlar. Masal biraz iddalı gibi geldi hani beğenmezse ileride diye düşündüm ben. Ama Masal'ı değiştirmem de söz konusu değil ben artık adıyla seviyorum kızımı:kedi:
Ece de hoşuma gidiyordu eşim de bari ecem olsun dedi. Hem ona seçim şansı vermiş olduk normalde ben de 2 isime karşıydım ama kısmet işte büyük konuşmamak lazımmış. Yani Masal kesin ama Ecem 'i de düşünüyoruz. Ay cümlelerim bile karışık sanırım çok heyecanlandım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?